Ασυμφωνία χαρακτήρων

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Είμαι η Ανθή από την Ξάνθη, 34 χρονών. Τώρα ζω στην Ελλάδα, όμως γεννήθηκα στην Γερμανία και έζησα μέχρι τα 27. Από δεκάξι χρονών τα είχα με ένα παιδί που το λέγανε Tobias ή Tobi όπως τον λέγαμε εμείς που τον ξέραμε.

Αυτός ήταν ο πρώτος μου σε όλα, πρώτος έρωτας, πρώτος εραστής, πρώτη σχέση. Μείναμε ζευγάρι πέντε χρόνια και ήμασταν συνέχεια μαζί, με εξαίρεση τον χρόνο που ήταν φαντάρος. Εγώ έβλεπα την σχέση μας σοβαρά, δηλαδή σκεπτόμουν και για γάμο κάποια στιγμή στο μέλλον.

Από σεξ πηγαίναμε καλά, ειδικά όταν ήταν φαντάρος όπου κάθε συνάντηση μας κατέληγε σε καυτό σεξ. Αυτό συνεχίστηκε και όταν απολύθηκε και πιάσαμε σπίτι μαζί. Δεν μου φάνηκε περίεργο, έλεγα ότι θα του είχε λείψει όσο ήταν μέσα, ενώ πέρα από αυτό μετά το στρατό και την συγκατοίκηση, θα πρέπει να αισθανόταν περισσότερο άντρας.

Για εμένα το σεξ δεν ήταν ποτέ πρώτη προτεραιότητα στην ζωή μου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το έκανα χωρίς να το θέλω. Ήθελα να καλύπτω τις ανάγκες του άντρα μου, έτσι όταν θέλησε να εμπλουτίσει την σεξουαλική μας ζωή τον ακολούθησα με ενθουσιασμό.

Του έκανα στοματικό έρωτα, άρχισα να δέχομαι το πρωκτικό και το κάναμε σε δημόσιους χώρους και στο ύπαιθρο. Ποτέ δεν έλεγα όχι σε ότι και αν μου ζητούσε από την άλλη δεν μπορούσα να αγνοήσω ότι μετά τον στρατό η συμπεριφορά του ήταν αλλαγμένη και έψαχνε συνέχεια ευκαιρίες για σεξ!

Όταν προχώρησε στο επόμενο στάδιο η αλλαγή ήταν πλέον ολοφάνερη. Έπαιρνε ιδέες από περιοδικά, γνώριζε κόσμο και άρχισε να δικτυώνεται. Τελικά μου ζήτησε να βάλουμε κι άλλους ανθρώπους στο κρεβάτι μας. Εγώ στην αρχή εναντιώθηκα σε κάθε σκέψη, σταδιακά όμως κάμφθηκαν οι αντιστάσεις μου, σε θεωρητικό τουλάχιστον επίπεδο, γιατί δεν ήθελα να νιώθει ότι ήμουν εγωίστρια και δεν προσπαθούσα.

Τα Χριστούγεννα πήγαμε διακοπές σε ένα φιλικό του σπίτι. Ένα ζευγάρι έκανε πάρτι και θα μέναμε εκεί για δύο ημέρες με δύο ακόμα ζευγάρια. Το πρώτο βράδυ πέρασε χωρίς περιστατικά, την επόμενη όμως μέρα το μεσημεράκι κάνανε παρτούζα στο σαλόνι και μόνο εμείς δεν μετείχαμε. Εγώ δεν ήθελα να δω και πήγα στο δωμάτιο μου.

Σε λίγο ήρθε και με βρήκε ο Tobi. Με είχε φέρει σε πολύ δύσκολη θέση και το ήξερε για αυτό είχε το ύφος που έπαιρνε όταν είχε κάνει βλακεία. Δεν είχα όρεξη αλλά είχε τον τρόπο του μαζί μου, με πήρε στην αγκαλιά του και με χάδια και φιλιά, με καύλωσε και κάναμε έρωτα.

Επειδή ήμασταν σε ξένο σπίτι είχα την εντύπωση ότι μας παρακολουθούν, κυρίως επειδή είχε αφήσει την πόρτα ανοιχτή, και γύρισα να βεβαιωθώ. Ήταν αλήθεια, είδα τον Leon, τον οικοδεσπότης μας, να μας κοιτάζει γυμνός και με στύση ένας θεός ξέρει για πόση ώρα. Δεν είπα τίποτα στον Tobi από φόβο για το τι θα επακολουθούσε.

Όταν τον είδε και ο Tobi σχεδόν παρακαλετά μου είπε στο αυτί να τον αφήσω να μπει και αυτός στο παιχνίδι. Του έριξα μια ματιά όλο νόημα σαν να του λέω ότι είχε κάνει πολύ χοντρή βλακεία. Ήξερε όμως πως να την ερμηνεύσει, οι υποχωρήσεις μου στην σχέση μας ήταν σε επίπεδο αρρώστιας γιατί δεν άντεχα να τον βλέπω εκτεθειμένο.

Ο Leon ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι, αντικατέστησε τον Tobi μέσα μου και όσο με γάμαγε ξεφύσαγα από τα νεύρα μου. Αυτό που με τσάντιζε περισσότερο ήταν η συμπεριφορά του Tobi που αφού ήξερε ότι τον κάλυπτα έκανε σαν να μην τρέχει τίποτα. Είχε κάτσει δίπλα μας και μου τον έδωσε στο στόμα. Έλεγε στον Leon να με προσέχει γιατί είμαι παρθένα και κάτι τέτοια. Χύσαμε και οι τρεις, πήγαμε για μπάνιο και περιμέναμε να τελειώσουν και οι άλλοι από κάτω.

Στο δείπνο σε εμένα και τον Leon μας έγινε μια μικρή ανάκριση από τους υπόλοιπους γιατί δεν συμμετείχαμε μαζί τους, για την καταγωγή μου και την ηλικία μου. Ο Οικοδεσπότης δικαιολογήθηκε αστειευόμενος ότι έπρεπε να εισπράξει το νοίκι του από εμένα. Όλοι γέλασαν και εγώ για μια ακόμη φορά κοκκίνισα.

Στο δείπνο έμαθα από την σύζυγο του Leon ότι ο Tobi τους είχε πει ότι θα παραστούμε ένα μήνα πριν το πει σε εμένα. Σε εμένα είχε πει και καλά ότι το ταξίδι αυτό δεν είχε να κάνει με σεξ, αλλά μήνες μετά έμαθα από αυτή ότι το έχει κανονίσει ο Tobi με τον άντρα της για να με διπλαρώσουν.

Στον δρόμο για τον γυρισμό ο Tobi τα ομολόγησε όλα. Μου είπε ότι στον στρατό έγινε κολλητός με έναν στρατιώτη που ήταν ντόπιος στην περιοχή που υπηρετούσε. Ότι με απάτησε, και πήδαγαν μαζί την γκόμενα του άλλου και άλλες ενώ κάποιες φορές προσλάμβαναν πόρνες. Έτσι κατάλαβε πόσο του άρεσε αυτός ο τρόπος ζωής.

Δεν μου έκαναν καθόλου εντύπωση αυτά που άκουγα. Αφού τον είχα απατήσει μπροστά στα μάτια του δεν έβλεπα λόγο να του κάνω σκηνή για τα δικά του χαΐρια. Τσακωθήκαμε όμως και του ξεκαθάρισα ότι για εμάς τους δύο πάντα έβλεπα γάμο και οικογένεια και με αυτά που έκανε τα γάμαγε όλα. Προς έκπληξή μου χάρηκε που το άκουσε και μόνο που δεν μου έκανε πρόταση γάμου.

Οι συζητήσεις και οι τσακωμοί συνεχίστηκαν για εβδομάδες και καταλάβαινα ότι δεν πρόκειται να παρατήσει τις νέες του συνήθειες τόσο εύκολα. Σχεδίαζε καλοκαιρινές κρουαζιέρες και προσπαθούσε να με πείσει ότι όλα αυτά μπορούσαν να συνυπάρξουν με τον γάμο και την οικογένεια.

Περιέργως ήξερα ότι έχει δίκιο, γιατί γνώριζα άτομα σαν τον Leon και την γυναίκα του, αλλά βαθιά μέσα μου πίστευα ότι εγώ δεν έκανα για τέτοια ζωή. Όλη αυτή η αφοσίωση στο σεξ απαιτούσε τεράστια προσπάθεια και ήξερα ότι δεν μπορούσα να χαλαρώσω αρκετά για να το απολαύσω επειδή ένιωθα ότι τον απατάω.

Μετά το Χριστούγεννα ξεκίνησαν τα μαθήματα και η δουλειά και ηρέμησαν κάπως τα πράγματα. Δεν το συζητάγαμε πλέον αλλά πάντα κρυβόταν σε κάθε κουβέντα που κάναμε και αυτό με κούραζε αφάνταστα, γιατί έτρεμα την στιγμή που θα το έφερνε ξανά στην επιφάνεια.

Ήταν Δευτέρα ή Τρίτη στην σχολή όταν με κάλεσε και μου είπε ότι έκλεισε καμπίνα σε λίμνη για τριήμερο με ένα ζευγάρι. Ένιωσα τρόμο και μια κρίση πανικού ενώ η υπόλοιπη εβδομάδα κύλησε με πολύ άγχος και ένα μεγάλο βάρος.

Τον ακολούθησα στην καμπίνα σχεδόν παθητικά. Φτάνοντας εκεί, τυπικά πλέον, ανακάλυψα ότι μου είπε ψέματα. Εκτός από το ζευγάρι ήταν άλλοι δυο άντρες που δεν ήξερα τίποτα και που μέχρι το βράδυ γίνανε τρεις. Όταν ήρθε η ώρα, απλά αφέθηκα στα χέρια τους.

Η έκπληξη ήρθε την άλλη μέρα… το ζευγάρι είχε φύγει, το ίδιο και ο Tobi! Δίπλα μου κοιμόταν αυτός που ήρθε τελευταίος και τον ξύπνησα όταν σηκώθηκα για να πάω στην τουαλέτα. Μιλήσαμε για καμιά ώρα πριν ξαναπέσουμε για ύπνο. Τον λέγανε Alex, ήταν ευγενικός και ειλικρινής και τον συμπάθησα από την αρχή. Ήταν αυτός που νοίκιαζε την καμπίνα και μου άνοιξε τα μάτια.

Η κοπέλα από το ζευγάρι ήταν μόνο για την χθεσινή μέρα και πως ο Tobi τους είχε πει ότι μπορούσαν να υπολογίζουν σε εμένα για τις υπόλοιπες δύο. Επιπλέον ο Tobi είχε ρεπό κι αυτός μόνο την πρώτη μέρα και γύρισε πίσω αφήνοντας με μόνη μου με τρεις ξένους. Θα προσπαθούσε να έρθει ξανά αλλά δεν ήταν σίγουρο.

Πριν ξαναπέσει για ύπνο ο Alex, ψιθυριστά και ευγενικά όσο μπορούσε με ρώτησε αν θα έμενα μαζί τους.

Εγώ δεν κοιμήθηκα… σκεπτόμουν τι θα κάνω και το μυαλό μου κόντευε να εκραγεί. Είχα ήδη πάρει την απόφασή μου να τον αφήσω αλλά έψαχνα τον χρόνο και τον τρόπο για να του το πω. Όταν ξύπνησαν οι άλλοι τρεις, τους είπα ότι θα μείνω χωρίς πολύ σκέψη γιατί δεν ήθελα με τίποτα να γυρίσω σπίτι και να τον ξαναδώ.

Ο Alex και τα άλλα δύο παιδιά, που δεν θυμάμαι τα ονόματα τους, ήταν πολύ εντάξει μαζί μου εκείνο το διήμερο. Είχαν βέβαια τους λόγους τους, μια και ήμουν στην διάθεσή τους για τα πάντα, από μαγείρεμα μέχρι πήδημα.

Για δύο ημέρες, κάθε φορά που ξυπνούσα, περιστοιχιζόμουν από τρεις γυμνούς μαντραχαλάδες και τουλάχιστον ένας από αυτούς ήταν ξύπνιος και ήθελε σεξ. Και δεν ήταν μόνο το σεξ. Τους άφησα να με ξεφτιλίσουν γιατί ήμουν θυμωμένη με τον Tobi και ήθελα να τον απατήσω και για να τιμωρήσω τον εαυτό μου που δεχόμουν τις βλακείες του τόσο καιρό.

Την Δευτέρα το πρωί όταν ο Tobi ήρθε να με πάρει, μου είπε ότι μύριζα σπέρμα. Είχε δίκιο, όμως αυτό το διήμερο με μια επαναλαμβανόμενη δραστηριότητα με βοήθησε να καθαρίσω το μυαλό μου από τα πάντα και να χαλαρώσω.

Εκείνη την μέρα του είπα ότι ήθελα να χωρίσουμε.

Φυσικά δεν έγινε τόσο απλά. Τραβιόμασταν για ένα χρόνο ακόμα μέχρι να εγκαταλείψουμε και οι δύο. Η μόνη διαφορά είναι ότι εγώ μέτραγα τα πέντε χρόνια μαζί του, αυτός σκεπτόταν ότι δεν θα του απαντούσαν στις αγγελίες όταν έστελνε σαν άντρας μόνος.

Χαιρετισμούς σε όλους και ευχές για καλό καλοκαίρι.

Τα ονόματα και οι περιοχές έχουν αλλαχθεί.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")