Η αφέντρα που με άνοιξε

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Το όνομα μου είναι Μάριος και τα τρία - τέσσερα τελευταία χρόνια μου αρέσει πολύ να διαβάζω ιστορίες με αφέντρες. Πολλές φορές μπήκα σε chat room και μίλησα με αφέντρες που θα ήθελαν να με εξουσιάσουν αλλά μόνο μια φορά βρήκα το θάρρος να το επιχειρήσω.

Το πρώτο ραντεβού έγινε σε μια καφετέρια για να μπορέσουμε να συζητήσουμε πριν γίνει οτιδήποτε. Η αφέντρα ήταν μια παντρεμένη γυναίκα γύρω στα σαράντα με πολλά περιττά κιλά, βαμμένο κόκκινο μαλλί και τεράστιο στήθος!

Μόλις με είδε τρελάθηκε (εγώ είμαι ψηλός, αθλητικός). Ήθελε να με πάρει με το μαλακό όπως μου είπε για να μην φοβηθώ και φύγω γιατί ήθελε να με πηδήξει οπωσδήποτε!!! Έτσι παρότι στο ίντερνετ ήταν πολύ επιθετική και με είχε πηδήξει με όλους τους τρόπους, με έντυνε με τα εσώρουχα της και μου εκμυστηρευόταν όλες τις φαντασιώσεις της, στον καφέ ήταν πολύ προσεχτική και δεν μιλούσε πολύ.

Φεύγοντας από το καφέ με άρπαξε, μου έδωσε ένα φιλί στο στόμα και μου έπιασε τον κώλο λέγοντας μου ότι ανυπομονεί να τον γαμήσει..

Πέρασε καιρός και δεν έλεγα να το πάρω απόφαση να σηκώσω το κινητό μου και να την πάρω τηλέφωνο για να βρεθούμε. Όλα αυτά μέχρι που μια μέρα το πήρα απόφαση. Την προηγούμενη μιλούσαμε στο msn με την αφέντρα μου και ένα σκλάβο της ακόμα. Του έλεγε ότι θέλει πολύ να μου πάρει την παρθενιά και τον έβαλε να μου πει πόσο ωραία γαμάει για να ξεπεράσω τους όποιους φόβους είχα.

Είχα καυλώσει τόσο πολύ εκείνο το βράδυ που το πήρα απόφαση και την πήρα τηλέφωνο. Δώσαμε ραντεβού σε ένα κεντρικό σημείο για να την πάρω να πάμε σπίτι μου γιατί το πρώτο ραντεβού ήθελε να γίνει σε δικό μου χώρο.

Έτσι και έγινε. Με το που βρεθήκαμε πήγαμε αμέσως σπίτι μου. Με το που μπήκαμε μέσα μου χούφτωσε δυνατά τον κώλο και μου είπε ότι θα περάσει καλά απόψε. Δεν έχασε καιρό και με τράβηξε κοντά της.

-    «Γδύσου!», μου είπε.

Και μου έδωσε ένα από τα κιλοτάκια που είχε στην τσάντα.

«Πρέπει να σε γαμήσω σαν κοριτσάκι μικρό μου…», είπε και με έβαλε να φορέσω ένα μαύρο στρινγκ της.

Το φόρεσα χωρίς να διαμαρτυρηθώ σαν υπνωτισμένος και στήθηκα αμέσως στα τέσσερα.

-    «Τι καλό και υπάκουο κοριτσάκι βρήκα!», αναφώνησε. «Την πρώτη σου φορά μικρή μου θέλω να σε γαμήσω μόνο με δάχτυλο και από την επόμενη θα σε κάνω κανονική γυναίκα. Παρακάλεσε με να σε γαμήσω!», μου φώναζε.

Εγώ έκανα σαν μικρό κοριτσάκι που ήθελε να γαμηθεί.

-    «Γαμήστε με κυρία, σας παρακαλώ…»

Αυτό που ήθελα δεν άργησε… στην αρχή μου έβαζε ένα δάχτυλο και στην συνέχεια και δύο…  

-    «Σου αρέσει καριολάκι;», μου ψιθύριζε.

Και το καυλί μου πήγαινε να σπάσει μέσα στο στρινγκάκι.. Με γαμούσε για αρκετή ώρα με τα δάχτυλα και μετά με πήρε αγκαλιά και μου μιλούσε…

-    «Από σήμερα μικρή μου θα είσαι το μικρό μου κοριτσάκι και θα έρχεσαι να σε γαμάω όποτε θέλω εγώ! Έχω μεγάλα σχέδια για σένα. Με τέτοιο κώλο δεν πρόκειται να σε βαρεθώ ποτέ κοριτσάκι μου. Ετοιμάσου να σε παίρνω μαζί μου στο εξωτερικό και εκεί να ξέρεις θα σε κυκλοφορώ σαν γυναίκα που είσαι. Ήδη από αύριο θα σε πάω να διαλέξουμε τα εσώρουχα σου. Δεν γίνεται να φοράς τα δικά μου. Τα πιο πρόστυχα θα σου διαλέξω, μην ανησυχείς!!!»

Καθίσαμε αρκετή ώρα έτσι και κάποια στιγμή σηκώθηκε, μου έχωσε μια δυνατή στον κώλο, τον κοίταξε κοροϊδευτικά και έφυγε..

«Θα έρθω να στον γαμήσω ξανά μικρή καυλίτσα!», μου είπε και με άφησε στον κρεβάτι ξαπλωμένο με την τρύπα μου ανοιχτή…

Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")