Η καυλιάρα στο σινεμά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας. Με λένε Γιώργο και ακόμη είμαι ελεύθερος γιατί μου αρέσει η ζωή που κάνω και μου αρέσουν και τα.. ξινά.

Είναι η πρώτη μου φορά που βλέπω και γράφω στο xstream κι αυτό οφείλεται στο ότι μπήκα να γράψω την φαντασίωση μου, και διαβάζοντας τις ιστορίες (εδώ και τρία τέταρτα περίπου), ξεσηκώθηκα τόσο που τελικά δεν έγραψα την φαντασίωση μου και προτιμώ να γράψω μια πραγματική ιστορία, που είναι το αντίθετο.

Το πόσο πραγματική είναι θα το καταλάβετε μόνοι σας. Πάνε τώρα εδώ και δώδεκα χρόνια όταν ένα βράδυ είχα πάει σε έναν κινηματογράφο της Αθήνας. Ήταν γεμάτος τίγκα και οι υπήρχαν και οι πρώτοι όρθιοι πίσω από τα πίσω καθίσματα (μέχρι να αδειάσουν θέσεις για την επόμενη παράσταση).

Βρέθηκα ακριβώς πίσω από δύο κοπέλες (θα ‘ταν δεν θα ‘ταν 23-25 χρονών) που κάθε φορά οι διερχόμενοι πίσω από μένα με έσπρωχναν λίγο μπροστά για να τους κάνω χώρο να περάσουν. Κάθε φορά λοιπόν, ήθελα δεν ήθελα.. ακουμπούσα εε τι να κάνω;) με τον πούτσο μου την μία ή την άλλη κοπέλα ακριβώς στο κωλαράκι τους.

Τίποτε δεν έμοιαζε να τις ενοχλεί, αλλά παρατήρησα ότι πήγαν περίπου μισό μέτρο προς τα δεξιά, σκόπιμα ή μη, και έτσι κάθε φορά που με σπρώχνανε, ακουμπούσα πια μόνο αυτή που ήταν μπροστά μου αριστερά.

Ο κόσμος αυξήθηκε, η πίεση αυξήθηκε και έτσι αυξήθηκε και το σπρώξιμο και κατά συνέπεια και ή επαφή του καυλωμένου μου πλέον πούτσου ανάμεσα στο κωλαράκι της αριστερής κοπελιάς. Αχ πως το ήθελε! Αχ πόσο μου άρεσε! Λες και είχε βρει τη μόνιμη θέση του.

Κάποια στιγμή είχα φτάσει στο ζενίθ της καύλας και έτσι μου ερχόταν να τον βγάλω έξω και να τον νιώσει πραγματικά ανάμεσα στα κωλομέρια της. Και ως εκ θαύματος λες και κατάλαβε τον δισταγμό μου… Νιώθω ξαφνικά ένα χέρι να προσπαθεί να ανοίξει το φερμουάρ του παντελονιού μου.

Της το πιάνω, σαν να της είπα: «Προχώρα!», την βοήθησα να κάνει την αρχή και την άφησα να βάλει το χέρι της μέσα. Νόμιζα ότι ήθελε αμέσως να μου τον βγάλει έξω, αλλά αυτή περιορίστηκε αρχικά να μου τον πιάνει, να μου τον παίζει, να μου πιάνει σιγά και προσεκτικά τα αρχίδια μου…

Τελικά το κατά-ευχαριστιόταν. Δεν μου μίλαγε και δεν της μίλαγα. Αν δεν φοβόμουνα μη τυχών μας βλέπει κανείς, θα είχα χύσει τόσες φορές…

Τελικά άρχισε να προσπαθεί να μου τον βγάλει έξω. Μόλις τα κατάφερε, και μόλις μου τον έπαιξε λιγάκι και κατάλαβα ότι το ευχαριστιόταν, πήγα μισό βηματάκι πιο κοντά της και τον ακούμπησα ανάμεσα στο διάστημα που άφηναν τα κωλομέρια της πίσω από το ανάλαφρο αέρινο φορεματάκι που φορούσε.

Τον άφησα για τα καλά εκεί σπρώχνοντας εγώ μπροστά και εκείνη πίσω…

Κάποια στιγμή, για να μη την λερώσω, έβγαλα το μαντήλι μου, τραβήχτηκα λίγο πίσω και έχυσα μέσα. Όταν δημιουργήθηκαν θέσεις ο καθένας προσπάθησε να βρει μία, και η απόλαυση τελείωσε εκεί.

Ούτε με είδε. Ούτε την είδα στο πρόσωπο. Το κορμί της και ιδίως το κωλαράκι της ήταν σκέτη καύλα. Ήθελα να μείνει έτσι. Δεν επεδίωξα να δω το πρόσωπο της…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")