Στο γάμο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Παντρέψαμε με την γυναίκα μου ένα φιλικό ζευγάρι. Ο κουμπάρος καλό παιδί και όπως είχα καταλάβει αρκετά ζηλιάρης. Η κουμπάρα όχι πολύ όμορφη, αλλά πολύ καυλιάρα, με μερικά κιλά παραπάνω, αλλά δεν κώλωνε να φοράει κοντά φορεματάκια και να επιδεικνύει το στήθος της.

Στο γάμο ήταν πολύ όμορφη, όπως οι περισσότερες νύφες. Το νυφικό της είχε ένα πολύ βαθύ ντεκολτέ και τα βυζιά της ήταν έτοιμα να ξεχειλίσουν. Δεν μπορούσα να πάρω το βλέμμα μου από πάνω τους. Κάποια στιγμή το κατάλαβε και με κοίταξε επίμονα χαμογελώντας.

Τελείωσε το μυστήριο και πήγαμε στο κέντρο. Μετά από ώρα ήρθε και το ζευγάρι. Η κουμπάρα, πλέον, κάθισε δίπλα μου και ο κουμπάρος δίπλα στη γυναίκα μου. Εγώ είχα καρφωθεί σαν λιγούρης πάνω στα βυζιά της αλλά όποιος κι αν ήταν στη θέση μου το ίδιο θα έκανε.

Μετά από πολύ χορό και γλέντι ήρθε κι έκατσε δίπλα μου, ενώ η γυναίκα μου κι ο κουμπάρος χόρευαν με τον υπόλοιπο κόσμο.

-    «Τι έγινε κουμπάρε, όλα καλά;»

-    «Μια χαρά! Εσύ;»

-    Άσε, πόνεσαν τα πόδια μου με τα τακούνια. Έσκασα κιόλας…»

-    «Βγάλτα τότε».

-    «Λες ε; Δεν πειράζει;»

-    «Τι να πειράξει; Δεν φαίνονται τα πόδια σου κάτω από το τραπέζι…»

-    «Καλά λες. Θα τα βγάλω, να σηκώσω και λίγο το νυφικό γιατί έσκασα. Σ’ αρέσει το νυφικό;»

-    «Πάρα πολύ ωραίο!», απάντησα κοιτάζοντας το στήθος της.

-    «Σ’ αρέσει το νυφικό ή το ντεκολτέ, κουμπάρε;»

-    «Όλα μ' αρέσουν!»

Μου πιάνει το χέρι και το βάζει ανάμεσα στα μπούτια της, σπρώχνει το σώμα της πίσω και έσπρωξε το χέρι μου πάνω στο σλιπάκι της.

-    «Χάιδεψε με…», είπε καλύπτοντας το στόμα της με το χέρι της.

Παραμέρισα το κιλοτάκι της και ακούμπησα το μουνάκι της που ήταν μούσκεμα. Εκείνη ακούμπησε την πλάτη της στην καρέκλα κι έκανε τάχα αέρα με το χέρι της στο πρόσωπο της. Έβαλε το χέρι της πάνω στο καυλί μου και κατάλαβε αμέσως ότι είχα καυλώσει.

-    «Πρόσεχε κουμπάρα, θα μας δουν!»

-    «Δεν μας βλέπει κανείς, όλοι χορεύουν. Πάμε τουαλέτα;»

-    «Τι λες; Πας γυρεύοντας; Δεν γίνεται…»

-    «Έλα, θέλω να τον γλείψω. Πάμε!»

Σηκώθηκε και πήγε προς την τουαλέτα. Μετά από λίγο πήγα κι εγώ, άνοιξε λίγο την πόρτα, μπήκα μέσα και την είδα με πεταγμένα τα βυζιά έξω καθισμένη στη λεκάνη.

-    «Έλα κουμπάρε, βγάλτον έξω!»

Τον έβγαλα, τον πήρε στα χέρια της τον έπαιξε και μετά άρχισε να τον γλείφει και να τον ρουφάει από την βάση χαϊδεύοντας τα αρχίδια μου. Είχε καυλώσει τόσο πολύ που μου ζήτησε να χύσω πάνω στα βυζιά της.

Άρχισε να τον παίζει και να τον χτυπάει στις βυζάρες της μέχρι που έχυσα και πασάλειψα τις βυζάρες της ενώ εκείνη έγλειφε και τις τελευταίες σταγόνες. Μετά χάιδεψε τα βυζιά της με τα χύσια μου και τα ξανάβαλε μέσα στο νυφικό.

Βγήκε πρώτη και εγώ μετά από αρκετή ώρα. Την είδα να φιλάει τον κουμπάρο ενώ πριν λίγο έγλειφε το καυλί μου… Γύρισε και μου έκλεισε το μάτι. Όταν ξανακάτσαμε στο τραπέζι μου είπε:

-    «Να κανονίσεις να κάτσω πάνω στο τεράστιο καυλί σου…»

-    «Δεν είσαι καλά!»

-    «Όχι σήμερα, όταν γυρίσουμε από το ταξίδι κάποια στιγμή…»


(Copyright protected OW ref: 7030)