Ένα υπέροχο σαββατόβραδο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Χαιρετώ την υπέροχη παρέα του xstream.gr! Είμαι ο Τάσος από την Θεσσαλονίκη, και είμαι 38 χρονών. Είμαι 1.82 και 83 κιλά (νορμάλ καταστάσεις) και εργάζομαι σε μία δημόσια υπηρεσία. Έχω συναλλαγές με φοιτητές. Μένω μόνος σε μία γκαρσονιέρα.

Ήταν ένα Σάββατο, και ως συνήθως είχα πάει για ούζο με την παρέα μου (κάθε Σάββατο μεσημέρι πάμε για ούζο). Είχαμε καλό χαβαλέ, με αποτέλεσμα να «φτιαχτούμε» λίγο, όσο χρειαζόταν.

Μετά την ουζοκατάσταση, ο καθένας πήγε σπίτι του για χαλάρωμα. Έκανα μπάνιο και χαλάρωνα. Είπα να δω καμιά τσόντα στο ίντερνετ, να περάσει η ώρα! (μοιραίο λάθος). Είδα την τσόντα και άρχισα να παίρνω τα πάνω μου, μέχρι σε σημείο που άρχισε να γίνεται ενοχλητικό.

«Τι κάνουμε τώρα;», αρχίζω να σκέφτομαι… και κατέληξα να πάρω ένα τηλέφωνο «έκτακτης ανάγκης» που έχω για περιπτώσεις σαν αυτήν. Είναι ένα γραφείο με διάφορες κυρίες επί πληρωμή. Κανονίζουμε το ραντεβού και περιμένω…

Σε μισή ώρα κτυπάει το κουδούνι και έρχεται ένα μωρό απίστευτο. Είχα μείνει κόκκαλο στην πόρτα. Μία θεά από την Ρωσία, είκοσι χρονών, στο ύψος μου, ξανθιά με σπαστά μαλλιά, κορμί λαμπάδα με βυζάρες. Αφού μπήκε, έκατσε στο καναπέ και εγώ έχω μείνει στην πόρτα σαν «χαζός».

Με φωνάζει κοντά της, χαμογελώντας (το κατάλαβε αυτή ότι τα είχα παίξει για πάρτη της). Και αρχίζουμε την κουβέντα, από που είσαι, το όνομα της, και τέτοιες κουβέντες... μετά από λίγο ζητάει λίγο χυμό και να κάνει μπάνιο. Και αρχίζει να ξεντύνεται το μωρό και κόντεψα να λιποθυμήσω. Τι βυζάρες!Τι κορμί! Της λέω:

-    “Oh my god! You are wonderfull woman. Beautifull body!”

Χαμογελάει και με στέλνει στο έβδομο ουρανό. Μπαίνει στο μπάνιο και εκεί που έκανε μπάνιο, ανοίγει την κουρτίνα το μωρό και την βλέπω να τρίβει τις βυζάρες της και εγώ να παθαίνω εγκεφαλικό! Να ανοίγει τα πόδια της και χαϊδεύει την μουνάρα της και εγώ να είμαι έτοιμος να χύσω χωρίς να τον ακουμπήσω καν! Με χίλια ζόρια κρατήθηκα για να μην ορμήξω.

Πρέπει να πέρασε κανένας αιώνας (αφού μετρούσα και τα δευτερόλεπτα για να τελειώσει το μπάνιο). Τι μαρτύριο! Έρχεται στο σαλόνι με την πετσέτα τυλιγμένη και αρχίζει το παιχνίδι…

Της βγάζω την πετσέτα και να είμαι σε μια κατάσταση παράκρουσης! Δεν ξέρω από που να αρχίζω, την χαϊδεύω το λαιμό της και αρχίζω να την φιλάω στα μάγουλα της. Τι βελούδινο δέρμα! Αρχίζω να κατεβαίνω προς τα κάτω, και φιλάω τις ρώγες. Στην αρχή απαλά και μετά πιο δυνατά, και ύστερα αρχίζω να τις γλείφω! Τι αίσθηση!

Μετά από λίγο, κατέβηκα στα υπέροχα της πόδια, άρχισα να παίρνω τα δακτυλάκια της στο στόμα μου και το μωρό άρχισε να τρελαίνεται και να καυλώνει. Ανοίγει τα πόδια της και πιάνει το κεφάλι μου και το βάζει ανάμεσα στα πόδια της. Της λέω “Νο” και συνεχίζω το έργο μου στα πόδια της και την βλέπω να στεναχωριέται και να μου λέει: “Please…”. Της λέω: “Next time” και αρχίζω να βγάζω το σορτσάκι μου και βγάζω τον Τάσαρο ( μην νομίζετε κανέναν τεράστιο πούτσο, είναι 16 πόντους και λίγο χοντρός, αλλά την δουλειά του την κάνει μια χαρά).

Αρχίζει με την γλώσσα της να κάνει παιχνίδι, από το κεφαλάκι μέχρι κάτω από τα αρχίδια, και να έχει τρελάνει, να νομίζω ότι είμαι στον παράδεισο. Ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τα αρχίδια… μία τα ρουφούσε, μία τα έγλειφε, μια τα έφτυνε.

Εκεί που είδα όλα ήταν όταν ξεκίνησε να τον παίρνει όλον μέσα και να με κοιτάει με τα υπέροχα γαλανά μάτια της. Και ξαφνικά βλέπω το χέρι της να πηγαίνει στο μουνάκι της και να βάζει δάκτυλο μέσα της. Έδειχνε να το γουστάρει αυτό που κάνει.

Την παίρνω αγκαλιά και την πηγαίνω στην κρεβατοκάμαρα. Αρχίζω να την γλείφω από πάνω μέχρι κάτω και να βάζω δάκτυλο στο μουνάκι της. Ήταν μούσκεμα, και να βάζω την γλώσσα μου μέσα της και βγάζει αναστεναγμούς το μωρό. Ήταν σκέτη καύλα! Συνέχισα να την γλείφω και να μπαινοβγάζω το δάκτυλο μου μέσα της.

Η αναπνοή της έγινε πιο γρήγορη και άρχισε να με χύνει στην γλώσσα μου. Άρχισε να γελάει και να μου λέει: “Thank you!”. Την άφησα να ηρεμήσει κανένα δεκάλεπτο και πηγαίνει στο σαλόνι και να μου φέρνει προφυλακτικό, χαμογελαστή. Αρχίζει να μου παίρνει τσιμπούκι για λίγο και μου περνάει την καπότα στον πούτσο μου.

Την βάζω να ξαπλώσει στο κρεβάτι και την ανοίγω τα πόδια. Αρχίζω να μπαίνω μέσα σιγά - σιγά και αυτή να βγάζει ήχους καύλας. Μετά από λίγο την παίρνω πιο γρήγορα και της σηκώνω τα πόδια στους ώμους μου και αρχίζω την γεώτρηση. Αρχίζω να ιδρώνω και να κουράζομαι λίγο.

Την αλλάζω στάση και την γυρνάω στα πλάγια. Της βάζω δάκτυλο, ενώ την έχω στα πλάγια και αρχίζει η αναπνοή της να γίνεται πιο γρήγορη. Μετά από λίγο την σταματάω και βάζω στα τέσσερα. Έβλεπα την κωλάρα της να ανοίγει στα δύο και μου γύρισε το μυαλό. Της τον βάζω στην μουσκεμένη μουνάρα της και την κάνω άγριο σφυροκόπημα.

Άρχισε να χάνει τον κόσμο της και να φωνάζει δυνατά. Την πιάνω από τις βυζάρες και συνεχίζω το σφυροκόπημα. Έχυνε συνέχεια. Βγαίνω από την μουνάρα της και βγάζω την καπότα. Έβλεπα το πανέμορφο πρόσωπο της κατακόκκινο από την καύλα και τρελαινόμουν! Της τον βάζω στις βυζάρες της και αρχίζει να κουνιέται. Ήταν απίθανο το μωρό.

Ξαφνικά άρχισα να χάνω το κόσμο μου και να μου έρχονται τα χύσια. Έχυνα και έχυνα στις βυζάρες της και με κοιτούσε στα μάτια το μωρό! Αφού σκουπιστήκαμε, άρχισε να με αγκαλιάζει και να με φιλάει και να με ευχαριστεί. Έκανε το μπάνιο της και ντύθηκε. Της έδωσα τα χρήματα και, για πρώτη φορά με φίλησε στο στόμα με γλώσσα. Έμεινα μαλάκας!

Ήταν μία από τις καλύτερες ερωτικές περιπέτειες που είχα ποτέ μου, με μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που γνώρισα!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")