Η Κατερίνα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Ήμουν θυμάμαι στα δεκαοκτώ. Η παρέα του ξαδέλφου μου θα έκανε ένα beach party και ο ξάδελφος μου με κάλεσε. Μου περνούσε πέντε χρόνια, αλλά επειδή ήταν μοναχοπαίδι ήταν σαν μεγάλος μου αδελφός.

Όταν φτάσαμε εκεί, ήταν και κάποιες συμφοιτήτριες τους. Η ώρα γενικά, περνούσε με χαβαλέ και ποτό. Κάποιοι από την παρέα μπήκαν στην θάλασσα και άρχισαν να αστειεύονται και να πειράζουν ο ένας τον άλλο. Ορισμένοι άλλοι κάθισαν γύρω από την φωτιά και έλεγαν τραγούδια με την συνοδεία της κιθάρας.

Δεν πέρασε πολλή ώρα, όταν ενώ καθόμουν μια συμφοιτήτρια τους, η Κατερίνα, ενώ ήταν δίπλα μου, μου έπιασε το χέρι. Εγώ δεν ήξερα πως να αντιδράσω κι έμεινα δήθεν αδιάφορος, ενώ ο πούτσος μου μέσα στο μαγιό μου άρχισε να διαμαρτύρεται. Η Κατερίνα έγειρε το κεφάλι της στον ώμο μου, όπως ακριβώς και άλλες κοπέλες που ήταν εκεί.

Μετά από ακόμα δυο - τρεις μπίρες, σηκώθηκα και πήγα λίγο απομακρυσμένα πίσω από κάτι βράχους για να "ξαλαφρώσω". Αφού τελείωσα, τίναξα τον πούτσο μου και την ώρα που έδενα το κορδόνι από το μαγιό μου, ακούω την φωνή της Κατερίνας από πίσω μου να μου λέει:

-    «Έχυσες κιόλας;»

Εγώ προσπάθησα να την πείσω ότι απλά πήγα για κατούρημα, αλλά δεν τα κατάφερα. Αυτή ήρθε κοντά μου, με πήρε από το χέρι και με πήρε κάπου πιο απομακρυσμένα που δεν φαινόμασταν καθόλου από τους υπόλοιπους. Ξεκούμπωσε το μαγιό μου, έβαλε το χέρι της μέσα και άρχισε να μου τον παίζει λέγοντας μου:

-    «Τώρα θα σου γνωρίσω τον έρωτα…»

Άπλωσε μια πετσέτα χάμω και μου είπε να ξαπλώσω. Μου έβγαλε εντελώς το παντελονάκι μου και άρχισε να μου μαλάζει τ’ αρχίδια μου. Ο πούτσος μου σηκώθηκε αμέσως.

-    «Χαίρομαι που είσαι ορεξάτος. Έχω κι εγώ πολλά στο μυαλό μου…», είπε και τον πήρε στο στόμα της.

Με έγλειφε με τόση μαεστρία που φαινόταν από τον τρόπο που το απολάμβανε. Δεν άντεξα πολύ και σε λίγο της φωνάζω:

-    «Χύνωωωωω!!!»

Αυτή αντί να σταματήσει, συνέχισε και τα ήπιε όλα. Εγώ δεν πίστευα στην τύχη μου.

-    «Σου άρεσε;», με ρώτησε. «Θέλεις να συνεχίσουμε;»

Εγώ απάντησα θετικά και μου λέει:

-    «Ωραία! Ετοιμάσου να γίνεις άντρας!»

Αυτή έβγαλε το μπικίνι της και έφερε το μουνί της στο πρόσωπο μου, λέγοντας μου:

-    «Ένας καλός εραστής πρέπει να ξέρει να κάνει γλειφομούνι…»

-    «Δεν το έχω ξανακάνει…», της είπα.

-    «Με τις οδηγίες μου θα γίνεις τεχνίτης!», μου είπε.

Έβαλε το μουνί της στο στόμα μου και μου είπε να της το "οργώσω" με την γλώσσα μου, πράγμα μου έκανα.

Συνέχισα για λίγη ώρα, μέχρι που την άκουσα να λέει ότι χύνει και μια γλυκιά γεύση πλημμύρισε το στόμα μου. Κατάλαβα πως ήταν τα υγρά της.

Στη συνέχεια πήγε προς τον πούτσο μου και αφού τον έγλειψε λίγο για να τον κάνει πιο σκληρό, τον βύθισε μέσα στο μουνί της. Εγώ ένιωσα ένα μικρό τσούξιμο και κατάλαβα πως ήταν το πετσάκι από τον πούτσο μου που κοβόταν. Συνέχισα όμως και μετά από λίγη ώρα την άκουσα να φωνάζει:

-    «Χύνωωωω!!!»

-    «Κι εγώ!», της λέω.

-    «Ναι αγόρι μου, χύσε μου και μην φοβάσαι. Το Κατερινάκι παίρνει χάπι».

Ακούγοντας αυτά την έχυσα. Μετά σηκώθηκε από πάνω μου και μου είπε να ντυθούμε και να πάμε στην υπόλοιπη παρέα. Πηγαίνοντας είδαμε ακόμα ένα ζευγάρι παράμερα. Η κοπέλα ήταν ανάμεσα στα σκέλια του και του έπαιρνε πίπα.

-    «Μην ζηλεύεις…», μου λέει η Κατερίνα, «γιατί μετά θα φύγεις μαζί μου. Οι γονείς μου είναι στο εξωτερικό και το σπίτι στην διάθεση μας!»

Περισσότερα ίσως σε άλλη ιστορία…

 

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")