Η κόρη της σπιτονοικοκυράς (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Την επόμενη το βράδυ, μόλις μπαίνω μέσα στο σπίτι μου, να ‘σου η Άντα, ντυμένη, κατά τα γνωστά.

Μόλις μπαίνει μέσα, πετάει την ρόμπα που φορούσε και εμφανίζεται μπροστά μου ολόγυμνη, όπως την γέννησε η μάνα της, πάνω σε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα.

«Τι κάνεις εκεί μωρή», της φωνάζω.

-    «Α! Σήμερα θα ευχαριστηθούμε έρωτα όπως εμένα μου αρέσει. Δεν πιστεύω να έχεις αντίρρηση;», μου αποκρίνεται.

-    «Μαζί σου γιατί να έχω; Αφού πλέον σ’ αρέσω. Και δεν το κρύβω μ’ αρέσεις…», της απαντώ.

Με βοηθάει να ξεντυθώ και με σπρώχνει στο μπάνιο. Μπαίνουμε και δύο μέσα. με σαπουνίζει, με ξεπλένει, και φλαπ… μου δίνει μία στα κωλομέρια μου, αγνοώντας τον πούτσο μου που είναι σηκωμένος.

Της το ανταποδίδω και αρχίζουμε ένα κυνηγητό μέσα στο σπίτι, μέχρι που την έπιασα, την βάζω κάτω και αρχίζω να την χτυπάω στα κωλομέρια. Έχουν κοκκινίσει από τις ξυλιές.

-    «Κι άλλο… Θέλω κι άλλο…», ψιθυρίζει.

Οι ρώγες της έχουν πεταχτεί έξω, ένδειξη ότι καυλώνει από τις ξυλιές. Την πετάω πάνω στο κρεβάτι και συνεχίζω να την χτυπάω, όταν ξαφνικά έχει πάρει θέση και βάζει τον καυλωμένο πούτσο μου μέσα στο στοματάκι της. Γλουψ, γλουψ… τον γλείφει με μανία. Να ‘σου υγρά στα μπούτια της. Δεν πίστευα στα μάτια μου ότι θα καύλωνε με τις ξυλιές.

«Σου αρέσουν οι βιαιότητες μωρή τσούλα..!», σκέφτομαι και την κτυπάω δυνατότερα. Όσο την χτυπούσα, τόσο πιο δυνατά βύζαινε τον πούτσο μου, ενώ δάκρυα έτρεχαν από τα μάτια της. Οπότε ξαφνικά ο πούτσος μου φουσκώνει, σκληραίνει και να… αμολάει τα χύσια μου μέσα στο στόμα της.

-    «Πάρτα μωρή καριόλα! Πάρτα τσούλα! Όλα δικά σου είναι. Ρούφα τα!», της φωνάζω.

Και πράγματι, τα πίνει όλα, δεν αφήνει σταγόνα να πάει έξω. Σηκώνει το κεφάλι της και με κοιτάξει με μία έκφραση χαράς και ηδονής ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της. Τον αφήνει και γυρίζει ανάσκελα.

-    «Έλα… γάμησε με. Ξέσκισε μου το μουνάκι μου, το κωλαράκι μου. Γουστάρω να γαμιέμαι και να πονάω. Με φτιάχνει αυτό πάρα πολύ!», μου αποκρίνεται και η καύλα της είναι εμφανής στο πρόσωπο της παρά τα δάκρυα που έχει στα μάτια της.

-    «Οκ. Μείνε ήσυχη. Θα σου ξεσκίσω και το μουνάκι και το κωλαράκι!», της αποκρίνομαι.

Πράγματι σε λίγο, μόλις ο πούτσος μου ξανασηκώθηκε με τα χάδια της, είναι έτοιμος να μπει μέσα στο μουνάκι της, όπου ήδη μπαινόβγαινε ένας δονητής. Σπρώχνω τον πούτσο μου στο μουνάκι της μαζί με τον δονητή. Σφίγγεται.

-    «Ωχ! Ωχ! Πονάει…», μουγκρίζει καυλωμένη.

-    «Χαλάρωσε…», της λέω.

Και προσπαθώντας, παρόλη την πίεση που αισθάνομαι, μπαίνουν και τα δύο μέσα στο μουνάκι της. Βλέπω το πρόσωπο της να συσπάται από πόνο. Πρέπει να πονάει αρκετά αλλά δεν μιλάει. Αρχίζω να μπαινοβγαίνω. Τσιμπάω τις ρώγες της δυνατά. Χουφτώνω τα στήθη της με δύναμη. Έχει κλειστά τα μάτια. Το κεφάλι της κτυπιέται αριστερά - δεξιά. Αρχίζουν σπασμοί…

-    «Ναι… ναι… Ξέσκισε το! Σκίστο! Ναι, ναι… χύνωωωω! Χύνωωωωω!!!», ξεφωνίζει με φωνή που θα ακούστηκε σε όλη την γειτονιά από την καύλα της.

Προσπαθώ να μετρήσω τους οργασμούς της. Ένας… δύο… τρεις… τέσσερις… χάνω το μέτρημα. Και συνεχίζει να χύνει. Της σηκώνω τα πόδια στους ώμους της, βγάζω τον πούτσο μου από το μουνί της, ενώ αφήνω τον δονητή μέσα σε αυτό, και τον βάζω στο κώλο της. Μετά από λίγο, και αφού έχει ανοίξει η τρύπα της καλά, παίρνω ένα άλλο δονητή και προσπαθώ να τον βάλω μαζί με τον πούτσο μου μέσα στην κωλοτρυπίδα της.

-    «Αχ… αχ… Πονάω!!!», φωνάζει. «Μη… μη! Δεν αντέχω άλλο. Μη, μη!»

Βάζω το σλιπάκι μου στο στόμα της για να μην ακούγεται και της ρίχνω μερικές ξυλιές στα κωλομέρια, μέχρι που μπήκαν μέσα στην τρύπα της και ο δονητής και ο πούτσος μου. Βέβαια αλειμμένοι και οι δύο με βαζελίνη. Μπαινοβγαίνω με δύναμη. Αισθάνομαι τον δονητή από το μουνί της να κτυπάει τον πούτσο μου. Πιέζω ακόμα. Πιο δυνατά… πιο βίαια. Σταματάει να κουνιέται. Δεν φωνάζει, δεν μιλάει. Ταξιδεύει σε άλλους κόσμους. Σκύβω και δαγκώνω τις ρώγες της δυνατά.

-    «Μμμμμ… μμμμμμμ…», ακούγεται ξέπνοα. «Χύνωωω! Χύνωωωω!», ακούγεται ψιθυριστά και διακρίνω υγρά να βγαίνουν από το μουνάκι της.

Καυλώνω ακόμα περισσότερο. Μπαινοβγαίνω ακόμα δυνατότερα. Αισθάνομαι να τεντώνεται ο πούτσος μου… να φουσκώνει. Χύνω. Χύνω μέσα στο έντερο της. Τον βγάζω έξω μαζί με τον δονητή. Είναι κόκκινοι και οι δύο. Κοιτάζω καλύτερα… αίματα τρέχουν από την άκρη της κωλοτρυπίδα της. «Πραγματικά την έσκισα!», σκέπτομαι. Ξαπλώνω δίπλα της και την χαϊδεύω απαλά μέχρι να συνέλθει. Γυρίζει με φιλάει παθιασμένα.

-    «Τέτοιο γαμήσι πρώτη για φορά έκανα και μου άρεσε πάρα πολύ! Σε ευχαριστώ. Αλλά πονάει ο κώλος μου…», ψιθυρίζει χωμένη μέσα στην αγκαλιά μου.

-    «Ναι μανάρι μου. Σου έσκισα τον κώλο γι’ αυτό πονάς…», της λέω.

-    «Άνδρα μου… αγορίνα μου! Γι’ αυτό σε ευχαριστώ ακόμα περισσότερο. Έτσι θέλω να με γαμάς. Να με ξεσκίζεις πραγματικά. Μ’ αρέσει!», μου απαντά καυλιάρικα γεμάτη ικανοποίηση.

Πάμε σε λίγο στο μπάνιο κάνουμε ένα ντουζάκι. Σταματάω την αιμορραγία, ευτυχώς εύκολα, και γυρνάμε στο δωμάτιο όπου διαπιστώνω ότι δεν μπορεί να καθίσει καλά, κάθεται με το πλάι.

-    «Γιατί κάθεσαι έτσι;», της λέω.

-    «Πονάει ο κώλος μου… Αλλά ήταν ωραία, φανταστικά!», αποκρίνεται. «Πότε θα το επαναλάβουμε;»

Αυτό κράτησε μέχρι αφενός η Άντα τελείωσε και το Γυμνάσιο αριστούχα, αλλά τελείωσε και το έργο που είχαμε αναλάβει σαν εταιρεία…

Τέλος

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")