Η κόρη της σπιτονοικοκυράς (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Μένω με τις σκέψεις στο μυαλό μου… ανακατωμένες. Δεν ξέρω τι να κάνω. Να συνεχίσω ή να το παίξω δεν καταλαβαίνω και να την διώξω μη βγω κανένα μπελά μαζί της, λόγω ηλικίας, και με τους δικούς της;

Έρχεται μαζί με μία τσάντα που βαστάει στα χέρια της. Εγώ ξαπλωμένος στο κρεβάτι ακόμα γυμνός όπως ήμουν και με τον πούτσο καυλωμένο και όρθιο.

-    «Μπράβο αγορίνα μου! Έτσι μ’ αρέσεις. Να σε βλέπω καυλωμένο για μένα, για πάρτη μου. Κι εγώ. ότι θέλεις, ότι γουστάρεις!»

-    «Τι βαστάς εκεί;», την ρωτώ.

-    «Ααα! Δεν είναι τίποτα. Έφερα τα παιχνίδια μου να τα δεις».

Και βγάζει από τη τσάντα της ένα δονητή 25 εκ μήκους, αλλά πολύ περισσότερο λεπτός από τον πούτσο μου.

-    «Αυτός είναι. Και κοίτα…»

Κάνει και τον χώνει όλον μέσα στο μουνάκι της.

-     «Αλλά αυτός είναι λίγος μπροστά στον πούτσο σου που θέλω…»

Τον βγάζει, τον γλείφει και με κοιτάζει με ένα προκλητικό βλέμμα λέγοντας:

-    «Έτσι θα γλείφω και τον δικό σου πούτσο. Με τα χύσια τα δικά σου και τα δικά μου. Με αυτόν θα με τιμωρείς όταν δεν θα είμαι καλή μαθήτρια, όταν δεν θα έχω καλούς βαθμούς».

Σηκώνομαι, την βουτάω αγκαλιά, την ξαπλώνω στο κρεβάτι, φιλάω τα χειλάκια της, το λαιμουδάκι της… Με σφίγγει επάνω της. Αισθάνομαι τις ρώγες της να τρυπούν το στήθος μου. Έχει πιάσει τον καυλωμένο πούτσο μου ανάμεσα στα μπουτάκια της. Χαϊδεύω το στήθος της. Γλείφω και ρουφάω τις ρωγίτσες της. Γουργουρίζει καυλιάρικα ενώ ανατριχιάζει ολόκληρη.

-    «Άνδρα μου, καύλα μου! Σε θέλω πολύ! Δεν ξέρεις πόσο…!», μουρμουράει.

Κατεβαίνω χαμηλότερα και γλείφω την κλειτορίδα της, το μουνάκι της. Βάζω την γλώσσα μου μέσα στο μουνάκι της. Αναστενάζει.

-    «Αχ, αχ, ναι, ναι! Μ’ αρέσει. Μ’ αρέσει. Σε θέλω! Πάρε με, πάρε με, κάνε με δική σου. Γάμησε με. Τώρα, τώρα!!!»

Βάζω τον πούτσο μου στην άκρη από το μουνάκι της και σπρώχνω ελαφρά. Μπαίνει μέσα της με την μία. Από την καύλα της είναι τόσο ανοικτή που δεν αισθάνομαι καμία δυσκολία. Μπλέκει τα πόδια της στην μέση μου και προσπαθεί να τον αισθανθεί όσο μπορεί πιο μέσα της. Μπαινοβγαίνω… αργά στην αρχή, γρηγορότερα μετά. Τινάζει το κεφάλι της αριστερά - δεξιά.

-    «Ναι, ναι! Σκίσε με! Σκίσε μου την μήτρα!», ψελλίζει.

Σηκώνει τα πόδια της και τα φέρνει στο ύψος των ώμων της. Βλέπω την κωλοτρυπούλα της να συσπάται από τις καύλες. Χώνω με την μία τον δονητή μέσα.

-    «Αχ, αχ, πονάω…», ψελλίζει δακρυσμένη. «Καλά κάνεις και με τιμωρείς!»

Μπαινοβγαίνω άνετα ξεσκίζοντας το μουνάκι της, αλλά παράλληλα και ο δονητής το κωλαράκι της.

-    «Αχ, ναι, ναι! Αυτό είναι γαμήσι! Να σου σκίζουν και τον κώλο και το μουνί!», φωνάζει.

Και αρχίζει να σπαρταράει.

-    «Χύνωωωω, χύνωωω η πουτάνα!!!»

Αισθάνομαι τον πούτσο μου έτοιμο να εκραγεί. Και να… αφήνει χύσια μου μέσα στο μουνάκι της.

-    «Πάρτα όλα δικά σου!!!», της φωνάζω.

-    «Ναι, ναι! Όλα τα θέλω!!!»

Και οι σπασμοί συνεχίζονται μαζί με τους οργασμούς της. Βγαίνω έξω και γρήγορα μπαίνω στο κωλαράκι της, αφού έβγαλα τον δονητή και τον βάζω στο μουνάκι της τώρα. Να κι άλλοι σπασμοί. Έχει μείνει ακίνητη, εγκαταλειμμένη. Δεν κουνιέται καθόλου, εκτός από τους μυς της κοιλιάς της που της δίνουν σπασμούς.

-    «Χύνωωωωω! Χύνωωωω!», ψελλίζει αχνά, ανίκανη να μιλήσει.

Συνεχίζω. Μπαινοβγαίνω με βία και ορμή στο κωλαράκι της που έχει ανοίξει απίστευτα. Και να σε λίγο με ένα νέο κύμα από χύσια στον πούτσο μου. Τα αφήνω μέσα στο κωλαράκι της αυτή την φορά. Πέφτω επάνω της. Είναι ξέπνοη όπως κι εγώ.

Συνέρχομαι… Ο πούτσος μου, που έχει μικρύνει εντωμεταξύ, βγαίνει από το κωλαράκι της. Και όπως την κοιτάζω, βλέπω ένα ρυάκι από χύσια να τρέχει από το μουνάκι της και να ενώνεται με αυτά που βγαίνουν από τη κωλοτρυπούλα της. Ξαπλώνω δίπλα της.

Μετά από λίγο, όταν πλέον είχαμε συνέλθει, χωμένη στην αγκαλιά μου ανάμεσα σε φιλιά και χάδια, ψελλίζει:

«Μ’ αρέσει το βίαιο γαμήσι. Ακόμα πιο βίαιο να μου κάνετε. Με άριστα θα περάσω όχι μόνο τον Σεπτέμβριο, και την επόμενη χρονιά. Σας ευχαριστώ. Αν και είναι λίγο μπροστά σε ότι μου χαρίσατε…»

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")