Παρτούζα με την στριπτιζέζ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία συνέβη πριν πολλά χρόνια στα Χανιά. Είχαμε πάει διακοπές τέσσερις φίλοι και γνωρίσαμε σε ένα κομμωτήριο που δούλευε μια φίλη μας δύο κορίτσια που δούλευαν σε στριπτιζάδικο, ξένες από τη Δανία και την Πολωνία με τρομερό κορμί φυσικά...

Πιάσαμε κουβέντα και όταν φεύγαμε μας κάλεσαν το βράδυ στο μαγαζί. Αφού γυρίσαμε όλα τα μπαράκια και δεν είχαμε αποτέλεσμα, κατά τις έξι πήγαμε να γελάσουμε στα κορίτσια.

Μας είδαν και άρχισαν έναν πολύ αισθησιακό χορό και μας κατάφεραν γρήγορα να τις φωνάξουμε για ποτό στο τραπέζι...

Έτσι κουβέντα στην κουβέντα καταφέραμε την Chilli την Δανέζα να την περιμένουμε μόλις τελειώσει σε ένα σημείο λίγο παραπέρα κοντά στα δωμάτια που έμεναν.

Πράγματι μετά από μία ώρα την βλέπουμε να έρχεται, η αντίστροφη μέτρηση άρχιζε... Την βάλαμε στη μέση στο πίσω κάθισμα ανάμεσα σε μένα ας πούμε «Δ» και τον «Κ», και ο «Θ» οδηγούσε με τον «Γ» συνοδηγό.

Ξεκινήσαμε λοιπόν για το σπίτι που λες και το ξέραμε ήταν ένα απομακρυσμένο διαμέρισμα έξω από την πόλη.

Άρχισα να την χαϊδεύω και να την φιλάω και σιγά - σιγά της έβγαλα την μπλούζα και πετάχτηκαν οι τεράστιες βυζάρες της. Ο «Κ» δίπλα μου πήρε θάρρος όταν η Chilli μου τον έβγαλε έξω και τον έγλειφε και άρχισε να της χαϊδεύει το μουνάκι και να της γλείφει τις ρώγες.

Φυσικά τα φιλαράκια μπροστά είχαν τρελαθεί και γύριζαν κοίταγαν και την χούφτωναν όσο μπορούσαν. Όλα αυτά γίνονταν μέρα (είχε ξημερώσει) και καθώς περνάγαμε μέσα από την πόλη των Χανίων!

Αυτό συνεχίστηκε για μισή ώρα περίπου μέχρι να φτάσουμε στο σπίτι με την μικρή στριπτιζέζ να έχει τρελαθεί από την καύλα και να είναι έτοιμη για μεγάλα ξεσκίσματα.

Μόλις φτάσαμε δεν καταλάβαμε πως βρεθήκαμε στο ένα δωμάτιο που είχε διπλό κρεβάτι και η μικρή πουτανίτσα ανάμεσα σε τέσσερις ψωλές έτοιμες να την ξεσκίσουν από όλες τις τρύπες...

Όπως καταλαβαίνετε αρχίσαμε να την γαμάμε εγώ από το ξυρισμένο, μουσκεμένο μουνάκι της. Ο «Κ» από την υγρή από το μουνόχυμα κωλοτρυπίδα της και έχοντας τον «Θ» και τον «Γ» εναλλάξ στο στόμα της... η φαντασίωση κάθε άντρα πινόταν πραγματικότητα!

Αλλάζαμε στάσεις και τρύπες σε ένα ανελέητο γαμήσι που η πουτανίτσα μας απολάμβανε και βρισκόταν σε έκσταση, φωνάζοντας όσο πιο δυνατά μπορούσε και μας ζητούσε να την ξεκωλιάσουμε και να την χορτάσουμε πούτσο!

Ο πρώτος γύρος τελείωσε με απανωτά χυσίματα στο πρόσωπο και στις βυζάρες της που τα απολάμβανε μέχρι σταγόνας και αφού την φωτογραφήσαμε έτσι χυμένη, αποκαμωμένη και ξεσκισμένη, κοιμήθηκε σε δευτερόλεπτα...

Την ξυπνάγαμε όταν καυλώναμε και την γαμούσαμε μισοκοιμισμένη. Ούτε καταλάβαινε τι καύλα ζούσε, ήταν το τρελό μας πουτανάκι. Κάποια στιγμή χτύπησε το κινητό της, την έψαχναν οι φίλες της.

Το σήκωσε ενώ την πηδάγαμε, το είπε στις άλλες, τις έβαλε να την ακούν και μας έλεγε να την ξεσκίσουμε πιο δυνατά για να τις τρελάνουμε. Τους έλεγε πως τη γαμάμε, ποια τρύπα της παίρνουμε και φώναζε.

Τις καύλωσε και τους είπε ότι αύριο θα έρθουν κι αυτές! Την αφήσαμε μετά από ώρες στο δρόμο. Μας έδωσε το τηλέφωνο της για να συνεχίσουμε και με την παρέα της και πήγαμε για μπάνιο στη θάλασσα για να συνέλθουμε...

Αυτή ήταν η ιστορία μου, αληθινή φυσικά και εύχομαι σε όλους και όλες, να την ζήσουν έστω μία φορά στη ζωή τους!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")