Η Ελένη η καυλιάρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Η Ελένη από πάντα με καύλωνε λόγω του ότι ήταν μεγαλύτερη μου και τάχα πιο έμπειρη. Βυζάρες απίστευτες που θα προκαλούσαν τον καθέναν και ένας κώλος χάρμα οφθαλμών...

Μετά από ένα τυχαίο μήνυμα, αφού είχε περάσει λίγος καιρός από την τελευταία φορά που είχαμε να τα πούμε, αρχίσαμε να θυμόμαστε ο καθένας τα δικά του.. και κάπου χαθήκαμε ο καθένας στα δικά του ερωτικά και συντροφικά προβλήματα.

Κάπου εκεί η κουβέντα πήγε στο σεξ. Δεν ήθελε και πολύ το να αρχίσουμε και οι δύο να φαντασιωνόμαστε και να θυμόμαστε πως περνούσαμε με την/τον πρώην. Κάποια φάση της είπα ότι ήθελα να βρεθούμε από κοντά και να τα πούμε. Με ρώτησε γιατί και της εξομολογήθηκα τον πόθο μου…

Δεν φάνηκε να ενοχλείται αλλά αντιθέτως μου είπε και εκείνη ότι το ήθελε πολύ... δώσαμε ραντεβού για την επόμενη μέρα στο σπίτι της.

Την επόμενη μέρα μου έστειλε μήνυμα λέγοντας μου ότι νιώθει αμήχανα αλλά θέλει πολύ να βρεθούμε και ότι έχει ήδη αρχίσει να κάνει προετοιμασίες για το βράδυ. Την ρώτησα να μου πει τι κάνει αλλά αρνιόταν. Είπε θα τις κρατήσει μυστικές για να δει αν τις ανακαλύψω μόνος μου.. χωρίς ιδιαίτερα προκλητικό ύφος..

Το βράδυ λοιπόν, αργά πήγα στο σπίτι της... κατέβηκε μου άνοιξε χωρίς κάτι ιδιαίτερο... «γεια σου, τι κάνεις», και τέτοια. Καθίσαμε, βάλαμε ποτό και αρχίσαμε να τα λέμε. Σε κάποια στιγμή μου είπε να πάμε πάνω στο δωμάτιο της όπου έχει και κλιματιστικό (καλοκαίρι βλέπετε).

Ανεβήκαμε λοιπόν και συνεχίσαμε την κουβέντα μας περί ανέμων και υδάτων. Δεν πέρασαν πέντε λεπτά και μου όρμηξε. Άρχισε να με φιλάει και να μου λέει ότι ήθελε από καιρό να το κάνει αυτό αλλά δεν τολμούσε να μου το πει αφού ήμασταν και οι δύο δεσμευμένοι.

Της βγάζω την μπλούζα και άρχισα να της γλείφω τις βυζάρες που τόσο πολύ ποθούσα τόσο καιρό. Δεν σταματούσαν να καυλώνουν και μαζί τους και η Ελένη, που άρχισε να βογκάει από ηδονή. Έβαλε το ένα χέρι της κάτω από την φούστα της και άρχισε να τρίβει το μουνί της και με το άλλο χάιδευε τον "φίλο" μου...

Σε κάποια φάση άρχισε να μου λέει ότι θέλει να την πάρω εκείνη τη στιγμή αλλά δεν της έκανα την χάρη. Συνέχισα να παίζω με τις βυζάρες της και εκείνη όλο και πιο πολύ να φτάνει σε υψηλότερα σημεία καύλας.

Μετά από ώρα σταμάτησα και εκείνη κατέβηκε στα πόδια μου. Μου κατέβασε το παντελόνι και πήρε στο στόμα της τον "φίλο" μου που τώρα πια θα ήταν και δικό της κολλητός...

Άρχισε να μου κάνει την ωραιότερη μέχρι εκείνη τη στιγμή πίπα που μου έκαναν ποτέ! Τον έβαζε μέσα και τον έβγαζε με τόση λύσσα και λαιμαργία που όλο και πιο πολύ με καύλωνε. Τον έπαιρνε κάτω μέχρι τα αρχίδια μου... η απόλυτη καύλα!

Δεν άντεξα και τελείωσα στο στόμα της. Εκείνη δεν σταμάτησε καθόλου.. συνέχισε την δουλειά της μέχρι που με καθάρισε. Δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη... τα κατάπιε όλα κάνοντας κι εμένα να ξανακαυλώσω.

Τότε ήταν η σειρά μου να την περιποιηθώ… Την γύρισα στα τέσσερα για να βλέπω τον απίστευτο κώλο της. Της σήκωσα την φούστα, παραμέρισα το στρινγκ που φορούσε και αντίκρισα ένα κατακόκκινο φρεσκοξυρισμένο μουνί που παρακαλούσε να γαμηθεί.

Της τον έχωσα με την μία..αφού ήδη ήταν υγρό. Αυτή φώναζε όλο και πιο δυνατά λέγοντας μου πόσο πολύ περίμενε αυτή τη στιγμή και πόσο ωραία νιώθει. Με παρακαλούσε να μην σταματήσω κι εγώ δεν ήθελα να της χαλάσω χατίρι...

Όταν κατάλαβε ότι θα τελείωνα, μου φώναξε να μην το κάνω... γύρισε πάλι και μου είπε πως ήθελε να μιλήσουμε "ισπανικά" και να τελειώσω στις βυζάρες της.. Άλλο που δεν ήθελα!

Όταν τελείωσα άρχισε με τα δάχτυλα τις να παίρνει τα χύσια μου στο στόμα της... πάλι τα καθάρισε όλα...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")