Η πρώτη φορά της Θάλειας μ’ έναν άγνωστο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία που θα σας περιγράψω συνέβηκε πριν λίγο καιρό και έχει αλλάξει παντελώς τη ζωή τη δική μου και της γυναίκας μου. Είμαι 35 χρονών ενώ η γυναίκα μου, η Θάλεια, είναι 31 χρονών και είμαστε παντρεμένοι εδώ και τέσσερα χρόνια.

Η γυναίκα μου είναι μία πανέμορφη μελαχρινή, με πολλές καμπύλες, πλούσιο και στητό στήθος, καμπυλωτά πόδια, επίπεδη κοιλιά και τροφαντό, πεταχτό κώλο, που ξεχωρίζει και προκαλεί μέσα από οποιοδήποτε ρούχο.

Παντρευτήκαμε από έρωτα, τρελό και παθιασμένο, ενώ η γυναίκα μου δεν είχε ξαναπηδηχτεί με κανέναν άλλον, πριν από μένα. Όλες οι προηγούμενες σχέσεις της είχαν φτάσει έως χουφτώματα ή και μία - δύο φορές στοματική επαφή, αλλά όταν γνωριστήκαμε ήταν παρθένα, όντας ιδιαίτερα συντηρητική στο σεξουαλικό θέμα και μην επιτρέποντας εύκολα να προχωρήσει κάποιος στο επικείμενο.

Αντίστοιχο ήταν και το ντύσιμο και η συμπεριφορά της όταν γνωριστήκαμε… Παρόλα αυτά, με την πάροδο του χρόνου, η Θάλεια, με δικές μου επίμονες προσπάθειες, έγινε πολύ περισσότερο τολμηρή στο σεξ, και πριν αλλά και μετά το γάμο μας. Η συμπεριφορά της κατά τη διάρκεια του σεξ γινόταν όλο και πιο τολμηρή και παθιασμένη, αφού αφηνόταν να παρασυρθεί από το ερωτικό πάθος και την καύλα της, κάτι που ήταν αδύνατο να συμβεί όταν την είχα γνωρίσει.

Επίσης, λόγω των δικών μου προτροπών, είχε αρχίσει να ντύνεται διαφορετικά, πολύ περισσότερο θηλυκά και έξαλλα, πολλές φορές και προκλητικά. Αυτή η επιλογή οφειλόταν στο δικό μου βίτσιο, να επιδεικνύεται η γυναίκα μου, το οποίο ούτε ξέρω που οφειλόταν (μου προέκυψε μετά το γάμο μου με την Θάλεια) ούτε μέχρι που μπορούσε να φτάσει, με την έννοια ότι παράλληλα με την επιθυμία μου να επιδεικνύει η Θάλεια τα σωματικά της προσόντα και να προκαλεί το πάθος των αντρών, που πολλές φορές έφτανε στη φαντασία μου στην σωματική της επαφή με άλλους άντρες, ήταν ιδιαίτερα εμφανής και η έντονη ζήλια μου για τη γυναίκα μου.

Αυτά τα αντικρουόμενα συναισθήματα πάλευαν μέσα μου δίχως να γνωρίζω τις δικές μου ανοχές και αντοχές, αλλά ήταν δεδομένο ότι επιζητούσα και προέτρεπα ανοιχτά την Θάλεια να λειτουργήσει με τρόπο, ώστε να προκαλεί τους άντρες γύρω της.

Αποτέλεσμα αυτών των προτροπών ήταν η Θάλεια να αλλάξει τις ενδυματολογικές της συνήθειες, επιλέγοντας κοντές φούστες, αποκαλυπτικά φορέματα, εξώπλατες μπλούζες ενώ σε ότι αφορά στα εσώρουχα της, φορούσε σουτιέν μόνο σε πραγματικά απαραίτητες περιπτώσεις, αφήνοντας συνήθως το πλούσιο και στητό στήθος της ελεύθερο και γυμνό, γεγονός που πάντοτε με ερέθιζε τρομερά.

Αντίθετα, είχε προμηθευτεί έναν μεγάλο αριθμό στρινγκ, πολλών με πολύ προχωρημένο σχεδιασμό, διατηρώντας μόνο έναν πολύ μικρό αριθμό, για τις δύσκολες ημέρες του μήνα. Παράλληλα, πολλές φορές όταν βρισκόμασταν σε δημόσιο χώρο επιδείκνυε τα σωματικά της προσόντα, σηκώνοντας, κατά λάθος τη φούστα της ή σκύβοντας απότομα με το τεράστιο ντεκολτέ της.

Ακόμη, πολλές φορές όταν βγαίναμε για ποτό σε κανένα μπαράκι, η Θάλεια προκαλούσε τους άντρες με τη στάση της και πολλές φορές με τη συμπεριφορά της. Όμως, έως αυτό το σημείο έφτανε η προκλητική συμπεριφορά της, αφού η ίδια δεν συζητούσε οποιαδήποτε μεγαλύτερη εξέλιξη, πέρα από το επίπεδο του «παιχνιδιού», παρά τις δικές μου προτροπές να προχωρήσει περισσότερο…

Η Θάλεια ισχυριζόταν ότι δεν μπορούσε, με τίποτα, να κάνει οτιδήποτε με κάποιον άλλον άντρα, πέρα από να προκαλεί και να δείχνει, ορισμένες φορές, το στήθος της και τα μπούτια της.

Μερικές φορές, όταν κάναμε έρωτα, της ζητούσα να προχωρήσει και να χαμουρευτεί με έναν άλλο άντρα ή ακόμα και να πηδηχτεί. Σε ορισμένες περιπτώσεις, κυρίως όταν ήταν πολύ αναμμένη ή ήθελε να μου κάνει το χατίρι, συνηγορούσε ότι θα το κάνει κάποια στιγμή.

Σε ορισμένες μάλιστα στιγμές την ρωτούσα τι θα κάνει ή με ποιον θα το κάνει και η Θάλεια μου ιστορούσε τι θα έκαμνε ενώ εγώ έπαιζα τον πούτσο μου και έχυνα πάνω στα πανέμορφα βυζιά της. Παρόλα αυτά, αυτό περιοριζόταν μόνο σε φάσεις που κάναμε έρωτα αφού στις υπόλοιπες στιγμές, που επιχειρούσα να προσεγγίσω το θέμα, η Θάλεια ήταν απόλυτα αρνητική.

Μια φορά, μάλιστα, όταν είχαμε ανοίξει αυτού του είδους συζήτηση, σε νηφάλια κατάσταση, η Θάλεια μου είπε ότι αποκλειόταν οποιαδήποτε περαιτέρω εξέλιξη, αφού ούτε ήθελε κάτι τέτοιο αλλά και φοβόταν τι θα επακολουθήσει, εάν προχωρούσε με κάποιον άλλο άντρα, κυρίως σε περίπτωση που αυτό της άρεσε…

Εγώ της απάντησε ότι, εννοείται ότι στην περίπτωση αυτή, θα συνέχιζε, όπως αυτή θα ήθελε, δίχως κανένα πρόβλημα από τη δική μου πλευρά… Η Θάλεια είπε τότε, το λιγάκι αινιγματικό:

-    «Άλλο να το λες τώρα και άλλο εάν συμβεί… νομίζω ότι παίζεις με την φωτιά!»

-    «Μην σε ανησυχεί αυτό. Το ξέρεις ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσω πρόβλημα, αφού εγώ είμαι αυτός που σου λέω να προχωρήσεις… Αφού ξέρεις πόσο το θέλω Θάλεια…»

Η κατάσταση βρισκόταν στο στάδιο αυτό, έως το προηγούμενο καλοκαίρι, όπου συνέβηκε ένα πολύ σημαντικό γεγονός, που άλλαξε άρδην, τα πάντα σχετικά με την σεξουαλική (και την υπόλοιπη) ζωή μας…

Το περασμένο καλοκαίρι, λοιπόν, αποφασίσαμε να κάνουμε διακοπές σε ένα μικρό νησί του Αιγαίου, τη Νίσυρο. Η επιλογή του συγκεκριμένου νησιού είχε να κάνει με την ηρεμία που αποζητούσαμε αλλά και τη δυνατότητα απομόνωσή μας, σε κάποια παραλία για σεξουαλικούς λόγους και μόνο.

Πραγματικά το νησί ήταν πολύ όμορφο και οι διακοπές μας εξελισσόταν πολύ καλά, δεδομένου ότι το σεξ είχε κυρίαρχο λόγο. Είτε στο ξενοδοχείο είτε σε δυο - τρεις απομονωμένες παραλίες που είχαμε βρει, πηδιόμασταν συνεχώς.

Μετά από τις πρώτες μέρες, εγώ ξεκίνησα να μιλάω για το γνωστό θέμα… Παραδόξως η Θάλεια δεν αντέδρασε έντονα όταν αναφέρθηκε σε αυτό, ίσως λόγω της γενικής χαλαρότητας που υπήρχε…

Πολλές φορές στην παραλία η Θάλεια έβγαζε το σουτιέν από το μαγιό της και έμενε με τα βυζιά της ολόγυμνα, πράγμα που δεν είχε ξανακάνει ποτέ. Εγώ τότε της χάιδευα το στήθος, αλείφοντας αντηλιακό, και οι ρώγες της κόντευαν να με τρυπήσουν από την καύλα.

Σε μια τέτοια περίπτωση της έβαλα χέρι και στο μουνί της, το οποίο ήταν μόνιμα εντελώς ξυρισμένο και η Θάλεια είχε γίνει φούρνος από το άναμμα… Μπήκαμε μέσα στη θάλασσα και την πήρα κατευθείαν, ενώ ο κόσμος βρισκόταν σε απόσταση δέκα μέτρων.

Ένα βράδυ, πήγαμε σε ένα ωραίο μπαράκι, το οποίο είχε και ζωντανή μουσική. Εκείνο το βράδυ, η γυναίκα μου είχε ντυθεί με πολύ έξαλλο, τρόπο. Φορούσε ένα εξώπλατο κόκκινο φόρεμα, που ήταν πολύ κοντό ενώ το άνοιγμα στην πλάτη έφτανε σχεδόν έως το ύψος του κώλου της. Ήταν σκέτος πειρασμός για οποιονδήποτε την έβλεπε. Φυσικά δεν φορούσε σουτιέν ενώ το στρινγκ βρακάκι της αποτελούνταν από ένα σκέτο κορδόνι!

Η διάθεσή μας ήταν πολύ ανεβασμένη εκείνη τη βραδιά και εγώ προέτρεπα την Θάλεια να πίνει όλο και περισσότερο! Κοιτώντας γύρω μου έβλεπα όλα τα αντρικά μάτια να είναι καρφωμένα πάνω της, με πόθο…

Πρόσεξα όμως έναν νεαρό που την κοιτούσε συνεχώς… Ήταν ψηλός, ωραίος, γεροδεμένος, με μαύρα μαλλιά και πολύ όμορφα και αρρενωπά χαρακτηριστικά. Καθόταν με έναν ‘’φίκο’’ του σε διπλανό τραπέζι με μας και είχε την ευκαιρία να θαυμάσει όλα τα σωματικά προσόντα της Θάλειας, από κοντά.

Σε μια φάση η Θάλεια μου είπε για το συγκεκριμένο, ότι ήταν πολύ ωραίος γκόμενος. Τότε εγώ της είπα:

-    «Γιατί δεν κάνεις κάτι; Έχει καρφωμένα τα μάτια του πάνω σου συνεχώς!»

-    «Δεν ξέρω… η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει σαν άντρας. Δεν έχεις πρόβλημα εσύ;»

-    «Φυσικά όχι. Αφού το ξέρεις. Μακάρι να κάνεις κάτι…»

Η Θάλεια γέλασε, δίχως να πει κάτι άλλο και σε λίγα λεπτά σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα. Αναπάντεχα είδα και τον τύπο να σηκώνεται και να κατευθύνεται και αυτός στην τουαλέτα. Η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει δυνατά ενώ ένιωσα και κύματα ζήλιας να με διαπερνούν αλλά δεν έδωσα σημασία.

Η Θάλεια καθυστέρησε πολύ στην τουαλέτα και ήμουν σίγουρος ότι δεν ήταν η ιδέα μου αλλά πραγματικά είχε αργήσει. Μου φαινόταν ότι ζούσα σε όνειρο και ότι όλα αυτά δεν συνέβαιναν στα αλήθεια. Φανταζόμουνα τι μπορούσε να συμβεί στις τουαλέτες… Η φαντασία μου οργίαζε! Σκεφτόμουνα τη γυναίκα μου να χαμουρεύεται με τον τύπο, να φιλιούνται, να της βάζει χέρι…

Μετά από αρκετή ώρα είδα τη γυναίκα μου να πλησιάζει ενώ μετά από λίγο ήρθε κι αυτός στο τραπέζι του. Η γυναίκα μου κάθισε στο τραπέζι, χαμογελώντας έντονα, και μου είπε:

-    «Κοίτα, με πλεύρισε ο τύπος! Μου την έπεσε άγρια… Θέλει να με πηδήξει!»

-    «Μιλάς σοβαρά;», ρώτησα εντελώς ηλίθια.

-    «Προφανώς. Δεν είναι πλάκα! Θέλει να βρεθούμε μετά. Καταλαβαίνεις…»

-    «Και τι του είπες εσύ;», ρώτησα αποσβολωμένος, νιώθοντας τις καταστάσεις να με έχουν ξεπεράσει κατά πολύ…

-    «Του είπα οκ αλλά μόνο εάν έρθει και ο άντρας μου μαζί… Του είπα ότι θέλεις να βλέπεις και ίσως να λάβεις μέρος…», είπε η γυναίκα μου, κοιτώντας με στα μάτια.

-    «Απίστευτο!!! Και τι είπε;» ρώτησα.

-    «Συμφώνησε. Είπε ότι δεν έχει πρόβλημα, εάν γουστάρεις εσύ…»

-    «Και μετά; Τι έγινε;» είπα, νιώθοντας πολύ έντονη υπερδιέγερση αλλά και ζήλια ταυτόχρονα.

-    «Συμφωνήσαμε να βρεθούμε στο παρκινγκ για να πάμε με το αυτοκίνητο σε ένα ήσυχο μέρος…», είπε η Θάλεια.

-    «Μου φαίνεται απίστευτο!!! Δεν το περίμενα…», είπα.

-    «Μη μου πεις ότι κάνεις πίσω τώρα; Τόσα χρόνια με πιέζεις γι’ αυτό και τώρα που προχώρησα… Ξέρεις δεν μου είναι εύκολο καθόλου αλλά εντάξει, είναι ωραίο παιδί και νιώθω ότι μπορώ να το κάνω… Τι λες; Να πάμε;»

-    «Εντάξει, Θάλεια. Το θέλω πολύ αλλά μου ήρθε λίγο απότομα… Όμως ναι, να πάμε. Να σου πω την αλήθεια δεν περίμενα τόσο άμεση εξέλιξη… Αιφνιδιάστηκα! Και σίγουρα δεν φανταζόμουνα να είμαι κι εγώ μπροστά αλλά αυτό με ανάβει πολύ!»

-    «Σκέφτηκα ότι θα σου άρεζε να με πηδήξει μπροστά σου!!!! Γι’ αυτό το είπα… σκέφτηκα ότι θα σου άρεσε να το δεις, ζωντανό μπροστά σου αντί να σηκωθώ και να φύγω μαζί του, αφήνοντας σε μονο σου…»
-    «Εντάξει… θάλια σ’ ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό… Σ’ αγαπάω… Κοίτα να το χαρείς!!!»

-    «Καλά… κοίτα, νιώθω άβολα… αλλά το αποφάσισα. Το σκεφτόμουν όταν ήρθαμε διακοπές. Είχα σκεφτεί να κάνω κάτι, αφού τόσο καιρό με πρήζεις. Ειλικρινά, κυρίως για σένα, που το θέλεις τόσο πολύ. Αλλά κι εγώ θέλω να πάω με έναν ξένο άντρα… κι αυτός μου κάθισε καλά. Νιώθω έτοιμη να το κάνω… Αν καθίσουμε και το συζητήσουμε κι άλλο, μπορεί να κωλώσω και να κάνω πίσω…», είπε η γυναίκα μου.

-    «Όχι, να μην κάνεις πίσω. Να πάμε. Απλώς, μου φαίνεται αναπάντεχο! Γι’ αυτό είμαι έτσι. Αλλά ξέρεις καλά πόσο το θέλω…»

Ήταν σε μία κατάσταση που δεν μπορούσα να καταλάβω ακριβώς. Ήταν πιωμένη, αναμμένη αλλά και αγχωμένη. Κι εγώ ένιωθα ένα φοβερό σφίξιμο αλλά και μια τεράστια επιθυμία. Να δω την γυναίκα μου να ξεσκίζεται… Εφόσον σηκωνόμασταν δεν υπήρχε επιστροφή, θα το κάνανε…

Σηκωθήκαμε σε λίγο και βγήκαμε έξω από το μαγαζί. Ο τύπος ακολούθησε και βρεθήκαμε σε στο πάρκινγκ. Ο τύπος είπε να τον ακολουθήσουμε με το δικό μας αυτοκίνητο - θα πηγαίναμε σε ένα μέρος λίγο έξω από τον οικισμό. Χωρίς να πούμε τίποτα άλλο, μπήκαμε στο αυτοκίνητό μας και αυτός στο δικό του, ένα αγροτικό με καρότσα. Προφανώς ήταν ντόπιος.

Ξεκινήσαμε και κατευθυνθήκαμε προς το βουνό. Η Θάλεια δεν μιλούσε πολύ. Της χάιδεψα το πόδι, ανεβαίνοντας συνεχώς και πιο ψηλά… Η Θάλεια ήταν αναμμένη και ανταποκρινόταν στα χάδια μου. Όταν έφτασε στο τέλος του ποδιού της χούφτωσα το μουνί και ανακάλυψα ότι δεν φορούσε βρακί… έμεινα άναυδος!

-    «Μου το ζήτησε στην τουαλέτα…»

-    «Καλά, έτσι απλώς στο ζήτησε», είπα.

-    «Με χούφτωσε καλέ μου. Με πλησίασε και χωρίς να πει τίποτα μου σήκωσε το φόρεμα και μου χούφτωσε τον κώλο μου. Το άλλο χέρι το έβαλε μέσα στο φόρεμα και μου χούφτωσε τα βυζιά μου, χωρίς να πει τίποτα…»

-    «Κι εσύ τι έκανες;»

-    «Τίποτα… τον αφησα. Το ήθελα. Μάλιστα έστησα λίγο τον κώλο μου για να τον διευκολύνω στο χούφτωμα…»

-    «Είσαι πουτάνα! Καλά, δε ντρέπεσαι λίγο; Έτσι κατευθείαν; Και μετά;»

-    «Μετά μου ζήτησε το βρακί μου…»

-    «Πως;»

-    «Μου είπε να βγάλω το βρακί μου και να του το δώσω. Ήθελε να με “μυρίσει”, είπε…»

-    «Και τι του είπες;»

-    «Τίποτα. Το έβγαλα επί τόπου και του το έδωσα…»

-    «Μετά;»

-    «Πήρε το βρακάκι μου και τι έφερε στη μύτη του. Το μύρισε και μετά με κοίταξε. Με έβαλε να στηθώ λίγο καλύτερα, με τα χερια στο νιπτήρα και σήκωσε το φόρεμα. Μου έβαλε χέρι στο μουνί μου. Του άρεσε ότι ήταν ξυρισμένο. Με είπε «πουτανάκι».. Μου το έτριψε λίγο και μου έβαλε δάκτυλο στη σχισμή. Μετά πήρε τα υγρά μου με το δάκτυλο του και το έφερε στο στόμα μου. Το έγλειψα… μετά μου είπε ότι θέλει να βρεθούμε για να με γαμήσει…»

-    «Έτσι στα ίσια;»

-    «Ναι, κατευθείαν. Τι στα ίσια; Εδώ κόντεψε να με γαμήσει μέσα στην τουαλέτα!»

-    «Και τι του είπες παλιοπουτάνα;»

-    «Του είπα εντάξει αλλά ότι θέλω να έρθεις κι εσύ…»

-    «Και τι είπε;»

-    «Είπε εντάξει, εάν θέλει να δει να ξεσκίζουν τι γυναικούλα του…»

-    «Έτσι είπε;»

-    «Ναι. Κοίτα, έκανα αυτό που ήθελες. Μην με βρίζεις λοιπόν. Πουτάνα δεν ήθελες να γίνω; Αυτό έκανα… «

-    «Απίστευτο αυτό που συμβαίνει Θάλεια!»

-    «Ναι… αλλά μην ξεχνάς ότι εσύ το επιδίωκες. Εγώ ακόμη και τώρα φοβάμαι, λίγο… αλλά είναι πολύ ωραίο παιδί και τον γουστάρω. Αν δεν το κάνω με αυτόν δεν θα το κάνω με κανέναν. Εσύ με έβαλες να το κάνω, μην το ξεχνάς αυτό. Δεν θα το έκανα με τίποτα μόνη μου. Τουλάχιστον όχι έτσι… Εσύ με έπρηζες να πάω με άλλον, να πάω με άλλον. Εκτός αν δεν το εννοούσες. Αλλά εγώ σε ρωτούσα: το εννοείς; τι θα γίνει αν το κάνω; Εσύ επέμενες. Σου είπα ότι ερχόμενοι διακοπές αποφάσισα ότι θα προσπαθήσω να το κάνω, για χατίρι σου…»

-    «Εντάξει καλή μου. Θέλω να το κάνεις. Τρομερά πολύ! Και το ότι θα είμαι κι εγώ μπροστά m’ αρέσει πολύ. Εάν δεν γινόταν έτσι και ήμουν τώρα στο ξενοδοχείο να περιμένω, θα μου έστριβε… Άσε που θα ανησυχούσα. Αλλά να σκέφτομαι ότι πήγες να πηδηχτείς και να περιμένω…»

-    «Κοίτα… Φοβάμαι αρκετά. Και όπως καταλαβαίνεις δεν μου αρέσει και τόσο που πηγαίνω να γαμηθώ με έναν άγνωστο. Γιατί δεν είμαι στ’ αλήθεια πουτάνα. Άσε που αυτό παριστάνω, για σένα… Όμως κοίτα να το ευχαριστηθείς. Θα γίνει αυτό που επιθυμούσες τόσο καιρό…»

Λέγοντας αυτά ένιωσα τη ζήλια να ξεσπάει, μέσα μου αλλά κατάλαβα ότι εγώ το είχα προκαλέσει όλο αυτό… Και με τη σκέψη ότι σε λίγα λεπτά θα έβλεπα τη γυναίκα μου να πηδιέται με έναν άλλο άντρα, με έναν άγνωστο, τρελαινόμουνα.

Μετά από λίγη ώρα φτάσαμε σε ένα ερημικό μέρος και ο τύπος σταμάτησε. Κατέβηκε κάτω και κατεβήκαμε κι εμείς. Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει… Ο τύπος είχε αφήσει τα φώτα του αυτοκινήτου αναμμένα, προφανώς για να υπάρχει φως. Το μέρος ήταν εντελώς απομονωμένο και δεν υπήρχε περίπτωση να μας δει κανείς, από ότι καταλάβαινα.

Ο τύπος πλησίασε και με ρώτησε αν είμαστε εντάξει. Του έκανα «ναι». Πλησίασε κι άλλο την Θάλεια και την αγκάλιασε. Δεν πίστευα αυτό που έβλεπα! Δεν περίμενε καθόλου! Κατευθείαν στο ψητό! Θα την πηδούσε μπροστά στα μάτια μου..

Την γύρισε και της μετακίνησε τις τιράντες του φορέματός της ώστε να το βγάλει.. Το φόρεμα έπεσε μονομιάς στο χώμα, αφήνοντας την Θάλεια ολόγυμνη μπροστά μας. Ήταν πανέμορφη! Της ζήτησε να βγάλει και τα παπούτσια της και αυτή το έκανε… Ήταν πλέον εντελώς γυμνή. Μετά της χούφτωσε τα βυζιά και το μουνί της…

-    «Ωραία γκόμενα η γυναίκα σου, μεγάλε! Γιατί την αφήνεις να την πηδάνε άλλοι;»

Εγώ δεν απάντησα. Η Θάλεια είχε αφεθεί στο χούφτωμα του τύπου και σε λίγο σήκωσε τα χέρια της ψηλά, ώστε να τον διευκολύνει. Είχα ανάψει πολύ! Το έκανε άραγε από διέγερση ή για να με ευχαριστήσει; Δεν πρέπει να ένιωθε και πολύ άνετα. Ο τύπος συνέχιζε να τη χουφτώνει άγρια. Απίστευτο μου φαινόταν!

Ξαφνικά από τους θάμνους πετάχτηκαν τρεις τύποι. Μέσα στο σκοτάδι αναγνώρισα τον έναν που καθόταν μαζί με τον τύπο στο μαγαζί. Η Θάλεια, τρομαγμένη, πήγε να φύγει αλλά ο τύπος την κράτησε γερά. Οι τρεις καινούργιοι, οι οποίοι προφανώς μας είχαν ακολουθήσει κατόπιν συνεννόησης, ήρθαν καταπάνω μου. Εγώ ήμουν παγωμένος από τη σαστιμάρα και δεν μπόρεσα καν να αντιδράσω.

Με οδήγησαν με το ζόρι σε ένα χαμηλό δέντρο και μου είπαν να σταθώ εκεί. Στη συνέχεια μου είπαν να γδυθώ. Έφερα λίγες αντιρρήσεις αλλά μου είπαν να το κάνω χωρίς πολλά λόγια. Έβγαλα τα ρούχα μου και έμεινα με το σώβρακο. Μου είπαν να το βγάλω κι αυτό. Η Θάλεια διαμαρτυρόταν έντονα αλλά ο τύπος την κρατούσα γερά και της έλεγε να σωπάσει…

-    «Θα περάσεις καλά πουτανίτσα!»

Την αγκάλιαζε από πίσω και της έπιανε τα βυζιά, ζουλώντας τα. Τα πράγματα είχαν πάρει μια άλλη, πολύ πιο καυλιάρικη τροπή (για μένα τουλάχιστον, αφού ήθελα να την δω να γαμιέται με πολλούς). Όλα έγιναν τόσο ξαφνικά που εγώ δεν φανταζόμουν.

Σε λίγο με βάλανε να σταθώ, ολόγυμνος, στο δέντρο και με δέσανε με ένα χοντρό σκοινί που βγάλανε από το αυτοκίνητο. Αφού με δέσανε, απομακρύνθηκαν από εμένα και κατευθύνθηκαν προς τη γυναίκα μου. Είχα καταλάβει τι παιζόταν… Θα την πηδούσαν όλοι μαζί! Αυτό ήταν το κόλπο. Καύλωνα πολύ για το τι θα επακολουθούσε αλλά, μέσα μου, αισθανόμουνα μια υπερδιέγερση!

Όταν πλησίασαν την Θάλεια και οι άλλοι τρεις, άρχισαν όλοι μαζί να την χουφτώνουν άγρια στα βυζιά, στον κώλο της, στο μουνί της και την βρίζανε χυδαία. Ήταν φανερό ότι θα την ξέσκιζαν. Η Θάλεια φώναζε και τους παρακαλούσε να σταματήσουν αλλά αυτοί τίποτα.

Αφού την χουφτώσανε για αρκετή ώρα, κατεβάσανε τα παντελόνια τους και βγάλανε έξω τους πούτσους τους. Τους πούτσους που θα ξεσκίζανε τη γυναίκα μου. Η Θάλεια φώναζε και εκλιπαρούσε αλλά ήταν άσκοπο. Προφανώς διάλεξαν ένα μέρος τόσο απομονωμένο που δεν υπήρχε περίπτωση να μας ακούσει κανείς. Της είπανε να σωπάσει, να γονατίσει και να τους πάρει τσιμπούκι και τους τέσσερις. Η Θάλεια αρνήθηκε αλλά την ανάγκασαν να γονατίσει και της έδωσαν δύο πούτσους.

Η γυναίκα μου αναγκάστηκε να υποκύψει. Πήρε τον πούτσο του ενός και τον έβαλε στο στόμα της. Οι υπόλοιποι της εμβολίζανε τα μάγουλα και το κεφάλι της με τους ελεύθερους πούτσους τους. Σε λίγο τραβήχτηκε αυτός που του έπαιρνε πίπα και μπήκε ένας άλλος. Η Θάλεια ρουφούσε, χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα.

Όλα αυτά συνέβαιναν σε απόσταση πέντε μέτρων από το σημείο που ήμουν δεμένος και τα έβλεπα πεντακάθαρα. Αναρωτιόμουν για το τι θα ακολουθήσει αλλά είχα αρχίσει να ανάβω με το θέαμα της ολόγυμνης γυναίκας μου που τσιμπούκωνε τέσσερις άγνωστους άντρες, και μάλιστα με το ζόρι!

Καθώς τους έπαιρνε πίπα, οι τέσσερις άντρες της τραβούσαν δυνατά τα βυζιά και τα μαλλιά της. Με τα πόδια τους ακουμπούσαν τον γυμνό της κώλο, που ήταν τεντωμένος, έτσι γονατισμένη που ήταν και το ξυρισμένο μουνάκι της, που τους έκανε πολύ εντύπωση. Τους τσιμπούκωνε εναλλάξ, προσπαθώντας να πάρει ανάσα από τους τέσσερις πούτσους που είχε μπροστά της. Από το άγχος του πηδήματος με έναν άγνωστο η καημένη η Θάλεια βρέθηκε να ρουφάει τέσσερις πούτσους…!

Αφού τους πήρε πίπες για αρκετή ώρα, ο ένας πήγε στο αυτοκίνητο και έφερε ένα στρώμα. Ξαπλώσανε εκεί τη γυναίκα μου και πέσανε πάνω της. Ο τύπος από το μαγαζί σήκωσε τα πόδια της ψηλά και ξάπλωσε από πίσω της. Η Θάλεια αντιστεκόταν αλλά με άλλους να την κρατάνε, δεν μπορούσε να κάνει και πολλά.

-    «Θα σου ξεσκίσω εγώ πρώτος την κωλάρα σου βρωμοπούτανο! Θα σε κάνω να ξεχάσεις πως κάθονται, πόρνη ανελέητη! Μπροστά στον αντρούλη σου θα σε ξεσκίσουμε. Θα σε κάνουμε τρυπητήρι! Θα φας τέτοιον πούτσο που δεν θα τον ξεχάσεις ποτέ καριόλα και ο άντρας σου θα σε βλέπει να τον τρως αλύπητα. Πόρνη! Που μου ήθελες γαμήσι μπροστά στον άντρα σου! Αχόρταγη πουτάνα! Τα θέλει ο κώλος σου. Φαίνεται από το ντύσιμο που είχες. Πήγες να βρεις γκόμενο, αλλά βρήκες περισσότερους! Θα σε φτιάξουμε εμείς, πορνίδιο!»

Στη συνέχεια της έβαλε τον τεράστιο πούτσο του, με τη μία, στην κωλοτρυπίδα της. Η Θάλεια ούρλιαξε από πόνο. Άρχισε να την γαμάει αργά και δυνατά, ενώ ταυτόχρονα την έγλυφε συνεχώς. Σε λίγο ξάπλωσε από μπροστά της ένας άλλος και της τον έχωσε στο μουνί της.

Η Θάλεια, όχι μόνο γαμιότανε με έναν άλλον άγνωστο άντρα αλλά με δύο και τρεις και τέσσερις. Σε λίγη ώρα οι δύο γαμιάδες της γυναίκας μου είχαν συγχρονιστεί και την γαμούσαν συντονισμένα.

Η Θάλεια δεν φώναζε πια. Είτε γιατί είχε καταλάβει ότι δεν είχε κανένα νόημα είτε γιατί είχε αρχίσει να της αρέσει… Μετά από λίγο, ενώ το γαμήσι συνεχιζόταν σε αμείωτο ρυθμό, ο τρίτος γονάτισε στον λαιμό της και της τον έχωσε στο στόμα. Η γυναίκα μου τον έτρωγε από τρεις τρύπες.

Ένιωσα να ανάβω απότομα. Ο πούτσος μου άρχισε να τεντώνεται μπροστά στο θέαμα που αντίκριζα και η Θάλεια πάντως δεν έδειχνε να αντιστέκεται πολύ δυνατά, πλέον. Ο τέταρτος γαμιάς της γονάτισε δίπλα της και άρπαξε το χέρι της, κατευθύνοντάς το στον πούτσο του. Την έβαλε να τον χουφτώσει και να αρχίσει να του την παίζει. Η Θάλεια το έκανε χωρίς καμία αντίσταση.

Ήταν φανερό ότι είχε συνεπαρθεί από το τρομερό γαμήσι που έτρωγε. Παρατηρώντας την έβλεπα πια την γνώριμη φάτσα που έπαιρνε όταν γινόταν εκτός εαυτού στο γαμήσι. Την έβλεπα να το απολαμβάνει κυριολεκτικά. Τρεις άντρες την ξεσκίζανε αλύπητα και τον τέταρτο του τραβούσε μαλακία. Ο πούτσος μου ήταν κάγκελο. Το θέαμα ήταν τρομερό αν και η κατάστασή μας με έφτιαχνε πολύ ακόμη.

Ο ένας μετά τον άλλο έχυναν μέσα της και ο τέταρτος στα βυζιά της. Έτσι, καταχυμένη, την άφησαν να πάρει μια ανάσα. Μετά σηκώθηκαν και την τράβηξαν προς το αυτοκίνητο. Την έριξαν μπρούμυτα στο καπό, με τον κώλο της στημένο ψηλά. Ο τύπος από το μαγαζί την πλησίασε με τον πούτσο ορθωμένο και άρχισε να της χουφτώνει με μανία τον πισινό της. Τον πανέμορφο πισινό της που ήταν τέλεια στημένος, έτοιμος για πάρσιμο.

Η Θάλεια μούγκριζε από τον πόνο αλλά δεν προσπαθούσε να φύγει. Είχε απλωμένα πάνω στο καπό τα χέρια της και τιναζόταν με το κάθε χάϊδεμα στον κώλο της.

-    «Τι θέλεις πόρνη;» τις είπε ο τύπος. «Λέγε, πορνίδιο. Τι θέλεις; Λέγε! Πέστο, γιατί θα σε χουφτώνω μέχρι να λιώσεις, βρωμόμουνο!!!»

-    «Θέλω να με γαμήσετε κι άλλο. Να με ξεσκίσετε!»

-    «Το θες, εεε;»

-    «Ναι, ελάτε να με γαμήσετε όλοι! Πάρτε με. Ξεσκίστε με. Ελάτε, το θέλω!»

-    «Πρέπει να παρακαλέσεις καριόλα. Πρέπει να μας παρακαλέσεις, μπροστά στον άντρα σου. Να σε ακούσει να παρακαλάς να σε γαμήσουμε. Να δει τι πουτάνα γυναίκα παντρεύτηκε. Παρακαλά γαμιόλα!!!»

-    «Σας παρακαλώ πηδήξτε με! Ελάτε να με γαμήσετε κι άλλο. Χώστε μου τους πούτσους σας. Χώστε τους μέσα μου. Ξεσκίστε με από παντού! Είμαι δικιά σας. Είμαι η πουτάνα σας. Ολοδικιά σας πουτάνα. Γαμήστε με! Σας παρακαλώ… Το θέλω. Γαμήστε με κι άλλο. Σκίστε με! Μην με λυπάστε. Ελάτε…»

-    «Τι είσαι μωρή;»

-    «Είμαι πουτάνα! Μεγάλη πουτάνα! Μόνο τον πούτσο σκέφτομαι. Μόνο αυτό θέλω. Γαμήστε με. Άντε ρε! Χώστε μου έναν πούτσο από πίσω ρε μαλάκες! Τι γαμιάδες είστε; Γαμήστε με, μου αρέσει!»

Ξεκινήσανε την γαμάνε ο ένας μετά τον άλλον από το μουνί και από τον κώλο, εναλλάξ. Της τον χώνανε από πίσω, την γαμούσανε για λίγο και μετά της το βάζανε από μπροστά. Ύστερα αλλάζανε…

Η Θάλεια το απολάμβανε, όσο ποτέ. Βρισκόταν εκτός εαυτού πια. Την γαμούσανε αλύπητα, σκληρά στο μουνί της και στον κώλο της. Την βρίζανε συνεχώς και αυτή ζητούσε κι άλλο.. Ήθελα να λυθώ και να συμμετάσχω κι εγώ στο γαμήσι, δεν άντεχα άλλο. Η γυναίκα μου πλέον είχε χάσει όλες τις αναστολές της και συμμετείχε ενεργά στο γαμήσι της.

Δεν ήταν απλό γαμήσι, ήταν ένα υπέροχο όργιο. Η Θάλεια γαμιόταν με τη θέλησή της. Τρομερό θέαμα! Αλλά ταυτόχρονα ένιωθα και το τσίμπημα της ζήλιας…

Αφού την χύσανε και οι τέσσερις, την άφησαν πάνω στο καπό του αυτοκινήτου, στημένη και αυτή δεν κουνήθηκε καν, για να καλυφθεί να αλλάξει στάση. Έμεινε με τον κώλο της στημένο, όπως ήταν κατά τη διάρκεια του πολλαπλού πηδήματός της. Αυτοί πλησιάσανε σε μένα.. Με λύσανε και, έτσι ολόγυμνο, με τράβηξαν προς το στρώμα. Δεν αντιστεκόμουνα καθόλου. Με ξαπλώσανε ανάσκελα στο στρώμα και φέρανε την Θάλεια.

-    «Δες τον αντρούλη σου! Δες τον πούτσο του. Είδες σηκωμάρες; Που να το φανταζόσουν, εεε; Άναψε ο μάγκας με το γαμήσι που έφαγες! Δες τον! Στα αρχίδια του που σε γαμήσαμε! Αυτός το χαβά του. Να τον χαίρεσαι!»

Ντρεπόμουνα πολύ, αλλά καύλωνα. Είχαν δίκιο οι αλήτες. Αντί να στεναχωριέμαι που γαμάγανε τη γυναίκα μου εγώ το απολάμβανα! Ο πούτσος μου έδειχνε την αλήθεια! Η Θάλεια με κοιτούσε με αποχαυνωμένο πρόσωπο.

-    ««Άντε, πάμε για τρίτο γύρο τώρα;»

Ξάπλωσαν τη γυναίκα μου στο στρώμα και εμένα με σήκωσαν και με ανάγκασαν να κάτσω πάνω στα βυζιά της. Ένιωσα τα χύσια τους στον κώλο μου. Η Θάλεια με κοιτούσε με το ίδιο ανέκφραστο πρόσωπο…

-    «Πάρτον στο στόμα, πουτάνα!! Άντε, εκτέλεσε τα συζυγικά σου καθήκοντα, καριολόμουνο! Πάρτου μια καλή πίπα, τσούλα!!!»

Με βόηθησαν να σκύψω και να της τον βάλω στο στόμα. Η Θάλεια το έκανε χωρίς να αντισταθεί. Άρχισε να με ρουφάει με θέρμη και πάθος. Ήταν αναμμένη. Ένιωσα τρομερή ανακούφιση μέσα στο στόμα της γυναίκας μου.

Η πανέμορφη γυναίκα μου που την είχαν ξεσκίσει, την είχαν ξεσκίσει τέσσερις άντρες και τώρα μου έκανε πίπα. Με σιγανές, διστακτικές κινήσεις άρχισα να την γαμάω στο στόμα.
Η Θάλεια ανταποκρίθηκε. Το ήθελε… Δεν ξέρω από μένα ή γενικά ήθελε πούτσο, αλλά ήταν φανερό ότι το έκανε με ευχαρίστηση. Ο πούτσος μου ήταν κάγκελο και το τσιμπούκι καταπληκτικό!

Η Θάλεια μου έσφιξε τον πούτσο στο στόμα της! Η Θάλεια συνέχισε να με ρουφάει! Ο πούτσος μου, μέσα στο στόμα της Θάλειας, ήταν τεντωμένος!!

-    «Πως είναι ο πούτσος του; Είναι κάγκελο φαντάζομαι! Ρούφα τον! Ρούφα τον να χύσει!!!»

Η καύλα μου ήταν ανείπωτη! Το καλύτερο ήταν ότι τα περισσότερα που έλεγε ήταν αλήθεια. Ναι μου άρεσε. Ντρεπόμουνα τρομερά αλλά μου άρεσε. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ μου να μου γαμήσουν την γυναίκα και ίσως λόγω του ξαφνικού να μου άρεσε κιόλας.

Με τις σκέψεις αυτές ένιωσα τον πούτσο μου να είναι έτοιμος να εκραγεί! Έχυσα απότομα στο στόμα της Θάλειας. Οι υπόλοιποι ζητωκραύγασαν χαρούμενοι. Εγώ από το στόμα της Θάλειας.

Τη μία φορά την ξαπλώσανε στο καπό του αυτοκινήτου με τον κώλο της στημένο. Την Θάλεια την ξεσκίζανε από τον κώλο… Χύσανε σχεδόν ταυτόχρονα μέσα της. Έμεινε έτσι στημένη, με τον κώλο της ψηλά, χυμένο από το πήδημα, ξεσχισμένο, με τα χύσια να τρέχουν από μέσα.

Μετά ξαπλώσανε τη γυναίκα μου κάτω στο στρώμα και της ανοίξανε τα πόδια και τα σηκώσανε ψηλά. Με βάλανε να σκύψω και να γλείψω τα χύσια από το μουνί της και τον κώλο της. Οι δύο κρατούσαν τα πόδια της ψηλά, αφήνοντας την εντελώς εκτεθειμένη, ορθάνοιχτη. Εγώ έσκυψα και άρχισα να ρουφάω τα χύσια της…

Συνέχισα να καταπίνω τα ατέλειωτα χύσια που έρεαν από το μουνί και τον κώλο της Θάλειας. Ήταν ατέλειωτα… Η όλη διαδικασία με άναβε πολύ! Ήταν κάτι που φαντασιωνόμουν συχνά: να γλείφω το μουνί και την κωλοτρυπίδα της γυναίκας μου μετά από ένα γαμήσι με έναν ξένο άντρα. Φυσικά, στην φαντασίωση, υπήρχε το τρομερό γαμήσι μου από έναν πούτσο, τριάντα εκατοστών, τουλάχιστον, που την εμβόλιζε ασταμάτητα, αλλά από πέντε πούτσους, ήταν κάτι το ανεπανάληπτο!!!

-     «Ρούφα τα χύσια από το μουνί της! Σου την κανόνισαν καλά τη γυναικούλα σου, εεεε; Δεν έχεις παράπονο… Σ’ αρέσει που στην ξεσκίζουν; Γλείψε τώρα!!!»

Ο πούτσος μου είχε αρχίσει να σηκώνεται πάλι, από καύλα! Η Θάλεια πρέπει να το είδε. Μου άρεσε πολύ! Έγλειφα το μουνί της από τα χύσια της. Είχα καθαρίσει το μουνί και τον κώλο της Θάλειας από τα χύσια της που είχαν βγει από το πήδημα από πίσω! Άπειρες ποσότητες μουνοχύματος! Ένιωθα τρομερά ωραία όταν με έχυνε! Ο πούτσος μου κόντευε να εκραγεί από την καύλα μου!!!

-    «Τώρα πάρτον στο στόμα! Μια καλή πουτάνα πρέπει να κάνει και καλές πίπες, μωρό μου. Ευχαρίστησε τον για το πήδημα που σου έκανε!», της είπα.

Έσκυψε πάνω του και τον πήρε στο στόμα, δίχως να το πολυσκεφτεί. Χωρίς να σταματήσει, συνέχισε να γλείφει την τεράστια πούτσα που την είχε ξεσκίσει πριν. Τρομερή καύλα!!! Στημένη με τον κώλο ψηλά, η γυναίκα μου, έπαιρνε πίπα σε έναν άγνωστο, ο οποίος την είχε ξεσκίσει πριν από λίγο, ενώ ταυτόχρονα της ξαναγαμούσαν τον κώλο.

Ένιωθα σαν βασιλιάς που έπαιρνα μέρος σε παρτούζα. Ο κώλος της είχε ανοίξει διάπλατα, και δεν πονούσε πια καθόλου. Το γαμήσι ήταν αργό και δυνατό. Της άρεσε. Την κοιτούσα καθώς του έγλειφε το παπάρι. Της άρεσε κι αυτής. Σε μία φάση άρχισε να φωνάζει, μην μπορώντας άλλο να συγκρατηθεί…

-    «Ααχ! Ααααχ κι άλλο… Γάμα με κι άλλο. Χώστον μου βαθιά. Ξέσκισε με! Αααχ! Αααααχ… διέλυσε με! Κι άλλο θέλω… Με πεθαίνεις… Κι άλλο… Ξέσκισε μεεεε!!! Γαμήστε με την παλιοπουτάνα!!! Την παλιοσκύλα! Ααχ!!! Γαμήστε με όλοι μαζί!»

Τότε κι εγώ, που συγκρατιόμουνα να μην το δείξω, άρχισα να αναστενάζω. Μου άρεσε και μάλιστα πολύ! Δεν έλεγα τίποτα αλλά μούγκριζα από ευχαρίστηση…


(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")