Η πρώην

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ο Χρήστος, 31 χρονών και θα γούσταρα να σας πω την ιστορία μου. Για ένα χρόνο ήμουν αρραβωνιασμένος με την Αλεξία, 23 ετών φοιτήτρια. Δεν μας κάθισε όμως καλά και διαφωνούσαμε σε κάποια πράγματα, χωρίς ιδιαίτερους καυγάδες. Έτσι αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε. Δεν μαλώσαμε ή λογοφέραμε, όλα ήσυχα κτλ.

Οι λόγοι κυρίως που χωρίσαμε ήταν από πλευράς μου.. δεν αντέχω την υπερβολική πίεση ή τις κλασσικές γυναικείες φαντασιώσεις ότι αυτές είναι το κέντρο του κόσμου κτλ.. Έτσι καμιά φορά τρελαινόμουν και μου έβγαινε μια ψιλοαδιαφορία.

Τέλος πάντων μετά από κάνα δυο μήνες αφού χωρίσαμε, λάμβανα κάτι τηλεφωνήματα βράδυ με αποκρύψεις κτλ., που δεν μιλούσε κανείς. Δεν έδινα σημασία. Ξανά μανά τα ίδια μετά από λίγο καιρό. Μέχρι που μετά από ένα σημείο δεν το σήκωνα καν.

Ένα Σαββατοκύριακο με κάλεσαν κάποιοι γνωστοί μου να πάω στην πόλη που σπουδάζει η πρώην μου. Δεν ήθελα με τίποτα όμως να πέσω πάνω της και το σκεφτόμουν, δεν ήθελα να την συναντήσω με τίποτε. Βγαίνουμε το βράδυ με τα παιδιά και πηγαίνουμε σε ένα κλαμπάκι που μου είπαν ότι γίνεται του μουνιού το προσκύνημα εκεί μέσα.

Καθώς πίναμε, νιώθω ένα χέρι από πίσω στην πλάτη. Όχι ρε πούστη μου! Η Αλεξία!!! Γυρνάω και της λέω αμήχανα:

-    «Γεια σου!», κτλ.

Και μου πιάνει συζήτηση... Με τα λίγα με τα πολλά κερνιόμαστε κάτι σφηνάκια, λέμε ο καθένας τα νέα του. Σε λίγο η Αλεξία άρχισε να καυλώνει. Το έβλεπα και το ένιωθα αφού μ’ αγκάλιαζε και μετά αρχίσανε τα φιλιά. Είπα μέσα μου: «Γάμα την ρε μαλάκα και ό,τι γίνει».

Η Αλεξία είναι ξανθιά με καστανή επιδερμίδα, γύρω στο 1.65-1.70, 55-60 κιλά περίπου, ωραίο σωματάκι και τα δύο σημεία της που γαμάνε είναι η φάτσα της και οι βυζάρες της! Ρε παιδιά κάτι βυζόμπαλα άλλο πράμα! Καθώς τριβόμασταν τρελοκαύλωσα κι εγώ.

Φεύγουμε από το μαγαζί και καταλήγουμε στο σπίτι της που ήταν και η μία από τις συγκατοίκους της. Πάμε κατευθείαν στο δωμάτιό της και αρχίζουμε τα χοντρά χαμουρέματα. Ο πούτσος μου έσταζε μέσα στο βρακί...

Άρχισα να της δαχτυλώνω το ξυρισμένο της μουνάκι και έσταζε πολλά υγρά καύλας. Σε λίγο μου αρχίζει μία πίπα άλλο πράμα λέγοντάς μου:

-    «Θέλω να με ξεσκίσεις σήμερα. Είμαι αγάμητη εδώ και πολύ καιρό…»

Μετά το τσιμπούκι πιάνει σφιχτά τις βυζάρες της και βάζει το καυλί μου ανάμεσα και ξεκινάει μια απίστευτη βυζομαλακία ρουφώντας κατά διαστήματα τον πρησμένο μου πούτσο.

Την πιάνω και τη βάζω ανάσκελα. Το γλειφομούνι που της έκανα με καλές τεχνικές συνδυασμού γλώσσας δαχτύλων κτλ., πάντα την τρέλαινε. Μου πίεζε την πλάτη με τα πόδια της και μ’ έσφιγγε επάνω στο μουνί της τόσο δυνατά που κόντευα να πάθω ασφυξία! Σηκώνομαι με κατακόκκινη τη μάπα και μου λέει:

-    «Γάμα με ρε μαλάκα! Γάμα με που με άφησες την πουτάνα!»

Τη βάζω κάτω ιεραποστολικά και αρχίζω το γαμήσι. Δυνατό γρήγορο και με βρισίδια που μ’ ανάβουν προσωπικά ιδιαίτερα. Μετά στο πλάι, στα τέσσερα τραβώντας της τα μαλλιά και να φωνάζει!

-    «Ξέσκισέ με καύλα μου!!!»

Παιδιά τον είχα πατώσει! Κόντευα να βάλω και τ’ αρχίδια μέσα..

Ξαφνικά μπαίνει μέσα ολόγυμνη η συγκάτοικος! Αυτό το κορίτσι έχει μια εκφυλόφατσα άλλο πράμα! Και μ’ αρχίζουνε και οι δύο στις πίπες και στις μαλακίες μαζί και έχω θολώσει. Μετά από λίγο μου παίζανε και γλείφανε το καυλί μου και οι δύο ώσπου τις έχυσα στις γλώσσες, στις μάπες, στα μάτια, στα μαλλιά κτλ... χαμός!

Αξέχαστο γαμήσι με τις πρώην τελικά. Μου το λέγανε και δεν το πίστευα!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")