Κερατάς (4ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Τρεις τύποι είχαν εγκαταλείψει την γυναίκα μου και την κουνιάδα μου στο περιφερειακό δασάκι όταν έριξα μια τουφεκιά την ώρα που προσπαθούσαν να βιάσουν σχεδόν την κουνιάδα μου, ενώ είχαν ξεσκίσει την γυναίκα μου, η οποία το απολάμβανε, σε αντίθεση με την αδελφή της που ήθελε να φθάσει μέχρις ενός σημείου και να έχει αυτή τον έλεγχο.

Βγήκα από τα φυλλώματα που ήμουν κρυμμένος. Οι τρεις τύποι είχαν εξαφανιστεί και οι δύο γυναίκες προσπαθούσαν να καλύψουν την γύμνια τους. Με είδαν και πάγωσαν, δεν μπορούσαν να βγάλουν λέξη.

Τους είπα να βιαστούν γιατί κάποιος που άκουσε την τουφεκιά θα μπορούσε να έρθει από στιγμή σε στιγμή. Βιαστικά ντύθηκαν, μάζεψα τα πράγματα μου, πήγαμε στο αυτοκίνητο, και όσο γινόταν πιο γρήγορα απομακρυνθήκαμε από το σημείο.

Στο δρόμο κανείς δεν έβγαλε λέξη. Η γυναίκα μου δεν μπορούσε καν να καθίσει και έδειχνε να πονάει. Τις πήγα κατευθείαν στο σπίτι. Πάρκαρα και σιωπηλοί ανεβήκαμε σπίτι. Όταν έκλεισε η πόρτα μου είπε:

-    «Να σου εξηγήσω…»

Την έκοψα λέγοντας της ότι δεν θέλω να ακούσω κουβέντα και να μπουν να κάνουν και οι δύο ντους. Είχα βρει τον τρόπο να πάρω εκδίκηση (αυτό νόμιζα τότε). Μπήκα στο διπλανό μπάνιο, έκανα κι εγώ ντους, έβαλα μια πετσέτα γύρω από την μέση, πήγα στην κρεβατοκάμαρα, μισοξάπλωσα και όταν τις άκουσα να βγαίνουν από το μπάνιο τις φώναξα.

Ήρθαν τυλιγμένες στις πετσέτες τους.

Η πετσέτα μου είχε μισοτραβηχτεί και το θέαμα έπρεπε να είναι αποκαλυπτικό. Κοίταξα την γυναίκα μου στα μάτια και της έδειξα συγκεκριμένο σημείο του σώματος μου. Κατάλαβε και ήσυχα ήρθε, τράβηξε την πετσέτα και αργά - αργά έβαλε το πέος μου στο στόμα της.

Άρχισε έναν αργό και αισθησιακό πεοθηλασμό. Με το ένα χέρι της χάιδευα τα μαλλιά και με το άλλο έδειξα τον άδειο χώρο δίπλα μου στο κρεβάτι στην κουνιάδα μου.

Άφησε να πέσει η πετσέτα της και για πρώτη φορά είδα από πολύ κοντά γυμνό το κορμί που ποθούσα εδώ και πολύ καιρό. Η γυναίκα μου κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει από την αντίδραση του οργάνου μου που είχε βάλει βαθιά στο στόμα της.

Σήκωσε τα μάτια, είδε γυμνή την αδελφή της να μου δίνει ένα βαθύ αισθησιακό φιλί και συνέχισε να κάνει τρελά παιχνίδια με την γλώσσα της στο μόριο μου και την γύρω περιοχή. Η αδελφή της, αφού τελείωσε με το ατέλειωτο φιλί, άρχισε να κατεβαίνει γλείφοντας και φιλώντας στο λαιμό στο στήθος και χαμηλότερα ενώ έφερε το σώμα της από πάνω σε θέση ώστε το στήθος της με τις άκριες από τις θηλές να με ερεθίζει σε οποίο σημείο με ακουμπούσε.

Στο τέλος πήρε θέση 69 και αισθάνθηκα για πρώτη φορά στη ζωή μου δυο γλωσσίτσες να χορεύουν πάνω στο κεφαλάκι του πέους μου. Πότε η μία έβαζε ολόκληρο το κεφαλάκι μέσα στο στόμα και έκανε περιστροφικές κινήσεις με την γλώσσα, ενώ η άλλη είχε βάλει τους δύο ‘’συνοδούς’’ στο στόμα της και τους πιπιλούσε, πότε έβαζε η κάθε μία από ένα στο στόμα της ύστερα με την άκρη της γλώσσας έκαναν όλη την διαδρομή του μήκους του πέους επιμένοντας ιδιαίτερα στο σημείο που ενώνεται το δέρμα με το κεφαλάκι.

Τόση ώρα εγώ είχα μπροστά μου ένα ροζ μουνάκι καλοξυρισμένο ευωδιαστό. Έχωσα το πρόσωπο μου σε αυτή την ομορφιά και από εκεί και πέρα δεν θυμάμαι τίποτα, ότι πω το θυμάμαι σαν όνειρο…

Άρχισα να γλείφω την κλειτορίδα απαλά με άκρη της γλώσσας ενώ με την άκρη των δακτύλων χάιδευα αργά αισθησιακά την πλάτη της, κατέβηκα στο στήθος κατά μήκος της μέσης, έφθασα στον κώλο της, κατέβηκα κατά μήκος των μηρών της, ανέβηκα πάλι προς τα πάνω. Η γλώσσα μου εξακολουθούσε τον τρελό ρυθμό της πότε βυθιζόμενη στο στενό μουνάκι, πότε φθάνοντας στην άκρη του κώλου που έκανε σπασμωδικές κινήσεις.

Αισθάνθηκα το σώμα της να βαραίνει και να πιέζει το γλυκό μουνάκι της στο στόμα μου και έχοντας βυθίσει την γλώσσα μου βαθιά, πλημμύρισε το στόμα μου από τα υγρά της. Ρουφούσα και έγλειφα σαν τρελός. Κατάλαβα ότι θα τελείωνα και ήταν κάτι που δεν ήθελα… αυτή η πανδαισία δεν έπρεπε να τελειώσει ποτέ. Στα πενήντα μου πρώτη φορά ζούσα κάτι τέτοιο.

Η κουνιάδα μου από πάνω μου είχε τελειώσει με τον οργασμό της. Την έσπρωξα ελαφρά, γύρισε στο πλάι και βαριανάσαινε… της έδωσα λίγο χρόνο να συνέλθει και ασχολήθηκα με την γυναίκα μου.

Εκείνη την στιγμή το είχε βάλει ολόκληρο στο στόμα της και με κοίταζε στα μάτια. Τραβήχτηκα, την γύρισα ανάσκελα, έπιασε τις θηλές της και τις τσίμπησε, της τράβηξα τα χέρια και άρχισα να χτυπάω απαλά στην αρχή, αλλά δυνατότερα αργότερα, κατόπι προτροπών της, τα στήθη της.

Σταματούσα, συμπίεζα με τις άκρες των δακτύλων μου τις θηλές της, και όταν ξεφώνιζε από τον πόνο, έσκυβα και με την γλώσσα προσπαθούσα να ηρεμήσω τον πόνο, και ξαφνικά άρχιζα πάλι από την αρχή… Στριφογύριζε σαν φίδι και όταν προσπαθούσε να ξεφύγει, της έριχνα χαστούκια και το απολάμβανε.

Η κουνιάδα μου είχε βάλει το χέρι της στον κώλο μου και με την άκρη του δακτύλου με ερέθιζε…

Σταμάτησα, άνοιξα το κάτω συρτάρι του κομοδίνου κι έβγαλα μια δερμάτινη ζώνη. Η γυναίκα μου γύρισε δείχνοντας και προτάσσοντας την κωλάρα της. Ήμουν έτοιμος να αρχίσω όταν η κουνιάδα μου, μου γύρισε κεφάλι και άρχισε ένα άγριο φιλί, ενώ με το χέρι της είχε πιάσει τα μπαλάκια μου και τα έστριβε καθώς τα τραβούσε.

Αντέδρασα βίαια επειδή πόνεσα. Έβρισα την παλιοπουτάνα. Εκείνη με κοίταξε με ένα παράξενο βλέμμα και στήθηκε όπως η γυναίκα μου. Η ζωστήρα άρχισε να ανεβαίνει και να κατεβαίνει, πότε στη μία και πότε στην άλλη. Όταν οι δύο κώλοι έγιναν κατακόκκινοι, σταμάτησα τους έγλειψα διαδοχικά και ξεκίνησα με μια βίαιη διείσδυση στο μουνάκι που δεν είχα ξαναγαμήσει.

Σταμάτησα και μπήκα στην γυναίκα μου το ίδιο άγρια χτυπώντας τα κωλομάγουλα με την παλάμη μου. Αυτό κόντεψε να με κάνει να τελειώσω. Τραβήχτηκα πάλι πολύ αργά και άρχισα να γλείφω τα δυο μουνιά και τους κώλους που είχα μπροστά μου.

Όταν είχα ηρεμήσει λίγο, άρχισα πάλι το ίδιο βιολί και έβαλα ένα δάχτυλο στον κώλο της γυναίκας μου. Πετάχτηκε μπροστά. Μούγκρισε από πόνο. Το ξεκώλιασμα της ήταν πρόσφατο, αλλά δεν είπε τίποτε… έμεινε ακίνητη.

Έπιασα το όργανο μου και άρχισα να το σπρώχνω στον κατακόκκινο κώλο. Δεν έμπαινε, είχα πολλά χρόνια να το κάνω από πίσω και μικρή εμπειρία. Τελικά η κουνιάδα μου έφερε αλοιφή από το μπάνιο, έβαλε στο βάλανο και στην τρυπούλα και με μια δεύτερη προσπάθεια έγινε η πολυπόθητη διείσδυση. Στην αρχή αργά και κατόπι πιο γρήγορα έμπαινα και έβγαινα μέσα της.

Η αντοχή μου είχε φτάσει στα όρια της. Καταλάβαινα ότι θα τελειώσω. Η κουνιάδα μου σάρωνε με τα χέρια της και την γλώσσα όλο μου το κορμί. Τράβηξα για μια τελευταία φορά την γυναίκα μου επάνω μου, μπήκα όσο μπορούσα βαθύτερα και ένιωσα το σπέρμα καυτό να εκσφενδονίζεται στο βάθος του εντέρου.

Όταν τελείωσα, αποκαμωμένος έγειρα στο πλάι. Άκουσα την γυναίκα μου να λέει ψιθυριστά αυτό που σκεφτόμουν…

-    «Τι χάσαμε τόσα χρόνια…»

Όταν συνήλθα λίγο, πήγα στο μπάνιο κι άφησα το νερό να τρέξει επάνω μου. Στο διπλανό μπάνιο οι γυναίκες έκαναν το ίδιο. Σκουπίστηκα, βγήκα και κάθισα στον υπολογιστή. Μετέφερα τις φωτογραφίες από την μηχανή στον υπολογιστή. Μετά κάθισα στον καναπέ και τις περίμενα.

Ήρθαν… Η μία έκατσε, η άλλη όχι. Θα έκανε πολύ καιρό να κάτσει. Και τότε είπα:

-    «Σας ακούω…»

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")