Κερατάς (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Σκεφτόμουν ότι έπρεπε να έχω αποδείξεις για το τι συμβαίνει κα κατόπι να κινηθώ. Δεν άργησε να δοθεί η ευκαιρία… Σε λίγες μέρες είπα ότι θα πήγαινα στο δέλτα του ποταμού για φωτογραφίες.

Ετοιμάστηκα πάλι, πήρα τον εξοπλισμό και το όπλο, και φεύγοντας ρώτησα -αθώα δήθεν- που θα πήγαινε. Η απάντηση ήταν στην αδελφή της και μετά βόλτα στα μαγαζιά. Αυτό μου χαλούσε τα σχέδια γιατί νόμιζα ότι θα έπαιρνε αυτοκίνητο οπότε εύκολα θα πήγαινα από πίσω.

Αποφάσισα να πάω εκεί που ήταν την άλλη φορά. Πήγα, έκρυψα το αυτοκίνητο, πήρα μια μηχανή, το όπλο, και πήγα στήθηκα σε σημείο που μπορούσα να δω και να ακούσω…

Σε λίγο φάνηκε ένα αυτοκίνητο. Ήταν ένα άλλο ζευγάρι. Βγήκα από τα φυλλώματα, ενοχλήθηκαν, έκαναν μεταβολή και έφυγαν. Πέρασε αρκετή ώρα… Σκεφτόμουν να φύγω όταν φάνηκε πάλι ένα αυτοκίνητο που το οδηγούσε ο γνωστός τριαντάρης και μέσα η έκπληξη! Η γυναίκα μου με την αδελφή της.

Η αδελφή της, 35άρα, αγάμητη από όσο ξέρω, με πλούσιο στήθος και πολλά πιασίματα, όπως και η γυναίκα μου άλλωστε, την οποία είχα βάλει στο μάτι αλλά κώλωνα και αυτή ποτέ δεν έδινε δικαίωμα.

Κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και ενώ έκανε τις συστάσεις η γυναίκα μου, έσκασε μύτη και δεύτερο αυτοκίνητο. Βγήκαν από μέσα δυο τύποι και ο τριαντάρης είπε ότι είναι φίλοι του και τους έφερε για μίνι παρτούζα. Η γυναίκα μου δεν είπε τίποτα και η αδελφή της είπε ότι θέλει μόνο να βλέπει.

Ο τριαντάρης έβγαλε το μπλουζάκι της γυναίκας μου. Δεν φορούσε σουτιέν και πετάχτηκαν οι βυζάρες της. Τα παλικάρια δεν έχασαν καιρό, έβγαλαν τα παλαμάρια τους κι αυτή γονάτισε και άρχισε να τα γλείφει ένα - ένα με την σειρά.

Σε λίγο σηκώθηκαν οι πούτσες και εγώ ξεκίνησα να τραβάω φωτογραφίες. Η μία ήταν φυσιολογική, η άλλη υπερμεγέθης πάνω από 20 cm και η τρίτη το γνωστό κουτάκι αναψυκτικού. Τα έγλειφε με μαεστρία και αυτοί άρχισαν να της λένε βρωμοκουβέντες.

-    «Ρούφα τα πουτάνα, καριόλα. Θα σε σκίσουμε! Χαμούρα!», κλπ.

Ένας από αυτούς είχε αρχίσει να παίζει με βυζιά της και αυτή με μεγαλύτερη λύσσα ρουφούσε, έγλειφε, δάγκωνε ελαφρά, τους ρουφούσε τα αρχίδια… Σε αυτό είναι σπεσιαλίστας! Προσπαθούσε να βάλει δυο ψωλές στο στόμα της αλλά δεν το κατάφερνε και τότε της ήρθαν τα πρώτα χαστούκια.

Με την άκρη του ματιού μου είδα την αδελφή της να έχει βάλει το χέρι μέσα στο παντελόνι και να τρίβεται καθώς με το άλλο χάιδευε το στήθος της. Την γυναίκα μου την είχαν βάλει ανάσκελα πάνω σε μια κουβέρτα, ένας είχε γονατίσει και της τον έδινε στο στόμα, ο δεύτερος την καβάλησε και τον έβαλε ανάμεσα στα βυζιά της και ο τρίτος είχε αρχίσει να της κάνει γλειφομούνι.

Σε λίγο σπαρταρούσε και καταλάβαινα ότι έχυνε ποτάμια και ο τύπος της τα έγλειφε μέχρι σταγόνα. Είχα πάψει να βγάζω φωτογραφίες και το θέαμα με είχε συνεπάρει. Τότε μου έγινε αντιληπτό ότι δεν ήμουν ο μόνος που έβλεπε αλλά και άλλοι δύο ακόμα… Έκαναν την ίδια δουλειά και μάλλον την είχαν βγάλει και την έπαιζαν.

Σε αυτή τη φάση μπήκε και η κουνιάδα μου στο παιχνίδι. Έβγαλε το παντελόνι και το κιλοτάκι της, πλησίασε αυτόν που έδινε τσιμπούκι στην γυναίκα μου και έχωσε το πρόσωπο του στο μουνί της. Την είδα να δαγκώνει τα χείλη της από ευχαρίστηση ενώ ο τύπος είχε αγκαλιάσει την κωλάρα της και προσπαθούσε να της βάλει δαχτυλάκι.

Περίμενα ότι θα αντιδράσει αλλά αυτή προτίμησε να ξαπλώσει δίπλα την γυναίκα μου σε τέτοια στάση, ώστε αυτός που την έγλειφε να εξακολουθεί να την γλείφει αυτός που τον είχε στα βυζιά της γυναίκας μου, σηκώθηκε και άρχισε να γαμάει το στόμα της κουνιάδας μου και να τρίβει τα βυζιά της.

Ετούτη μούγκριζε και χτυπιόταν από καύλα. Ο τρίτος είχε σταματήσει να γλείφει και ξέσκιζε ήδη την γυναίκα μου που ανεβοκατέβαζε σαν τρελή την λεκάνη της. Εκεί άρχισαν να αλλάζουν θέση μεταξύ τους και κάποιος γύρισε την γυναίκα μου στα τέσσερα -την αγαπημένη της στάση- και την γαμούσε ανελέητα.

Οι τύποι από τις φυλλωσιές είχαν βγει με τις πούτσες στο χέρι και τις έπαιζαν με μανία. Η δική μου πούτσα από ώρα ήταν πύραυλος και παρατήρησα ότι αυτός που ξέσκιζε την δικιά μου, είχε χώσει ένα δάχτυλο στον κώλο της και η σκύλα δεν έβγαλε κιχ!

Σε λίγο έβαλε και δεύτερο… Εκεί κάτι πήγε να κάνει, αλλά έπεσαν σύννεφο οι σφαλιάρες. Της σάλιωσε την τρύπα και με μια επιδέξια κίνηση βγήκε από το μουνί της και μπήκε στον κώλο της. Εκεί αυτή αντέδρασε αλλά έφαγε ξύλο. Την καθήλωσαν και άρχισαν να γαμούν τον κώλο της με την σειρά.

Δεν ξέρω πόση ώρα γινόταν αυτό… Ετούτη είχε γίνει κουρέλι πια και τότε ένας θέλησε να γαμήσει και την κουνιάδα μου. Αυτή αντέδρασε… Άρχισε να παλεύει και να φωνάζει βοήθεια.

Οι δυο ματάκηδες εξαφανίστηκαν. Οι τρεις όμως προσπαθούσαν να την βάλουν κάτω και να την γαμήσουν. Πάλευε απεγνωσμένα και κόντευε να παραδοθεί. Τότε έπιασα το όπλο και έριξα μια στον αέρα.

Σε χρόνο ντετέ οι τρεις μάζεψαν τα ρούχα τους μπήκαν στα αυτοκίνητα και εξαφανίστηκαν εγκαταλείποντας τες εκεί.

Τότε βγήκα από τις φυλλωσιές…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")