Κερατάς (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Αυτό που σκέφθηκα να κάνω μετά την πρώτη ψυχρολουσία, ήταν να μην πω τίποτα αλλά να συγκεντρώσω στοιχεία για να δω πως θα τα χρησιμοποιήσω. Γύρισα πίσω αφού πρώτα πέρασα από το καφενείο όπου ήπια δυο τρία ούζα, συνήλθα λίγο και γύρισα σπίτι…

Δεν είπα σε κανέναν τίποτε. Με περίμενε χαμογελαστή, μου έδωσε ένα φιλάκι, με χούφτωσε στα απόκρυφα, μου είπε να κάνω μπάνιο γιατί έχει όρεξη και άρχισε να ασχολείται με δουλειές σαν να μην συνέβαινε τίποτε...

Προηγουμένως ρώτησε τι έχω αλλά είπα κάτι μισόλογα και τα μπάλωσα. Τακτοποίησα τον εξοπλισμό μου, έκανα το μπανάκι μου και πήρα ένα βιβλίο να διαβάσω για να αδειάσει το μυαλό μου και να μην σκέφτομαι, πράγμα που στο τέλος κατόρθωσα.

Όταν ήρθε κοντά μου με μια κίνηση μου κατέβασε το εσώρουχο και άρχισε να χαϊδεύει το πέος μου μέχρι που το έβαλε στο στόμα της και άρχισε αργά και απαλά να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει με μοναδική μαεστρία.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είχα μια πολύ καλή στύση και αυτή απολάμβανε την πεολειχία με μοναδικό τρόπο βγάζοντας κάθε λίγο μικρά βογκητά. Τα δικά μου χέρια είχαν ξεραθεί και δεν έπαιρνα καμιά πρωτοβουλία, ενώ συνήθως γίνεται το αντίθετο.

Κάποια στιγμή σταμάτησε να ρωτήσει τι τρέχει και για να μην δώσω υπόνοιες, άρχισα να χαϊδεύω το κωλαράκι της πράγμα που ξέρω ότι της αρέσει πολύ.

Να διευκρινίσω ότι μόνο χάιδεμα κάνω… Μόλις πάω να βάλω δάκτυλο χαλάει τον κόσμο! Λέει ότι πονάει ενώ όταν ερεθιστεί και έρθει σε οργασμό θέλει έντονο τρίψιμο στην άκρη του κώλου και μέχρι εκεί. Εγώ από τον κώλο έλεγα ότι είναι παρθένα.

Άρχισα με το άλλο χέρι να της ερεθίζω το μουνί και άρχισε να τρίβεται όλο κι πιο έντονα ενώ το χέρι μου έγινε μούσκεμα από τα υγρά της. Άρχισε να δαγκώνει τα αρχίδια μου και τον πούτσο μου (είναι το αγαπημένο της).

Εγώ τότε για πρώτη φορά σήκωσα το χέρι και έριξα μια σφαλιάρα στα κωλομάγουλα. Αυτή τρελάθηκε και τον ρούφηξε όλο, πράγμα σπάνιο γιατί τάχα πνίγεται. Οι σφαλιάρες άρχισαν να πέφτουν στα κωλομέρια βροχή!

Γύρισε ανάσκελα και άρπαξα τις ρώγες, όπως είχα δει να κάνει ο άλλος νωρίτερα, τις έστριψα και φώναξε. Άρπαξε την ψωλή μου την έχωσε στο στόμα της. Έγλειφε, ρουφούσε, δάγκωνε… Δεν ήξερε τι έκανε, ενώ τσιμπούσα και έστριβα τις θηλές της.

Σήκωσα το χέρι και της έριξα ένα χαστούκι, έπειτα και δεύτερο και όσο πιο πολύ χτυπούσα, τόσο πιο υπάκουη γινόταν. Άρχισα να την χτυπάω στο μουνί, απαλά στην αρχή, ενώ κατόπι πιο έντονα και αυτό πια την απογείωσε.

Το ξυρισμένο της μουνί, ο κώλος, τα μάγουλα, είχαν κοκκινίσει. Είδα ότι το όλο σκηνικό την είχε απογειώσει ενώ και ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να εκραγεί. Έσκυψα και άρχισα να γλείφω αργά και βασανιστικά το μουνάκι της βυθίζοντας την γλώσσα μου όσο πιο βαθιά μπορούσα στο μουνί της…

Έγλειφα και πιπίλαγα την κλειτορίδα της και κάποια στιγμή άρχισα να τρελαίνομαι! Άρχισα να την ρουφάω και να την δαγκώνω. Ποτάμια χύνονταν από το μουνί της ενώ παρακάλαγε να την γαμήσω.

Πήρα με μια στάση εγώ στο πλάι αυτή ανάσκελα και της τον έβαλα. Άρχισα να την ξεσκίζω, να τσιμπάω τις θηλές… Αυτή ούρλιαζε από ηδονή ενώ έχυνε ποταμούς. Κάπου εδώ άρχισε να αποχαυνώνεται… Ήθελε να εξακολουθεί το σφυροκόπημα και αυτή να μένει αμέτοχη.

Εδώ είναι που αξίζω να ξενερώνω εγώ… Η κυρία μετά από διαδοχικούς οργασμούς κουράστηκε, ήθελε να κοιμηθεί και εγώ έμεινα με το παλαμάρι στο χέρι.

Ευχαριστήθηκα το ξύλο που έδωσα και με διέγειρε, ενώ σύντομα θα είχα και τις αποδείξεις που ήθελα. Δεν ήξερα τι να τις κάνω αλλά τις ήθελα. Θα τις αποκτούσα τις επόμενες μέρες…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")