Κερατάς (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μετά από πολλούς δισταγμούς αποφάσισα να γράψω ένα γεγονός που μου συνέβη πριν λίγο καιρό.

Έχω ένα χόμπι, να φωτογραφίζω την άγρια φύση και δύο φορές την εβδομάδα παίρνω ένα τζιπ που έχω και βγαίνω στο βουνό. Η γυναίκα μου αντίστοιχα έχει κάποιες ασχολίες και στη διάρκεια του ίδιου χρόνου ασχολείται με ότι θέλει.

Εκείνη την ημέρα είπε ότι θα πήγαινε σε μια φίλη της, δεν έδωσα σημασία και σε κάτι άλλο που έλεγε. Βιαζόμουν να φορτώσω τις μηχανές, το όπλο, που πάντα κουβαλάω για ασφάλεια και κάποια άλλα πράγματα. Την φίλησα, είπα ότι θα αργούσα και ενώ έφευγα μου έδωσε το κινητό, το οποίο δεν χωνεύω, το πέταξα στην θέση του συνοδηγού και έφυγα.

Δεν είχα προλάβει να βγω από την πόλη και το κινητό χτύπησε. Ήταν ένας φίλος που μου ζητούσε να συναντηθούμε για κάτι που τον απασχολούσε. Η καθυστέρηση ήταν σημαντική αλλά αποφάσισα να πάω για εκεί που ξεκίνησα.

Βγαίνοντας από την πόλη, σε ένα περιφερειακό δασάκι που διέσχισα, πήρε το μάτι μου το αυτοκίνητο της γυναίκας μου… Και ενώ ετοιμαζόμουν να κάνω σινιάλο, είδα έκπληκτος στο κάθισμα του συνοδηγού να κάθεται κάποιος. Θυμήθηκα τι μου είπε και αποφάσισα να τους ακολουθήσω…

Διακριτικά και από μακριά είδα να κατευθύνονται σε ένα γνωστό μέρος όπου συχνάζουν ζευγάρια. Το προπορευόμενο αυτοκίνητο πάρκαρε σε κάποιο σημείο. Εγώ, για να μη με δουν, έστριψα σε ένα μονοπάτι, έκρυψα το αυτοκίνητο, κατέβηκα, κλείδωσα και γεμάτος περιέργεια πλησίασα ανάμεσα από τα φυλλώματα χωρίς να γίνω αντιληπτός.

Εκεί με περίμενε η πιο μεγάλη έκπληξη της ζωής μου! Η γυναίκα μου και ο σύντροφος της είχαν βγει από το αυτοκίνητο. Αυτός, γύρω στα τριάντα, είχε βγάλει το μόριο του και αυτή γονατιστή μπροστά του προσπαθούσε να το βάλει στο στόμα της.

Όταν πρόσεξα το εργαλείο του δεν πίστευα στα μάτια μου! Ήταν σαν ένα κουτάκι αναψυκτικού! Τόσο χοντρό και περίπου σε αυτό το μήκος. Ήμουν εντελώς σοκαρισμένος και δεν μπορούσα να κουνηθώ ή να αρθρώσω λέξη, μόνο έμεινα βουβός να παρακολουθώ…

Προσπαθούσε η κυρία να το χώσει στο στόμα της. Το έγλειφε, το πιπιλούσε… Στο τέλος από τη λύσσα της το δάγκωσε! Αυτός άφησε μια βρισιά να του ξεφύγει, της άστραψε ένα χαστούκι, έπιασε τις θηλές του στήθους της και τις έστριψε με μανία.

Αυτή άφησε μια κραυγή να της ξεφύγει και προσπάθησε να βάλει το χοντρό μόριο πάλι στο στόμα της. Ρούφηξε για λίγο ακόμη το πέος του, την γύρισε απότομα στα τέσσερα και μπήκε με ορμή μέσα της…

Εκεί πια οι φωνές της ακούγονταν σε όλη την περιοχή. Εγώ είχα ριζώσει και δεν μπορούσα να κουνηθώ. Κοίταζα σαν υπνωτισμένος και δεν πίστευα στα μάτια μου! Άρχισα επιτέλους να σκέφτομαι ότι πρέπει να κάνω κάτι…

Ο τύπος την είχε πιάσει από τα καπούλια και την σφυροκοπούσε ανελέητα. Αυτή είχε πάψει να σκούζει και βογκούσε από ηδονή. Ο ρυθμός έγινε πιο γρήγορος… Κάτι είπε αυτός, κάτι είπε αυτή… τραβήχτηκε πίσω και εκσπερμάτωσε στα οπίσθια της.

Τότε κινήθηκα προς το αυτοκίνητο για να πάρω την φωτογραφική μηχανή για να έχω αποδείξεις του τι συμβαίνει, αλλά μέχρι να γυρίσω, είχαν καλύψει την γύμνια τους και έμπαιναν στο αυτοκίνητο για να φύγουν, πράγμα που έκαναν.

Έμεινα αρκετή ώρα εκεί και σκέφτομαι τι πρέπει να κάνω. Πήρα τις αποφάσεις μου και σε επόμενη αναφορά θα γράψω τι έγινε…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")