Παρτούζα σε οντισιόν

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας. Το όνομα μου είναι Ερικέτη, είμαι 25 χρονών και έχω τρέλα με το τραγούδι. Έψαχνα να βρω δουλειά σε κάτι αντίστοιχο λοιπόν. Μάταιο όμως. Όλοι ήθελαν μάνατζερ. Ώσπου μια μέρα διάβασα στην εφημερίδα για μια αγγελία που ζητούσε γυναικεία φωνή για την συγκρότηση σχήματος σε ένα μπαράκι.

«Γιατί όχι;», σκέφτηκα και κλείνω ραντεβού. Είχα πάει κι άλλες φορές σε τέτοια ραντεβού αλλά πρώτη φορά είχα περάσει τόσο τέλεια. Το ραντεβού ήταν στις εννέα το βράδυ. Το μαγαζί δεν είχε ανοίξει ακόμη, σε δέκα μέρες θα έκανε έναρξη.

Έβαλα ότι πιο κολλητό υπήρχε στα ρούχα μου και πήγα. Εδώ να πω ότι είμαι 1.60 ύψος, 50 κιλά, με πλούσιο στήθος και καστανή με μακριά μαλλιά.

Έφτασα λίγο αργά γύρω στις εννέα και είκοσι. Μπαίνω μέσα. Ωραίος χώρος. Μια μικρή σκηνή, όλα τα όργανα επάνω στημένα, τραπεζάκια γύρω - γύρω και ένα μεγάλο μπαρ. Μου άρεσε. Στο μπαρ ήταν ένας από τους σερβιτόρους που γνώρισα στην πορεία, ο πιανίστας, ο ντράμερ και ο μαγαζάτορας. Η ηλικία του γύρω στα 30 οι υπόλοιποι 27-28.

Πηγαίνω προς το μέρος τους…

-    «Έλα, σε περιμέναμε!», μου λέει ο υπεύθυνος. «Γιώργος, χάρηκα! Και από εδώ ο Νίκος ο πιανίστας, ο Παύλος ο ντράμερ και ο Λουκάς, μπάρμαν».

-    «Χάρηκα!», τους λέω.

-    «Ξεκινάμε;», με ρωτάει ο Νίκος.

-    «Γιατί όχι;», λέω εγώ.

Και κάναμε το δοκιμαστικό. Είπα δυο - τρία τραγούδια ξένα και ελληνικά. Όταν τελειώσαμε κατεβήκαμε κάτω.

-    «Να κεράσουμε ποτό;», λέει ο Γιώργος.

Δέχτηκα. Τι το ήθελα; Το ένα ποτό έφερε το άλλο. Μιλούσαμε γενικά. Τους άρεσα, είχα μεγάλο ρεπερτόριο. Κλείσαμε και την τιμή και πήγανε όλα τέλεια. Έφυγε ο μπάρμαν μετά από ώρα και μείναμε οι τέσσερις μας. Ο Γιώργος έβαζε μουσική και αρχίσαμε το χορό.

Το ένα σφηνάκι έφερε το άλλο και εμένα επάνω στη μπάρα να χορεύω όσο πιο ερωτικά γινόταν. Και χωρίς να το καταλάβω, δίπλα μου, κολλημένος πάνω μου, ο Νίκος. Άρχισε να μου σηκώνει το φόρεμα.

-    «Βγάλτο!», του λέω. «Με ζεσταίνει…»

Όσο μου σήκωνε το φόρεμα εγώ καλούσα πάνω τον Παύλο. Ανέβηκε και αυτός και του έβγαλα την μπλούζα.

Σιγά - σιγά με ξαπλώνουν επάνω στην μπάρα και δεν ήξερα από που μου ερχόταν. Δεν ήξερα ποιον πούτσο τσιμπούκωνα, ποιος μου έκανε γλειφομούνι, και ποιος με γαμούσε.

Κάποια στιγμή ήταν όρθιος μπροστά μου ο Γιώργος με ένα μπουκάλι τεκίλα, εγώ σκυμμένη μπροστά του να του παίρνω πίπα και να μου ρίχνει στο στόμα ποτό. Έχυνα συνέχεια.

Είχαν μεγάλη αντοχή. Απορούσα με τις αντοχές τους. Με γαμούσαν ώρες. Κάποια στιγμή με κατέβασαν από την μπάρα και με έστησαν στη σκηνή. Μου λέει ο Παύλος:

-    «Τώρα καριολάκι θα δεις πως γαμάνε…!»

Τόση ώρα ήταν ο μόνος που τσιμπούκωνα. Τίποτα άλλο. Ξαπλώνει και με ανεβάζει πάνω του και έτσι όπως είμαι στημένη έρχεται ο Γιώργος και μου τον καρφώνει στον κώλο δυνατά. Τόση ώρα έπαιζαν με την κωλοτρυπίδα μου αλλά δεν με είχαν γαμήσει και ο Νίκος να με τσιμπουκώνει.

Με έβριζαν, με χτυπούσαν και καύλωνα κι άλλο. Είχα ξανακάνει παρτούζα αλλά ήμασταν δυο ζευγάρια. Αυτούς εδώ δεν τους προλάβαινα. Κάποια στιγμή ήταν ο Νίκος έτοιμος να χύσει και λέει στο Γιώργο:

-    «Αφεντικό, κοντεύω… Θέλω να γαμήσω κι εγώ το κωλαράκι τις πουτάνας!»

-    «Έλα αγόρι μου, όλο δικό σου το μουνάκι!»

Ο Νίκος είχε τον πιο χοντρό πούτσο και από τους τρεις τους.  Μου τον βάζει αργά και τον πίεζα… ήθελα να τον νιώσω όλο μέσα μου να με ξεσκίζει. Και τότε, τον καρφώνει με δύναμη.

Αυτό ήταν, τα είδα όλα! Ο Παύλος σταμάτησε και ένιωθε την πίεση του άλλου από πάνω μου. Με γαμούσε άγρια και ο Γιώργος τον έπαιζε μπροστά μου

-    «Χύνω καυλιάρα!!!», άρχισε να φωνάζει ο Νίκος. «Χύνω ψωλού μου, πάρτα καριόλα, πάρτα μουνάρα μου!»

Ένιωθα να πετάγονται καυτά μέσα στον κώλο. Έχυνε για αρκετή ώρα και την ίδια ακριβώς στιγμή μου τραβάει ο Γιώργος το κεφάλι πίσω και άρχισε να με χύνει στο πρόσωπο.

Όταν τελείωσαν πήραν μια πετσέτα σκουπίστηκαν και σκούπισαν κι εμένα στο πρόσωπο.

-    «Έλα Παυλίτο, δική σου τώρα!», λέει ο Γιώργος.

Με σηκώνει όρθια, ,ε στήνει στα τέσσερα μπροστά στα ντραμς και μου τον καρφώνει στον κώλο. Γαμούσε καλά, ο καλύτερος ήταν!

Έχυνα συνέχεια… Δεν είχα σταματήσει να χύνω. Είχα τρελαθεί στην καύλα! Με ξέσκιζε και οι άλλοι δύο γύρω μου να τραβούν με τα κινητά τους βίντεο και φωτογραφίες.

-    «Χύνω πουτανάρα μου, παλιογαμημένη!!!»

Όταν τελείωσε και ο Παύλος στον κώλο μου, ξάπλωσα επάνω στη σκηνή. Είχα εξαντληθεί. Με είχαν ξεσκίσει πραγματικά. Μου τον έφερε στον στόμα.

-    «Καθάρισε τον γαμημένη!», μου λέει.

Άρχισα να τον καθαρίζω και να ρουφάω ότι έχει απομείνει.

 

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")