Τα εσώρουχα της Μαρίας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Συνέβη πριν 4-5 χρόνια, ήμουν αρραβωνιασμένος τότε και είχα αποφασίσει να σταματήσω τα τσιλημπουρδήματα, αλλά όταν η μαρία πάτησε τα υπέροχα ποδιά της στο χώρο που εργαζόμουν, κατάλαβα ότι έπρεπε να αναθεωρήσω τις αποφάσεις μου. Κι αυτό γιατί μόλις τα γκριζογάλανα ματάκια της αντίκρισαν τα δικά μου, έπαθα πλάκα, η κοπέλα ήταν αμαρτία και ο κλήρος για την εκπαίδευση της έπεσε σ’ μένα, όποτε εκ των πραγμάτων θα περνούσαμε πολλές ώρες μαζί. Επιπλέον έμενε στην ίδια περιοχή με μένα και επειδή με διακρίνει και κάποια στοιχειώδης ευγένεια προσφέρθηκα να πηγαινοερχόμαστε παρέα με το αυτοκίνητό μου, αφού εκείνη δεν είχε μεταφορικό μέσο… να το άφηνα το κορίτσι να παιδεύεται με τα λεωφορεία;!

Τα μακριά καστανόξανθα μαλλιά της πλαισίωναν το πανέμορφο προσωπάκι της και το 23 ετών φοβερό σωματάκι της, ήταν κόλαση! Κινούμενος μαγνήτης για όλα τα αντρικά βλέμματα κι εγώ είχα την τύχη να την πλησιάσω περισσότερο από κάθε άλλο μίας και όπως προείπα θα της έδειχνα τη δουλεία και έτσι θα ήμασταν ώρες στο ίδιο γραφείο.

Ο καιρός περνούσε με πειράγματα συνεχώς και πιο τολμηρά αλλά μόνο στα λόγια, ώσπου μία μέρα μπαίνει μέσα και με την παιχνιδιάρικη φωνή της μου λέει… θέλω να σου δείξω κάτι που αγόρασα, για να μου πεις τη γνώμη σου… και βγάζει από μία τσάντα ένα σετ εσώρουχα μαύρα (που σημειωτέον είναι η αδυναμία μου - όπως και πολλών άλλων πιστεύω)… δεν είχα καταλάβει ακόμα τι γινόταν, δεν πίστευα στα ματιά μου και τα πρώτα συμπτώματα ήταν να μην μπορώ να βολευτώ στη καρέκλα μου. Σε δευτερόλεπτα ευτυχώς συνήλθα και σκέφτηκα πως πρέπει να αρπάξω αυτή την ευκαιρία.

Όποτε και δηλώνω ότι τα μαύρα εσώρουχα είναι η αδυναμία μου, αλλά για να έχω άποψη λέω, μεταξύ σοβαρού και αστείου, το πιο σωστό θα ήταν να τα δω επάνω της, να τα φοράει. Η σιωπή που επικράτησε τα επόμενα λεπτά μ’ έκανε να σκεφτώ πως είπα μαλακία και ίσως να βιάστηκα λίγο, αφού γνωριζόμασταν περίπου 2 μήνες μόνο…Τότε συνέβη το αναπάντεχο πλησιάζει τα χείλη της στο αυτί μου και με καυλιάρικη φωνή μου ψιθυρίζει… ίσως έχεις δίκιο, άλλωστε θέλω μία αντικειμενική άποψη… τότε την πιάνω από τη μέση και ξεχνώντας που βρισκόμασταν, βυθίζω τη γλώσσα μου στο στόμα της, ψάχνοντας τη δίκη της. Η γεύση της θύμιζε κάτι από φρούτο, αυτό κράτησε μερικά λεπτά, που φάνηκαν ώρες…

Αποφασισμένος πλέον να διαπιστώσω πόσο μπορώ να προχωρήσω, δαγκώνω απαλά το λοβό απ το αυτάκι της και λέω με τη σειρά μου… πήγαινε στη τουαλέτα και έρχομαι κι εγώ σε λίγο, σαν υπνωτισμένη έκανε ότι της είπα, μόλις μπήκα κι εγώ μετά από λίγο κόλλησε πάνω μου, τα χείλη μου στο λαιμάκι της και τα χεριά μου κάτω απ’ το φουστανάκι της, έκανα στην άκρη το εσώρουχο και ένιωσα τα υγρά της στο χέρι μου… το μουνάκι της έκαιγε και με μεγάλη ευκολία έχωσα δύο δάχτυλα μέσα της και με τον αντίχειρα έπαιζα την κλειτορίδα της, ήταν σαν να έβαλε το χέρι της στη πρίζα. Τινάχτηκε πίσω και την ένιωσα που τελείωσε πάνω στα δάχτυλά μου, έγλυψα από το χέρι μου τα υγρά της κι εκείνη με τη σειρά της τα έγλυφε από τα χείλη μου. Ο πούτσος μου άρχισε να μου θυμίζει ότι τον είχα αφήσει παραπονεμένο (προφυλακτικό δεν είχα αλλά έτσι κι αλλιώς στο συγκεκριμένο μέρος δεν θα μπορούσε να γίνει και κάτι παραπάνω) έτσι σιγά, σιγά την σπρώχνω προς τα κάτω και λέω… παρ’τόν στο στόμα σου μωρό μου… χωρίς δεύτερη κουβέντα άρχισε να με γλείφει με τρόπο που έδειχνε ότι το έχει σπουδάσει το αντικείμενο.

Πρώτα με τη γλώσσα απ’ τα αρχίδια μου μέχρι πάνω και μετά τον πήρε όλο μέσα στο στόμα της, τέτοιο τσιμπούκι δεν μου είχανε ξανακάνει ένιωθα να έχω καρφωθεί στο λαιμό της και προσπαθούσα να κρατηθώ… τότε έκανε αυτό που με τρελαίνει… ενώ ήτανε καρφωμένος όλος μέσα στο στοματάκι της, είχε βγάλει τη γλώσσα και παράλληλα έγλυφε τα αρχίδια μου (νόμιζα ότι έπαιζα σε καμία τσόντα) και κοιτώντας με στα ματιά (κάτι που με τρελαίνει) τον βγάζει έξω και μου λέει… να πάρω μία ανάσα μωρό μου… ευχαριστήθηκα γιατί δεν ήθελα να τελειώσει αυτό το τσιμπούκι… αλλά απ ‘ την άλλη νόμιζα ότι θα πάθω έμφραγμα, αν δεν έχυνα επιτέλους… τότε της πιάνω το κεφάλι και της τον καρφώνω πάλι μέχρι το λαιμό. Την κόλλησα πίσω κι άρχισα να της γαμάω το στόμα, που και που πνιγόταν, αλλά δεν πτοήθηκε καθόλου, μόλις ένιωσα ότι θα έχυνα, πήγα να τραβηχτώ, αλλά το κατάλαβε και μου είπε βγάζοντας τον λίγο από το στόμα… . θέλω να χύσεις στο στόμα μου γαμιά μου, θέλω να τα πιώ όλα… και τον ξαναμπουκώνει στο στόμα της ρουφώντας μ’ ένα μοναδικό τρόπο, μέχρι που έχυσα στο στόμα της και το πουτανάκι τα ήπιε όλα τελικά όπως το είχε πει… αν δεν στερεωνόμουνα πίσω στο τοίχο θα έπεφτα κάτω.

Αφού τελειώσαμε, φτιάξαμε λίγο τα ρούχα μας και μου σκάει ένα φιλί και με ναζιάρικο ύφος μου λέει… σου άρεσε μωρό μου;… ήμουν καλή;

Χαμογέλασα και της είπα… θα σου πω την άλλη φόρα…!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")