Παρτούζα με τρανσέξουαλς

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Για σας, με λένε Πάνο και αποφάσισα να γράψω για μια ιστορία που μου έτυχε σε κάποια γενέθλια.

Πριν 1 χρόνο ήμουν καλεσμένος λοιπόν σε ένα παρτυ γενεθλίων, ενός φίλου μου, πηγαίνοντας εκεί, γνώρισα πολλούς ενδιαφέρων ανθρώπους , αλλά προς στο μέσο της βραδιάς και ενώ τα είχα πιει καλά βρέθηκα να μιλάω σε ένα καναπέ αγκαλιά με 3 κοπέλες, την Άννα, την Λόλα (καλά μόλις μου το είπε δεν την πίστευα αλλά δεν έδωσα και σημασία, Λόλα είπε , Λόλα την φώναζα) και την Λιλή (επίσης παράξενο όνομα, αλλά δεν έδωσα σημασία.

Η Άννα τώρα, μια με νορμάλ κανονικό σώμα, ίσια καστανόξανθα μαλλιά, όμορφο φουσκωτό κώλο, και γαλάζιο μάτι, δηλωμένη bisexual όπως έμαθα στην συνέχεια. Τώρα οι άλλες δυο, εκεί ήταν η μεγάλη έκπληξη.
Έντονο βάψιμο, λες και ήταν τραγουδίστριες ή βιζιτουδες, η μια ξανθιά, η άλλη μελαχρινή, πολύ τέλεια βαμμένες, και με πολύ πρόστυχο ντύσιμο, φοβερή σιλουέτα επίσης.

Όπως λοιπόν είχαμε αρχίσει τα χαμουρεματα στο καναπέ, πιάσε πιάσε, εγώ ανάμεσα στη Λόλα και τη Λιλή και η Άννα στην άκρη να φιλιέται που και που με Λιλή. Ανάμεσα στα πόδια άρχισα να πιάνω κάτι σκληρό. Επειδή είχα πιει πολύ , δεν έδωσα σημασία. Τελικά μόλις είχε αδειάσει το σπίτι, αποφασίσαμε να μείνουμε στου φίλου μας, μιας και είχε πολλά δωμάτια και μας προσφέρθηκε να μας φιλοξενήσει , είχα πιει κιόλας πολύ οπότε, πως να οδηγούσαμε.
Με πετάνε στο κρεβάτι οι κοπέλες και αρχίζουν να κάνουν στριπτίζ, γύρω μου.
Α θα περάσουμε καλά λέω σήμερα.....

Αρχίζουν να γδύνονται, και ξαφνικά παρατηρώ ότι η Λόλα και η Λιλή ήταν τρανσέξουαλς , απίστευτο λέω, έβαζα και τη ζωή μου στοίχημα ότι ήταν γυναίκες, καθαρά. Ε τελικά αποδείχτηκα λάθος, επειδή λοιπόν ήταν πολύ καυτές, δεν έδωσα σημασία στο μικρό έξτρα μέρος του σώματος που είχαν (τα πουλάκια τους)

Αρχίζει λοιπόν η Άννα η κανονική κοπέλα η bisexual να πέφτει επάνω μου και να με γλείφει σαν πουτάνα!

Έλιωσα , τι γλείψιμο ήταν αυτό!!!!
Κόντεψε να σπάσει η πούτσα μου από καύλα. Οι άλλες φιλιόντουσαν μεταξύ τους. Αποφασίζω λοιπόν να πάρω δράση. Πιάνω τι Λόλα από τα μαλλιά αφού σηκώνομε, και την στήνω στα 4.
\"τώρα πουτάνα θα σε κάνω να κλάψεις σαν τσουλίτσα μικρή\" της λέω ενώ βλέπω να καυλώνει πολύ με αυτά που της είπα.

Η Λιλή ξέροντας τι θα γινόταν αρχίζει να τις βάζει κρέμες ώστε να μην πονέσει από το κώλο. Τότε εγώ βάζω την καραπρησμένη πουτσαρα μου μέσα της, ακούγοντας ένα βογκητό, και κάνοντας την να δακρύσει. Άρχισε να με παρακαλάει να βγω...
\"Τι λες μωρή πουτάνα της λέω,

Θα σε πεθάνω σήμερα, θα σε ανοίξω στα δυο από το κώλο\" της λέω....
Φώναζε η πόρνη, ούρλιαζε, εμένα με καύλωνε όμως, οι άλλες τις δάγκωναν τα βυζιά την έγλυφαν, και εγώ τις σφυροκοπούσα τα κωλομέρια, της έκανα την κωλοτρυπα σαν κινεζικό τάλιρο.
Σε μια φάση, όπως την είχα στα τέσσερα, βάζω το χέρι μου μπροστά από τα πόδια της και αρχίζω να της κάνω διάφορα στο πουλί της, το χτύπαγα, το τράβαγα, οπότε δίνω εντολή και στην Άννα να αρχίζει να της παίρνει πίπα, ώστε να την λιποθυμήσουμε στην καβλα. Φώναζε σαν τρελή η Λόλα, χτυπιόταν,

\"πουτάνα σήμερα θα σε λιποθυμήσουμε στο πούτσο, θα υποφέρεις τσούλα\" της φώναξα, ενώ άρχισε να χύνει και να παραληρεί σαν μαστουρωμένη.....
Ωραία λέω, την αφήνω δίπλα μισόλιπόθυμη να συνέλθει και πιάνω τι Λιλή, την δένουμε και τότε, βάζω την Άννα να την γλείφει, ενώ της χώναμε δονητές στο κώλο.
Η Άννα μαστόρισσα άρχισε να τις ταλαιπωρεί το πουλάκι της, και η καυτή τρανς άρχισε να βογκάει, τότε πιάνει τη ζώνη του παντελονιού μου και αρχίζω να της ρίχνω έτσι δεμένη, όπως ήταν.
Πόνος και καύλα μαζί, μαστίγωμα από μένα πίπα από την Άννα. Έλιωνε η τσούλα... Από την μια την καραρουφαγε η Άννα τόσο τέλεια και της τον έπαιζε, από την άλλη την λουρίδα εγώ με τη ζώνη, και το κορμί της τρανταζόταν από αλλεπάλληλους οργασμούς. Φαντασθείτε την δεμένη με τα χέρια και τα πόδια στις άκρες του κρεβατιού, και από την μια να νιώθει την καύλα από τα κόλπα της Άννας, τους δονητές να της δονούνε τα σωθικά και εμένα να την χτυπάω, σε σημεία σωστά ώστε να τρελαίνεται....

Δεν άντεξε πολύ, άρχισε να χύνει τόσο πολύ, σαν βρύση έτρεχε, ενώ η Άννα άρχισε να τα ρουφάει όλα σαν λυσσασμένη, ούρλιαζε και τα έγλυφε.... Είχα μείνει άναυδος. Τι σεξουαλιαρικα μωρά είναι αυτά λέω.

Δεν χάνω ευκαιρία ξαναπιάνω την Λόλα που είχε συνέλθει και την βάζω να μπει μέσα στην Λιλή η οποία είχε στήσει την Άννα και την πηδούσε στα 4, έτσι κάναμε ένα ωραίο τρενάκι με εμένα στο πίσω μέρος να παίρνω την Λόλα τόσο άγρια που φώναζε ότι το έντερο τις κάνει σπασμούς....

Επειδή είχα χύσει μερικές φορές, δεν μπορούσα να ξαναχύσω, αλλά μ άρεσε, έτσι θα γαμούσε την πουτάνα τη Λόλα όλο το βράδυ... Μετά από 2 ώρες είχε πέσει ξερή και ψιλοκαιγε, \"με πονάς πολύ...\" έλεγε \"σταμάτα σε παρακαλώ ..\" όχι λέω δεν τελείωσε η τιμωρία σου, και συνέχισα να τις σφυροκοπώ το έντερο, την όργωνα την ψωλα, έλιωνε ρε, ώσπου της έχυσα τα πάντα μέσα στο ξεσκισμένο της έντερο, την έτσουζε, αλλά γούσταρα. Έτσι τσούλα της λέω, να μάθεις να καυλώνεις από το τσούξιμο, γιατί θα σε κάνω άλογο, τώρα που σε γνώρισα...

Η Λιλή που δεν είχε περάσει και πολύ καλά άρχισε και μου τριβόταν , την πιάνω της σηκώνω τα πόδια και μπαίνω μέσα της ρίχνοντας όλο το βάρος μου πάνω της, την ξεκολιασα, βόγκαγε λες και την ανοίγανε στα δυο, \"αχ δεν μπορώ άλλο αααααααααχ, \" φώναζε, ενώ εγώ της τρύπαγα την κωλοτρυπίδα της με μανία, λες και είχα να γαμήσω χρόνια, της έπιανα άγαρμπα τα βυζάκια , της έριχνα σφαλιαριτσες, ώσπου ξαφνικά την γυρνάω στα 4 βγαίνω έξω και αρχίζω να χύνω πάνω της, ενώ τις σφαλιαριζα τα κολοβαρδουλα με την Άννα που είχε τρελαθεί τελείως και έκανε ότι τρελό τις ερχόταν!