Η πρώτη φορά real

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Από μικρός είχα ανακαλύψει ότι με καύλωναν τα γυναικεία εσώρουχα. Όταν κλεινόμουν στην τουαλέτα και έβαζα της μάνας μου τις κιλότες, τα σουτιέν και τα καλσόν ερχόμουν σε τρελούς οργασμούς…

 

Όταν μεγάλωσα, παντρεύτηκα, έκανα οικογένεια, αλλά το βίτσιο μου δεν το έκοψα. Φυσικά δεν έχει καταλάβει κανένας τίποτα, γιατί και στα άλλα καθήκοντα μου είμαι άψογος.
Τώρα πλέον έχω κάνει την δική μου συλλογή από στρινγκάκια, σουτιέν, κορμάκια, ζαρτιέρες, κάλτσες και καλσόν. Το μόνο που μου έλειπε ήταν ένα ζευγάρι γόβες και κανένας δονητής, αλλά δεν άργησα να τ’ αποκτήσω κι αυτά.

Όταν καμιά φορά μένω μόνος, έστω και για λίγο, ντύνομαι γυναικεία και κυκλοφορώ μέσα στο σπίτι παίζοντας με τους δονητές. Δεν λέω, καλοί οι δονητές, αλλά ήθελα μια φορά να δοκιμάσω και real.

Μια φορά λοιπόν, χρειάστηκε να φύγει η γυναικά μου δυο - τρεις μέρες για κάτι δουλειές. Την πρώτη κιόλας μέρα, με το που σχόλασα, πήγα σπίτι, έκανα μπάνιο, ξυρίστηκα πάνω - κάτω, έκανα κλύσμα, βρήκα κι ένα μανό κι έβαψα τα νύχια μου κόκκινα.

Ο πούτσος μου είχε γίνει πέτρα. Χωρίς να χάσω χρόνο, έβαλα ένα στρινγκ, ένα σουτιέν, ζαρτιέρες και κάλτσες, κι έτοιμος για το μεγάλο βήμα. Φόρεσα το τζιν μου κι ένα πουκάμισο, πήρα τις γόβες σε μια σακούλα και ξεκίνησα. Για που αλλού; Για Συγγρού.

Αφού έκανα μια γύρα, βρήκα αυτό που έψαχνα. Μια τραβεστί νταρντάνα. Κανονίσαμε να πάμε σε ξενοδοχείο.

Όταν μπήκαμε στο δωμάτιο, αρχίσαμε να γδυνόμαστε. Μόλις με είδε έτσι ντυμένο, ο πούτσος της έγινε πιο μεγάλος από τον δικό μου. Κάτι που το ευχόμουν.

Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και χωρίς να το καταλάβω έχωσε τον πούτσο της στο στόμα μου. Άρχισα να το ρουφάω από το κεφάλι μέχρι τη ρίζα. Ξαφνικά, ένιωσα το καυτό της σπέρμα να μου γεμίζει το στόμα.

-    «Μην το φτύσεις!», μου λέει. «Κάταπιε το όλο!»

Στην αρχή νόμιζα ότι αφού έχυσε, κάπου εδώ θα τελείωναν όλα…

-    «Δεν κατάλαβες καλά…», μου λέει. «Τέτοιο ωραίο κωλαράκι ξυρισμένο και θα το αφήσω αγάμητο;»

Με ξαπλώνει ανάσκελα, σηκώνει τα πόδια μου και τ’ ακουμπάει στους ώμους της.

-    «Τώρα θα σε γαμήσω σαν πουτάνα!», μου λέει. «Αυτό δεν θέλεις καύλα μου;»

Λες και διάβαζε τη σκέψη μου! Μόλις μου τον έχωσε, με μεγάλη μαεστρία, χωρίς να πονέσω καθόλου κι άρχισε να πατώνει στον κώλο μου, δεν άντεξα και χωρίς καν να αγγίξω τον πούτσο μου, άρχισα να χύνω δυνατά πάνω στην κοιλιά και στο στήθος μου.

Τότε τραβήχτηκε κι άρχισε να με χύνει παντού. Τέτοια καύλα δεν την είχα ξαναζήσει στη ζωή μου. Από τότε, μόλις έβρισκα ευκαιρία, δεν την άφηνα να πάει χαμένη…

Σας ευχαριστώ που με ανεχτήκατε κι έχω να σας κι άλλες ιστορίες…