Με έντυσε κορίτσι και με γάμησε (4ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Την άλλη μέρα, όταν πήγα στη σχολή, μετά από το γαμήσι που μου έκαναν ο Ερίκ και ο Πιερ, είχα την εντύπωση πως όλοι μπορούσαν να καταλάβουν πως το βράδυ με είχαν ξεκωλιάσει άσχημα. Τα καπούλια μου κουνιόντουσαν ανεξάρτητα από τη θέλησή μου και το βάδισμά μου ήταν εντελώς πούστικο.

Περπατούσα όσο γινόταν πιο λίγο για να μη δώσω στόχο για σχόλια και τα κατάφερα να περάσω απαρατήρητος. Όμως μια συμφοιτήτριά μου γαλλίδα με την οποία κάναμε παρέα με πήρε χαμπάρι. Κάποια στιγμή που ήμασταν μόνοι μας στη βιβλιοθήκη και ψάχναμε κάποιο βιβλίο ήρθε δίπλα μου και μου ψιθύρισε στο αφτί:

-    «Aυτός που σε γάμησε χθες είχε πολύ μεγάλο πούτσο. Θέλω να μου τον γνωρίσεις».

Στην αρχή πήγα να αρνηθώ, όμως αυτή έχωσε το χέρι της μέσα από τη φόρμα μου από πίσω, παραμέρισε το στρινγκάκι που φορούσα μ’ ένα ειρωνικό χαμόγελο και τα δάχτυλά της χώθηκαν στην τρύπα μου που άνοιξε αμέσως.

-    «Βλέπεις τι σου λέω; Αυτός ο κώλος που πιάνω θα κάνει πάνω από μια βδομάδα για να κλείσει. Ωραίο το στρινγκάκι σου. Θέλεις να φορέσεις και δικά μου;»

Δεν ήξερα τι να πω, με είχε πιάσει κυριολεκτικά στα πράσα. Της είπα ότι θα της εξηγούσα αργότερα, μετά από τα μαθήματα.

-    «Θα έρθεις στο σπίτι μου και θα μου τα πεις όλα. Ξέρω από καιρό ότι είσαι πουστράκι, θα περάσουμε καλά, θα δεις».

Το μεσημέρι φύγαμε μαζί και πήγαμε στο σπίτι της. Η συμφοιτήτριά μου η Ζανέτ ήταν πλούσια από επαρχία και οι γονείς της είχαν αγοράσει αυτό το μεγάλο διαμέρισμα στο κέντρο του Παρισιού για να μην πληρώνει νοίκι.

Μόλις μπήκαμε στο σπίτι η Ζανέτ ξεντύθηκε και μου είπε να κάνω το ίδιο. Από κάτω φορούσα ένα μαύρο στρινγκάκι με κορδόνι πίσω και μαύρες κάλτσες με καλτσοδέτα. Η ίδια ήταν πολύ όμορφη με ένα κωλαράκι πεταχτό και σφιχτό και μεγάλα στήθη που στέκονταν όρθια από μόνα τους, ενώ το μουνί της ξυρισμένο πρόβαλλε με διογκωμένα μουνόχειλα.

Ήταν ήδη καυλωμένη. Εγώ ξεντύθηκα αργά από ντροπή και από καύλα και τα έβγαλα όλα. Όταν η Ζανέτ είδε τη μικρή μου πούτσα σηκωμένη την έπιασε τρυφερότητα και ήρθε κοντά μου, με ξάπλωσε στον καναπέ και άρχισε να χαϊδεύει τα μπαλάκια μου ενώ με πήρε στο καυτό της στόμα.

Το τσιμπούκι της ήταν φοβερό. Ένιωσα να με ρουφάει μια αντλία και το σπέρμα μου έτοιμο να βγει. Σε λίγο τον έβγαλε από το στόμα της και τον έχωσε μέσα στα βυζιά της. Δεν άντεξα άλλο κι άρχισα να χύνω με ορμή. Μόλις τελείωσα μου πήρε το κεφάλι και το έβαλε στα βυζιά της.

-    «Γλύψε τα χύσια σου μωρό μου, καθάρισέ μου το στήθος καλά».

Την έγλυψα με λατρεία ρουφώντας το σπέρμα μου πάνω από τις ρώγες της σα να ήταν γάλα. Τι καύλα ήταν αυτή!

Όταν την καθάρισα καλά μ’ έβαλε και της έκανα ένα γλυφομούνι για να χύσει κι αυτή. Σε λίγο μου πλημμύρισε το στόμα με τα υγρά της φωνάζοντας. Όταν συνήλθαμε κάπως μου ζήτησε να της αφηγηθώ πως έγινε ο κώλος μου σαν σπηλιά και της είπα όλη την ιστορία με τον Πιερ και τον φίλο του τον Ερίκ (βλέπε: «Μ’ έντυσε κορίτσι και με γάμησε» 1ο, 2ο, 3ο μέρος).

Με άκουγε αμίλητη παίζοντας το μουνί της και στο τέλος της έκανα πάλι γλυφομούνι για να ηρεμήσει. Μου είπε πως αν με καλούσε ξανά ο Ερίκ έπρεπε να τον πείσω να πάμε μαζί στο ραντεβού. Της εξήγησα ότι οι αληθινοί κωλομπαράδες προτιμούν τα θηλυκά αγοράκια και μπορεί να μην του άρεσε η ιδέα να γαμήσει και μια γυναίκα, όσο όμορφη κι αν ήταν.

-    «Μα δεν θέλω να μου γαμήσει το μουνί. Θέλω να μου τον χώσει από πίσω, όπως έκανε και σε σένα. Άκου, μην του λες τίποτα. Αν σε ζητήσει θα με πάρεις μαζί σου και θα του πούμε ότι με φιλοξενείς για λίγο και δεν μπορούσες να μ’ αφήσεις μόνη. Μετά άστο επάνω μου, θα το χειριστώ εγώ».

Τις επόμενες μέρες σκεφτόμουν την περίπτωσή μου. Ήμουν ένας φτωχός φοιτητής που έπρεπε να βρω τον τρόπο να πετύχω στη ζωή μου για να μπορώ να περνάω καλά. Αλλά ήμουν ταυτόχρονα και πουστράκι που ντυνόταν γυναικεία.

Από μικρός είχα καταλάβει ότι με την πούτσα που διέθετα δεν θα πήγαινα μακριά με τις γυναίκες, ενώ καύλωνα όταν με γαμούσαν και ονειρευόμουν πούτσες. Όμως οι δρόμοι του Παρισιού είναι γεμάτοι πρεζόνια τραβεστί που κάνουν πίπες για 20 ευρώ και θα μπορούσα πολύ εύκολα να καταντήσω σαν κι αυτούς αν δεν έπαιζα σωστά τα χαρτιά μου.

Αποφάσισα ότι στο εξής θα με γαμούσαν μόνο άνθρωποι πλούσιοι και σημαντικοί, που θα μπορούσαν να με βοηθήσουν στην καριέρα μου και όφειλα να χειριστώ σωστά τα βίτσια τους αλλά και τα δικά μου, αλλιώς με περίμεναν τα χειρότερα…

Η Ζανέτ ήρθε μερικές φορές στο σπίτι μου και μου έφερε φουστίτσες και γόβες στο νούμερό μου, καλλυντικά και μακιγιάζ για τα μάτια και το πρόσωπο κι αφού με έντυνε μου έκανε πίπες και μου έδινε να πιω τα χύσια μου. Εγώ της έγλυφα το μουνί και έφτανε σε καλούς οργασμούς, ενώ μια φορά μ’ άφησε και τη γάμησα από πίσω χωρίς όμως να χύσει.

Κάποιο απόγευμα ο Ερίκ πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να πάω στο σπίτι του για να με ανοίξει κι άλλο όπως μου είπε. «Να η στιγμή να κάνω τη δύσκολη», σκέφθηκα. Του είπα ότι φιλοξενώ μια φίλη μου για λίγες μέρες επειδή έχει μαστόρους στο σπίτι της και δεν μπορώ να την αφήσω μόνη.

-    «Αν δε σε πειράζει θα μπορούσα να την φέρω μαζί μου», πρότεινα αργά. «Ξέρει τα πάντα για μένα και είναι απελευθερωμένη. Αλλιώς ίσως θα πρέπει να το αναβάλλουμε για την άλλη βδομάδα».

Ο Ερίκ δίστασε για λίγο όμως η καύλα του ήταν μεγαλύτερη.

-    «Εντάξει, φέρτην μαζί. Κάτι θα βρούμε και γι’ αυτήν».

Αμέσως πήρα τηλέφωνο τη Ζανέτ και σε μισή ώρα ήταν στο σπίτι μου με ρούχα για τους δυο μας και αρχίσαμε τις ετοιμασίες…

-    «Πρέπει να προετοιμαστούμε από πίσω γιατί θα ξεσκιστούμε σκληρά!», είπα με σημασία στη Ζανέτ.

Κι έτσι αφού κάναμε κλύσματα με προσοχή, βάλαμε από πίσω κρέμα και στο τέλος χώσαμε από μια σφήνα για να ανοίξουν κάπως οι κώλοι μας. Η Ζανέτ μου πρότεινε να με ντύσει γυναίκα και να πάμε έτσι στο σπίτι του.

-    «Θα σε κάνω κούκλα! Κανένας δεν θα σε καταλάβει», μου είπε.

Ήταν τρελή ιδέα αλλά δέχθηκα, της εξήγησα όμως ότι ήθελα να ντυθώ κομψά και όχι σαν πουτάνα. Έτσι φόρεσα μια ροζ ριχτή πουκαμίσα με μαύρη ζώνη από πάνω και από κάτω μια φούστα μπορντό σκούρο με κάλτσες στο χρώμα του δέρματος, μαύρες ζαρτιέρες και τάνγκα και μαύρες γόβες με 10 πόντους τακούνι.

Κάθισα στον καθρέφτη και η Ζανέτ με μακιγιάρισε προσεκτικά, σα να πήγαινα σε δεξίωση, μου χτένισε τα μακριά μου μαλλιά και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Η ίδια ντύθηκε ακόμη πιο κυριλέ με γκρίζο ταγιέρ, λευκό σατέν μπλουζάκι από μέσα χωρίς σουτιέν, σκούρες κάλτσες με καλτσοδέτα, μαύρες γόβες και χωρίς κιλότα.

Μπήκαμε στο αμάξι της και διασχίσαμε το κέντρο του Παρισιού. Σταματήσαμε σε πολλά φανάρια, όμως κανένας δεν έδειξε ότι είδε κάτι ιδιαίτερο επάνω μας, για όλους ήμασταν δυο κομψές κοπέλες που έβγαιναν για βράδυ. Το σπίτι του Ερίκ ήταν εντυπωσιακό, τριώροφη μονοκατοικία με μεγάλο κήπο σε αριστοκρατική συνοικία. «Παλιοί πλούσιοι με αρχαία βίτσια!», σκέφθηκα.

Μας άνοιξε ένας μαύρος θηριώδης υπηρέτης που το στενό του παντελόνι είχε μπροστά ένα μεγάλο εξόγκωμα. Τα μάτια μας καρφώθηκαν επάνω στο καυλί του που διαγραφόταν καθαρά κι αυτός χαμογέλασε και μας πέρασε στο σαλόνι που ήταν στρωμένο με μεγάλα χαλιά και καναπέδες.

Ο Ερίκ μας είδε και ήρθε προς το μέρος μας. Με φίλησε στο στόμα, μου χάιδεψε τα καπούλια και μετά στράφηκε προς τη Ζανέτ. Της πήρε το χέρι με τα δυο του χέρια, συστήθηκε και την οδήγησε σ’ έναν καναπέ. Εκείνη κάθισε με τα πόδια ανοιχτά, εγώ απέναντι και ο Ερίκ ήρθε δίπλα μου, έβαλε το χέρι του στα μπούτια μου ενώ βλέπαμε καθαρά το μουνί της Ζανέτ μέσα από τη φούστα.

Ο μαύρος υπηρέτης μας έφερε τα ποτά και κάθισε κι αυτός σε μια καρέκλα πιο πίσω με τα πόδια ανοιχτά και το χέρι του να χαϊδεύει τον πούτσο του από πάνω. Αρχίσαμε μια κουβέντα αδιάφορη πίνοντας και σε λίγο η Ζανέτ είχε μισοξαπλώσει στον καναπέ με τη φούστα σηκωμένη και το δάχτυλο στην κλειτορίδα της ενώ μιλούσαμε για διακοπές και παραλίες.

Και τότε σ’ ένα νεύμα του Ερίκ ο υπηρέτης πηγαίνει μπροστά της, κατεβάζει το παντελόνι και απελευθερώνει ένα καυλί τουλάχιστον 20 πόντους να κρέμεται και χοντρό. Μόλις τον είδε η Ζανέτ το μάτι της γυάλισε. Γονάτισε μπροστά του και τον πήρε στο στόμα της. Όπως ήταν ακόμη μαλακός τον έχωσε στα βάθη του λαιμού της προσπαθώντας να φθάσει ως το τέρμα αλλά δεν τα κατάφερε. Περίσσευαν αρκετοί πόντοι.

Ο Ερίκ καύλωσε κι έχωσε τα δάχτυλά του στον κώλο μου που άνοιξε αμέσως. Του έπιασα το καυλί πάνω από το παντελόνι και του ψιθύρισα στο αφτί:

-    «Δεν θέλω να με γαμήσει ο υπηρέτης σου. Μόνο εσύ θα μπεις μέσα μου, σε παρακαλώ».

Όμως το καυλί που έπιασα ήταν το ίδιο επικίνδυνο. Ο Ερίκ άρχισε να ξεντύνεται και μου έκανε νόημα να κάνω το ίδιο. Θέλησα να κρατήσω τις ζαρτιέρες και τις κάλτσες όμως ο γαμιάς μου ήθελε να τα βγάλω όλα. Η Ζανέτ ξεντύθηκε κι αυτή. Σε λίγο ήμασταν όλοι γυμνοί.

Ο Ερίκ με τοποθέτησε στον καναπέ στην ίδια στάση όπως την πρώτη φορά, φόρεσε προφυλακτικό, με πλησίασε και μου τον έχωσε με μια κίνηση. Αυτή τη φορά μπήκαν τα τρία τέταρτα με τη μια όμως ούρλιαξα από τον πόνο. Μ’ έπιασε κρύος ιδρώτας και ο γαμιάς μου σταμάτησε. Έβαλε το χέρι του από μπροστά μου και μου έπαιξε τον πούτσο.

Ένιωσα υπέροχα. Για πρώτη φορά ο γαμιάς μου με χάιδευε εκεί, αλλά το έκανε σα να χαϊδεύει γυναικεία κλειτορίδα. Σε λίγο άρχισα να ξεχνάω τον πόνο και μου σηκώθηκε. Τότε ο γαμιάς μου μπήκε λίγους πόντους ακόμα κι έμεινε πάλι ακίνητος. Πήγα να λιποθυμήσω όμως ο Ερίκ μου έπαιξε τον πούτσο έντονα και έχυσα πάνω στο ριχτάρι του καναπέ.

Δίπλα μου άκουσα τα ουρλιαχτά της Ζανέτ. Ο μαύρος υπηρέτης την είχε στήσει στα τέσσερα επάνω στο χαλί και την ξεκώλιαζε άγρια, όμως εκείνη έδειχνε εκστασιασμένη. Και τότε ο Ερίκ μου λέει:

-    «Ως εδώ, δεν θα σου τον χώσω ως το τέρμα γιατί θα ξεχειλώσει και δεν θα θέλω να σε ξαναγαμήσω μετά. Αν γίνεις το πουτανάκι μου το μέλλον σου είναι εξασφαλισμένο».

Αλλά θα μάθεις να τον χώνεις όλον στο στόμα σου και θα σε εκπαιδεύσει ο υπηρέτης του Πιερ. Τώρα έλα να σε χύσω στο στόμα και περιμένω να μην αφήσεις ούτε σταγόνα να χαθεί.

Βγήκε από μέσα μου και ο κώλος μου ξαφνικά κρύωσε. Έβγαλε την καπότα και με πλησίασε με το βλέμμα του θολό από την καύλα. Άρχισα να τον ρουφάω με αγάπη και σε λίγο άρχισε να με χύνει. Αυτή τη φορά κατάφερα να πάρω τα χύσια του χωρίς ν’ αφήσω τίποτα να χαθεί.

Συνέχισα να τον γλύφω μέχρι να στραγγίξει τελείως. Η Ζανέτ δίπλα μου έκλαιγε γοερά από την ηδονή που της έδινε ο μαύρος. Ήταν από τις λίγες γυναίκες που έχυναν καλύτερα όταν τις γαμούσε ένας μεγάλος πούτσος από τον κώλο.

Κάποια στιγμή ο υπηρέτης θέλησε να χύσει και βγήκε από τον κώλο της, έβγαλε την καπότα και θέλησε να τη χύσει στο πρόσωπο. Εκείνη στήθηκε γονατιστή μπροστά του κι εγώ γονάτισα δίπλα της και την αγκάλιασα πιάνοντας τα βυζιά της, προσφέροντας κι εγώ το στόμα μου στον μαύρο. Έχυσε φωνάζοντας στα πρόσωπά μας και στο τέλος τον καθαρίσαμε γλύφοντας και την τελευταία του σταγόνα…

Γυρίσαμε με τη Ζανέτ πίσω στο σπίτι μου και κάναμε ένα φοβερό 69 σαν δυο λεσβίες αχόρταγες ενώ οι κώλοι μας είχαν ανοίξει άσχημα κι έμειναν έτσι για πολύ καιρό.

Τέλος