Η Νταίζη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήταν η δεύτερη φορά που επισκεπτόμουν τη Νταίζη, μια όμορφη τρανς με ωραίο λεπτό κορμί, απαλό δέρμα σαν μετάξι και ένα μεγάλο και χοντρό πούτσο 19 εκ. που ήταν πάντα σκληρός σαν πέτρα.

Άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος και μου χαμογέλασε. Φορούσε μονάχα ένα διαφανές μαύρο τοπ με τιραντάκια και ψηλοτάκουνες γόβες. Από κάτω ήταν ολόγυμνη και ο πούτσος της ήταν σχεδόν σηκωμένος. Καύλωσα αμέσως με αυτή την εικόνα και τα μάτια μου δεν ξεκολλούσαν από το χοντρό καυλί της.


Της χαμογέλασα κι εγώ και χαϊδεύοντας τον πούτσο της απαλά της έδωσα ένα πεταχτό φιλί στα χείλη. Αυτή με χούφτωσε από τον κώλο αμέσως και με τη γλώσσα της μου χάιδεψε τη δικιά μου.


Έκλεισε την πόρτα πίσω μας και με πήρε από το χέρι οδηγώντας με στην κρεβατοκάμαρα που είχε μόνο ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι με ροζ σεντόνια και καθρέφτες πίσω από την πλάτη του κρεβατιού, ενώ το κόκκινο φως από το φωτιστικό έκανε την ατμόσφαιρα ακόμα πιο έντονη.


Άρχισα να γδύνομαι και να πετάω τα ρούχα μου στο πάτωμα κοιτώντας την να έχει ανοίξει διάπλατα τα πόδια της και να παίζει με το μεγάλο καυλί της που είχε γίνει σκληρό και έτρεμε σε κάθε άγγιγμα της.


-    «Έλα μωρό μου, γλύψε με…», μου είπε όταν είχα μείνει εντελώς γυμνός και η φωνή της έσταζε καύλα.


Ανέβηκα πάνω της και άρχισα να την φιλάω στο στόμα και οι γλώσσες μας έκαναν τρελό παιχνίδι ενώ από κάτω μου ένιωθα το καυλί της να ακουμπάει στον πούτσο και τα αρχίδια μου. Αυτή χούφτωσε τον πούτσο της και τον έτριψε ανάμεσα στα κωλομάγουλά μου.


Κάθε που το κεφαλάκι του ακουμπούσε τη κωλοτρυπίδα μου, ένιωθα τέτοια καύλα που ήθελα να χύσω. Ήθελα όμως να κρατηθώ όσο γίνεται περισσότερο για να απολαύσω αυτή την απέραντη ηδονή όσο μπορούσα πιο πολύ.


Συνέχισα να την φιλάω στο λαιμό και την κοιλιά της μέχρι που τα χείλη μου άγγιξαν το κεφαλάκι του πούτσου της και η γλώσσα μου άρχισε να στριφογυρίζει πάνω του ενώ η Νταίζη βογκούσε καυλωμένη με κλειστά μάτια και η λεκάνη της έκανε κύκλους σπρώχνοντας το καυλί της πιο βαθιά στο στόμα μου.


Ξεκίνησα να τη γλύφω σε όλο της τον πούτσο, τα αρχίδια γεμίζοντας το σάλια. Μετά προχωρούσα προς την ροζ τρυπούλα της και η γλώσσα μου προσπαθούσε επίμονα να χωθεί μέσα της. Αυτό την τρέλαινε και έκανε το καυλί της να πάλλεται και να υγραίνει στην άκρη του. Νιώθοντας τα υγρά της το ρουφούσα και το έγλυφα με περισσότερη μανία και το έκανα ακόμα πιο υγρό με τη γλώσσα μου.


Άρχισα πάλι να τη φιλάω στο στόμα κι αυτή νιώθοντας τη γεύση του πούτσου της στο στόμα της, έχωσε με μανία τη γλώσσα της βαθιά μέσα στο στόμα μου, ενώ τα χέρια της χάιδευαν και ανοιγόκλειναν τα κωλομάγουλά μου.


-    «Θέλω να σε γλύψω…», μου λέει.


Χωρίς να χάσω λεπτό, σηκώνομαι στα γόνατά μου και βάζω τον πούτσο μου που είχε γίνει πέτρα στο στόμα της κι αυτή αρχίζει ένα υγρό, αργό και βασανιστικό τσιμπούκι. Τα σάλια της έτρεχαν μέχρι την κωλοτρυπίδα μου κι αυτή τα μάζευε με τη γλώσσα της και συνέχιζε να με γλύφει στο πουτσοκέφαλο, στα αρχίδια, στην κωλοτρυπίδα μου... παντού...


Μετά άρχισε να το παίρνει βαθιά στο στόμα της μέχρι τα αρχίδια μου να τη χτυπούν στο σαγόνι. Δεν άντεχα άλλο.. ήθελα να χύσω στο στόμα της, να αφήσω τα χύσια μου να τρέξουν πάνω στη γλώσσα της και μετά να τα γευτώ κι εγώ με τη γλώσσα μου.


Σαν να το κατάλαβε ότι ήμουν έτοιμος να χύσω, σταμάτησε να με γλύφει και τράβηξε το πρόσωπό μου κοντά στο δικό της δίνοντάς μου ένα υγρό και παθιασμένο φιλί. Αυτό βέβαια αντί να με καταλαγιάσει έκανε το αντίθετο.


Όπως με φιλούσε, ένιωσα το καυλί της να χαϊδεύει την κωλοτρυπίδα μου και να την πιέζει απαλά μέχρι που το κεφαλάκι του χώθηκε μέσα. Αναστέναξα από καύλα και άρχισα να κουνιέμαι αργά πάνω στο καυλί της. Αυτό σιγά - σιγά έμπαινε όλο και πιο βαθιά κι εγώ αναστέναζα όλο και πιο δυνατά.


Άρχισα να την φιλάω σαν τρελός και να κουνιέμαι όλο και πιο γρήγορα πάνω στον πούτσο της ενώ το καυλί μου χοροπήδαγε στην κοιλιά της. Αυτή δάγκωνε τα χείλη της από καύλα κι εγώ ένιωθα το καυλί της να πάλλεται μέσα στο μουσκεμένο από τα σάλια της κώλο μου.


Κατάλαβα πως ήταν έτοιμη να χύσει μέσα στον κώλο μου, αλλά ήθελα να γευτώ τα χύσια της.. να την κάνω να λιώσει από καύλα...

Σηκώθηκα λίγο πιο πολύ και το καυλί της βγήκε με έναν υγρό ήχο από τον κώλο μου...


-    «Όχι, μη σταματάς τώρα μωρό μου…», είπε.


Χωρίς να της πω τίποτα, πήρα αμέσως τον πούτσο της στο στόμα μου και άρχισα να τον παίζω με το χέρι μου... η γλώσσα μου στριφογύριζε στο κεφαλάκι του με μανία και τα χείλη μου τον έκαναν ακόμα πιο μούσκεμα μέχρι που τον ένιωσα να πάλλεται με ένταση στο χέρι μου...


Άνοιξα το στόμα μου χωρίς να σταματήσω να το γλύφω με τη γλώσσα μου κι ένιωσα τις πρώτες καυτές λευκές σταγόνες να ξεπετάγονται με δύναμη από το καυλί της. Εγώ συνέχιζα να γλύφω και να ρουφάω και να παίζω με τη γλώσσα μου το καυτό της σπέρμα που έτρεχε σε όλο της το καυλί μέχρι την κωλοτρυπίδα της. Αυτή βογκούσε και τιναζόταν πάνω στο κρεβάτι με κάθε άγγιγμα της γλώσσας μου.


Μην αντέχοντας άλλο άρχισα να παίζω τον πούτσο μου μπροστά στα χείλη της κι αυτή άνοιξε ανυπόμονα το στόμα της δείχνοντας μου ξεδιάντροπα τη γλώσσα της ενώ συνέχιζε να χαϊδεύει το καυλί της.


Τα χύσια μου πετάχτηκαν με δύναμη στο στόμα και τη γλώσσα της κι αυτή άρχισε να γλύφεται όλο καύλα και να βογκάει. Νιώθαμε και οι δύο τόσο καυλωμένοι που φιλιόμαστε για ώρα και γευόμαστε ο ένας τα χύσια του άλλου...