Εκπαίδευση τσούλας (5ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Όταν φτάσαμε στο κλαμπ κατάλαβα τι με περίμενε. Ήταν στέκι για τραβεστί και μυώδεις βαρβάτους μηχανόβιους, ροκάδες και κάθε είδους διεστραμμένους, σκληρούς τύπους που λαχταρούσαν τρυφερά αγορίστικα αποτριχωμένα κωλαράκια ντυμένα με γυναικεία κιλοτάκια.

-    «Καινούριο πουτανάκι;», ρώτησε ο μπράβος στην πόρτα κοιτώντας με λαίμαργα.

-    «Και βέβαια. Θα το γαμήσετε όλοι!», είπε Έλσα γελώντας με την αμηχανία μου που διαγραφόταν πλέον στο πρόσωπό μου.

Στο εσωτερικό, παντού έβλεπα τραβεστί και σκληρούς άντρες να με κοιτάνε και να με γδύνουν με τα μάτια. Η Έλσα έβγαλε μια αλυσίδα με λουρί και τη πέρασε στο λαιμό μου έτσι μπροστά στο κόσμο που κοίταζε πρόστυχα. Έκανα να αντιδράσω αλλά έφαγα δύο καλά σκαμπίλια και κατεβάζοντας το κεφάλι αποδέχτηκα τη μοίρα μου…

-    «Θα χορτάσεις πούτσα και χύσια στο πρόσωπο και στην κωλάρα σου τσουλάκι! Θα σε γαμήσουν όλοι εδώ μέσα!», είπε η Έλσα στο αφτί μου κάνοντάς με να σκιρτήσω από ηδονή.

Ο Μάρκος καθόταν με άλλους τρεις φίλους του στον καναπέ. Με το που με είδε έτσι μεταμορφωμένο, τα μάτια του έλαμψαν. Η Έλσα τράβηξε την αλυσίδα και με έβαλε να γονατίσω μπροστά του.

-    «Ώρα για τσιμπούκι!», είπε ο Μάρκος και πέταξε το καυλί του μπροστά μου ενώ τα χέρια των φίλων του άρχισαν να χουφτώνουν το κορμί μου.

Ένα υγρό δάχτυλο χώθηκε βαθιά στο κωλαράκι μου ενώ δυο - τρία σκαμπίλια έπεσαν επάνω στα κωλομέρια μου. Η πούτσα του Μάρκου είχε στουμπώσει το στοματάκι μου ενώ όλοι με αποκαλούσαν τσούλα, πουτανάκι, πουστράκι και άλλα τέτοια που μεγάλωναν τον ερεθισμό μου.

Το στόμα μου κάποια στιγμή πλημμύρησε από τα καυτά του χύσια. Τα κατάπια όλα μέχρι τελευταίας σταγόνας.

-    «Πήγαινε την καριόλα μέσα να γαμηθεί!», είπε ο Μάρκος.

Η Έλσα τράβηξε την αλυσίδα. Έκανα να σηκωθώ αλλά με το τακούνι της πάτησε τη πλάτη μου.

-    «Οι πουτάνες είναι στα τέσσερα μονίμως!», είπε ξεφτιλίζοντας με μπροστά σε όλους του περίεργους γαμιάδες και τραβεστί που ήδη είχαν αρχίσει να χαϊδεύουν τα καυλιά τους.

Έτσι στα τέσσερα πήγα μέσα στο πριβέ.

-    «Ποιος θέλει να γαμήσει το νέο καριολάκι με είκοσι ευρώ; Μπορεί να πάει στο πριβέ!», έλεγε δυνατά ο Μάρκος ενώ όλοι είχαν αρχίσει να επευφημούν.

Η Έλσα με οδήγησε μέσα στο πριβέ με το μεγάλο δερμάτινο καναπέ. Με έσυρε από το λαιμό και μου έσκισε τα ρούχα αφήνοντάς με μόνο με το στρινγκάκι και τις ψηλοτάκουνες γόβες.

-    «Στήσου στα τέσσερα καριόλα!», είπε κοφτά η Έλσα ελευθερώνοντας το τεράστιο καυλί της από το κιλοτάκι της.

Ήρθε πίσω μου. Τούρλωσα το κωλαράκι μου για να δεχθώ το πρώτο καυλί. Μου το σφήνωσε βαθιά μόνο με λίγο σάλιο κάνοντάς με να ουρλιάξω.

-    «Πουτανάκι ούρλιαξε! Θα σου ξεσκίσουμε τον κώλο σήμερα και δεν θα σε ακούει κανείς. Θα γκαστρωθείς σήμερα!», έλεγε ενώ άρχισε να με γαμάει βαθιά και δυνατά.

Το θέαμα στο καθρέπτη ήταν εκπληκτικό. Η μουνάρα ξανθιά τραβεστί ξέσκιζε βίαια το κωλαράκι μου για να το ανοίξει και να το προετοιμάσει. Μπήκε μέσα ο Μάρκος με τους δύο φίλους του ολόγυμνους με τα καυλιά ορθωμένα.

-    «Ρούφα το καυλί πουστράκι!», είπε ο ένας που ήρθε μπροστά μου.

Πήρα το άγνωστο καυλί στο στόμα μου και άρχισα να το ρουφώ με πάθος. Η Έλσα έχυσε μέσα μου πιέζοντας δυνατά.

-    «Επόμενος…!», είπε πρόστυχα και ο άλλος φίλος του Μάρκου πήρε θέση και άρχισε να με γαμάει στην έτοιμη ανοιχτή μου τρύπα.

-    «Τσουλαριό! Τι κωλοτρυπίδα είναι αυτή!!!», έλεγε καθώς έσπρωχνε με δύναμη μέσα μου.

-    «Πουτάνα! Ρούφα την ψωλάρα!»

Ο πρώτος γαμιάς μου έχυσε μέσα στο στόμα μου το καυτό του αλμυρό φορτίο.

Στο πριβέ ο Μάρκος άρχισε να βιντεοσκοπεί το γαμήσι μου ενώ μέσα μπήκε μια παρέα από τρεις τραβεστί γελώντας…

-    «Α... τι έχουμε εδώ; Να γαμήσουμε κι εμείς την ξεκωλιάρα σας!», έλεγαν με μια φωνή δίνοντας από είκοσι ευρώ στον Μάρκο.

-    «Ελάτε! Κωλαράκι για όλους!», έλεγε η Έλσα γελώντας.

Ένα ακόμα καυλί μπήκε στο στόμα μου και ένα ακόμα καυλί έχυσε βαθιά στο κωλαράκι μου. Οι γαμιάδες άρχισαν να έρχονται ο ένας μετά τον άλλο. Πότε τραβεστί, πότε τριχωτοί γυμνασμένοι γαμιάδες, όλοι πεινασμένοι για το χιλιογαμημένο κορμάκι μου.

Γαμήθηκα σε όλες τις στάσεις και με όλους τους τρόπους. Ανάσκελα, μπρούμυτα, στο στόμα, παντού. Σκαμπίλια στο πρόσωπο, σκαμπίλια στο κωλαράκι, ότι ήθελε ο καθένας απλώς το έκανε.

Ακόμα και σήμερα δεν έχω εικόνα πόσοι με γάμησαν και πόσοι έχυσαν στο στόμα. Μετά τα είκοσι άτομα σταμάτησα να μετράω.

Ξύπνησα μπρούμυτα στον δερμάτινο καναπέ. Παντού επάνω μου είχα χύσια. Με το ζόρι σύρθηκα μέχρι το μπάνιο δίπλα από το πριβέ. Κάθισα στην τουαλέτα και μια ποσότητα σπέρματος κύλισε έξω από το κωλαράκι μου μαζί με λίγο αίμα. Με είχαν ξεσκίσει.

Μπήκα κάτω από το καυτό ντους να πλυθώ. Και πάλι στο μυαλό μου έβλεπα όλα τα ανώμαλα συμπλέγματα που είχαν προηγηθεί. Όχι μόνο δεν είχα απέχθεια αλλά αντιθέτως είχα ερεθιστεί.

Βγήκα από το ντους που πλένονταν οι πουτάνες του κλαμπ και είδα και πάλι την Έλσα να είναι καθισμένη στον καναπέ.

-    «Καλά ξυπνητούρια πουτάνα!», είπε κοιτώντας με προκλητικά. «Πλησίασε εδώ…»

Υπάκουσα και πλησίασα. Με γύρισε ανάποδα και μου άνοιξε τα κωλομέρια. Είδε τη γαμημένη μου τρυπούλα ορθάνοιχτη να χάσκει.

«Βλέπω χόρτασε η κωλάρα σου γαμήσι, ε;», είπε κάνοντάς με να δακρύσω από ντροπή. «Και είναι μόνο η αρχή…», συμπλήρωσε.

Συνεχίζεται...