Εκπαίδευση τσούλας (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

…Αποκοιμηθήκαμε έτσι στο υπέρδιπλο κρεβάτι της Έλσας. Η Έλσα αγκαλιά με το Μάρκο κι εγώ δεμένος πισθάγκωνα με ένα δονητή σφηνωμένο στον κώλο και με το κορμί και το πρόσωπο γεμάτο χύσια της Έλσας και του Μάρκου.

Το κορμί μου πονούσε ηδονικά. Το κωλαράκι μου έτσουζε από τα χαστούκια και τις ξυλιές με τη ζώνη. Αισθανόμουν ταπεινωμένος, μια πραγματική πουτάνα που είχε αποκαλυφθεί η πραγματική της φύση. Να γαμιέται από όλες τις τρύπες και με όλους τους τρόπους.

Την επόμενη μέρα είχα ξυπνήσει πρώτος σε αυτή την άβολη θέση. Είδα το Μάρκο να τρίβει το ερεθισμένο του πέος και προσευχόμουν να μην επιθυμήσει να ξεκαυλώσει γαμώντας το πονεμένο μου κωλαράκι αλλά να το πάρω στο στόμα μου.

Μάταια όμως… Με ένα σαδιστικό χαμόγελο, σαν να διάβασε τη σκέψη μου, σηκώθηκε και ήρθε πίσω μου με τον πούτσο ορθωμένο και βαρβάτο από την πρωινή του καύλα. Μου έβγαλε το δονητή και αισθάνθηκα την καταγαμημένη τρύπα μου να χάσκει και να πάλλεται από το βίαιο γαμήσι που είχε προηγηθεί.

-    «Θα σου ξεσκίσω τη σούφρα καριολάκι!», είπε.

…και χωρίς λιπαντικό, απλώς έφτυσε στο πουτσοκέφαλό του και το ακούμπησε επάνω στην τρυπούλα μου που το ρούφηξε με ευκολία, χωρίς πόνο αλλά με ένα γλυκό συναίσθημα.

-    «Πουτανάρα, το γουστάρεις ε; Το συνήθισε και το θέλει από εδώ και πέρα η κωλάρα σου έ;», έλεγε και άρχισε να με γαμάει βίαια με το τεράστιο καυλί του.

Οι κραυγές καύλας και τα αγκομαχητά μου πνίγονταν στο μαξιλάρι που είχα βουλιάξει το πρόσωπό μου. Ο Μάρκος έχυσε όλο του το φορτίο μέσα στην ξεσκισμένη μου τρύπα.

-    «Θα τα ξαναπούμε τσουλάκι…», είπε και άρχισε να ντύνεται.

Εγώ με το πρόσωπο κόκκινο από ντροπή δεν τολμούσα να τον κοιτάξω. Άκουσα την πόρτα να κλείνει και με τρόμο είδα την Έλσα να ξυπνά με το καυλί της όρθιο.

-    «Πουτανάκι… η σειρά μου τώρα!» είπε, μαρτυρώντας ότι είχε ξυπνήσει όταν με γαμούσε ο Μάρκος.

Η Έλσα δεν αρκέστηκε μόνο να με γαμήσει κι αυτή με το καυλί της αλλά αμέσως μετά που έχυσε, τράβηξε και πάλι την πλατιά δερμάτινη ζώνη της λέγοντάς μου ότι θα μου δώσει ένα καλό μάθημα που ήμουν τόσο μεγάλο τσουλί.

Το τι ακολούθησε, δεν περιγράφεται. Δεν ξέρω κι εγώ πόσες ξυλιές έφαγα με τη ζώνη. Αυτό που ξέρω είναι ότι έβαλα τα κλάματα κάποια στιγμή κι αυτό εξαγρίωσε την Έλσα που όχι μόνο με έδειρε πιο βίαια και δυνατά, αλλά μου έσβησε και ένα τσιγάρο στα κατακόκκινα κωλομέρια μου κάνοντάς με να ουρλιάξω.

Αρκετές ώρες πιο μετά με έλυσε, μου έδωσε τα ρούχα μου και μου είπε να ντυθώ και να την συναντήσω στο σαλονάκι της.

Υπάκουα ντύθηκα και πάλι άντρας και πήγα στο σαλόνι. Η Έλσα μόλις είδε πως περπατούσα γέλασε ταπεινώνοντάς με…

-    «Σου ανοίξαμε καλά τον κώλο ε; Μάλλον χρειάζεσαι ψηλοτάκουνα να περπατάς πια…»

Κατέβασα το βλέμμα υποταγμένος και στάθηκα μπροστά της.

-    «Γονάτισε!», είπε αυστηρά

Υπάκουσα.

-    «Φίλησέ μου τα πόδια και ευχαρίστησέ με για το γαμήσι και την ειδική περιποίηση που σου έκανα!», συμπλήρωσε.

Πράγματι υπάκουσα και την ευχαρίστησα για τα γαμήσια και το ξύλο φιλώντας τη γόβα της.

-    «Λοιπόν τσουλάρα…», είπε η Έλσα. «Από εδώ και πέρα έχεις δύο επιλογές. Σε έχουμε τραβήξει βίντεο που θα ανεβάσουμε στο ίντερνετ αν δεν μας δώσεις 3000 ευρώ. Επειδή μάλλον δεν τα έχεις, θα σου δώσουμε και μια εναλλακτική, μιας και γαμιέσαι τόσο ωραία. Κάθε βράδυ θα έρχεσαι εδώ, θα σε ντύνω και θα σε χρησιμοποιούμε όπως γουστάρουμε. Κάποιες φορές θα σε γαμάμε εμείς, κάποιες φορές θα σε γαμάμε με φίλους και φίλες και τις περισσότερες φορές θα σου φέρνουμε μερικές βίζιτες να ξεσκίζουν την κωλάρα σου. Φύγε, σκέψου το και το βράδυ έλα με τα λεφτά ή έλα να σε γαμήσουμε…»