Εκπαίδευση τσούλας (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει καθώς το κουδούνι χτύπησε. Η Έλσα μου είπε να περιμένω και πήγε να ανοίξει την πόρτα. Την άκουσα να μιλάει με έναν άντρα και να ξανακλειδώνει τη πόρτα εξασφαλίζοντας ότι δεν υπήρχε διαφυγή για μένα. Η Έλσα μπήκε μέσα και με βρήκε να κάθομαι δειλά στη γωνία με τα μάτια δακρυσμένα.

-    «Τσουλάρα, σήκω και ετοιμάσου!» είπε.

Εγώ δίστασα και το αποτέλεσμα ήταν να φάω τα σκαμπίλια μου και πάλι.

-    «Σήκωσε τον πουτανιάρικο κώλο σου να δεις το γαμιά σου αλλιώς θα σου τον μαυρίσω!» είπε.

Υπάκουα σηκώθηκα και με την Έλσα μπροστά πήγαμε προς το σαλόνι. Ισορροπούσα στα τακούνια με προσοχή ενώ η τάπα στον κώλο μου τον έκανε να κουνιέται γυναικεία με πρόστυχο τρόπο προκαλώντας μου μια περίεργη διέγερση.

-    «Γεια σου Μάρκο!» μου είπε η Έλσα που βγήκε πρώτη. «Θα δεις τώρα την νέα πουτανίτσα μου την Γωγώ…» είπε και μου έκανε νόημα να βγω.

Σαν πουτάνα της Φυλής και κοιτώντας την πλατιά δερμάτινη ζώνη στα χέρια της Έλσας βγήκα κουνώντας πουτανίστικα τον κώλο μου και αντίκρισα τον Μάρκο, ένα μυώδη body builder με κοντοκουρεμένο κορμί, τραχιά χαρακτηριστικά που με κοίταζε με λαγνεία και πρόστυχα να τον πλησιάζω.

Η Έλσα με έσπρωξε πιο κοντά του ενώ εκείνος χούφτωσε το μπούτι και τον κώλο μου

-    «Ωραίο πουτανάκι βρήκες!» είπε στην Έλσα. «Βλέπω ήθελε πειθαρχία…» παρατήρησε όταν είδε τον μαστιγωμένο κώλο μου.

-    «Πέσε στα γόνατα καριολάκι!» είπε η Έλσα χαστουκίζοντας τα κωλομέρια μου.
Υπάκουσα και βρέθηκα στην ταπεινωτική αυτή θέση. Με οδηγίες από την Έλσα του ξεκούμπωσα το παντελόνι και ανάμεσα στα μυώδη του μπούτια είδα ένα τεράστιο όργανο 20 εκατοστών και πάρα πολύ χοντρό που αμέσως αισθάνθηκα φόβο.

-    «Για να δω τι ξέρεις τσούλα…!» είπε ο Μάρκος και μου το έδωσε στα χείλη.

Ξεκίνησα να γλύφω και να φιλώ το τεράστιο λαχταριστό του καυλί. Σύντομα οι σταγονίτσες έκαναν την εμφάνισή τους στο πουτσοκέφαλο, σημάδι ότι τον είχα καυλώσει πάρα πολύ.

Η Έλσα έπαιζε και αυτή το καυλί της που είχε σηκωθεί από τη καυλερή σκηνή.
Ο Μάρκος μου άστραψε ένα χαστούκι.

-    «Στήσου καριολίτσα στα τέσσερα!» είπε και σηκώθηκε.

Η Έλσα με έβαλε στον καναπέ στα τέσσερα και ήρθε μπροστά μου φέρνοντας το καυλί της στο στόμα μου.

-    «Ρούφα τον! Θα πνίξει τις φωνές σου από το άγριο γαμήσι!» είπε γελώντας.

Υπάκουα το πήρα στο στόμα ενώ ο Μάρκος πήρε θέση πίσω μου. Παραμέρισε το στρινγκάκι μου και έβγαλε την τάπα δονητή. Η τρυπούλα μου ανοιγόκλεισε από προσμονή εξαγριώνοντας το Μάρκο που την είδε και καύλωσε.

Μου σκαμπίλισε δυνατά τα πονεμένα κωλομέρια μου και ακούμπησε το καυλί του στην τρυπούλα μου.

-    «Θα σου σκίσω τον κώλο τώρα πουστράκι!» είπε και άρχισε να πιέζει δυνατά το πουτσοκέφαλό του.

Έκανα να φωνάξω αλλά το καυλί  της Έλσας είχε φτάσει στο λαρύγγι μου πνίγοντας κάθε αντίδραση. Το χοντρό καυλί  άρχισε να ανοίγει το κωλάντερό μου αργά και βασανιστικά. Το πάχος ήταν μεγάλο από το καυλί  του που αισθανόμουν κάθε φλέβα του στο έντερό μου. Με μια κίνηση το σφήνωσε βαθιά μέσα μου βογκώντας

-    «Τι τρύπα για γαμήσι έχει αυτό το τσουλί! Βαθιά και στενή να γαμιέται ολημερίς!» έλεγε και με γαμούσε με βαθιές νταβατζίδικες ψωλιές που έσκαβαν τον κωλαράκο μου σε βάθος.

Τα σκαμπίλια στο κωλαράκι μου έπεφταν βροχή ενώ και η Έλσα που γαμούσε το στόμα μου δεν παρέλειπε να με χαστουκίζει και να με ταπεινώνει. Κάποια στιγμή το στόμα μου γέμισε χύσια που με την απειλή της Έλσας τα κατάπια μέχρι τελευταίας σταγόνας. Ο Μάρκος δεν άργησε να με χύσει στον κώλο κάνοντάς με πια πουτανάκι κανονικό.

Φυσικά δεν τελειώσαμε εκεί. Η συνέχεια δόθηκε στην κρεβατοκάμαρα όπου ήταν η σειρά της Έλσας να με ξαναγαμήσει εναλλάξ με τον Μάρκο.

Ούτε που θυμάμαι πόσες φορές με γάμησαν και με έχυσαν από παντού. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι αργά το πρωί έπεσαν αποκαμωμένοι και οι δύο αγκαλιά για ύπνο ενώ εγώ είχα μείνει δεμένος μπρούμυτα με χύσια παντού, στον κωλαράκο, στο στόμα, στο πρόσωπο ενώ το στρινγκάκι μου είχε μπλεχτεί στη γόβα μου.

Πριν κοιμηθούν μου σφήνωσαν ένα χοντρό δονητή στο κώλο.

Συνεχίζεται (αν θέλετε...)