Με έντυσε κορίτσι και με γάμησε (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ο Πιερ μόλις είχε χύσει στα στόματά μας, το δικό μου και του Ζιλ και τα πρόσωπά μας ήταν γεμάτα ψωλόχυμα. Έβαλα το χέρι μου από πίσω μου και διαπίστωσα ότι η τρύπα μου έχασκε ορθάνοιχτη ύστερα από το ξέσκισμα που της έκανε ο Πιερ προηγουμένως.

Σκέφθηκα ότι ήταν ευκαιρία να με γαμήσει και ο άγνωστος με το τεράστιο παλούκι προτού κλείσει ο κώλος μου και σφίξει γιατί αλλιώς θα πονούσα φρικτά. Ωστόσο ήμουν σίγουρος ότι θα έκανε πολλές μέρες να κλείσει ύστερα από τέτοιο γαμήσι.


Οι γαμιάδες μας είχαν αράξει στον καναπέ και στην πολυθρόνα γυμνοί και ικανοποιημένοι πίνοντας το ποτό τους. Ο Ζιλ, ο υπηρέτης, μου έκανε νόημα και μπήκαμε στην κρεβατοκάμαρα για να φρεσκαριστούμε. Εκεί μου καθάρισε το πρόσωπο από τα ψωλοχύματα και μ’ έβαψε ξανά.

Μου έβγαλε όλα τα ρούχα και μου έδωσε να φορέσω μόνο μια κοντή ασημί καμιζόλα με τιράντες που σκέπαζε το μισό μου κωλαράκι αφήνοντας την τρύπα μου να φαίνεται ορθάνοιχτη ακόμη. Μου έβαλε ξανά αλοιφή κι ένιωσα πάλι την ίδια καύλα με πριν. Φόρεσα κάτι λευκά ψηλοτάκουνα σανδάλια που βρήκα εκεί κι επέστρεψα στο σαλόνι για να με γαμήσει ο φίλος του Πιερ.

Κατευθύνθηκα στην πολυθρόνα όπου ήταν αραχτός και γονάτισα μπροστά στο τεράστιο καυλί που κρεμόταν βαρύ ανάμεσα στα μπούτια του. Το πήρα στα δυο μου χέρια κι έγλυψα το κεφάλι. Είχε μια γεύση από σάλια και ξεραμένα ψωλοχύματα που με τρέλαναν. Άθελά μου η κωλοτρυπίδα μου ανοιγόκλεισε με λαχτάρα.

Μόλις το είδε ο Ζιλ έφερε κάτι πρωκτικά μπαλάκια που ήταν περασμένα μ’ ένα κορδόνι και μου τα έβαλε από πίσω ένα - ένα προκαλώντας μου ρίγη ηδονής. Κατόπιν τράβηξε το κορδόνι βγάζοντάς τα βασανιστικά αργά. Εκείνη τη στιγμή έγειρα μπροστά και έχωσα τον πούτσο του στο στόμα μου. Ένιωσα την μαλακή πούτσα να μου γεμίζει το στόμα προσπαθώντας να μπει στο λαιμό μου.

-    «Δεν έχεις μάθει ακόμα την τέχνη του βαθιού λαρυγγιού…», μου είπε ο Ζιλ. «Πρέπει να ξεκινήσεις με μια μικρότερη πούτσα. Θα σου κάνω προπόνηση εγώ και θα σε κάνω ξεφτέρι. Άφησε εμένα να του τον σηκώσω και παρακολούθα τι θα κάνω…»

Με παραμέρισε στο πλάι και έσκυψε πάνω από τον πούτσο του Ερίκ (έτσι τον έλεγαν) και τεντώνοντας το λαιμό του ώστε να έρθει σε μια ευθεία με το στόμα του τον έχωσε μέσα. Μ’ αυτό τον τρόπο μπόρεσε και χώρεσε στο στόμα του τον μισό. Ήταν ολοφάνερο ότι το πουτσοκέφαλο ήταν στο λαιμό του, δεν γινόταν αλλιώς. Τον έβγαλε απότομα για να πάρει ανάσα και τον ξαναχώνει αυτή τη φορά πιο βαθιά. Ο πούτσος του Ερίκ θέριεψε και ο ίδιος άρχισε να μουγκρίζει.

-    «Πήγαινε στον καναπέ και στήσου στα τέσσερα με τον κώλο προς τα έξω!», με διέταξε αυταρχικά.

Ανέβηκα στον καναπέ και γονάτισα ακουμπώντας τα χέρια μου στην πλάτη του και περίμενα. Ο Ερίκ σηκώθηκε όρθιος κι έκανε νόημα στον Ζιλ να του φορέσει προφυλακτικό. Είχε έρθει η στιγμή που περίμενα. Εκείνος ήρθε πίσω μου, έπιασε τα κωλομέρια μου ανοίγοντάς τα κι έφερε το πουτσοκέφαλο μπροστά στην τρύπα μου που ανοιγόκλεινε με λαχτάρα.

Άρχισε να μπαίνει αργά, πόντο - πόντο κι έφθασε ως τη μέση χωρίς να πονέσω. Εκεί στάθηκε ακίνητος και μ’ άφησε να συνηθίσω το μέγεθος. Τα τοιχώματα του εντέρου μου είχαν τεζάρει όμως δεν πονούσα λόγω της αλοιφής. Αντίθετα η καύλα μου διαρκώς μεγάλωνε…

Έσπρωξα το κορμί μου προς τα πίσω και μπήκε ακόμα λίγους πόντους. Ένα ρίγος πόνου με διέτρεξε κι έβγαλα μια φωνούλα όμως την ίδια στιγμή ένιωσα να μου σηκώνεται. Ο Ερίκ έφθασε ως την άκρη του εντέρου μου κι ακόμη περίσσευαν αρκετοί πόντοι από τον πούτσο του που ήταν και το πιο χοντρό κομμάτι.

-    «Δεν θα πάω πιο βαθιά σήμερα…», μου είπε. «Πρέπει να σε γαμήσω μερικές φορές για να μπορέσεις να τον πάρεις όλο…»

Άρχισα να φωνάζω και μου τον βγάζει απότομα ξανακαρφώνοντάς τον μέσα μου βαθιά. Ένιωσα ευγνωμοσύνη για τον Πιερ που με είχε ανοίξει καλά προηγουμένως. Ο Ερίκ άρχισε να κινείται μέσα μου αποσπώντας μου σε κάθε διείσδυση κι από μια κραυγή. Έκλαιγα και έχυνα ταυτόχρονα χωρίς να μπορώ να συγκρατηθώ και κάποια στιγμή βγαίνει από μέσα μου, βγάζει το προφυλακτικό και μου τον δίνει στο στόμα για να ρουφήξω τα χύσια του.

Στο μεταξύ ο Πιερ και ο Ζιλ τον έπαιζαν και μ’ έχυσαν στο πρόσωπο, στα μάγουλα και στα μαλλιά. Ξάπλωσα ανάσκελα στον καναπέ για να συνέλθω με το πρόσωπο χυμένο παντού κι ένιωσα υπέροχα.

Ο κώλος μου είχε ανοίξει υπερβολικά και όταν περπάτησα ξυπόλυτος μέχρι το μπάνιο κουνιόμουν άθελά μου σαν πουτάνα και κατάλαβα ότι θα ήταν δύσκολο να περπατήσω αντρικά για πολύ καιρό…

Συνεχίζεται...