Πρωτάρης με trans

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας με λένε Σάκη. Από μικρός μου άρεσε να παίζω με καυλιά αλλά τώρα που μεγάλωσα κολλάω να το κάνω με κάποιον. Πάω με γυναίκες αλλά θέλω και κάτι άλλο δεν μου φτάνει. Ήταν παρασκευή βράδυ και είχα βγει με κάτι φίλους. Είχαμε πάει στο κέντρο στην Αθήνα.

Ήπιαμε τα ποτά μας διασκεδάσαμε και μετά σπάσαμε για να πάει ο καθένας σπίτι του. Καθώς πήγαινα σπίτι με το αυτοκίνητο πέρασα από έναν δρόμο που εκεί έχει πιάτσα με τρανσέξουαλ.

Δεν ξέρω γιατί αλλά πάντα ήθελα να πάω με μια trans να κάνω όργια αλλά δεν είχα πάρει ποτέ το θάρρος να το κάνω. Καθώς πέρναγα και τις κοιτούσα, φαντασιωνόμουν και είχα φτιαχτεί πολύ. Είχα πιει και τα ποτά μου και ήμουν λίγο ζαλισμένος… και λέω από μέσα μου: «θα πάω».

Κοιτάζω τις τσέπες μου και είχα είκοσι πέντε ευρώ. Κάνω αναστροφή με το αμάξι και σταματάω σε μια ξανθιά trans. Ήταν μια ξανθιά ψηλή (Τζίνα την έλεγαν), με κάτι τσιμπουκόχειλα απίστευτα. Ανοίγω το παράθυρο να της μιλήσω κι αυτή μου ανοίγει την πόρτα και μπαίνει απευθείας μέσα.

Ψιλοσάστισα.

-    «Τι κάνεις καυλιάρη μου;», μου λέει.

-    «Καλά!», της απαντάω.

Δεν προλαβαίνω να της πω κάτι άλλο και μου αρπάζει τα αρχίδια. Εκεί καύλωσα πολύ.

-    «Πόσο πάει;», τη ρωτάω.

-    «Σαράντα», μου απαντάει.

-    «Έχω είκοσι πέντε μόνο», της απαντώ.

Τελικά συμφωνεί και φύγαμε με το αμάξι και πήγαμε πίσω από κάτι κτίρια μέσα σε κάτι στενά. Σταματώ με το αυτοκίνητο και βγαίνουμε έξω. Είχα τρελαθεί από την ιδέα ότι θα την γαμήσω. Η πούτσα μου ήταν κόκαλο από την καύλα.

Βγάζω το παντελόνι μου και με το που βλέπει την πούτσα μου, την αρπάζει πάλι και μου λέει:

-    «Μικρούλη, έχεις πολύ ωραίο πούτσο!»

Πέφτει στα γόνατα και μου αρχίζει τσιμπούκι. Εκεί που με πίπωνε, με το άλλο της το χέρι βλέπω να έχει βγάλει τον πούτσο της και να τον παίζει κάτω από ένα μικρό φουστανάκι που φόραγε. Με το που το είδα τρελάθηκα. Είχε μια πούτσα, όχι πολύ μεγάλη, αλλά ήταν λίγο χοντρή. Καθώς την κοιτούσα μου λέει:

-    «Σου αρέσει το καυλί μου;»

-    «Ναι! Και θέλω να τον πιάσω!», της απάντησα αμέσως.

Με κοιτάει και μου λέει:

-    «Μικρούλη γουστάρεις να σε γαμήσω;»

-    «Όχι, αλλά θέλω πολύ να σου πάρω μια πίπα», της απαντώ.

Σηκώνεται όρθια και μου σηκώνει το φουστανάκι και μου λέει:

-    «Είναι δικό σου!»

Είχα μπει κάτω από το φουστάνι και έπαιρνα πίπα λες και ήμουν η μεγαλύτερη πουτάνα. Την ώρα που της έγλυφα τον πούτσο ανοίγει λίγο τα πόδια της κι έβαζε μόνη της δάχτυλο στον κώλο της. Εγώ ρούφαγα με μανία.
Ξαφνικά μου λέει:

-    «Κάτσε στα τέσσερα να σου γλύψω την κωλότρυπα».

Χωρίς άλλη σκέψη της στήνομαι. Βάζω τα χέρια μου στο καπό του αμαξιού και νιώθω την γλώσσα της να μου γλύφει την τρυπούλα μου. Δεν είχα ξανακαυλώσει ποτέ μου έτσι. Είχα αφεθεί ελεύθερος στην Τζίνα και το μόνο που με ένοιαζε ήταν η ηδονή εκείνη την στιγμή. Τότε της λέω:

-    «Βάλε μου δάχτυλο», της λέω.

-    «Απόψε θα γίνεις το πουτανάκι μου!», μου απαντάει.

Αρχίζει να μου βάζει ένα δάχτυλο κι εγώ να βογκάω από καύλα. Μετά μου βάζει και δεύτερο. Άρχισα να πονάω εγώ αλλά δεν με ένοιαζε γιατί μου άρεσε.

-    «Γουστάρεις πουτανάκι μου;», μου έλεγε. της απαντούσα

-    «Ναι!», της απαντούσα.

-    «Τώρα θα σε γαμήσω!», μου λέει και μου έφτυνε την τρύπα.

-    «Γάμα με!!!», της φώναζα.

Ξαφνικά νιώθω το καυλί της να μπαίνει μέσα μου. Ήμουν πολύ σφιχτός και πόναγα αλλά μου άρεσε. Άρχισε να τον μπαινοβγάζει αργά και σιγά-  σιγά ο πόνος έφευγε. Με γάμαγε για κανένα πεντάλεπτο κι εγώ είχα ξεφύγει κανονικά. Μετά με βάζει πάνω στο καπό με τα πόδια ψηλά και ανοιχτά να μου καρφώνει την τρύπα και να μου παίζει και την πούτσα κιόλας.

-    «Χύνω!», φωνάζει.

Χύνει και μου τα ρίχνει όλα στην κοιλιά μου.

-    «Είσαι καύλα!!!», μου φώναζε κι εμένα η τρύπα μου έκαιγε από την καύλα.

-    «Τώρα η σειρά σου…», μου λέει και μου στήνεται στα τέσσερα.

Την αρχίζω σε κάτι δάχτυλα και στο καπάκι τον βάζω μέσα της. Την γάμαγα πολύ άγρια και της άρεσε. Καθώς την γάμαγα μου έβαζε και δάχτυλα στον κώλο μου. Μέσα σε τρία λεπτά είχα χύσει. Μου άρεσε πάρα πολύ.

Με την Τζίνα αλλάξαμε τηλέφωνα μετά αλλά δεν έχουμε μιλήσει ποτέ. Αν βρω καμιά ωραία trans σίγουρα το ξαναέκανα.

Περιμένω σχόλια. Ευχαριστώ.