Γλυκές αναμνήσεις

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι αληθινή και έγινε τον Αύγουστο. Λοιπόν ήταν ένα ζεστό αυγουστιάτικο απόγευμα γύρω στις επτά και εγώ έκανα broadcasting σε ένα site με shemales όπως κάνω συχνά εδώ και δυο χρόνια.
Μέσα σε όλους όσους είχαν μπει στο προφίλ μου και μιλούσαμε, μπήκε και κάποιος που πραγματικά με εντυπωσίασε και με κολάκεψε πολύ με αυτά που μου έλεγε. Ανταλλάσσοντας πληροφορίες μου είπε ότι έμενε στον Πειραιά στην Καλλίπολη και ότι οι γονείς του έλειπαν διακοπές και αν ήθελα, θα ήταν πολύ όμορφο να πήγαινα εκεί και να περνούσαμε μαζί την νύχτα.

 


Με τα πολλά συμφωνήσαμε να συναντηθούμε κατά της μία το βράδυ. Έφτασα εκεί πανέτοιμη για όλα. Βαμμένη και όσο πιο σέξι ντυμένη μπορούσα. Χτύπησα το κουδούνι και μια φωνή μου απάντησε:

-    «Πρώτο όροφο».

Ανέβηκα κουνώντας το σώμα μου όσο πιο προκλητικά γινόταν βγάζοντας όλη την θηλυκότητα μου. Στην πόρτα με περίμενε ένα όμορφο αγόρι γύρω στα δεκαοκτώ, πολύ προικισμένο από ότι είδα με το έμπειρο βλέμμα μου. Πέρασα μέσα, καθίσαμε στο σαλόνι και μου πρόσφερε ένα ποτό. Και πάνω στην κουβέντα τον ρώτησα αν τον πείραζε να δείξουμε στο site την ερωτική μας πράξη.

-    «Καθόλου!», μου είπε κι αυτό με εξιτάρισε πολύ.

Αρχίσαμε τα χάδια τα φιλιά και τις αγκαλίτσες και φυσικά όπως όλα τα αρσενικά μου πρότεινε τον όμορφο πούτσο του στο πρόσωπο μου για να του τον γλύψω. Δεν έχασα χρόνο, χαμένη μέσα στην καύλα, ξεκίνησα ένα αισθησιακό τσιμπούκι όπως ξέρω πολύ καλά να κάνω κάνοντας τον μικρό να τρέμει από την καύλα.

Ξαφνικά, χτύπησε το κουδούνι και ξαφνιάστηκα, αλλά είδα τον μικρό πολύ ψύχραιμο και κατάλαβα ότι είχαμε επισκέπτες. Με ρώτησε αν με πειράζει να μπουν οι δυο φίλοι του και φυσικά είπα:

-    «Όχι. Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα μωρό μου…!», απάντησα.

Περιττό να σας πω ότι η μετάδοση που κάναμε στο site χτύπησε τρελά νούμερα! Κάπου 2500 χιλιάδες μας έβλεπαν!

Αγκαλιαστήκαμε και οι τέσσερις πάνω στο κρεβάτι και πραγματικά έχασα τον έλεγχο. Έγλυφα σαν τρελή και γαμιόμουνα σαν σκύλα με τα τρία πιτσιρίκια που δεν έλεγαν να σταματήσουν να μου κάνουν έρωτα.

Κάποια στιγμή, κατά τις έξι το πρωί ντύθηκα να φύγω και κανονίσαμε για το βράδυ να συναντηθούμε. Βγήκα στο δρόμο και καθώς περπατούσα κουρασμένη από την έντονη νύχτα, ξαφνικά, σταματάει δίπλα μου ένα μερσεντές με δυο πολύ καλοβαλμένους πενηντάρηδες.

-    «Κουκλίτσα μου πού πας;», με ρώτησαν.

-    «Στο αμάξι μου, εδώ πιο κάτω…», απάντησα.

Και τότε ο ένας μου πρότεινε να τους ακολουθήσω κάπου εκεί κοντά που έμενε και ήθελαν την παρέα μου. Χωρίς να το πολυσκεφτώ τους ακολούθησα και μετά από είκοσι λεπτά ήμασταν στη Γλυφάδα.

Μπήκαμε στο σπίτι και πριν προλάβω να αφήσω την τσάντα μου, βρέθηκα στα γόνατα να γλύφω τον έναν έχοντας τον άλλον βαθιά καρφωμένο μέσα μου. Το επόμενο τρίωρο κύλησε έτσι με ατέλειωτο σεξ κι εμένα γεμάτη χύσια παντού, στα μάτια, στο λαιμό, στην κοιλίτσα μου, στα βυζάκια μου… Παντού…


Κάποια στιγμή, αργά το απόγευμα, επέστρεψα στο σπίτι πραγματικά εξουθενωμένη και ξεκωλιασμένη, αλλά ευτυχισμένη για την όμορφη εξέλιξη της προηγούμενης νύχτας.

Θα σας διηγηθώ κάποια άλλη αληθινή ιστορία άλλη φορά. Γεια σας αγοράκια μου!

Natalicd