Ο παππούς

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Τζίνα, είναι εικοσιενός χρονών και είμαι μια cross dresser από τα δεκαοκτώ. Όπως μια μέρα μιλούσα με φίλους στο chat άρχισε να μου μιλάει ένα τύπος με nick Papous. Πάντα μου άρεσαν οι μεγαλύτεροι αλλά αυτός ήταν πενήντα επτά.

Να μην σας κουράζω μέσα σε τρία λεπτά που μιλήσαμε με είχε κάνει τούρμπο και το ίδιο απόγευμα βρεθήκαμε για βόλτα με το αυτοκίνητο του.

Δεν ήθελα να προκαλέσω πολύ και έτσι δεν πήγα ντυμένη και πολύ ξεκολέ (αν και επειδή έχω ωραίο και αδύνατο και μικροκαμωμένο σώμα μου πάνε τα προκλητικά). Φόρεσα τζινάκι, t-shirt και σανδάλια. Ο παππούς πολύ sexy αν και πρέπει να ήταν σχεδόν εξήντα, ήταν άντρακλας, με αποτέλεσμα να του παίρνω πίπα στην βοηθητική της Αττικής οδού σε τριάντα λεπτά από την ώρα που συναντηθήκαμε.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη μέρα το βραδάκι στις εννέα, ντυμένη καυλιάρικα όπως μου είχε πει, σπίτι του αυτή τη φορά. Αφού του έκανα διάφορα κουνήματα σκέρτσα και striptease με έβαλε στα τέσσερα να του πάρω πίπα. Μετά από ένα τέταρτο ρουφήγματος και ενώ δεν είχε ακόμα καυλώσει καλά απελπίστηκα…

-    «Πως θα με γαμήσεις μωρό μου έτσι;», του λέω. «Είμαι πολύ σφιχτή».

Τότε και γέλασε και λέει:

-    «Μετά από μένα ξέκωλο θα γίνεις πουτάνα».

Και με τη μία με γυρνάει από την άλλη και ενώ μου έβαζε κωλοδάχτυλο με το ένα χέρι με το άλλο ανοίγει το συρτάρι στο τραπεζάκι δίπλα στον καναπέ και βγάζει από μέσα ένα πολύ λεπτό αλλά τριάντα εκατοστά μακρύ δονητή. Έπαθα πλάκα

-    «Πριν σε σκίσω θα σου ισιώσω το έντερο μουνίτσα!», μου λέει.

Για πέντε λεπτά με είχε στα τέσσερα και το έχωνε λίγο - λίγο. Πολλές φορές ένιωθα ότι είχε φτάσει στο τέρμα και με τρύπαγε αλλά αυτός συνέχισε να το βάζει κι άλλο μέσα μέχρι που μπήκε όλο. Με είχε σουβλίσει όπως γελώντας έλεγε ενώ εγώ ήμουν ακίνητη μην μπορώντας να κουνηθώ καθόλου.

-    «Μην κουνηθείς σκυλίτσα, έρχομαι…», είπε και πήγε μέσα στο μπάνιο.

Γύρισε πίσω φορώντας ένα μαύρο strap on που όμοιο του δεν έχω ξαναδεί. Ήταν λίγο μόνο πιο κοντό από αυτό που είχα ακόμη μέσα στον κώλο αλλά πολύ πιο χοντρό!

-    «Τώρα θα δεις πως θα μπω μετά στην σούφρα σου πουτάνα!», μου λέει. «Μουνί θα στην κάνω!»

Αφού λοιπόν μου έβγαλε τον δονητή από πίσω άρχισε σιγά να σπρώχνει το stap μέσα. Αν και το είχε πασαλείψει όλο με βαζελίνη αυτό έμπαινε πολύ δύσκολα. Δεν θυμάμαι πόση ώρα πήρε να μπει μέσα. Είχα λιώσει από τον ιδρώτα και την προσπάθεια μου να το αντέξω.

Με ξέσκιζε έτσι για μισή ώρα τόσο που δεν μπορούσα να σταθώ ούτε στα γόνατα. Η τρύπα μου με έκαιγε και δεν άντεχα άλλο. Και εκεί που ήμουν έτοιμη να λιποθυμήσω το βγάζει και μου βάζει το καυλί του με τη μία.

-    «Χύνω πουτάνα!», φώναξε και ένιωθα τα χύσια του επιτέλους να μου καίνε τον κώλο.

Αφού έχυσε και την τελευταία σταγόνα μέσα μου.

-     «Έτσι γίνονται οι πουτάνες μικρή μου…» είπε.

Και κάρφωσε την γλώσσα του στο στόμα μου τραβώντας με από τα μαλλιά ενώ με το άλλο χέρι μου έχωνε κωλοδάχτυλα στην χυμένη και σκισμένη μου σούφρα…

Η Ιστορία με τον ‘’παππού’’ δεν τελειώνει εκεί.. την συνέχεια θα σας την πω σύντομα.

Τζίνα