Το ξέσκισμα της trans

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είναι πολλές οι φορές που έχω ξεσκιστεί είτε από αληθινούς πούτσους είτε από στραπόν. Με σειρά προτεραιότητας μου αρέσει να γαμιέμαι από πούτσους trans, μετά από γυναίκες με τα πλαστικά καυλιά τους, και τελευταία από αντρικούς πούτσους.

Είχα δει μια αγγελία για μια ενεργοπαθητική trans. Μετά από μηνύματα που ανταλλάξαμε μου έδωσε το τηλέφωνο της να βρεθούμε. Μου είχε ζητήσει να φορέσω ζαρτιέρες και στρινγκ. Της είχα πει ότι έχω ξυρισμένο πούτσο και αποτριχωμένο τον κώλο μου. Κανονίσαμε μέρα και ώρα. Όταν έφτασε η ώρα φόρεσα αυτά που μου είχε ζητήσει και ξεκίνησα για το χώρο της.

Όταν άνοιξε η πόρτα είδα μια ψηλή νταρντάνα καυλού που φόραγε ολόσωμο μαύρο καλσόν και στρινγκ που ίσα - ίσα χώραγε το καυλί της μέσα. Με το που με είδε με τράβηξε μέσα με δύναμη και μου ζήτησε αμέσως να γδυθώ να με δει με τις ζαρτιέρες και το στρινγκ. Όταν έβγαλα τα ρούχα μου φαίνεται καύλωσε τόσο πολύ που μου όρμησε και με πέταξε στο κρεβάτι. Αμέσως πέταξε το καυλί της έξω και μου το κάρφωσε στο στόμα.

-    «Γλείψε μωρή πουτάνα το καυλί μου!», με διέταξε ενώ μου το έβαζε ακόμα πιο βαθιά μέχρι το λαρύγγι μου.

Κόντευαν να μου πεταχτούν τα μάτια έξω. Μου γάμαγε με δύναμη το στόμα και με έβριζε.

-    «Γλείφε, ρούφα μωρή γαμιόλα! Σήμερα θα λιώσεις από το γαμήσι!», μου έλεγε. «Η κωλάρα σου θα γίνει σαν γριάς πουτάνας το μουνί. Θα κυκλοφοράς στο δρόμο και θα κουνιέσαι σαν πουτάνα και δεν θα μπορείς να το ελέγχεις!»

Μετά από αρκετό γαμήσι που έφαγα στο στόμα με γύρισε απότομα και με έβαλε να καθίσω στα τέσσερα. Έβαλε στο δάχτυλο της λιπαντικό και άρχισε να μου γαμάει το κώλο με τα δάχτυλα ενώ μου έχωσε ένα τεράστιο δονητή στο στόμα για να μην τεμπελιάζει. Αφού μου άνοιξε καλά τον κώλο με τα δάχτυλα της, μου άρπαξε το δονητή από το στόμα και άρχισε να μου τον καρφώνει στον κώλο μου.

Μου είχε ανοίξει καλά την τρύπα μου με τα δάχτυλα της και δεν ένιωσα πόνο πάρα μόνο αρκετή πίεση από το μέγεθος του δονητή. Ξεκίνησε να μπαινοβγάζει το πλαστικό παλούκι στον κώλο μου ενώ άρχισα να φωνάζω από το άγριο και γρήγορο γαμήσι που μου έκανε με το πλαστικό καυλί. Αφού με γάμαγε αρκετή ώρα κάποια στιγμή σταμάτησε και τον άφησε καρφωμένο μέσα μου. Εγώ περίμενα έτσι ακίνητος και κάποια στιγμή έρχεται από πίσω μου και αρχίζω να καταλαβαίνω την τρύπα μου να πιέζεται κι άλλο.

-    «Τώρα μωρή καριόλα να δω τι αντοχές έχει η κωλάρα σου!», μου είπε.

Η γαμιόλα μου πίεζε το καυλί της να χωθεί και αυτό στον κώλο μου. Εκεί ήταν που τρελάθηκα. Λόγω της πολλής καύλας λόγω του μεγάλου δονητή που με γάμαγε πριν κάποια στιγμή η τρύπα μου άνοιξε κι άλλο και δέχτηκε και το πραγματικό καυλί της trans. Εκεί άρχισα να ουρλιάζω και για να μην ακούγομαι μου έβαλε το κιλοτάκι της στο στόμα και συνέχισε να με γαμάει με δύναμη. Τότε κατάλαβα τι σημαίνει πραγματικό σκίσιμο. Ένιωθα πραγματικά ότι κόβομαι στα δύο.

Δεν ένιωθα τον κώλο μου… σε κάθε σπρώξιμο του καυλιού της μέσα μου, μου έριχνε και δυνατά σκαμπίλια στα κωλομέρια μου. Τότε κατάλαβα ότι ήταν αλήθεια που μου έλεγε ότι θα κουνιέμαι σαν πουτάνα και δεν θα μπορώ να το ελέγξω. Κάποια στιγμή και ενώ ήταν έτοιμη να χύσει, μου τον βγάζει απότομα από τον κώλο, με γυρίζει ανάσκελα, μου άφησε το δονητή μέσα και έρχεται από πάνω μου για 69. Μόνο που μόνο εγώ την έγλειφα ενώ εκείνη μου τράβαγε τα αρχίδια και μου δάγκωνε τον πούτσο.

Μου έχωσε το καυλί της τόσο βαθιά στο στόμα που δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Γύρναγα το κεφάλι μου αριστερά  και δεξιά για να μπορέσω να παίρνω αέρα. Κάποια στιγμή την ακούω να αρχίζει να βογκάει και να χώνει το καυλί της όσο βαθιά γινόταν. Της τον είχα πάρει όλο τα αρχίδια της ακούμπαγαν στο σαγόνι μου. Κατάλαβα κάτι καυτό να κυλάει στο λαρύγγι μου και αυτή να μου φωνάζει να πάρω το ψωλόχυμα της όλο. Να σας πω την αλήθεια ότι δεν κατάλαβα καθόλου τι γεύση είχαν αφού μου το είχε αδειάσει τόσο βαθιά.

Αφού μου τον άφησε για κάμποση ώρα στο στόμα για να πιω και τις τελευταίες σταγόνες αλλά και να της το καθαρίσω, είχε ξεκαυλώσει κιόλας, οπότε είχε μικρύνει και το καυλί της, τότε σηκώθηκε από πάνω μου και μου είπε:

-    «Τώρα μπορείς να φύγεις καριόλα!»

Με το που σηκώθηκα, έβγαλα το δονητή από τον κώλο μου, ντύθηκα και ξεκίνησα προς την πόρτα, έμεινα έκπληκτος! Ο κώλος μου κουνιότανε πέρα - δώθε χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό.

-    «Σου το είπα αρσενικό πουτανάκι, ότι δεν θα μπορείς να κυκλοφορήσεις στο δρόμο τώρα! Θα σου κουνιέται πολύ».

Πραγματικά έτσι ήταν. Αφού κατάφερα να πάω στο αμάξι, πήγα να κάτσω στο κάθισμα και δεν μπορούσα. Ήμουν κάπως άβολα. Αφού άνοιξα τα κωλομέρια μου, τότε ηρέμησα και κάθισα κάπως καλύτερα.

Από τότε συνεχίζω να τρώω πούτσους αλλά όχι διπλούς όπως μου το έκανε η trans. Ελπίζω να βρίσκω δυο πραγματικούς πούτσους να με σκίζουν κάθε φορά είτε από δύο trans είτε αντρικούς πούτσους είτε και δύο πλαστικά καυλιά μαζί από δύο γκόμενες.
Σας χαιρετώ και ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου.