Περιέργεια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μου αρέσουν πολύ οι ερωτικές ταινίες και κατεβάζω συνέχεια από το ίντερνετ. Όλα καλά μέχρι πριν μερικές μέρες που είδα με τρανς. Ε, από τότε κάτι με τράβηξε σε αυτά και από τότε βλέπω μόνο τρανς. Από κώλο δεν τον έχω φάει αλλά τώρα με τα τρανς...

ήμουν περίεργος πως είναι. Πήγα λοιπόν σε μια αγγελία με τρανς να δοκιμάσω να δω πως είναι. Χτυπάω την πόρτα και μου ανοίγει ένα τραβελάκι κουκλί!

Τα είπαμε για λίγο και της είπα ότι δεν το έχω ξανακάνει και ότι ήμουν περίεργος να δω πως είναι. Αυτή μου είπε ότι ήμουν σε σωστά χέρια και ότι θα φύγω ευχαριστημένος. Μόλις βγάζουμε τα ρούχα, το μάτι μου πήγε στο καυλί της.. Τεράστιο! Ήταν μεγαλύτερο από το δικό μου (16 πόντους χοντρό) και της είπα:

-    «Άστο καλύτερα μην πάθω και τίποτα…»

-    «Μην ανησυχείς…» μου λέει και ξεκινάει να μου παίρνει πίπα.

«Τώρα…» λέω «ότι είναι ας γίνει…». Μαζί με την πίπα μου χάιδευε και την τρύπα μου. Αφήνει το καυλί μου και αρχίζει να μου γλύφει τον κώλο μου. Τρελάθηκα από καύλα. Μετά από τρελό γλύψιμο ένιωσα να χωρίζει ο κώλος μου στα δύο.
Της λέω:

-    «Μη βάζεις δάχτυλο!»

-    «Μωρό μου είναι το τρίτο δάχτυλο που τρως στο κωλαράκι σου…» μου είπε.

Με άνοιξε και δεν το κατάλαβα από την καύλα. Με μια κίνηση σηκώνεται και μου ανοίγει τα πόδια και λέει:

-    «Τώρα είσαι έτοιμος να φας το πρώτο σου καυλί!»

Μου έβαλε το πουτσοκέφαλο στην τρύπα μου και σιγά-σιγά έσπρωξε μέσα μου το τεράστιο καυλί της. Ένιωσα ένα κάψιμο και τραβήχτηκα αμέσως. Μου λέει:

-    «Μη φοβάσαι, η αρχή είναι δύσκολη».

Ξαναβάζει λοιπόν το καυλί της στην τρύπα μου και πριν προλάβω να τραβηχτώ, μου τον χώνει όλον. Τα είδα όλα! Ο κώλος μου πήρε φωτιά. Ένιωθα ένα κάψιμο στον σφικτήρα μου και ήμουν τελείως ανοιχτός.

Κάθισε λίγο ακούνητη και η τρύπα μου έκανε συσπάσεις γύρω από την ψωλή της. Μόλις το συνήθισα λίγο, άρχισε να κουνιόταν μέσα-έξω και αμέσως καύλωσα. Μου έγινε ντούρος. Καθώς με γαμούσε, ο κώλος μου όλο και άνοιγε περισσότερο και τώρα με κάρφωνε πιο γρήγορα και ένιωθα την τρύπα μου τελείως ανοιχτή.

Με γαμούσε στα τέσσερα και μόλις ανέβηκε πάνω μου, μου τον κάρφωσε μέχρι τον πάτο μου. Τρελάθηκα καθώς με ξέσκισε τελείως και ένιωθα τα αρχίδια της πάνω στα δικά μου. Καθώς με γαμούσε ένιωσα ότι έχυνα χωρίς να παίζω το καυλί μου.

Κοιτάω και μου φεύγανε ψωλοχύματα παντού και έχυνα ασταμάτητα… και τόσο αυτή με κάρφωνε. Απίστευτο! Μετά κάθισα πάνω της με μεγάλη ευκολία. Αφού με γαμούσε για τριάντα λεπτά ασταμάτητα! Πρέπει να έχυνα για δέκα λεπτά σχεδόν συνέχεια. Αφού μόλις τελείωσε μέσα στην κωλάρα μου, τα χύσια της έτρεχαν γύρω από την ξεσκισμένη σούφρα μου.
 
Ήταν το πρώτο μου γαμήσι και ένας απίστευτος δεκάλεπτος προστατικός οργασμός. Περιττό να σας πω ότι περπατούσα για δύο ημέρες και μου φεύγανε αφού με είχε ξεχειλώσει τελείως.

Από τότε έχω αγοράσει δονητές και παίζω μόνος μου και χύνω καταπληκτικά. Ο καλύτερος οργασμός με διαφορά. Αν θέλει κανείς του τον δείχνω.. χαχαχα!