Προκαλώντας στη Βουλιαγμένης

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια από τις 12 εμπειρίες που είχα μέχρι στιγμής. Να τονίσω ότι έχω αδυναμία στους ώριμους άντρες [άνω 40 ετών και στους μη fitness.

Ένα βράδυ είχαμε βγει με φίλους για ποτό , αφού ήπιαμε αρκετά και ήρθε η ώρα να πάμε σπίτια μας, πήρα ένα ταξί για να με πάει σπίτι. Στο ταξί του είπα να με αφήσει αρχές Βουλιαγμένης παρότι το σπίτια μου είναι 2 χιλιόμετρα πιο κάτω.

Κάτω από το τζίν φορούσα στρινγκ, ζαρτιέρες, και κάλτσες ψηλές. Σήκωσα το κορδόνι από το στρινγκ έτσι ώστε να προεξέχει από το τζίν και άρχισα να κατεβαίνω την βουλιαγμένης κουνιστή και λυγιστή, κανονικό ξεκωλο. Κόρνες και χυδαία σχόλια ακουστήκαν αλλά δεν έδωσα σημασία συνέχισα ακάθεκτη.

Στο 2ο φανάρι κοντά στο πάρκο ένα κύριος κατέβασε το παράθυρο του και με ρώτησε «αγοράκι μπορώ να σε πάω κάπου» χωρίς 2η σκέψη μπήκα μέσα στο αυτοκίνητο. Ήταν ένα 55αρης 178/88 κιλά περίπου γκριζομάλλης με λίγο καραφλιτσα. Με ρώτησε που τριγυρνώ τέτοια ώρα και του είπα ότι πάω σπίτι. Με ρώτησε αν θέλω να πιω ένα τελευταίο ποτό μαζί του.

Δεν αρνήθηκα και τον άφησα να αποφασίσει. Μου είπε ότι θα ήταν καλύτερα να πάμε σπίτι του μιας και ήταν αργά και  έλειπε και η γυναίκα του. Πολύ καλύτερα του είπα θα είμαστε πιο ανετα. Καθώς είχα καθίσει στο πλάι ξεχώριζε το στρινγκ μου. Σε κάθε φανάρι που σταματούσαμε έπιανε το κορδόνι και το τίναζε. Εγώ πήρα πρωτοβουλία και άρχισα να του χαιδευω τον πουτσο του ο ποιος ήταν ήδη κάγκελο. Ξεκούμπωσα το φερμουάρ και άρχισα να τον χαιδευω απαλά  κατέβασε το σλιπάκι και τον αφήσει να πεταχτεί έξω. Δεν ήταν πολύ μακριά η ψωλη του αλλά ήταν πολύ χοντρή και στραβια.

Δεν μπόρεσα να αντισταθώ και έσκυψα αρχίζοντας να γλείφω το κεφάλι και να κατεβαίνω με την γλωσσίτσα μου στην βάση και πίσω πάλι. Μην αντέχοντας άλλο μου εσπρωξε το κεφάλι μου ζητώντας μου να τον ρουφήξω. Έτσι και έκανα σαν υπάκουο κοριτσάκι. Η χοντρή ψωλη του μου έσκιζε στη κυριολεξία το στοματάκι μου. Σταμάτησε σε μια άκρη και άρχισε να ανεβοκατεβάζει το κεφάλι μου και να μου το πιέζει. Σε μια στιγμής μου κράτησε κάτω το κεφάλι και κατάλαβα ότι ήθελε να χύσει, πήγα να τραβηχτώ αλλά μου κράτησε κάτω το κεφάλι τραβώντας με από τα μαλλιά.

Ένιωσα το στοματάκι μου να πλημμυρίζει από πικρό καυτό χυσι και τότε τραβη3ε το κεφάλι μου και μου είπε να το καταπιώ διότι άμα τον λερώσω θα πάθω τα χειρότερα. Μην έχοντας άλλη επιλογή κατάπια τα πικροζεστοα υγρά του. Ξαναξεκινησαμε και σε 5 λεπτά ήμασταν σπίτι. Έβαλε 2 ποτά να πιούμε, και του ζήτησα να πάω στην τουαλέτα να φρεσκαριστώ. Στην τουαλέτα βρήκα τα καλλυντικά της γυναίκας του, έβαψα χειλάκια, μάτια και πρόσωπο, γδύθηκα και φόρεσα μια ρόμπα. Βγήκα και εντυπωσιάστηκε, τώρα είσαι πραγματικό γκομενακι μου είπε.

Εκατσα δίπλα του και άρχισε να με φιλαει παθιασμένα. Άνοιξε την ρόμπα μου και με βία δάγκωνε, έγλυφε και τραβούσε ηδονικά τις μικρές ρώγες μου. Ταυτόχρονα έπαιζε με το κωλομουνακι μου, βάζοντας 1,2,3 δάχτυλα σιγά σιγά. Εγώ πάλι χάιδευα τον πουτσο του που είχε γίνει κάγκελο πάλι. Μου είπε ότι θα περάσουμε ωραία και μου έχει πολλές εκπλήξεις. Μου ζήτησε να κάτσω στα 4 πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού όπως και έκανα. Έφερε ένα μαντήλι και μου έδεσε τα μάτια. Άρχισε να μου γλείφει το κωλομουνακι μου και εγώ έτρεμα από ηδονή. Σταμάτησε και κάπου πήγε και επέστρεψε σε 2 λεπτά.

Μου άλειψε με λάδι το κωλομουνακι μου, και ένιωσα κάτι να μπαίνει μέσα μου, ήταν ένα χοντρό καρότο. Ήρθε μπροστά μου και έπαιζε την ψωλη του στα μούτρα μου. Εγώ προσπαθούσα να την γλείψω και αυτός δεν με άφηνε ,ώσπου ξαφνικά ένοιωσα κάτι να με μπουκώνει και μια μυγοσκοτώστρα να χτυπά με δύναμη τα καπούλια μου.. Αφού  τον έγλειψα για κάποια λεπτά τραβήχτηκε και ήρθε από πίσω μου μου έβγαλε το καρότο και εισέβαλε σιγά σιγά στο κωλομουνακι μου και άρχισε να με πηδαει βίαια.
Νόμιζα ότι θα ανοι3ω στα 2 αλλά σιγά σιγά ανοι3α και απολαυσα το γαμησι του.

Λίγο πριν χύσει τραβήχτηκε, έβγαλε το προφυλακτικό και έχυσε στα καπούλια μου χτυπώντας τα με βία. Μου έλυσε τα μάτια και με πήγε στην κουζίνα μου ζήτησε να χύσω σε ένα ποτήρι και να πιω τα χυσια μου. Εκστασιασμένη από την ηδονή και την ικανοποίηση που μου προσέφερε αυτός ο άνθρωπος δεν μπόρεσα να του αντισταθώ.

Μετα πτώματα και οι 2 κάναμε ντουζ παρέα , με πήρε αγκαλιά και ξαπλώσαμε.........

Αχ... σπανίζουν τέτοιου είδους άντρες.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")