Τα κορίτσια ξενυχτάνε δυο δυο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η Λίνα με την τραβεστί φίλη της έχουν βγει βόλτα και κάποιοι άρχισαν να τους κάνουν καμάκι. Η τραβεστί τους κάλεσε στο διαμέρισμα της με σκοπό να μην καταλάβουν ότι είναι τραβεστί. Το τι έγινε στη συνέχεια και αν κατάλαβαν ή όχι οι άλλοι την τραβεστί, διαβάστε το στην ιστορία…

Η ιστορία:

Κάνω παρέα με τραβεστί. Σύχναζα σε ένα κλαμπ που ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές παλιότερα. Μεταξύ άλλων, ήταν διάσημο για το ντρανγκ σόου που παρουσίαζε. Κάποιοι πολύ ταλαντούχοι άνθρωποι εμφανίζονταν εκεί. Κάποιοι ζούσαν τη ζωή τους ως γυναίκες, άλλοι όμως όχι.

Εγώ έκανα παρέα με τον Τζίμη. Ήταν ένας πολύ όμορφος άντρας, που ωστόσο μεταμορφωνόταν τέλεια σε πολλές διάσημες κυρίες. Μάλιστα, ήταν υπεύθυνος και για το κλείσιμο του σόου, όπου η γυναίκα γίνεται άντρας. Έβγαζε το μέικ απ και την περούκα και αποκάλυπτε έναν πολύ ελκυστικό νεαρό άντρα. Κάθε φορά σχεδόν γκρεμιζόταν το μαγαζί από τα χειροκροτήματα. Παρόλα αυτά, μερικές φορές, ήταν ένα όμορφο κορίτσι, ονόματι Μάρα.

Η Μάρα κι εγώ κάναμε πολύ παρέα, βγαίναμε για φαγητό ή για ψώνια. Γενικώς, περνούσαμε πολύ ωραία. Μάλιστα, κορόιδευα τον Τζίμη για την Μάρα, γιατί ενώ οι περισσότερες τραβεστί φορούσαν σέξι ρούχα όταν έβγαιναν έξω ως γυναίκες, η Μάρα ήταν συντηρητική, σαν θεούσα γραμματέας, και πάντα φερόταν σαν κυρία. Τι να πει κανείς…

Τέλος πάντων, ένα βράδυ που είχαμε βγει, ο Τζίμης (Μάρα) μέθυσε. Αυτό δεν είχε ξανασυμβεί ποτέ και μερικοί στην παρέα αρχίσαμε να τον πειράζουμε. Χαμογελούσε με τα πειράγματά μας. Κάποια στιγμή, κάποιος από την παρέα είπε στην Μάρα ότι δεν μπορούσε να περάσει ως αληθινή γυναίκα.

Ήταν μεγάλη βλακεία, γιατί πραγματικά δεν μπορούσε κανείς να καταλάβει τη διαφορά. Η Μάρα, όμως, είχε θυμώσει και ένιωθε πληγωμένη. Μου ζήτησε να πάμε μια βόλτα. Μπήκαμε λοιπόν στο κάμπριο αυτοκίνητό μου και κατεβάσαμε την κουκούλα. Την διαβεβαίωσα ότι δεν θα έτρεχα πολύ (ήταν κάπως ιδιότροπη με την περούκα της) και φύγαμε.

Λίγα λεπτά αργότερα και ένας τύπος άρχισε να μας την πέφτει (τι σας έλεγα για τη Μάρα;). Για να πω την αλήθεια, δεν ήταν κι άσχημος. Μας πλησίασε στο φανάρι και μας είπε.

-    «Γεια σας, κορίτσια. Τι κάνουν δυο τόσο όμορφες γυναίκες μόνες τους απόψε;»

Δεν μου αρέσουν οι κλισέ ατάκες πεσίματος, αλλά η Μάρα αρχίζει να φλερτάρει μαζί του…

-    «Τίποτα ιδιαίτερο… Απλώς ψάχνουμε για ένα σέξι επιβήτορα σαν κι εσένα…»

Έμεινα κόκαλο. Όπως είπα, η Μάρα είναι συνήθως πολύ μαζεμένη. Μάλλον μιλούσε το αλκοόλ.

-    «Θέλετε να έρθετε στο διαμέρισμά μου;»

Και κάπως έτσι κατέληξα στο διαμέρισμα ενός άγνωστου άντρα παρέα με μια τραβεστί. Η Μάρα αρχίζει να μπαλαμουτιάζεται με τον τύπο ήδη από την πόρτα, πριν προλάβουμε να συστηθούμε. Φιλιούνται και η Μάρα του τσιμπάει τις ρώγες. Μόλις εκείνος κάνει κίνηση προς το σουτιέν της, σταματάει να τον φιλάει και του λέει:

-    «Ξέρεις τι θα με καύλωνε φοβερά; Αν χάιδευες τα βυζιά της φίλης μου ενώ με φιλούσες…»

«Ααα, ώστε έτσι; Δεν θα τον αφήσει να ανακαλύψει ότι δεν έχει βυζιά…», σκέφτηκα ενώ ο τύπος άρχισε να μου χουφτώνει τα βυζιά. Η Μάρα μου κλείνει το μάτι ενώ σκύβει να τον φιλήσει. Γρήγορα τα χέρια του βρέθηκαν μέσα από το σουτιέν μου και ζουλούσαν τα βυζιά μου ενώ η Μάρα ρούφαγε τη γλώσσα του και χάιδευε το στέρνο του. Σύντομα, προχώρησε προς τα κάτω χωρίς να σταματά να τον φιλάει.

Σε λίγα δευτερόλεπτα η Μάρα βρέθηκε με τον καυλωμένο πούτσο του τύπου στο χέρι -το επόμενο βήμα ήταν να βρεθεί στο στόμα της. Ρουφούσε την ψωλή του και έπαιζε με τα αρχίδια του, ενώ εκείνος έπαιζε με τα βυζιά μου. Εκείνη έχει βάλει ολόκληρη την ψωλή του στο στόμα της, και τα χείλη της ανεβοκατεβαίνουν σε όλο το μήκος της. Κατά διαστήματα η γλώσσα της πιέζει και γλείφει το πουτσοκέφαλό του κι έπειτα η ψωλή του χάνεται και πάλι στο στόμα της.

Ύστερα από λίγη ώρα, φαίνεται ότι ο τύπος είναι έτοιμος να χύσει. Βογκάει δυνατά, και τα χάδια του στα βυζιά μου γίνονται πιο άγρια και σπασμωδικά. Το σώμα του κινείται ρυθμικά στις κινήσεις του στόματος της Μάρας. Είναι έτοιμος! Δεν έχει ιδέα ότι η ξανθιά που τον τσιμπουκώνει έχει κι αυτή πούτσο. Η Μάρα τον κοιτάζει στα μάτια ενώ ρουφάει το καυλί του. Πιέζει σταθερά τα αρχίδια του και τα τρίβει. Και τότε ο τύπος αδειάζει τα χύσια του στο στόμα της Μάρας. Τον αφήνει ή μάλλον καταπίνει με ευχαρίστηση κάθε σταγόνα.

Αφού τελείωσε, την κάνουμε γρήγορα - δεν θέλουμε να γνωριστούμε, δεν θέλουμε να καταλάβει τίποτα. Ύστερα επιστρέψαμε στο κλαμπ και η Μάρα είπε σε όλους για τον τύπο που τσιμπούκωσε χωρίς να καταλάβει ότι είναι άντρας!

(Copyright protected OW ref: 13554)