Κρυμμένη έκπληξη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Αφού έμεινε αποσβολωμένη να κοιτάζει την ψωλή της Άντζελας για πολλή ώρα, η σοκαρισμένη νεαρή γυναίκα ρώτησε:


-    Αυτό είναι αυτό που φαντάζομαι ότι είναι;

-    Εξαρτάται τι φαντάζεσαι...

-    Μα… Πώς είναι δυνατόν; Πώς γίνεται να έχεις πούτσο;

Με δάκρυα να κυλούν στα μάγουλά της, η Άντζελα άρχισε να κλαίει πέφτοντας στην αγκαλιά της φίλης της. Η Στέλλα προσπαθεί να την καλμάρει:

-    Ηρέμησε… Δεν μπορεί να είναι τόσο άσχημα τα πράγματα…

-    Εύκολο είναι να το λες εσύ αυτό. Εσύ δεν είσαι φρικιό…

-    Σταμάτα σε παρακαλώ να κλαις, για να μπορέσουμε να το συζητήσουμε, τι λες;

Η Μαρία έβγαλε ένα χαρτομάντιλο από την τσάντα της και σκούπισε τα δάκρυα από της Άντζελας και έπειτα την οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα. Η Μαρία κάθισε στην άκρη του κρεβατιού, με την Άντζελα να στέκεται όρθια μπροστά της. Για πρώτη φορά, είδε καλά τον «εξοπλισμό» της φίλης της.

-    Θα έλεγα ότι είναι χαριτωμένος. Και μικροσκοπικός!!

-    Αυτό οφείλεται στα οιστρογόνα που παίρνω. Εξαιτίας τους, τα βυζιά μου μεγαλώνουν και ο πούτσος μου μικραίνει.

-    Παρόλ’ αυτά καυλώνεις κανονικά;

-    Ναι, απλώς εξακολουθεί να είναι κάπως μικρός.

-    Μπορώ να τον αγγίξω;

-    Ναι, πολύ θα το ήθελα!

Κανείς πέρα από την ίδια την Άντζελα δεν είχε αγγίξει τον μικρό πούτσο της. Πριν προλάβει να πει τίποτα άλλο, η Μαρία είχε πάρει στο χέρι της το καυλί της και το χάιδευε. Δεν άργησε να αρχίσει να… ζωντανεύει.

-    Ααχχχ, είναι πολύ χαριτωμένο!!!

Η Μαρία έσκυψε μπροστά και έβαλε το καυλί της Άντζελας στο στόμα της. Η γεύση και η αίσθηση του ήταν καταπληκτική. Η Μαρία συνέχισε να το γλύφει, να το ρουφάει κι ενώ ήταν έτοιμη να ρωτήσει τη φίλη της εάν μπορούσε να εκσπερματίσει, την άκουσε να βογκάει δυνατά κι ένιωσε τα ζεστά χύσια να ρέουν στο στόμα της.

-    Κοίτα να δεις… Είναι φοβερό το όπλο σου, κοπελιά, και ήρθε η ώρα να το χρησιμοποιήσουμε σωστά!!!

Ενώ η Άντζελα την κοίταζε χωρίς να μιλάει, η Μαρία έβγαλε γρήγορα τα ρούχα της και ξάπλωσε στο κρεβάτι με τα πόδια της ορθάνοιχτα…

-    Πω… πω… Είσαι έτοιμη για φάγωμα, απ’ ότι βλέπω….

-    Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν…

Είπε η Μαρία, ενώ χάιδευε το φρεσκοξυρισμένο μουνί της. Προσκάλεσε τη φίλη της να της γλείψει τη μουνάρα της, ενώ εκείνη χάιδευε και τσίμπαγε τις καυλωμένες ρώγες της.

-    Έλα… μην αργείς… γλείψε μου τη μουνάρα μου… σε διατάζω!

Το μικροσκοπικό καυλί της Άντζελας σκλήρυνε ξανά. Η Άντζελα έσκυψε και έχωσε το κεφάλι της ανάμεσα στα πόδια της Μαρίας και στάθηκε μερικά εκατοστά από το μούσκεμο μουνί της Μαρίας.

-    Μη με βασανίζεις άλλο, Φάτο!

-    Είσαι σίγουρη;

Η Μαρία δεν είχε όρεξη για παιχνίδια, και χωρίς προειδοποίηση, έπιασε το κεφάλι της φίλης της και το έσπρωξε πάνω στο μουνί της.

-    Ναι… έτσι… ρούφα το καυλωμένο μουνί μου… Κάντο… κάντο….

Η Άντζελα έχωσα τη γλώσσα της βαθιά στη μουνάρα της Μαρίας, άρχισε να ρουφάει κάθε σπιθαμή του μουνιού της, που κατέβαζε τόνους υγρά. Έπειτα έπαιζε με την κλειτορίδα της, και το κορμί της Μαρίας άρχισε να τρέμει από καύλα. Κι ενώ ήταν έτοιμη να χύσει, η Άντζελα σταμάτησε και γλίστρησε ήρεμα το καυλί της στο υγρό μουνί της.

-    Θεέ μου… Δεν το πιστεύω… Με γαμάς με το καυλί σου… μη σταματάς, είναι τόσο ωραία…!!!

Παρά το μικρό του μέγεθος, το καυλί της Άντζελας μπαινόβγαινε με μανία στο καυλωμένο μουνί της Μαρίας, η οποία είχε τώρα τυλίξει τα πόδια της γύρω από τον κώλο της φίλης της. Έπειτα από λίγο, τα αρχίδια της Άντζελας απελευθέρωσαν τους χυμούς τους στη μουνάρα της Μαρίας, η οποία έχυνε ταυτόχρονα τον πούτσο της φίλης της.

-    Ήταν υπέροχο! Νόμισα ότι θα πεθάνω!

-    Είσαι έτοιμη για τον επόμενο γύρο;