Μια εμπειρία με τραβέλια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Ήμασταν τρεις φίλοι εγώ ο Δημήτρης ο Παναγιώτης και ο Δήμος και αποφασίσαμε ένα πρωινό να πάμε στην παραλία του  Αλίμου να δροσίσουμε τις κορμάρες μας και να αποκτήσουμε ένα σέξι μαύρισμα.

Στην αρχή είδαμε μόνο κάτι ελεεινές γριές που κοιτούσαν επίμονα τις ψωλές μας. Εμείς είχαμε ξενερώσει μέχρι που έσκασαν μύτη τρεις μουνάρες… τούμπανα μιλάμε! Εγώ έκανα νόημα στον Παναγιώτη να ορμήξουμε.

Πήγαμε και τις προτείναμε να τις βάλουμε αντηλιακό και αυτές δέχτηκαν με μεγάλη ευχαρίστηση. Καθώς αλείφαμε αντηλιακό στα απίθανα μαυρισμένα κωλομέρια τους, κοίταξα κατά λάθος την ψωλάρα μου και είδα ότι είχε απογειωθεί!

Τότε φώναξα τον Δήμο που καθόταν παραπέρα και έτρωγε χωνάκι παγωτό. Τον κάλεσα να βάλουμε παγωτό στις βυζάρες τους. Αυτές μας είπαν ότι ένιωθαν άβολα και μας είπαν να πάμε εδώ δίπλα σε μια απόμερη παραλία. Εμείς με σηκωμένες ψωλάρες απαντήσαμε θετικά στο κάλεσμα τους.

Μαζέψαμε γρήγορα τα πράματα μας και χωρίς να  το καταλάβουμε, είχαμε βρεθεί στη άλλη παραλία. Εγώ πήρα την πρωτοβουλία και έβγαλα το μαγιό μου. Αμέσως είδα τα βλέμματα των τριών κοριτσιών να πέφτουν πάνω στη ξυρισμένη ψωλάρα μου.

Τότε, μια από αυτές με μια γρήγορη κίνηση έβγαλε το περήφανο κεφάλι μου έξω. Ανατρίχιασα και την πρόσταξα να τον γλείψει. Ο φίλος μου ο Δήμος ντρεπόταν ακόμα ώσπου μια από αυτές, του δάγκωσε την ψωλή πάνω από το μαγιό.

O Δήμος τότε έβγαλε το μαγιό της και  άρχισε να τη γλείφει με μανία… όμως κατάλαβε ότι το μουνάκι της ήταν κάπως διαφορετικό. Παρόλα αυτά δεν έδωσε σημασία και έχωσε το μικρό του τσουτσουνάκι στη μουνάρα της άλλης. Αμέσως αυτή έβγαλε ένα βογκητό που ακούστηκε μέχρι τη άλλη παραλία.

Τότε ο Παναγιώτης πήρε θάρρος και άρχισε τα πουτσοσκάμπιλα. Μετά από μια  αξέχαστη πίπα, γέμισε τα μαλλιά της καθώς και όλο το πρόσωπο της με ολόκαυτα χύσια. Τότε την πρόσταξε να τα  καταπιεί κι αυτή με γενναίες γουλιές τα κατάπινε όλα.

Βλέποντάς όλα αυτά καύλωνα ακόμα πιο πολύ και άρχισα να την χύνω κι εγώ. Τότε την έβαλα στα τέσσερα και την πρόσταξα να τουρλώσει τον κώλο της και τότε με μια απότομη κίνηση, ξέσκισα την κωλοτρυπίδα της σπρώχνοντας όσο πιο βαθιά μπορούσα.  Αμέσως μετά, ο Δήμος έβαλε την ψωλή στο στόμα, την μπούκωσε και την έχυσε στα ούλα.

Τότε εγώ την ρώτησα γιατί το μουνί της ήταν έτσι και μου απάντησε με μια άγρια φωνή ότι ήταν τραβέλι! Ακούγοντάς το αυτό, η πούτσα μου από 17cm έγινε 7cm και αρχίσαμε να τις βρίζουμε! Αυτή όμως χωρίς να διστάσει, δαγκώνει την ψωλή του Παναγιώτη και του έβγαλε κομμάτι.

Τότε της έριξα ένα σκαμπίλι και μαζέψανε και οι τρεις τα πράγματα τους και φύγανε. O Παναγιώτης ανακουφισμένος που ήδη πήρε κώλο, κορόιδευε τον Δήμο που έκανε γλειφομούνι σε ένα τραβέλι.  

Τότε εγώ ξενερωμένος έβριζα τον Δήμο που ήθελε να τις ξαναγαμήσει. Τότε τον αρχίσαμε στα μπουκέτα και  τέλος.

Πέστε μου: θέλετε να ζήσετε αυτή την εμπειρία; Εμείς οι τρεις φίλοι γαμάμε ότι βρεθεί μπροστά μας για να  ξεχάσουμε την εμπειρία αυτή.