Είμαι ο Χρήστος ή Χριστίνα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Πάνε τέσσερα χρόνια από τότε που είχα την πρώτη μου επαφή. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Είμαι ο Χρήστος ή Χριστίνα, ένας νέος είκοσι επτά ετών τώρα, λεπτός μελαχρινός με όμορφο σώμα (έκανα στίβο) πράσινα μάτια και παιδικό πρόσωπο. Οι σεξουαλικές μου αναζητήσεις σχετικά με το ίδιο φύλο ήταν αρκετές. Από μικρός που ήμουν και θυμάμαι τον εαυτό μου φανταζόμουνα πως ήμουνα ντυμένος σαν χανούμισσα και χόρευα μπροστά σε έναν πασά και μετά αυτός με έβαζε να ξαπλώσω δίπλα του και με χάιδευε κλπ.

Όλα λοιπόν ήταν στη φαντασία μου που οργίαζε αλλά τίποτα δεν είχα κάνει. Φανταζόμουν διάφορα πράγματα με άντρες και καύλωνα και τον έπαιζα μέχρι που έβαζα και δάχτυλα στο κωλαράκι μου. Άρχισα να αγοράζω και να ντύνομαι με γυναικεία εσώρουχα και διάφορα μικρά φουστάκια. Άρχισα να ξυρίζομαι παντού στο κορμί και να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και να μαλακίζομαι ενώ η φαντασία μου οργίαζε. Φυσικά όλα αυτά κρυφά από τους δικούς μου.

Η επαφή

Πριν τέσσερα χρόνια λοιπόν βρήκα μια δουλειά σαν πωλητής σε μια εταιρία. Ο Διευθυντής μου ήταν ένας άντρας πενηνταπεντάρης αλλά πολύ καλοβαλμένος και όμορφος, ούτε καράφλες ούτε τίποτα. Θυμάμαι ακόμα την πρώτη μας γνωριμία που σκεπτόμουν πως αυτός ο άντρας θα πρέπει να έχει πολλές γκόμενες ενώ το βλέμμα μου είχε πέσει πολλές φορές όταν σηκωνόταν στο φούσκωμα του παντελονιού του. Τελικά με προσλάβανε στην εταιρία ενώ εγώ εκείνη την πρώτη μέρα της συνέντευξης πήγα σπίτι πολύ καυλωμένος και τον έπαιξα δύο φορές.

Πήγα λοιπόν στην δουλειά αυτή αλλά το μυαλό μου ήταν πως θα γινόταν να κάνω μια πιο στενή γνωριμία με τον Διευθυντή μου. Μια μέρα λοιπόν σερφάριζα στο ίντερνετ, είχα κάνει εγγραφή σε ένα site γνωριμιών και ζητούσα να γνωρίσω, τι άλλο; Έναν ώριμο άντρα.

Εκεί λοιπόν που έψαχνα τις αγγελίες άλλων, είδα τον Διευθυντή μου που είχε κρύψει τα μάτια αλλά το όλο πρόσωπο το αναγνώρισα αμέσως. Είχε βάλει δύο φωτογραφίες, η μία γυμνός, και πράγματι είδα πως είχε ο άντρας πολύ σοβαρά προσόντα και μία μόνο με πρόσωπο. Αυτό που μου έκανε πάντως μεγάλη εντύπωση αλλά με ευχαρίστησε κιόλας ήταν πως έψαχνε να βρει αγόρι θηλυπρεπές και μάλιστα έλεγε πως είχε μεγάλη εμπειρία με αγόρια τέτοιου είδους.

Αποφάσισα και του έγραψα χωρίς να του πω ποιος είμαι. Φανταστείτε πως αρχίσαμε να μιλάμε μέσω του ίντερνετ ενώ τα γραφεία μας ήταν διπλανά. Φανταστείτε την έκπληξη μου όταν άρχισε να ρωτάει την γνώμη μου και την συμβουλή μου για το πως θα έριχνε στο κρεβάτι του ένα αγόρι που είχε προσληφθεί πριν λίγο καιρό στο γραφείο του και περιέγραφε εμένα. Από την μια μεριά ήθελα να πάω στο γραφείο του και να του παραδοθώ άνευ όρων αλλά από την άλλη με εξίταρε και με ερέθιζε μου άναβε την φαντασία μου το να βρω τρόπο να μας σμίξω χωρίς εγώ θεωρητικά να ξέρω κάτι.

Άρχισα λοιπόν να του λέω πως θα πρέπει να με φωνάζει στο γραφείο του και όταν του φτιάχνω μια δουλειά να μου ρίχνει ένα χάδι στην πλάτη και στα μαλλιά. Αυτό λοιπόν έκανε κι αυτός. Του είπα επίσης να κανονίσει ένα ταξίδι και να με πάρει μαζί του για “εκπαίδευση” η στιχομυθία μας εκείνη την ημέρα ήταν κάπως έτσι:

Είχα μάθει φυσικά πως του άρεσαν τα σέξι εσώρουχα πάνω σε ένα αγορίστικο κορμάκι.

Διευθυντής: «Ναι να τον πάρω ταξίδι, είναι καλή ιδέα. Αλλά τι θα κάνω; Πώς θα γίνει να τον φέρω πολύ κοντά μου; Καταλαβαίνεις έτσι;»

Εγώ: «Ναι καταλαβαίνω. Κοίτα, πάρε ότι σέξι εσώρουχα θέλεις, στρινγκάκια και νυχτικάκια κοντά, ότι χρώμα θέλεις, και όταν πηγαίνετε στο δρόμο… Αλήθεια, πώς θα πάτε; Με τι μέσον;»

Διευθυντής: «Με το αυτοκίνητο της εταιρείας. Λέω να πάμε Θεσσαλονίκη…»

Εγώ: «Ε, εκεί στο δρόμο κάνε μερικά τυχαία αγγίγματα στα πόδια του, ρίχνε του κανένα χάδι στην πλάτη φιλικό… άσε να εννοούνται πράγματα. Πιάσε του κουβέντα για τις γυναίκες και τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και πες του πως όταν ήσουν μικρός είχες μια σεξουαλική σχέση με αγόρι και ήταν η πρώτη σου φορά και πως τώρα μετά από πάρα πολλά χρόνια θες να την ξαναζήσεις με ένα αγόρι μικρότερο σου. Έτσι λοιπόν θα δεις τις αντιδράσεις του. Θα σου πει κι αυτός, άμα του πεις εσύ…»

Διευθυντής: «Και άμα είναι αρνητικός;»

Εγώ: «Ε, άμα είναι αρνητικός (σιγά να μην ήμουν) τότε έπαιξες και έχασες. Θα δεις μωρέ… Πάντως άμα είναι έστω και λίγο θετικός, πες του πως στη Θεσσαλονίκη θα πας σε ένα μαγαζί με εσώρουχα και θα αγοράσεις μερικά γυναικεία και πως τον παρακαλείς να τα βάλει να τα δεις πάνω του. Αν σου πει ok τότε να ξέρεις πως είναι θετικός μαζί σου…»

Διευθυντής: «Με τι δικαιολογία να του πω να δοκιμάσει;»

Εγώ: «Θα του πεις πως ψάχνεις να βρεις ένα τέτοιο αγόρι και να του κάνεις δώρο τέτοια εσώρουχα και θέλεις να δεις πως είναι να τα φοράει ένα αγόρι…»

Διευθυντής: «Θα το κάνω, δεν έχω άλλη λύση. Θα το δοκιμάσω και βλέπουμε…»

Εγώ: «Ναι, δοκίμασε το και βλέπουμε (σιγά να μην δεν πετύχει). A, και κάτι άλλο… Πάρε τηλέφωνο στο ξενοδοχείο και πες να σου κλείσουν δωμάτιο με διπλό κρεβάτι και κάνε ψιλοφασαρία πως δεν ήξερες και πως εσύ έκλεισες ένα δίκλινο δωμάτιο και όχι με διπλό κρεβάτι. Βρες ένα ξενοδοχείο που να είναι κάπως απόμακρα από την πόλη για να μην σου πει πάμε σε άλλο ξενοδοχείο. E, πες του μια βραδιά είναι, θα περάσει…»

Και έτσι κλείσαμε… Πήγα σπίτι μου και φαντασιωνόμουν όλη την φάση. Την επόμενη μέρα με φώναξε στο γραφείο του και μου είπε πως για το δικό μου καλό θα έπρεπε να κάνω ένα ταξίδι μαζί του για να δω τους πελάτες μας και πως θα κάνω προώθηση στο προϊόν μας. «Εμένα να δω πως θα με προωθήσεις…!», σκεπτόμουν εγώ.

Φυσικά συμφώνησα. Μου είπε πως το ταξίδι θα έπρεπε να γίνει τρίμερο και πως θα φεύγαμε Παρασκευή μετά το γραφείο και θα γυρνάγαμε την Κυριακή το απόγευμα. «Δυο βραδιές…», σκέφτηκα, «θα διασκεδάσουμε πολύ!». Έφερα όμως μερικές ελαφριές αντιρρήσεις που το ταξίδι θα με απασχολούσε το Σαββατοκύριακο, αλλά τις έφερα μόνο και μόνο για να πω κάτι. Κλείσαμε λοιπόν για την Παρασκευή. Μου είπε πως πρέπει να πάρω τα απαραίτητα μαζί μου για να μην κουβαλάω πολλά πράγματα κλπ.

Ξέχασα να σας πω πως ήταν περίοδος καλοκαιριού και συγκεκριμένα Ιούλιος και η ζέστη ήταν αφόρητη. Του είπα λοιπόν πως μιας και θα φύγουμε μετά την δουλειά μήπως θα ήταν καλό να πάρω κανένα σορτσάκι μαζί μου για τον δρόμο αν δεν τον πείραζε…

-    «Φυσικά και δεν με πειράζει. Αφού θα φάμε πολύ ζέστη και για να πω την αλήθεια είναι πολύ καλή η ιδέα σου θα πάρω κι εγώ ένα σορτς μαζί μου για το δρόμο…»

-    «Και που θα αλλάξουμε;», τον ρώτησα. «Δεν μπορούμε να φύγουμε από εδώ μέσα με σορτς…»

-    «Θα αλλάξουμε στο δρόμο…», απάντησε.

Την Πέμπτη λοιπόν άρχισα να ετοιμάζομαι. Πήγα και αγόρασα ένα καυτό λευκό σορτς -κολάν πήρα και ένα - δύο σλιπ που ήταν αρκετά μικρά. Εδώ δεν έπρεπε να βγάλω το παντελόνι και να φανεί πως φοράω στρινγκ. Έβαλα στην βαλίτσα και μια ενυδατική κρέμα πήρα και μερικές αποτριχωτικές κρέμες και ξυραφάκια, δυο - τρία άλλα πραγματάκια και έπεσα για ύπνο. Σιγά να μην κοιμήθηκα! Όλη σχεδόν την νύχτα φαντασιωνόμουν το ταξίδι και το τι θα επακολουθούσε…


Στο δρόμο

Ξημέρωσε επιτέλους η Παρασκευή. Πήγα στο γραφείο… Η ώρα δεν πέρναγε με τίποτα! Κάποια στιγμή με φώναξε μέσα να με ρωτήσει αν ήταν όλα καλά και αν ήμουν έτοιμος…

-    «Κατά τις τρεις το μεσημεράκι θα φύγουμε…», μου είπε. «Να είσαι έτοιμος!»

-    «Εντάξει!», απάντησα.

Πράγματι λοιπόν, κατά τις τρεις το μεσημέρι ξεκινήσαμε. Καθώς πηγαίναμε στο δρόμο η ζέστη ήταν αφόρητη, το αμάξι παλιό και δεν είχε κλιματιστικό.

-    «Δεν θα αλλάξεις;», με ρώτησε.

-    «Τι, εδώ;», απάντησα.

-    «Γιατί βλέπεις κανένα καλύτερο μέρος;», μου είπε.

-    «Εσείς θα φορέσετε σορτς;», τον ρώτησα.

-    «Ναι αλλά λίγο παρακάτω…», απάντησε. «Εγώ πρέπει να σταματήσω βλέπεις…»

Φόραγα ένα αρκετά φαρδύ υφασμάτινο παντελόνι ειδικά γι’ αυτήν την στιγμή να μπορώ να το βγάλω άνετα.

-    «Έλα, ξεντύσου!», μου είπε. «Μην ντρέπεσαι…»

Ξεκούμπωσα ένα, ένα τα κουμπιά σιγά – σιγά, αφήνοντας τον να βλέπει. Με κοίταζε κι εγώ καύλωνα. Άρχισα να κατεβάζω το παντελόνι μέχρι που το έβγαλα τελείως και έμεινα με το σλιπ. Είχα βάλει την τσάντα μου στο πίσω κάθισμα. Ψιλο-γύρισα και κάθισα με τα γόνατα στην θέση μου και την πλάτη στο παρμπρίζ του αμαξιού και τεντώνοντας τον κώλο μου προσπάθησα να φτάσω την τσάντα μου, ενώ με την άκρη του ματιού μου τον έβλεπα που κοίταζε τον κώλο μου. Έκανα πως δεν την φτάνω και τεντωνόμουν προς τα πίσω και όχι προς τα μπροστά για να φτάσω την τσάντα μου. Οπότε σε μια στιγμή...

-      «Έλα τελείωνε!», τον ακούω να λέει. «Βλέπει ο κόσμος τον κώλο σου!», ενώ νιώθω ένα χαστούκι στα κωλομέρια.

Έπιασα την τσάντα και την έφερα μπροστά. Φόρεσα το λευκό-μπεζ κοντό κολάν σορτσάκι μου και κάθισα άνετα στο κάθισμα μου.

-    «Πειράζει να βγάλω τα παπούτσια μου;», τον ρώτησα.

-    «Κάνε ότι θέλεις αγόρι μου!», μου είπε.

Έβγαλα τα παπούτσια μου και έβαλα τα πόδια μου στο ταμπλό του αμαξιού προσέχοντας το πολύ κοντό σορτσάκι να έχει ανέβει όσο πιο ψηλά γίνεται. Για λίγη ώρα σταματήσαμε να μιλάμε αλλά έβλεπα τις λοξές ματιές που έριχνε στα πόδια μου και στον κώλο μου, όσο μπορούσε να βλέπει, ενώ το χέρι του πέρασε μερικές φορές πάνω από τον πούτσο του. Καταλάβαινα πως είχε έρθει η ώρα για να πει αυτά που ήθελε… Όταν σε κάποια στιγμή σε μια αλλαγή ταχύτητας έβαλε το χέρι του δήθεν από τύχη και μου χάιδεψε το μπούτι.

Μου ζήτησε συγνώμη φυσικά κι εγώ του απάντησα πως τέτοιου είδους ατυχήματα είναι εύκολο να συμβούν. Τα όμορφα μαυρισμένα από τα μπάνια πόδια μου έδειχνε πως τον ξετρέλαιναν γιατί κάποιες στιγμές προσπάθησε να ανοίξει κάποια άσχετη φυσικά κουβέντα αλλά όλο έμενε στην μέση. Η ώρα είχε πάει περίπου τέσσερις και μισή όταν λίγο πριν την Λαμία σταματάει με φόρα σε κάποιο μαγαζί και μου λέει:

-    «Ας κάνουμε ένα διάλλειμα… Είμαι λίγο κουρασμένος….»

«Ωχ!», σκέφτηκα. «Πώς θα κατέβω τώρα κάτω με αυτό το πολύ μικρό κολλητό σορτσάκι;». Το τράβηξα όσο πιο χαμηλά μπορούσα και κατέβηκα. Πήγαμε στο μαγαζί και είπαμε να πιούμε μπίρα. Εγώ ήπια μια μπίρα, αυτός ήπιε τρεις. Ήταν φανερό πως με ήθελε, ήθελε να μου ορμήξει αλλά σκεφτότανε το τι θα έκανα εγώ.

Ξαναξεκινήσαμε αφού πήραμε από μια μπίρα για τον δρόμο. Τον έβλεπα που με κοίταζε με μάτια κόκκινα όλο πάθος. Σκέφτηκα να τον βοηθήσω να πάρει λίγο θάρρος. Κάτω από το μπλουζάκι μου φόραγα ένα μπουστάκι λευκό που έπιανε από πιο ψηλά από τον αφαλό μου μέχρι λίγο πιο κάτω από τις μασχάλες χωρίς ραντάκια χωρίς τίποτα, γυναικείο ήταν. Με μιας λέγοντας:

-    «Αυτή η ζέστη είναι αφόρητη σήμερα!»

Έβγαλα την μπλούζα μου και έμμεινα με το μπουστάκι. Γύρισε και με κοίταξε... Εγώ είχα σταυρώσει τα χέρια και τσίμπαγα τις ρώγες μου μέχρι που σηκώθηκαν.

-    «Αυτό δεν είναι γυναικείο;», μου λέει.

-    «Δεν ξέρω…», απάντησα. «Εγώ το πήρα γιατί είναι ελαφρύ και πολύ δροσερό…»

-    «Είναι δροσερό;», μου λέει βάζοντας το χέρι του και πιάνοντας το στήθος μου. «Ναι, πράγματι είναι δροσερό!», απάντησε μόνος του.

Είχε λυσσάξει, τον έβλεπα. Ήταν και καυλωμένος. Έβλεπα το παντελόνι του να έχει ένα τρομερό φούσκωμα και ενώ πριν προσπαθούσε να το κρύψει, τώρα τον είδα πολύ πιο άνετο.

-    «Σου αρέσουν τα γυναικεία;», μου λέει.

-    «Όχι και ιδιαίτερα…», απαντάω. «Αλλά δεν είναι και άσχημα…»

Τότε λοιπόν πήρε φόρα και μου είπε όσα τον είχα συμβουλέψει να μου πει, πως όταν ήταν μικρός έκανε τρέλες και είχε σχέσεις ερωτικές με έναν συμμαθητή του, πως αυτός ήταν ο άντρας και ο συμμαθητής η γυναίκα κλπ. Πως του άρεσε πάρα πολύ αυτό και θέλει να το ξαναζήσει και πως παρόλο που ήταν παντρεμένος το σεξ με την γυναίκα του δεν του αρκούσε κλπ.

-    «Εσύ έχεις κάνει κάτι παρόμοιο με φίλο ή συμμαθητή σου;», με ρώτησε.

-    «Κάτι έχω κάνει, αλλά όχι και πολλά πράγματα…», απάντησα.

Και τότε το ξεφούρνισε:

-    «Κοίτα να δεις Χρήστο…», μου λέει. «Είναι ένα αγόρι που μου αρέσει και θέλω να ζήσω τις παλιές εμπειρίες μαζί του. Θέλω να το δω ντυμένο με γυναικεία ρουχαλάκια, εσώρουχα δηλ. Και βαμμένο σαν κοριτσάκι. Επειδή έχετε το ίδιο σώμα και χαρακτηριστικά θα μου κάνεις την πολύ μεγάλη χάρη; Και ότι θες από μένα θα το έχεις…»

-    «Δηλαδή»,; τον ρωτάω.

-    «Να μωρέ Χρήστο… Να ντυθείς εσύ με γυναικεία ρουχαλάκια ή μάλλον εσώρουχα να δω πως πάνε πάνω σου…»

-    «Μα, ξέρετε...»

-    «Ναι ξέρω και μην μου μιλάς στον πληθυντικό πλέον, είμαστε φιλαράκια. Ξέρω πως ντρέπεσαι, φοβάσαι κλπ. Θα μείνει μεταξύ μας. Θα δεις…», μου λέει και μου πιάνει το πόδι.

Να σας πω πως κάθε φορά που με άγγιζε ξερόχυνα. Είχα ήδη πάρα πολλές καύλες εκείνη την στιγμή.

-    «Πάντως βλέπω πως ξυρίζεσαι!», μου λέει και μου πιάνει πάλι το πόδι.

Αυτή τη φορά το άφησε το χέρι του πάνω στο πόδι μου και δεν το μάζεψε όπως τις άλλες φορές.

-    «…και έχεις πολύ μαλακό δέρμα! Βάζεις κάτι;»

-    «Ναι ξυρίζομαι…», λέω.

Του πιάνω το χέρι και το βγάζω από το πόδι μου.

-    «Ναι βάζω διάφορες ενυδατικές κρέμες…», του απαντάω.

-    «Πού ξυρίζεσαι;», με ρωτάει.

-    «Παντού!», του απαντάω. «Δεν έχω καθόλου τρίχες πάνω μου…»

-    «Αυτό είναι καλό!», μου λέει, και συνεχίζει: «Λοιπόν θα μου την κάνεις την χάρη;»

-    «Δεν ξέρω, θα δούμε… ανάλογα την στιγμή…», τέτοια άρχισα να λέω. «Κάτσε να φτάσουμε πρώτα…»

-    «Και πότε θα ξέρω;», μου λέει. «Θέλω να πάω να ψωνίσω στα μαγαζιά για να ντυθείς...»

-    «Όταν φτάσουμε στην Θεσσαλονίκη πήγαινε να ψωνίσεις και θα δούμε αν θα το κάνουμε. Θα γίνει πριν κοιμηθούμε το βράδυ…»

Τον είδα τότε που χαμογέλασε. Κατάλαβε πλέον ότι ήμουν θετικός και ηρέμισε από το άγχος του. Στο υπόλοιπο της διαδρομής μου έλεγε διάφορα θέματα άσχετα, ενώ εγώ παρακαλούσα μέσα μου να φτάσουμε γρήγορα. Φτάσαμε κατά τις επτά στην Θεσσαλονίκη, πήγαμε στο ξενοδοχείο, πάρκαρε το αμάξι και μου είπε:

-    «Πήγαινε εσύ πάνω. Εγώ πάω να ψωνίσω αυτά που λέγαμε και θα έρθω μετά…»

Πράγματι πήγα πάνω. Το δωμάτιο ήταν με ένα διπλό κρεβάτι έτσι όπως του είχα πει να κάνει. Ξεντύθηκα, έκανα ένα ντους να δροσιστώ και παρήγγειλα να ουίσκι και τον περίμενα να έρθει. Δεν πέρασε καμιά ωρίτσα ή μιάμιση, ναι μιάμιση ώρα, ήταν κατά τις οκτώ με εννιά που ήρθε. Περιχαρής μου έδειξε τα πακέτα και μου είπε πως αγόρασε πολύ καλά πράγματα και πως θα μου τα έδειχνε μετά.

-    «Ναι…», του λέω. «Αλλά μήπως είδες πως το κρεβάτι είναι δίκλινο; Πώς θα κοιμηθούμε τώρα;»

-    «Πάω κάτω να τους πω να μας αλλάξουν δωμάτιο…», είπε και έφυγε.

Σε δέκα λεπτά γύρισε και μου είπε πως τσακώθηκε κάτω αλλά δεν είχαν άλλο δωμάτιο.

-    «Έλα μωρέ, θα βολευτούμε…», μου λέει. «Εκτός αν θέλεις να αλλάξουμε ξενοδοχείο…»

-    «Όχι!», του είπα. «Άστο…»

Ντύθηκα και πήγαμε για φαγητό. Πείναγα για να πω την αλήθεια. Πήγαμε σε μια πολύ καλή ταβέρνα και φάγαμε παιδάκια, ενώ παραγγείλαμε να πιούμε κρασί. Ήπιαμε δυο - τρία μπουκάλια κρασί κόκκινο, ξέρετε πως γίνονται αυτά ξεκινάς και δεν θέες να τελειώσεις…

Η “αποπλάνηση” μου

Αφού ήπιαμε το κρασί μας, παράγγειλε άλλο ένα μπουκάλι για να πάρουμε μαζί αφού τους είπε να το βάλλουν στην κατάψυξη μια ωρίτσα πριν φύγουμε περίπου. Πήραμε τα δυο ποτήρια που πίναμε μέχρι τότε το κρασί μας, τα πλύναμε πηγαίνοντας στην τουαλέτα και φύγαμε για το ξενοδοχείο.

Όταν φτάσαμε με ρώτησε αν θα έκανα εγώ ντους πρώτα ή αυτός. Του είπα να πάει πρώτα αυτός και έμεινα να περιμένω ενώ έκανε ντους. Σε δέκα λεπτά βγήκε φορώντας γύρω από την μέση του μόνο την πετσέτα προσώπου που δίνουν στα ξενοδοχεία. Θυμάμαι πως έβλεπα την πούτσα του να διαγράφει μεγάλη πίσω από την πετσέτα και σκεπτόμουν αν έπρεπε να προχωρήσω από την μία αλλά καύλωνα από την άλλη. Ήθελα να δω αυτήν την ψωλή καυλωμένη να χύνει για μένα και μόνο για μένα. Ήρθε λοιπόν από το ντους και ξάπλωσε ανάσκελα.

-    «Σειρά σου!», μου είπε.

Ξεκίνησα για να πάω στο ντους σκεφτόμενος πως χάλασε η φαντασίωσή μου και πως δεν θα θυμόταν πως έπρεπε να με ντύσει γυναικεία. Λίγο πριν φτάσω ακούω:

-    «Περίμενε! Πώς πας έτσι;»

-    «Πώς πρέπει να πάω;», του λέω. Έκανα την ανήξερη.

-    «Δεν θα βάλεις αυτά που ψώνισα;»

-    «Άντε, εντάξει να τα βάλω!» ,απάντησα. «Πού είναι;»

-    «Εκεί σε αυτές τις τσάντες. Και να τα χρησιμοποιήσεις όλα!», είπε.

Πήρα τις τσάντες μαζί με μερικά δικά μου πραγματάκια και μπήκα στο μπάνιο. Ήμουνα περίεργος να δω τι είχε αγοράσει…

Μπήκα στο ντους. Το δροσερό νερό που έπεφτε πάνω μου διώχνοντας τον ιδρώτα των προηγούμενων ωρών με ευχαριστούσε και με καύλωνε. Έκανα μια καλή σαπουνάδα και το χέρι μου γλίστρησε στο κωλαράκι μου και μπήκε μέσα στην τρύπα μου, σημάδι πως ήμουν έτοιμος. Έπιασα το ξυραφάκι και με γρήγορες κινήσεις άρχισα να ξυρίζομαι, στα πόδια, στο κωλαράκι, στο στήθος και στις μασχάλες. Βγήκα από το ντους, έβαλα και λίγο ενυδατική κρέμα στα πόδια, στον κώλο και στο στήθος για να είναι μαλακά και άνοιξα τα πακέτα.

Πρώτα - πρώτα βρήκα ένα σετ μακιγιαρίσματος. Μακιγιαρίστηκα, έβαψα τα χείλη μου με ένα κόκκινο-καφέ πολύ έντονο χρώμα, έφτιαξα και λίγο τα φρύδια μου και άνοιξα την δεύτερη σακούλα. Εκεί βρήκα ένα μπέιμπι ντολ μαύρο διαφανές, με δυο πολύ μικρά ραντάκια. Το φόρεσα αλλά δεν μου έκανε, ή μάλλον δεν μου έκανε στο ύψος γιατί στο σώμα ήταν μια χαρά, και ενώ σε μια γυναίκα θα έφτανε μέχρι την μέση από το μπούτι, άντε και λίγο πιο πάνω, εμένα ίσα - ίσα που έφτανε στον κώλο μου και σκέπαζε τον μισό.

Άνοιξα και την άλλη σακούλα και βρήκα ένα μαύρο στρινγκάκι με κορδόνια στο πλάι και πίσω ενώ σχημάτιζε ένα τριγωνάκι πίσω από διαμαντάκια. Το φόρεσα και αυτό και ήμουν τρελαμένος στην καύλα. Υπήρχε όμως άλλη μια σακούλα που δεν είχα ανοίξει. Κάθισα και την κοίταζα… Αποφάσισα λοιπόν να την ανοίξω. Μέσα είχε μια ξανθιά περούκα με μακριά ίσια μαλλιά σε πλατινέ χρώμα περισσότερο άσπρα σε ξανθό και ένα ζευγάρι γυναικεία πέδιλα -παντόφλες με στρασάκια ξώφτερνα με ένα τακούνι, μεσαίο θα μπορούσα να πω.

Φόρεσα την περούκα την χτένισα, έβαλα και τα πέδιλα και κοίταξα το αποτέλεσμα σε έναν ολόσωμο καθρέπτη που είχε στο μπάνιο. Περιττό να σας πω πως ξετρελάθηκα με αυτό που έβλεπα! Τα μαυρισμένα μου πόδια καλοξυρισμένα και μαλακά λίγο πιο πάνω το μπέιμπι ντολ και παρακάτω τα πέδιλα, ενώ ψηλά μια ξέκωλη ξανθιά γκόμενα με κοίταζε.

Έπιασα τον πούτσο μου και είδα πως είχε ξεροχύσει. Τον σκούπισα, πήρα μια βαθιά ανάσα αποφασισμένος πως τέρμα οι δυσκολίες που του είχα βάλει, θα του παραδιδόμουν αμαχητί πλέον. Πήρα μια βαθιά ανάσα και...

Το ξεπαρθένιασμα

Άνοιξα την πόρτα του μπάνιου και βγήκα στο δωμάτιο κουνάμενη και λυγάμενη, πήγα πάνω από το κρεβάτι και τον άφησα να με βλέπει. Είχε μείνει να κοιτάζει και δεν μίλαγε. Είχε ήδη ανοίξει το κρασί που είχαμε πάρει και έπινε. Κάθομαι διπλα του και του λέω, ψιθυριστά:

-    «Τι έγινε; Για μένα δεν έχει κρασάκι;»

-    «Ότι θες εσύ μάτια μου!», μου λέει.

Σηκώνεται και κάθεται δίπλα μου. Μου βάζει κρασί, πίνω μια - δυο γουλιές, πάω να ανάψω τσιγάρο και μου προσφέρει φωτιά. Άρχισα να τρελαίνομαι! Μου άρεσε που με περιποιότανε.

-    «Σήκω πάλι λίγο να σε δω…», μου λέει.

Σηκώνομαι, κάνω μια γύρα - γύρω από τον εαυτό μου αφήνοντας το στρινγκάκι να φανεί καθώς σηκωνόταν το μπέιμπυ ντολ. Ξανακάθομαι…

-    «Φτάνει αυτό ή θες κι άλλο;», τον ρωτάω.

-    «Όλη νύχτα θα μπορούσα να σε βλέπω! Χαλάλι που άργησες στο μπάνιο…», μου λέει.

-    «Ε, το καλό πράγμα αργεί να γίνει μωρό μου…», απαντάω, θέλοντας να του δώσω θάρρος να ξεκινήσει το παιχνίδι…

Αυτός το πήρε χαμπάρι γιατί μου πιάνει το χέρι και μου είπε να γυρίσω προς την μεριά του. Αυτό έκανα. Γύρισα και παρατήρησα πως η πούτσα του ήταν πλέον κανονικά καυλωμένη, κάτω βέβαια από την πετσέτα, αλλά το φούσκωμα ήταν εντονότατο!

-    «Για πες μου…», μου λέει. «Πώς αισθάνεσαι με αυτά τα ρούχα και την περούκα;»

-    «Περίεργα…», του λέω. «Αλλά όμορφα!»

-    «Χαίρομαι που σου αρέσουν! Και ξέρεις κάτι; Από δω και πέρα θα σε φωνάζω Χριστίνα. Σε πειράζει;»

-    «Όχι, καθόλου!», του απάντησα.

Άρχισε να με χαϊδεύει στην μέση και την πλάτη, και σκύβοντας στο αφτί μου με ρώτησε με πολύ χαμηλή καυλωμένη φωνή:

-    «Σου αρέσει;»

-    «Ναι, ναι πάρα πολύ!», απάντησα κι εγώ ξελιγωμένη για το καυλί του.

Άρχισε τότε να με χαϊδεύει κανονικά. Έβαλε το χέρι του κάτω από το μπέιμπι ντολ, το έφερε μπροστά και άρχισε να μου χαϊδεύει τα μικρά μου βυζάκια και να τσιμπάει τις ρώγες μου. Σε κάποια στιγμή μου λέει:

-    «Μου έχεις κάνει μεγάλη ζημιά…!»

-    «Τι ζημιά;», του λέω εγώ.

-    «Να… δες!», απαντάει.

Και μου πιάνει το χέρι και το βάζει πάνω στον καυλωμένο πούτσο του και αρχίζει να μου το τρίβει πάνω του. Άρχισα να του την παίζω χωρίς ακόμα να έχει βγάλει την πετσέτα. Αυτός πήρε το χέρι του από το δικό μου μόλις κατάλαβε πως δεν χρειαζόταν να μου οδηγεί το χέρι. Εγώ συνέχισα να τον μαλακίζω πάντα πάνω από την πετσέτα, μέχρι που μου έπιασε το χέρι και το έβαλε κάτω από την πετσέτα πάνω στο πόδι του και χωρίς να μιλάει με κοίταζε.

Έχω γυρίσει πλέον στο πλάι, αυτός μου χαϊδεύει τον κώλο και με το βλέμμα του μου λέει: «Προχώρα! Πιάσε μου τον πούτσο!». Και αυτό κάνω. Συνεχίζω και πιάνω το καυλί του κάτω από την πετσέτα. Ένα καυλί πολύ χοντρό και μακρύ, τεράστιο! Θα μπορούσα να πω ούτε στην φαντασία μου δεν το έφερνα για τόσο πολύ μεγάλο.

Αυτός τράβηξε την πετσέτα και αποκαλύφτηκε ο πούτσος του σε όλο του το μεγαλείο. Ένας τεράστιος πούτσος, πολύ χοντρός, τον ξύριζε κιόλας και ήταν λείος και απαλός. Με τράβηξε πιο κοντά του και με το δεξί του χέρι μου έπιασε το κεφάλι και το έφερε προς το καυλί του λέγοντας μου να του δώσω ένα φιλάκι πεταχτό.

Αυτό έκανα… Έσκυψα και του φίλησα τον πούτσο. Αυτός τότε μου έβαλε το κεφάλι μου στην κοιλιά του.

-    «Κάτσε εκεί!», μου είπε με ψιλο-αυταρχική φωνή.

Αυτό λοιπόν έκανα. Είχα ξαπλώσει και είχα βάλει το κεφάλι μου στην κοιλιά του και του έπαιζα το πούτσο που ήταν στητός και όρθιος μπροστά στα μάτια μου, ενώ αυτός είχε χώσει δυο δάχτυλα μέσα στον κώλο μου και μου τον γαμούσε με δύναμη.

-    «Σου αρέσει μωρό μου;», μου λέει.

-    «Ναι!», του απάντησα. «Ναι! Είμαι τρελαμένη!»

-    «Όλη μέρα με έχεις μέσα στην καύλα ψώλα μου. Τώρα θα πάρω την εκδίκηση μου!», απάντησε. «Ρούφα με…», συνέχισε και μου πιάνει το κεφάλι και μου το βάζει πάνω στο καυλί του.

Άνοιξα το στόμα μου και τον πήρα μέσα μου. Άρχισε να μου κουνάει το κεφάλι με το ένα χέρι ενώ με το άλλο μου γαμούσε τον κώλο. Ένιωθα να με πνίγει ο πούτσος του. Ήταν πολύ μεγάλος για να τον βάλω όλο μέσα στο στόμα μου. Αυτός μου πίεζε το κεφάλι συνέχεια για να τον πάρω όλο και πιο βαθιά στο στόμα, ενώ έλεγε συνέχεια:

-    «Ρούφα μωρή, ρούφα μωρή ψώλα!!!»

Πνιγόμουνα… άρχισα να δακρύζω… μέχρι που ένιωσα το καυλί του να τεντώνεται και κατάλαβα πως ήταν έτοιμος να χύσει. Προσπάθησα να ξεφύγω αλλά μάταια… Αυτός μου πίεσε το κεφάλι πιο πολύ λέγοντας μου:

-    «Θα με πάρεις μέσα σου. Θα τα πιείς όλα και κάθε μέρα θα στα δίνω να τα πίνεις από εδώ και πέρα!!!»

Και αφού μου κάρφωσε το καυλί του στο στόμα μου, έχυσε. Το χύσι του πετάχτηκε πηχτό και καυτό στο λάρυγγα μου. Νόμιζα πως θα πεθάνω… πνιγόμουν. Όταν άδειασε για τα καλά τον πούτσο του μέσα στο στόμα μου, τότε μου άφησε το κεφάλι. Απλά με πίεσε μετά να του τον γλείψω και να μην του αφήσω καθόλου χύσια πάνω του.

Έτσι λοιπόν πέσαμε να κοιμηθούμε. Δεν μπορώ να πω πως είχα ευχαριστηθεί, εξάλλου δεν είχα χύσει, και προσπάθησα να κοιμηθώ ενώ ήμουν μέσα στην καύλα. Ήθελα τον πούτσο μέσα μου μέσα στον κώλο μου. Κόντευε να με πάρει ο ύπνος όταν ένιωσα το χέρι του να μου χαϊδεύει τον κώλο. Είχα γυρίσει στο πλάι… σε λίγο το χέρι του έγινε πιο τολμηρό και παραμέρισε το στρινγκ και μου έβαλε ένα δάχτυλο μέσα μου. Σε λίγο τα δάχτυλα έγιναν δυο. Καύλωνα τόσο πολύ που το καυλί μου έχυνε μόνο του.

Σε λίγο σταμάτησε. «Τι αυτό ήταν;», σκέφτηκα. «Κρίμα τώρα που καύλωσα πάλι…», και ενώ σκεπτόμουν αυτά ένιωσα τον πούτσο του δυνατό και καυλωμένο να τρίβεται στον κώλο μου. Άρχισα κι εγώ τότε να ψιλο-κουνάω τον κώλο μου. Άρχισε αυτός τότε να σπρώχνει προς τα μπροστά να προσπαθεί να χωθεί μέσα μου, αλλά μάταια… Ήμουν πολύ σφιχτός.

Τότε αυτός σάλιωσε το ένα το χέρι ενώ με το άλλο μου σήκωσε το ένα κωλομέρι και μου έσπρωξε το σάλιο του μέσα μου. Προσπάθησε πάλι να τον χώσει αλλά ήταν πολύ χοντρός ο πούτσος του. Έγειρε τότε στο αφτί μου και μου είπε:

-    «Νόμιζες πως τελειώσαμε μωρό μου; Έχω πολλές καύλες και δύσκολα θα ξεμπερδέψεις μαζί μου…»

Γύρισα τότε από την μεριά του και άρχισα να του χαϊδεύω το καυλί.

-     «Πάρε την ενυδατική και βάλε μου για να γλιστράει…», του είπα.

Αυτός λοιπόν πήρε την ενυδατική κρέμα με έβαλε ανάσκελα μου σήκωσε τα πόδια και μου έβαλε μπόλικη στο κώλο. Ήρθε πάνω μου με έβαλε να κρατάω τα πόδια μου ανοιχτά και προς τα πάνω. Και πάλι έβαλε το μεγάλο του πουτσοκέφαλο στην τρύπα μου, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε...

-    «Είσαι πολύ στενή… Γύρνα καλύτερα στα τέσσερα!», μου λέει.

Με γύρισε λοιπόν στα τέσσερα και άρχισε να χύνει ποσότητες κρέμας μέσα μου ενώ με τα δάχτυλα του με άνοιγε...

-     «Σκάψε με!», του φώναξα. «Άνοιξε με, μάθε με…»

-    «Θα σε ανοίξω!», μου είπε. «Θα σε ανοίξω για καλά…!»

Και άρχισε να πιέζει πάλι τον καυλωμένο του πούτσο στον κώλο μου. Τώρα όμως ήταν καλύτερα, τον ένιωθα να γλιστράει. Άρχισε να πιέζει και να πηγαίνει μπρος - πίσω. Λίγο - λίγο έμπαινε μέσα μου… οπότε σε κάποια στιγμή ένιωσα το κεφάλι του πούτσου του να έχει μπει μέσα μου.

-    «Έχεις υπέροχο κώλο!», μου είπε.

Και με μια κίνηση μπήκε πλέον μέσα μου. Ένιωσα να κόβομαι στα δύο. Ο κώλος μου με πόνεσε, με έτσουξε και έκανα να φύγω αλλά με κράτησε από την μέση. Άρχισε να μπαινοβγαίνει ρυθμικά μέσα μου. Τον ένιωθα να με ανοίγει. Άρχισα να βογκάω. Είχα πέσει στο μαξιλάρι και βόγκαγα. Ο αρχικός πόνος είχε φύγει και είχε πάρει την θέση του σε μια ατελείωτη καύλα. Σε λίγο τον ένιωσα που βγήκε από μέσα μου.

-    «Μην τραβιέσαι…», του είπα. «Χύσε μέσα μου!»

-    «Περίμενε!», μου απάντησε. «Δεν βγήκα γιατί θέλω να χύσω, περίμενε…»

Και μου έβαλε κι άλλη ενυδατική και ξάπλωσε και με έβαλε να κάτσω πάνω του. Τώρα είχα εγώ τον πρώτο λόγο. Τον έβαζα μέσα μου όσο ήθελα, σε λίγο με έβαλε να ξαπλώσω ανάσκελα. Μου είπε να κρατάω τα πόδια μου και αφού μου έβαλε πάλι κρέμα μπήκε ξανά μέσα μου. Τώρα ο κώλος μου είχε συνηθίσει… τον ήθελα μέσα μου. Άρχισε να μπαίνει με δύναμη και γρήγορα. Με έσκιζε! Δαγκωνόμουν για να μην φωνάξω. Δάκρυα καύλας έτρεχαν από τα μάτια μου.

Άρχισα να τον ακούω να μου λέει πως θέλει να με χύσει. Ήταν η ώρα του να με χύσει και πως θα με έχυνε πολλές φορές από εδώ και πέρα, πως θα με έκανε την τσούλα του πως θα με γαμούσε ασταμάτητα, πως όπου και να πήγαινε θα με έπαιρνε μαζί γιατί ήμουν η προσωπική του πουτάνα και διάφορα άλλα τέτοια.

Τότε τον ένιωσα να με καρφώνει με δύναμη και να μένει μέσα μου χωρίς πλέον να κουνιέται. Κατάλαβα πως θα με έχυνε και τον ένιωθα να συσπάται μέσα μου ενώ τα χύσια του να πλημυρίζουν τον κώλο μου. Μόλις ένιωσα τα χύσια του καυτά μέσα μου έχυσα κι εγώ και έχυσα τόσο δυνατά που τα χύσια μου πεταχτήκανε στο πρόσωπό μου.

Αυτή ήταν η πρώτη μου επαφή. Από τότε περάσαμε καλά για ένα χρόνο περίπου. Πράγματι, όπου πήγαινε με έπαιρνε μαζί του. Με έκανε όπως το είχε πει την προσωπική του πουτάνα. Μετά έφυγε για Αμερική και δεν τον ξαναείδα. Από τότε μια και μόνη φορά ξαναπήγα με άντρα.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")