Μια καυτή εμπειρία με την Ντόνα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Ενώ καθόταν ήρεμα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, οι δύο γυναίκες συζητούσαν χαλαρά για το πόσο όμορφη ήταν η Ντόνα και για την έκπληξη που θα ένιωθε ένας άλλος άντρας αν έχωνε το χέρι του κάτω από τη φούστα της Ντόνα και ψηλαφούσε τον «κόλπο» της.

-    «Τι νομίζεις ότι θα συνέβαινε αν ένας βαρβάτος άντρας κατέβαζε το καλσόν της;», είπε η Ντίνα γελώντας.

-    «Το πιθανότερο είναι ότι θα την γυρνούσε ανάποδα για να την γαμήσει στον κώλο…», απάντησε η Μάργκο προσπαθώντας να συγκρατήσει τα γέλια της.

-    «Ή μπορεί να έβγαζε έξω τον πούτσο του και θα ανάγκαζε τη μικρούλα Ντόνα να τον γλείψει. Πώς θα σου φαινόταν αυτό, κοριτσάκι; Θα σου άρεσε να γλείψεις έναν μεγάλο, σκληρό πούτσο;»

Ο Ντον δεν απάντησε και η Ντίνα στράφηκε εκνευρισμένη προς το μέρος του και είπε:

-    «Η Μάργκο σου έκανε μια ερώτηση, μουνί. Απάντησέ της, αλλιώς θα σταματήσω το αυτοκίνητο και θα σε κάνω να εύχεσαι να είχες απαντήσει από την αρχή!»

Με δάκρυα να ανεβαίνουν στα μάτια του, ο Ντον απάντησε ήρεμα:

-    «Όχι, δεν θα μου άρεσε καθόλου».

-    «Έτσι μπράβο!», απάντησε η Ντίνα. «Ωστόσο καταλαβαίνεις πολύ καλά ότι η γνώμη σου δεν έχει καμιά σημασία, παλιόμουνο, και καλά θα κάνεις να σταματήσεις να κλαψουρίζεις γιατί θα αρχίσει να τρέχει η μάσκαρα!»

Κι εκείνος με ακόμα πιο σιγανή φωνή απάντησε:

-    «Μάλιστα, κυρία, κατάλαβα».

Η Μάργκο σταμάτησε το αυτοκίνητο σε ένα απομονωμένο σημείο στο πίσω μέρος του πάρκινγκ και, αφού έσβησε τη μηχανή, έσκυψε προς το μέρος της Ντίνας και της έδωσε ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο.

-    «Θεέ μου, με ανάβεις!», αναστέναξε. «Θέλω να σε φάω εδώ και τώρα!»

Η Ντίνα ξεκούμπωσε τη μπλούζα της και πρόσφερε τα μεγάλα βυζιά της στο πεινασμένο στόμα της Μάργκο.

-    «Μμμμμμμμμμμ….», είπε, ενώ η καυτή γλώσσα της Μάργκο έγλειφε τη σκληρή ρώγα της. «Το κάνεις πολύ καλύτερα από το αρσενικό πουτανάκι εκεί πίσω, πράγμα λογικό αφού εσύ έχεις μεγαλύτερη πείρα και εξάσκηση απ’ ότι αυτός».

Ο Ντον κοίταζε λυπημένα τη γυναίκα του να αφήνει την κοκκινομάλλα λεσβία να καταβροχθίζει τα πλούσια βυζιά της. Παρόλα αυτά η «κίνηση» ανάμεσα στα πόδια του δεν άφηνε αμφιβολία ότι είχε καυλώσει. Η Ντίνα χαμογέλασε γλυκά στον άντρα της και είπε:

-    «Καύλωσε το κοριτσάκι μου, ή ακόμα; Έλα τώρα, Ντόνα, δείξε στη μανούλα πόσο μεγάλο και σκληρό είναι το καυλί σου…»

Αφού ακούμπησε πίσω στο κάθισμα, ο Ντον σήκωσε αργά τη δερμάτινη φούστα του, αποκαλύπτοντας το δαντελένιο σλιπάκι που κάλυπτε τον καυλωμένο πούτσο του.

-    «Ωωωωωωωω! Μάργκο, κοίταξέ την!», είπε η Ντίνα αναστενάζοντας. «Η τσουλίτσα μας έχει ένα όμορφο σκληρό καυλί κρυμμένο στο βρακάκι της. Λες να τη βάλουμε να το παίξει για χάρη μας;»

Σταματώντας να γλείφει τη ρώγα της Ντίνας, η Μάργκο άπλωσε το χέρι της, έπιασε την ψωλή του Ντον και απάντησε:

-    «Όχι, ας την κάνουμε να περιμένει. Θα ήταν πολύ εύκολο να την κάνουμε να χύσει εδώ στο αυτοκίνητο. Ας την κάνουμε να χύσει μέσα στο εμπορικό κέντρο!»

Σχεδόν ενστικτωδώς, ο Ντον μόλις σκέφτηκε ότι θα έπαιζε το κρέας του σε ένα τόσο ανοίκειο σκηνικό άρχισε να κλαψουρίζει:

-    «Σας παρακαλώ, μην με αναγκάσετε να το κάνω εκεί. Ντρέπομαι τόσο πολύ…»

Σε μια έκρηξη θυμού, η Ντίνα άρπαξε τον Ντον από τα αρχίδια και με σταθερή φωνή του είπε:

-    «Μην μου αντιμιλάς εμένα κοριτσάκι. Ακούς; Ξέρεις, δεν μου είναι καθόλου δύσκολο να σε γονατίσω. Να, έτσι!»

Ταυτόχρονα πίεζε δυνατά τα μαλακά αρχίδια του με το χέρι της.

-    «Αααααααααχχχχχχχ!!!», ούρλιαξε εκείνος.

Αφού του ζούληξε για άλλη μια φορά τα αρχίδια, τον ρώτησε ήρεμα:

-    «Με κατάλαβες, παλιόμουνο;»

-    «Ναι…», ψέλλισε ο Ντον. «Ότι πεις, αρκεί να σταματήσεις να με πονάς!»

-    «Τώρα μιλάς σωστά!», είπε η Ντίνα με ικανοποίηση και πρόσθεσε: «Τώρα, λοιπόν, θα πάμε στο εμπορικό κέντρο και θα κάνεις ότι σου πούμε. Το ‘πιασες;»

Με δάκρυα να κυλούν από τα μάτια του, ο Ντον δεν είχε άλλη επιλογή παρά να γνέψει καταφατικά. Μόλις μπήκαν στο κτίριο, η Ντίνα έπιασε τον Ντον από το χέρι και τον οδήγησε στις γυναικείες τουαλέτες.

-    «Τι δουλειά έχουμε εδώ πέρα;», ρώτησε δειλά εκείνος.

Σχεδόν After making an evil laugh, η Ντίνα απάντησε:

-    «Λοιπόν, Ντόνα, θα σε ‘αποκαλύψουμε’ στην πρώτη γυναίκα που θα μπει από αυτή την πόρτα και θα δούμε αν θα θελήσει να σε δει να τον παίζεις…»

-    «Κι αν καλέσει την αστυνομία;»

-    «Ε, σε αυτή την περίπτωση…», απάντησε ήρεμα η Μάργκο. «…φαντάζομαι ότι θα έχεις μπλεξίματα. Έτσι δεν είναι Ντινάκι;»

-    «Πολύ σωστά!», απάντησε χαμογελώντας η Ντίνα. «Οπότε καλά θα ήταν να παίξεις καλά το ρόλο σου για να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Εντάξει;»

Συνειδητοποιώντας ότι δεν μπορούσε να τις μεταπείσει, ο Ντον απλώς κούνησε το κεφάλι του και περίμενε το αναπόφευκτο. Δέκα δευτερόλεπτα αργότερα άνοιξε διάπλατα η πόρτα, μπήκε μια γυναίκα γύρω στα σαράντα και κατευθύνθηκε σε μια από τις τουαλέτες στο πίσω μέρος του χώρου. Αφού είχε τελειώσει τη δουλειά της και έπλενε τα χέρια της, η Ντίνα την ρώτησε χαλαρά:

-    «Μπορώ να σου κάνω μια ερώτηση;»

-    «Βεβαίως!», απάντησε η όμορφη μελαχρινή. «Γιατί όχι;»

Η Ντίνα συνέχισε:

-    «Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα λεπτό ζήτημα. Αλλά πριν προχωρήσω, θα ήθελα τη γνώμη σου για τη φίλη μου…», είπε γνέφοντας προς τον Ντον. «Την βρίσκεις όμορφη;»

Η άγνωστη έριξε μια γρήγορη ματιά από πάνω μέχρι κάτω στην Ντόνα και απάντησε με ειλικρίνεια:

-    «Ούτε όμορφη ούτε άσχημη!»

-    «Το ίδιο θα έλεγα κι εγώ…», είπε η Ντίνα και συνέχισε ενώ σήκωσε τη φούστα του Ντον. «Τι γνώμη έχεις για το εσώρουχό της;»

Αυτή τη φορά, η γυναίκα κοίταξε με έκπληξη τον πούτσο του Ντον και σχεδόν ψιθυρίζοντας απάντησε:

-    «Είναι πολύ όμορφο! Έχω μια ιδιαίτερη προτίμηση στη δαντέλα!»

-    «Μμμμμμμμμμ… Κι εγώ το ίδιο!», απάντησε η Ντίνα. «Έχω μια τελευταία ερώτηση για σένα και μετά μπορείς να φύγεις».

Η μελαχρινή περίμενε υπομονετικά την ερώτηση της Ντίνας, ενώ δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια της από τον καυλωμένο πούτσο του Ντον.

-    «Μάργκο, θα μπορούσες να μας κάνεις την τιμή;», είπε η Ντίνα στη φίλη της, η οποία απομάκρυνε ήρεμα το εσώρουχο του Ντον για να αποκαλύψει το σκληρό καυλί του σε κοινή θέα.

-    «Θεέ μου!», είπε η γυναίκα. «Αυτή ή μάλλον αυτός έχει αρχίδια!»

-    «Προτιμάμε να αναφερόμαστε σε αυτόν ως γυναίκα…», είπε η Ντίνα ενώ η Μάργκο άρχισε να παίζει με τον πούτσο του Ντον.

-    «Μάλιστα. Το όνομά της είναι Ντόνα».

-    «Κατάλαβα…», είπε δειλά η γυναίκα. «Γιατί είναι ντυμένος έτσι; Εννοώ, αφού έχει αρχίδια και τα ρέστα;»

-    «Δεν την βρίσκεις πολύ ερωτική;», απάντησε η Μάργκο. «Κοίτα πόσο ταιριάζουν τα αρχίδια με τα ρούχα της».

Η μελαχρινή άρχισε να βαριανασαίνει και όταν η Ντίνα την έπιασε από το χέρι και την οδήγησε προς το μέρος του Ντον, δεν πρόβαλε καμιά αντίσταση. Μάλιστα, χωρίς καν να της το ζητήσουν, άπλωσε το χέρι της, έπιασε τα αρχίδια του Ντον και άρχισε να του παίζει το παλλόμενο καυλί.

-    «Λοιπόν, τι γνώμη έχεις για τον πούτσο της φίλης μου;», ψιθύρισε η Ντίνα ενώ χάιδευε με το χέρι της τον κώλο της μελαχρινής. «Είναι μεγάλος και σκληρός. Έτσι δεν είναι;»

-    «Ναι!», απάντησε η γυναίκα. «Είναι πολύ σκληρός! Θα σας πείραζε αν τον έγλειφα;»

-    «Καθόλου!», απάντησε η Ντίνα. «Αλλά αν το κάνεις, θα πρέπει να με αφήσεις να δοκιμάσω το μουνάκι σου…»

-    «Κανένα πρόβλημα!», απάντησε η γυναίκα χωρίς να απομακρύνει το βλέμμα της από το καυλί του Ντον. «Απλώς κατέβασε το εσώρουχό μου. Εγώ έχω άλλη δουλειά αυτή τη στιγμή. Πρέπει οπωσδήποτε να γλείψω αυτόν τον όμορφο πούτσο!»

Ο Ντον ακούμπησε στον πάγκο με τους νιπτήρες ενώ η άγνωστη γυναίκα είχε βάλει στο στόμα της τον πούτσο του. Στο μεταξύ, η Ντίνα είχε στρέψει την προσοχή της στο μουνί της μελαχρινής.

-    «Βοήθησέ με μωρό μου…», είπε στη Μάργκο. «Κράτησε ψηλά τη φούστα κι εγώ θα βγάλω το εσώρουχο».

Ήταν λες και άνοιγε το χριστουγεννιάτικο δώρο της…

-    «Θεέ μου! Κοίτα Μάργκο, κοίτα αυτόν το θάμνο. Είναι απίστευτο!»


-    «Μμμμμμμμ…», απάντησε η Μάργκο. «Λατρεύω τα τριχωτά μουνιά. Εσύ;»

Η ερώτηση ήταν μάλλον περιττή, καθώς η Ντίνα είχε ήδη ορμήξει και το στόμα της καταβρόχθιζε το παλλόμενο όργανο της μελαχρινής. Τα πόδια της μελαχρινής λύγισαν όταν η γλώσσα της Ντίνας ακούμπησε τη σκληρή κλειτορίδα της. Η αίσθηση ότι είχε ένα τόσο σκληρό καυλί στο στόμα της ενώ της έγλειφαν το μουνάκι ήταν περισσότερο απ’ όσο μπορούσε να αντέξει…

Το μουνί της συσπάστηκε τρεις ή τέσσερις φορές ώσπου ένας βίαιος οργασμός απλώθηκε στην τρύπα της. Ο ήχος ηδονής της μελαχρινής ήταν η αφορμή που έψαχνε ο Ντον για να απελευθερώσει τα ζεστά χύσια του στο στόμα της άγνωστης τσιμπουκλούς.

Την ίδια ώρα η Μάργκο γλίστρησε τα δάχτυλά της στο καυλωμένο μουνί της που έσταζε και έχυσε κι αυτή την ώρα που παρακολουθούσε την όμορφη μελαχρινή να καταπίνει πρόθυμα τα χύσια από το καυλί του Ντον. Μετά από ένα με δύο λεπτά, η Ντίνα φίλησε στο στόμα την μελαχρινή και τη ρώτησε:

-    «Λοιπόν, τι έχεις να πεις για την φίλη μου;»

Η μελαχρινή έσκυψε, έγλειψε μια τελευταία φορά τον πούτσο του Ντον και είπε:

-    «Είναι… διαφορετική. Αυτή είναι η λέξη που την χαρακτηρίζει. Απλώς διαφορετική!»