Με το τραβελάκι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Γύρισα σπίτι χθες από ένα κοντινό καφέ όπου είχα πάει να δω το ματς με κάτι φίλους. Άνοιξα την τηλεόραση και έπεσα πάνω σε ένα κανάλι με τηλεπωλήσεις που έδειχνε ένα μούναρο να κάνει γυμναστική πάνω σε ένα από αυτά τα πολυόργανα που διαφημίζονται κατά καιρούς. Δεν ήθελα και πολύ για να καυλώσω με το μωρό που έβλεπα.

Πάνω λοιπόν στις καύλες μου τηλεφώνησα σε κάποιο τραβελάκι (άπαιχτο) που βοηθάει την κατάσταση στις δύσκολες ώρες. Δεν είπαμε και πολλά από το τηλέφωνο μια που και το σπίτι το ξέρει και με λίγα λόγια δεν είχαμε να κάνουμε καμιά ιδιαίτερη συμφωνία.

Μέχρι να έρθει κόντευε να σπάσει η πούτσα μου από την καύλα…

Τελικά έφτασε.

Χτύπησε το κουδούνι και της άνοιξα. Κάθε φορά που συναντιόμασταν ήταν όλο και περισσότερο καύλα. Κάτσαμε στον καναπέ για την τυπική χαιρετούρα και πριν προλάβω να τη ρωτήσω αν θέλει κάτι να πιει έφερε τα καυλόχειλα της στα δικά μου κι έχωσε τη γλώσσα της στο στόμα μου. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε με καύλα. Χούφτωσα το στήθος της και  συνέχισα τρίβοντας τη ρώγα της απαλά.

Το φιλί μας έγινε πιο έντονο και αμέσως μετά άρχισε να γλύφει τους λοβούς των αυτιών μου κάνοντας το καυλί μου πέτρα. Ανασήκωσα το κοντό της φορεματάκι και άρχισα να χαϊδεύω τον ήδη καυλωμένο πούτσο της. Τον χάιδευα και τον έπαιζα απαλά και αργά στην αρχή μέχρι που από μόνη μου ζήτησε να της τον παίξω πιο γρήγορα.

-    Πιο σιγά καυλιάρη μου… θα χύσω.

Μουρμούρισε και τραβήχτηκε λίγο πιο πίσω. Με έσπρωξε να σηκωθώ και βιαστικά ξεκούμπωσε το παντελόνι και το κατέβασε μαζί με το εσώρουχο, και φτάνοντας το μέχρι τα γόνατα, πήρε αρχικά το πουτσοκέφαλο στο στόμα της και σιγά-σιγά προχώρησε μέχρι που το κάτω χείλος της ακούμπησε στα αρχίδια μου.

Κάθε φορά που ανέβαινε έπαιζε το πουτσοκέφαλο μου με τη γλώσσα της και κάθε φορά που τον έπαιρνε μέσα, ένιωθα το κεφάλι να ακουμπά στο βάθος.

Όσο με τρέλαινε από καύλα με το στόμα της άρχισε να μου χαϊδεύει την τρυπούλα μου μέχρι που το δάχτυλο της βρέθηκε μέσα μου. Ο πούτσος μου έγινε ακόμα πιο σκληρός κι εκείνη τον έβγαλε από το στόμα της και άρχισε να μου τον παίζει γρήγορα.

-    Θα σε χύσω καυλιάρα!

Της φώναξα και πριν προλάβω να το πω το πηχτό χύσι μου τινάχτηκε στο πρόσωπο της.

Δεν είχα προλάβει να βρω ακόμα την αναπνοή μου όταν μου είπε…

-    Σειρά μου.

Με έβαλε να ξαπλώσω στον καναπέ με την πλάτη και με τράβηξε προς το μέρος της. Σήκωσα τα πόδια μου στους ώμους της και ένιωσα την ψωλάρα της να πιέζει την τρύπα μου.

-    Είναι στενή, μου είπε, αλλά όχι για πολύ…

Και με μια απότομη κίνηση την ένιωσα να καρφώνεται στην κωλότρυπα μου. Καθώς με γαμούσε σαν τρελή ένιωσα το καυλί της να μεγαλώνει μέσα μου και η αναπνοή της γίνονταν πιο γρήγορη και τα βογκητά της πιο δυνατά.

-    Θα χύσω, δεν αντέχω άλλο.

Βόγκηξε και σκαρφάλωσε στο πρόσωπο μου, εκεί όπου μπορούσα να γλύψω την τρυπούλα της. Μαλακιζόταν με μανία καθώς την έγλυφα.

-    Χύνωωω!!!

Φώναξε κι έσπρωξα τη γλώσσα μου μέσα στην τρύπα της. Τα χύσια της τινάχτηκαν στον καναπέ μου και αφού έγειρε όλο το κορμί της πίσω πάνω στο δικό μου για λίγο, σηκώθηκε να ντυθεί.