Τρίο με τραβεστί

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η Τζούλια, αφού είχε ξεπαρθενέψει το κωλαράκι του Ανδρέα έχυνε στο πρόσωπό του. Μετά από αυτό ξαπλώσαμε όλοι ανάσκελα στο κρεβάτι και προσπαθούσαμε να βρούμε τις ανάσες μας. Η συνέχεια ήταν εξίσου ερεθιστική. Αφού κάναμε τσιγάρο είπαμε να πάμε όλοι μαζί για ένα μπανάκι. Εμένα το μυαλό μου δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από αυτό που είχε συμβεί και ήμουν αποφασισμένη αυτή η νύχτα να κρατήσει κι άλλο γιατί δεν ήμουν σίγουρη ότι θα ξαναζούσα κάτι τέτοιο. Από ότι φαίνεται και ο Ανδρέας είχε στο μυαλό του το ίδιο με εμένα!

Μέσα στην μπανιέρα το νερό έπεφτε καυτό και ερεθιστικό στα κορμιά μας. Η Τζούλια σαπούνιζε όλο μου το κορμί και έριχνε ελαφριές δαγκωματιές στο αφτί μου. Δεν σταμάταγε να μου ψιθυρίζει πόσο όμορφη είμαι και πόσο πολύ θέλει να μου γαμήσει το μουνάκι. Το χέρι της έτριβε απαλά την κλειτορίδα μου και η καύλα μου είχε αρχίσει να βαράει ξανά κόκκινο. Ο Ανδρέας είχε γεμίσει με αφρόλουτρο την παλάμη του και καθάριζε με ευλάβεια το όργανο της Τζούλιας. Της το έπαιζε με αργές κινήσεις και της χούφτωνε συνέχεια τον κώλο. Η Τζούλια με άφησε για λίγο και γύρισε προς το μέρος του χαϊδεύοντας του τον πούτσο. Έβλεπα τους δυο εραστές μου να αλληλο-χαϊδεύονται και να χουφτώνει ο ένας τον κώλο του άλλου.

Γέμισα το χέρι μου με αφρόλουτρο και αφού άλειψα καλά τις κωλοτρυπίδες και των δυο άρχισα να χώνω μέσα στα κωλαράκια τους τα δάχτυλά μου. Άρχισαν να αναστενάζουν και αποφασίσαμε ότι ήρθε η στιγμή να ξαναγυρίσουμε στο κρεβάτι. Η Τζούλια με έβαλε να ξαπλώσω ανάσκελα και χώθηκε αμέσως με τα μούτρα στο μουνάκι μου. Έσπρωχνε την γλώσσα της μέσα μου και στη συνέχεια ρουφούσε την κλειτορίδα μου. Ήταν ένα από τα καλύτερα γλειφομούνια που μου έχουν κάνει ποτέ. Ο Ανδρέας είχε κάτσει από πίσω από την Τζούλια και της έγλειφε το κωλαράκι και τα ξυρισμένα αρχιδάκια της.

Κατάλαβα ότι προετοίμαζε την εκδίκηση του. Θα την πήδαγε από τον κώλο όπως είχε κάνει κι αυτή νωρίτερα! Η Τζούλια συνέχιζε να γλείφει το μουνάκι μου, η γλωσσίτσα της έκανε θαύματα. Άρχισε να ανεβαίνει προς τα πάνω και κατάλαβα ότι ήρθε η στιγμή που περίμενε. Θα με γάμαγε και από το μουνάκι. Άνοιξα τα πόδια όσο μπορούσα και την πήρα αγκαλιά. Με φίλησε στο στόμα και μου είπε:

-    «Γλυκιά μου, θέλω τόσο πολύ να σε γαμήσω!»

Ο Ανδρέας είχε ανασηκωθεί και περίμενε την ευκαιρία του. Η Τζούλια άρχισε να μπαίνει στην αρχή σιγά μέσα μου αλλά εγώ δεν άντεχα την ήθελα μέσα μου βαθιά όσο βαθιά μπορούσε. Την τράβηξα πάνω μου με δύναμη και ο πούτσος της χώθηκε με ευκολία στο μουνάκι μου. Μμμμμμμμ τι καύλα ήταν αυτή... γαμιόμουνα με ένα τραβεστί και ο δικός μου παρακολουθούσε. Η Τζούλια έβαζε και έβγαζε τον πούτσο της από το μουνάκι μου με αυξανόμενο ρυθμό και εγώ την έσφιγγα δυνατά και την παρακαλούσα να μην σταματήσει.

Κάποια στιγμή σταμάτησε και κατάλαβα ότι είχε έρθει η ώρα για τον Ανδρέα. Στήθηκε από πίσω της και ακούμπησε τον πούτσο του στο κωλαράκι της. Η Τζούλια άρχισε να σπρώχνε το κωλαράκι της προς τον Ανδρέα χωρίς να βγαίνει από μέσα μου ούτε στιγμή. Είχαμε βάλει την Τζούλια στη μέση, αυτή μου γάμαγε το μουνάκι και την ίδια στιγμή ο Ανδρέας της ξέσκιζε τον κώλο. Ο Ανδρέας άρχιζε να φωνάζει:

-    «Σου αρέσει τραβέλι; Σου αρέσει που στο ξεσκίζω; Θα ήθελες να ήσουν στη θέση μου;»
Εγώ ένιωθα το βάρος των δυο κορμιών να πέφτουν πάνω μου το μουνάκι μου να γεμίζει υγρά και δεν άντεξα έφτασα σε έναν υπέροχο οργασμό κρατώντας τον πούτσο της Τζούλιας μέσα μου. Ο Ανδρέας την πήδαγε με λύσσα όπως δεν είχε πηδήξει εμένα ποτέ. Τραβήχτηκα για λίγο στην άκρη και παρακολουθούσα το θέαμα. Το καυλί του Ανδρέα μπαινοέβγαινε με δύναμη στον κώλο της Τζούλιας και το χέρι του μαλάκιζε τον πούτσο της. Η Τζούλια δεν άντεξε και βγάζοντας έναν αναστεναγμό άρχισε να χύνει στο χέρι του Ανδρέα και να σωριάζεται στο κρεβάτι σχεδόν λιπόθυμη.

Ο Ανδρέας φαίνεται δεν είχε ικανοποιηθεί και γύρισε προς το μέρος μου. Με άρπαξε και σχεδόν με το ζόρι με έστησε στα τέσσερα. Χωρίς καμία ειδοποίηση και προετοιμασία έχωσε με δύναμη τον πούτσο μου στον κώλο μου. Μου ήρθε να βάλω τα κλάματα από τον πόνο. Εκείνον δεν τον ένοιαζε καθόλου, ήταν τόσο θολωμένος από την καύλα του και τον μόνο που τον ένοιαζε ήταν να ξεσκίζει με πολύ δύναμη το κωλαράκι μου. Έτσι που ήμουν στημένη στα τέσσερα και με τον πούτσο του Ανδρέα βαθιά μέσα μου έψαξα με το χέρι μου τον πούτσο της Τζούλιας. Αυτή έκαμε μια κίνηση με το χείλη της σαν να μου έλεγε φτάνει όχι άλλο αλλά όπως είπα στην αρχή είχα σκοπό να τα ζήσω όλα εκείνη τη νύχτα. Έσκυψα ανάμεσα στα πόδια της και πήρα τον πεσμένο πούτσο της στο στόμα μου.

Ο Ανδρέας άρχισε να με γαμάει ακόμα πιο γρήγορα και σε λίγο έχυσε γεμίζοντας την κωλοτρυπίδα μου με υγρά. Εγώ με τον κώλο γεμάτο χύσια εξακολούθησα να γλείφω τον πούτσο της Τζούλιας που δεν έλεγε να σηκωθεί με τίποτα. Πέρασε αρκετή ώρα και τα χείλη μου πρηστήκαν αλλά κατάφερα τελικά να της τον σηκώσω. Αυτή τη φορά όμως δεν το έκανα για μένα. Οι τρύπες μου είχαν χορτάσει το κωλαράκι μου ακόμα πονούσε από το άγριο γαμήσι του Ανδρέα. Ήθελα εκδίκηση. Ήθελα να τον δω στημένο στα τέσσερα ξανά και από πίσω να τον γαμάει ένας πούτσος που εγώ τον είχα προετοιμάσει. Έσκυψα προς το μέρος της Τζούλιας και της είπα τι ήθελα. Αυτή πέρασε την γλώσσα της πάνω από τα χείλια μου και καυλιάρικα μου είπε:

-    «Μην ανησυχείς, σου έχω κάτι καλύτερο!»

Ο Ανδρέας όλη αυτή την ώρα ήταν ξαπλωμένος μπρούμυτα στο κρεβάτι και δεν είχε πάρει χαμπάρι τι τον περίμενε. Η Τζούλια τον γύρισε ανάσκελα και του σήκωσε ψηλά τα πόδια περνώντας τα στους ώμους της. Γύρισε και μου είπε:

-    «Μωρό μου έτσι δεν θα τον ξαναδείς τον αντρούλη σου!»

Έπεσε πάνω του και έσπρωξε τον πούτσο της για άλλη μια φορά στο κωλαράκι του Ανδρέα που αυτή την φορά δεν έφερε καμία αντίδραση. Η Τζούλια μπήκε όλη μέσα του και αυτός την έσφιξε στην αγκαλιά του. Άρχισαν να κουνιούνται στον ίδιο ρυθμό και ο Ανδρέας της έλεγε να μην σταματήσει, ότι είναι πολύ ωραία. Η Τζούλια τον γάμαγε χωρίς να σταματά και του έλεγε ότι έχει ωραίο κωλαράκι και ότι θα έρχεται κάθε βράδυ να τον παίρνει από πίσω. Τελικά μόνο εκδίκηση δεν ήταν αυτό! Το καλύτερο δώρο του έκανα του μπαγάσα.

Την Τζούλια δεν την ξαναείδαμε από τότε αλλά η ερωτική μας ζωή έγινε πολύ - πολύ καλύτερη.