Η Τζούλη ήταν αγοράκι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Ήταν πριν οκτώ χρόνια όταν ήμουν είκοσι χρονών. Είχα πάει με έναν κολλητό διακοπές στο χωριό του κοντά στο Ναύπλιο. Το πρώτο βράδυ κιόλας βγήκαμε στο Ναύπλιο. Η βραδιά ήταν όμορφη με ωραίες γυναικείες παρουσίες γύρω μας να παίζουμε με τα μάτια.

Τότε ήμουν ελεύθερος και φυσικά κάθε έξοδος ήταν ευκαιρία για νέες γνωριμίες. Αφού είχαμε πιει τουλάχιστον πέντε - έξι ποτάκια, πλησιάζουμε μια παρέα γυναικών που κάθονται παραδίπλα μας και ξεκινάμε την κουβέντα. Ήταν όλες γύρω στα δεκαοκτώ με είκοσι. Ανάμεσα τους ήταν μια άκρως εμφανίσιμη 1.80 περίπου, αρκετά γυμνασμένη μελαχρινή με υπέροχα χίλια.

Μετά τα πρώτα διαδικαστικά, εγώ κόλλησα μαζί της ενώ ο κολλητός έπαιζε με τις άλλες δυο. Πίναμε τα σφηνάκια μας, μιλούσαμε ψιλοχορεύαμε κιόλας.

Η θεά που φλέρταρα με πλησίαζε όλο και περισσότερο κι εγώ σκεφτόμουν πως θα γινόταν να φύγουμε να μείνουμε μόνοι μας. Πριν προλάβω να της το προτείνω, μου λέει πως την καυλώνω και θέλει να πάμε στο ξενοδοχείο της που ήταν δυο στενά παρακάτω. Η καύλα μου άρχισε να φτάνει στο απροχώρητο και ταυτόχρονα ευχαριστούσα τον Θεό που ήμουν τόσο τυχερός εκείνο το βράδυ.

Μετά από λίγο την κάναμε τα δυο μας. αρχίσαμε να φιλιόμαστε στο δρόμο. Σε δυο λεπτά ήμασταν στο δωμάτιο της. αρχίζουμε τρελά γλωσσόφιλα. Πάω να της ρουφήξω τα βυζάκια της και ήταν πολύ μικρά, σχεδόν ανύπαρκτα. τότε τρώω την πρώτη φλασιά και αρχίζω να υποπτεύομαι πως κάτι δεν πάει καλά. Τραβιέμαι λίγο πίσω και τότε η θεά γδύνεται τελείως.

Ήταν ένα άτριχο θεϊκό αγοράκι μεταμορφωμένο σε σέξι καυλιάρικο θηλυκό! Το πουλάκι της είχε σηκωθεί. Ήταν μικρό 12-13 πόντους αλλά ήταν τελείως άτριχη και μύριζε υπέροχα. Με πλησιάζει χωρίς να πει κουβέντα. Δεν αντιδρώ. Τότε με ξεβρακώνει και πιάνει την ψωλή μου και αρχίζει να με φιλάει και να με γλείφει. Με τσιμπούκωνε ασταμάτητα και κόντευα να τελειώσω.

Το πήρα απόφαση. Θα πάω με τραβεστί. Πριν τελειώσω, την ρίχνω στο κρεβάτι και αρχίζω να την γλείφω από τα πανέμορφα ποδαράκια της μέχρι τα μικρά βυζάκια της. Το παπαράκι της είχε καυλώσει πάλι και δεν με χάλασε. Της το παίρνω με το στόμα. Το έβαλα όλο μέσα. μύριζε καταπληκτικά. Γυρνάει ανάποδα και άρχισε να με τσιμπουκώνει κι αυτή.

Ξαφνικά, νιώθω τη γλώσσα της στην τρύπα μου. Απίστευτη ηδονή. Της κάνω κι εγώ το ίδιο. Γλειφόμασταν αρκετή ώρα ώσπου μου ψιθυρίζει πως θέλει να την γαμήσω, ενώ εγώ ήμουν στα όρια να χύσω παντού. Γυρνάει και κάθεται μπρούμυτα. Της σαλιώνω την κωλάρα και σιγά - σιγά άρχισα να διεισδύω μέσα της. Βόγκηξε με μεγάλη καύλα.

Το κωλαράκι της ήταν σφιχτό και ζεστό. Έπεσα όλος πάνω της και την πήδαγα ασταμάτητα. μετά από λίγο, έπιασα και το ψωλάκι της και ταυτόχρονα της το έπαιζα. Μέσα σε δέκα λεπτά άρχισε να χύνει κι εγώ καύλωνα ακόμα περισσότερο. Γυρνάει και μου τον παίρνει στα υπέροχα χίλια της. Σε δευτερόλεπτα τελειώνω μέσα στο στοματάκι της. Ήταν τόσα τα χύσια, που έτρεχαν σε όλο το πρόσωπο της. Ήταν υπέροχα!

Αφού πλυθήκαμε, κάναμε τσιγάρο και κουβεντιάσαμε για κανένα μισάωρο, γαμηθήκαμε ξανά μέχρι το πρωί. Η Τζούλη, που έχω να την δω πέντε χρόνια, ήταν το πρώτο τρανς που πήγα μαζί της. Έκτοτε, παρότι πάω κυρίως με γυναίκες και τώρα είμαι και αρραβωνιασμένος, πάντα έχω στο μυαλό μου εκείνη την υπέροχη βραδιά.