Πρώτη φορά με τρανς

Δημοσιεύθηκε από ale
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.96 (236 Votes)
Η γυναίκα μου είναι έκτος Αθηνών για επαγγελματικό ταξίδι, έχω να κάνω έρωτα τέσσερις ημέρες και η καύλα μου χτυπά κόκκινο. Ψάχνοντας  σε διάφορα site για να περάσει η ώρα μπαίνω σε ένα με τρανς. Δεν πέρασε πολύ ώρα και βλέπω μια κοπέλα με τέλειο κορμί αδύνατη με ωραίο πρόσωπο και τέλειο στήθος, Δεν ξέρω πως και γιατί, έπιασα το τηλέφωνο,  απάντησε μια καυλιάρα φωνή, με παρότρυνε να πάω να την γνωρίσω από κοντά και να διαπιστώσω ότι αυτά που γράφει είναι απολύτως αληθινά. Σαν υπνωτισμένος,  έκανα ένα ντουζάκι και ξεκίνησα για την διεύθυνση που μου είχε δώσει.

Μετά από λίγη ώρα είμαι κάτω από το διαμέρισμα, παίρνω τηλέφωνο, μου ανοίγει και μένω άφωνος με αυτό που έβλεπα. Μια γυναικάρα όμορφη, λαμπερή γεμάτη καύλα.

-    Πέρασε αγοράκι μου…

ακούγεται μια καυλιάρικα φωνή και μου δίνει ένα φιλάκι στο στόμα.

-    Είσαι ποιο όμορη απ’ ότι στη φωτογραφία.

-    Ευχαριστώ! Να βάλω ένα χυμό;

-    Ευχαρίστως.

Καθίσαμε στο σαλόνι και κουβεντιάζαμε για το τι θέλω τι με ευχαριστεί, αν έχω πάει με τρανς και διάφορα γύρω από τον έρωτα. Έχει περάσει κάποια ώρα, σηκώνετε με πιάνει από το χέρι και με οδηγεί στο δωμάτιο. Ένα καλόγουστο και ερωτικό δωμάτιο, με μεγάλο κρεβάτι. Αφού έβγαλα τα ρούχα μου, ξάπλωσα και περίμενα, παίζοντας ελαφρά με το καυλί μου. Η πόρτα άνοιξε και μια γυμνή θεά μπήκε στο δωμάτιο. Μόνο η πούτσα της φανέρωνε τη μη γνησιότατης σαν γυναίκα, μια πούτσα σε φυσιολογικές διαστάσεις και μέγεθος. Ξάπλωσε και μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο.

-    Έχεις πολύ ωραίο σώμα… μου είπε.

-    Ευχαριστώ… κι εσύ είσαι πολύ ωραία!

-    Πάντα στον άντρα μου αρέσει ο κώλος κι εσύ έχεις ωραίο κωλαράκι…

Ενώ μου τον χαδεύει με τα χέρια της και τα ωραία χειλάκια της ακουμπάνε πάνω στο καυλί μου και αρχίζει να το γλείφει. Ανοίγει το στόμα της, τον παίρνει όλο μέσα και η καύλα αρχίζει να γεμίζει το δωμάτιο. Έχουν περάσει μερικά λεπτά και η καύλα μου διώχνει όλες της αναστολές που είχα ως εκείνη τη στιγμή. Αφήνει για πρώτη φόρα το καυλί μου και ερχόμενη δίπλα μου, μου βάζει τη πούτσα της στο πρόσωπο μου και με  φωνή γεμάτη καύλα μου λέει:

-    Γλείψε κι εσύ την πούτσα μου, θα σου αρέσει.

Χωρίς να το σκεφτώ, άνοιξα δειλά-δειλά το στόμα μου και άρχισα να της γλείφω το καυλί. Με παρότρυνε να τον βάλω όλον μέσα στο στόμα μου πράγμα που δεν άργησα να κάνω. Έκανα για πρώτη φορά 69 και αντί για μουνί έγλειφα πούτσα. Αυτό κράτησε αρκετά λεπτά. Η Άντα ήταν αυτή που σταμάτησε πρώτη, μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο και φορώντας ένα προφυλακτικό μου είπε να  γυρίσω στα τέσσερα. Το έκανα χωρίς να φέρω αντίρρηση. Η καύλα δε μου άφηνε περιθώρια να σκεφτώ.

Μου έβαλε κρέμα ενώ άρχισε να παίζει με την τρύπα μου και ταυτόχρονα με την πούτσα μου. Ένα δάκτυλο ήταν αυτό που έκανε την είσοδο του στη τρύπα μου και σε λίγο και δεύτερο για αρκετή ώρα και βγάζοντας τα μου λέει να χαλαρώσω και να απολαύσω την πρώτη φορά που θα γαμηθώ. Αισθάνομαι το καυλί της να ακουμπά στην τρυπά μου και σιγά-σιγά να προσπαθεί να μπει μέσα μου. Επιφωνήματα πόνου έβγαιναν από το στόμα μου και η στύση μου είχε χαθεί τελείως. Η Άντα με παρότρυνε να χαλαρώσω, να φωνάζω ότι γαμιέμαι, ώστε να μας ακούει η κοπέλα που είχε για καθάρισμα και ήταν στο σαλόνι, για να καταλάβει ότι άλλος ένας άντρας γαμιέται από το καυλί της Άντας.

Ένας δυνατός πόνος, ένα βογκητό και το καυλί της πέρασε τον σφιγκτήρα μου και μπήκε μέσα μου. Έμεινε για λίγο εκεί και αφού βρήκα την αναπνοή μου άρχισε να τον βάζει λίγο-λίγο μέσα μου. Έχω χαλαρώσει λίγο και σιγά-σιγά μου τον βγάζει, ξαπλώνει κάτω, μου βάζει λίγο αλοιφή και μου λέει να καθίσω στην πούτσα της και να γαμηθώ σαν πουτάνα. Δεν άργησα να τον πάρω όλον μέσα μου και ο πόνος να δίνει τη θέση του στη καύλα. Η πούτσα μου άρχισε να καυλώνει και πάλι με την βοήθεια της Άντας.

Ο έλεγχος έχει χαθεί, γαμιέμαι σαν πουτάνα με τη πούτσα της Άντας φωνάζοντας ότι είμαι πουτάνα, ότι γαμιέμαι και μου αρέσει. Η πούτσα μου πονάει από καύλα και δεν άργησε να πετάξει επάνω στη κοιλιά της Άντας μεγάλες ποσότητες χύσια, χωρίς να την παίξω καθόλου. Αυτό που ζούσα ήταν πρωτόγνωρο. Έμεινα πάνω στην πούτσα της για αρκετή ώρα και αφού ηρέμησα από την ένταση, έσκυψα και της έδωσα ένα φιλί στο στόμα. Με αγκάλιασε και με καυλιάρικα φωνή με ρώτησε:

-    Σου άρεσε καυλιάρη μου;

Αν έλεγα όχι θα ήταν ψέμα  έγειρα πίσω και σιγά-σιγά η πούτσα της βγήκε από μέσα μου δημιουργώντας μια ανακούφιση. Μείναμε αγκαλιασμένοι αρκετή ώρα, παίρνοντας ο ένας τα χάδια του άλλου. Σε λίγο σηκώθηκα, ντύθηκα και δίνοντας ένα τελευταίο φιλί στη Άντα την ευχαρίστησα. Φεύγοντας μου είπε ότι θα τα πούμε πολύ σύντομα, γιατί όποιος βάλει καυλί στον κώλο του θα το ζητά πάντα.

Η κοπέλα στο σαλόνι με χαιρέτησε με ένα βλέμμα και χαμόγελο που έλεγε πολλά. Σε δυο ημέρες επέστρεψε η γυναίκα μου κάναμε τρελό έρωτα. Με ρώτησε αν γάμησα  τώρα που έλειπε της είπα την αλήθεια… όχι. Που να ξέρει ότι γαμήθηκα. Πέρασε μια εβδομάδα και τελικά η Άντα είχε δίκιο. Την πήρα τηλέφωνο να κλείσουμε ραντεβού να την επισκεφθώ. Αυτή τη φορά θα τη γαμήσω κι εγώ.

Περιμένω σχόλια.Copyright protected OW ref: 101910