Οι φίλες της φίλης

Δημοσιεύθηκε από pantelisk
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.58 (6 Votes)
"Αγάπη μου γύρισα" ακούστηκε μια φωνή. Σηκώνομαι και ανοίγω. Το κορίτσι μου είναι απέξω με άλλες δύο φίλες της.

-    Θα έχουμε καλεσμένους σήμερα.

Τις καλωσορίζω και τις βάζω μέσα.  Καθόμαστε όλοι στο σαλόνι και η συζήτηση αρχίζει. Παρατηρώ τις κοπέλες. Η μία είναι γύρω στο 1.65 με πεταχτά βυζιά και κώλο, ξανθιά με χείλη για αμαρτίες. Η δεύτερη είναι μαύρη, ψηλή γύρω στο 1.90, με μακριά ίσια μαλλιά. Ξεχωρίζει εμφανώς το φούσκωμα μπροστά κάτω από το κολλάν. Η πρώτη λεγόταν Μίνα και η δεύτερη Λία. Η αγάπη μου μετρίου αναστήματος, μελαχρινή, φοράει μία μίνι φούστα που αφήνει τα πόδια της γυμνά και ένα μπλουζάκι με αποκαλυπτικό μπούστο. Έχουμε σχέση μερικούς μήνες. Συνήθως με τρανσέξουαλ πήγαινα μόνο για στο σεξ, αλλά αυτή έχει κάτι το διαφορετικό.

Στο κρεβάτι μας αρέσει να πειραματιζόμαστε. Έχουμε δοκιμάσει διάφορα.  Η συζήτηση άρχισε να περιστρέφεται γύρω από το σεξ. Είχα αρχίσει να ερεθίζομαι όπως κι αυτές. Το κορίτσι μου τους περιέγραφε όσες φαντασιώσεις είχαμε πραγματοποιήσει μαζί.  Τους έλεγε πόσο της άρεσε να με πηδάει αυτή και πόσο πουτανάκι μπορούσα να γίνω. Είχαν αρχίσει να με κοιτάνε πεινασμένα. Στην ατμόσφαιρα υπήρχε ηλεκτρισμός και ηδονή. Ένιωθα ότι η αγάπη μου είχε καταστρώσει σχέδιο για απόψε και θα περνούσαμε καλά.

Κάποια στιγμή, με σήκωσε στην μέση του σαλονιού και άρχισε να με γδύνει. Οι άλλες παρακολουθούσαν. Σε λίγο ήμουν γυμνός μπροστά τους ενώ αυτές καθόταν στον καναπέ και παρακολουθούσαν.

-    Αγάπη μου δείξε την κωλοτρυπίδα που γαμάω κάθε βράδυ…

ακούστηκε. Ευθύς πήγα κοντά τους γύρισα πλάτη και άνοιξα τα κωλομέρια μου με τα δύο μου χέρια.  Αυτές άρχισαν να σχολιάζουν ενώ παραλληλία άρχισαν να πασπατεύουν τον κώλο μου. Κάποια μάλιστα έχωσε και δάχτυλο μέσα ενώ κάποια άλλη έφτυσε την κωλοτρυπίδα μου. Μου συμπεριφερόταν σαν να ήμουν αντικείμενο ηδονής και αυτό με καύλωνε απίστευτα.

-    Τώρα πέσε στα τέσσερα και περπάτα. Υπάκουσα. Έβγαλαν και οι τρεις τους πούτσους τους και άρχισαν να τις χαϊδεύουν.

Η αγάπη μου είχε μία πούτσα γύρω στα 18εκ με δύο τεράστια αρχίδια από κάτω που χωρούσαν μεγάλες ποσότητες σπέρματος. Η Μίνα τον είχε λίγο μικρότερο, αλλά πιο χοντρό. Κοίταξα τη Λία και αντίκρισα ένα τέρας. Ένα τεράστιο μαύρο παλαμάρι.

-    Έλα πουτανάκι να μας γλύψεις…

διέταξε. Πλησίασα στα τέσσερα και πήρα τον πούτσο της Μίνας στο στόμα μου ενώ τα χέρια μου είχαν γραπώσει τους άλλους δύο. Ρουφούσα αχόρταγα. Στην συνέχεια πήρα στο στόμα μου το καυλί της καλής μου. Το έγλειψα καλά και ήρθε η σειρά της Λίας. Άρχισα να χώνω αργά-αργά τον τεράστιο μαύρο πούτσο της στο στόμα μου. Το λαρύγγι μου ήταν γεμάτο και είχε πει μέχρι μόνο μέχρι τα μισά. Έπιασε το κεφάλι μου και το κουνούσε πάνω κάτω. Τα σάλια μου έτρεχαν στα αρχίδια της. Βογκούσε από την καύλα. Σηκώθηκαν και οι τρεις και όπως ήμουν στα γόνατα μου κάθιζαν πουτσοσκάμπιλα, ενώ εγώ ρουφούσα όποια ψωλή έβρισκα πρόχειρη.

-    Και τώρα θα σε ξεσκίσουμε. Γαμήστε τον πρώτα εσείς για να του ανοίξετε καλά τον κώλο και μετά θα αναλάβω εγώ…

είπε η Λία. Γονάτισα στον καναπέ.  Η αγάπη μου άρχισε να χώνει τον πούτσο της μέσα μέχρι που μπήκε όλος μέχρι τα αρχίδια και άρχισε να με γαμάει δυνατά, ενώ η Μίνα είχε σκύψει ανάσκελα από κάτω μου και μου έπαιρνε πίπα. Ένιωθα τα σαρκώδη χείλη της να κυλάνε απαλά πάνω στον σωλήνα του πούτσου μου. Σε λίγο άλλαξαν θέσεις. Η αγάπη μου με πίπωνε ενώ με γαμούσε η Μίνα. Η Λία ήρθε μπροστά μου και έχωσε την μαύρη ψωλάρα της στο στόμα.

Αφού με γάμησε μέχρι να ευχαριστηθεί, πήρε σειρά η Λία. Άρχισε να χώνει αργά-αργά το παλούκι της στην κωλοτρυπίδα μου. Ένιωθα πραγματικά να μου ανοίγει τον κώλο στα δύο. Πονούσα άλλα παράλληλα τον ήθελα όλο μέσα. Ευτυχώς είχαν κάνει καλή δουλειά οι άλλες δύο και με είχαν ανοίξει καλά. Άρχισε να με γαμάει. Πρώτη φορά ένιωθα τέτοια καύλα.  Δεν άργησα να χύσω στο στόμα αυτής της αγάπης μου. Σηκώθηκε με το στόμα της γεμάτο από τα χύσια μου και ήρθε και με φίλησε. Η Λία με γαμούσε ακατάπαυστα. Οι άλλες δύο ήρθαν μπροστά μου για να τις γλείψω. Άρχισα να τις πιπώνω εναλλάξ. Δεν άργησαν να χύσουν. Η μία πλημμύρισε το στόμα μου με το σπέρμα της ενώ η άλλη έχυσε στο πρόσωπο μου. Δεν άργησε να γεμίσει τον κώλο μου και η Λία με το καυτό σπέρμα της. Κάθισαν ξεθεωμένες στον καναπέ και εγώ ανάμεσά τους. Μόλις είχε πραγματοποιηθεί μια φαντασίωση μου.Copyright protected OW ref: 97663