Νυφική βραδιά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Ένα βράδυ, βρέθηκα στην Αθήνα. Πήρα ένα δωμάτιο σ' ένα ξενοδοχείο. Έκανα τις δουλειές μου και το βραδάκι γύρισα στο ξενοδοχείο να ξεκουραστώ.

Ετοιμάστηκα να κάνω ένα μπάνιο, γδύθηκα και μπήκα μέσα. Το ζεστό νερό κυλούσε πάνω μου και με χαλάρωνε… έπλυνα προσεχτικά το καυλί μου, πήρα τον αφρό και το ξυράφι και ξύρισα ότι είχε μεγαλώσει εδώ και δέκα μέρες.

Γυάλισε για τα καλά! Τον έπλυνα και συνέχισα με τον κώλο μου. Αφού πλύθηκε και αυτός τέλεια μέσα έξω, σκουπίστηκα και ξάπλωσα. Με το ζεστό μπάνιο είχα καυλώσει.

 Πήρα την εφημερίδα και άρχισα να κοιτάζω τις προσωπικές αγγελίες… γυναίκες έτσι και έτσι… και έτσι… και ξαφνικά, βλέπω μια αγγελία με μια διαφορετική γυναίκα… είναι η πρώτη φορά…

 Χτυπάω το κουδούνι και μου ανοίγει μια ωραία μελαχρινή γκόμενα 1.75 με ωραίο καλλίγραμμο σώμα. Μπαίνω σε ένα όμορφο σπίτι, με χαιρετάει και με ρωτάει πως με λένε. "Εμένα Ρέα" μου λέει.

Έρχεται κοντά μου και με το ένα χέρι της πιάνει το στήθος μου και με το άλλο τον κώλο μου. Εγώ έμεινα ακίνητος…

-Ώστε είναι η πρώτη σου φορά; Μου λέει.

"Ναι" κούνησα το κεφάλι μου. Μου δίνει ένα φιλί στο λαιμό και με τραβάει απ' το χέρι προς την κρεβατοκάμαρα.

Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ωραία! Χαμηλό φως, μερικά αρωματικά κεριά και ένα ωραίο στρογγυλό κρεβάτι με καθρέφτη.

-Γδύσου, ξάπλωσε και χαλάρωσε… μου λέει.

 Έβγαλα τα ρούχα μου και ξάπλωσα, απέναντι… η τηλεόραση έπαιζε ένα πορνό. Ήρθε κρατώντας δυο ποτά και μου πρόσφερε το ένα. Έτσι όπως καθόταν όρθια στο ημίφως, με ένα σχεδόν διάφανο μίνι νυχτικό, έμοιαζε με θεά!

-Είσαι πολύ όμορφη! Της είπα.

Χαμογέλασε και κάθισε δίπλα μου στο κρεβάτι. Το χέρι της έπιασε τον μηρό μου και άρχισε να με χαϊδεύει. Ανέβηκε μέχρι το μπαλάκια… μου τα' πιασε και έπαιξε λίγο. Εγώ είχα πια χαλαρώσει και ο πούτσος μου είχε γίνει πέτρα.

Τον έπιασε και τον έπαιξε λίγο… ήπιε μια γουλιά ποτό, άφησε το ποτήρι, έσκυψε και άρχισε να μου γλύφει τα μπαλάκια μου. Τα ρουφούσε κι έσφιγγε τον πούτσο μου. Σηκώθηκε και πήρε ένα προφυλακτικό μου το έβαλλε και με πήρε στο στόμα της. Με έγλυφε φανταστικά! Μου σήκωσε λίγο τα πόδια και άρχισε να γλύφει ανάμεσα στα αρχίδια και την κωλοτρυπίδα… με είχε καυλώσει πολύ. Σηκώνεται και με μια κίνηση βγάζει νυχτικό και το στριγκάκι της.

 Ένα μισοσηκωμένο όργανο εμφανίστηκε, παίρνει ένα προφυλακτικό και το φοράει. Έρχεται και μου τον παίρνει πάλι στο στόμα της, μου κάνει ένα φοβερό τσιμπούκι. Η καύλα μου είναι ατελείωτη! Αυτή εν τω μεταξύ έχει έρθει πάνω μου σε στάση 69! Βλέπω μπροστά μου έναν υπέροχο κώλο με δυο γυαλιστερά αρχίδια και μια πούτσα που παίρνει ακόμα φούσκωμα.

Πιάνω την όμορφη κωλάρα και φιλάω τα λεία κωλομέρια… η γλώσσα μου περνάει από τη σχισμή και φτάνει στα αρχίδια. Αισθάνομαι έντονη επιθυμία να τα γλύψω. Τα παίρνω στο στόμα… έχουν πολύ ωραία γεύση! Η πίπα της. . . . . . συνεχίζεται σε τρελό ρυθμό. Γλύφω τα αρχίδια και πιάνω τη πούτσα της. Αρχίζω να την παίζω κι αυτή μεγαλώνει και χοντραίνει απίστευτα. . . . 20εκ και χοντρή!

 Δεν πιστεύω στα μάτια μου. Έχει φτάσει μέχρι το στόμα μου… θέλω να τη δοκιμάσω, την παίρνω στο στόμα μου που με το ζόρι τη χωράει και αρχίζω να τη γλύφω σιγά-σιγά. Αυτό άρεσε στην Ρέα. Κόβει το ρυθμό της να απολαύσει το ξεπαρθένιασμα του στόματος μου… αρχίζει να κουνιέται σιγά-σιγά πάνω κάτω… έχει μπει η μισή μέσα και αρχίζω να πνίγομαι.

Κάνω νόημα στην. . . να σταματήσει. Τραβιέται λίγο έξω… εγώ προσπαθώ να πάρω ανάσα… αρχίζει πάλι να την σπρώχνει στο στόμα μου. Ταυτόχρονα βάζει ένα δάχτυλο στον κώλο μου… και άλλο ένα…

Η πούτσα της μπαίνει κι άλλο στο στόμα μου… έχει φτάσει στο λαρύγγι μου… τα δάχτυλα έχουν μπει ολόκληρα στην τρύπα μου… ο πούτσος μου στο στόμα της. . . . . η ψώλα της στο λάρυγγα μου να με πνίγει και η καύλα μου τόση, που κοντεύω να χύσω.

 Η Ρέα το καταλαβαίνει και με απελευθερώνει. Σηκώνεται και μου χαμογελάει…

-Είσαι πολύ καλή για παρθένα! Λέει.

Καυλώνω πιο πολύ και έτσι όπως είναι γονατιστή μπροστά μου, πιάνω την ψωλάρα της και αρχίζω να τη γλύφω. Είναι τόσο χοντρή και μεγάλη! Της αρέσει πολύ! Βογκάει… τα χέρια της χαϊδεύουν τα μαλλιά μου… σιγά-σιγά πιάνει το κεφάλι μου και σπρώχνει την πούτσα της βαθιά προς το λάρυγγα μου! Τα μάτια μου πετάγονται! Τραβιέται λίγο… παίρνω μια ανάσα, και πάλι το ίδιο… και άλλη μια πιο βαθιά… έχω αρχίσει να σκάω!

Τραβιέται έξω και τα σάλια μου βγαίνουν ποτάμια και τρέχουν στο στήθος μου. Έχω πάθει την πλάκα μου! Κάνει πάλι την ίδια κίνηση… αργά και σταθερά προς το λαρύγγι μου. Τώρα είμαι έτοιμος και εγώ… αυτή σπρώχνει κι εγώ ρουφάω κι άλλο… κι άλλο… και απίστευτο! Τα χείλια μου ακουμπάνε την κοιλιά της. Όλη η ψωλάρα της,  είναι στο στόμα μου!

 Αρχίζει έτσι να μου γαμάει το στόμα. Που και που, παίρνω μια μικρή ανάσα. Είμαι μια πουτάνα παρθένα πια. Τραβιέται κάποια στιγμή και αισθάνομαι το στόμα μου πιο μεγάλο μέχρι το λάρυγγα… σάλια βγαίνουν συνεχώς και πέφτουν πάνω στην τεράστια πούτσα της… και φτάνουν στα αρχίδια της.

-Είσαι υπέροχη! Μου λέει. Απόψε θα γίνεις γυναίκα μου!

Γούρλωσα τα μάτια, αλλά πριν προλάβω να πω κάτι, έρχεται πίσω μου, και με σπρώχνει ελαφρά να γύρω μπροστά στα τέσσερα… δεν μπορώ πια να αντισταθώ στην… γοητεία της!

Απόψε θα γίνω γυναίκα της. Έχει ήδη αρχίσει να παίζει με την τρύπα μου. Παίρνει μια κρέμα και με αλείφει καλά… μετά βάζει δυο δάχτυλα και τα γυρνάει αργά-αργά… ζαλίζομαι από τη καύλα! Σπρώχνει ακόμα μία μέσα και παίζει λίγο το πούτσο μου που κοντεύει να σπάσει από καύλα!

-Μωράκι, ετοιμάσου να περάσεις στο κόσμο των πουτάνων! Μου λέει.

Την αισθάνομαι να παίρνει θέση βολής πίσω μου. Ακουμπάει την ψώλα της στην τρύπα μου που από την καύλα αρχίζει να ανοιγοκλείνει. Αρχίζει να σπρώχνει το μεγάλο πουτσοκέφαλο στο στενό πέρασμα, αλλά η σούφρα μου αντιστέκεται με πείσμα.

 Τότε αρχίζουν συνεχείς επιθέσεις… αργές και σταθερές… μετά από απανωτά χτυπήματα το τοίχος αρχίζει να υποχωρεί. Ο σφικτήρας αρχίζει να χαλαρώνει… το τεράστιο πουτσοκέφαλο, ανοίγει δρόμο σιγά-σιγά και εγώ έχω τρελαθεί από καύλα και αγωνία!

Και με ένα ξαφνικό χτύπημα, το χοντρό κεφάλι ανοίγει τον σφικτήρα μου. Ένας γλυκός πόνος διαπερνάει όλο το κορμί μου κι ακούω την Ρέα να λέει:

-Μωρό μου μπήκε! Τώρα θα το πάρεις όλο!

Και σπρώχνει αργά και σταθερά την τεράστια ψώλα στα σωθικά μου! Νιώθω να χωρίζω στα δύο και ταυτόχρονα να γεμίζω με τη μεγάλη πούτσα. Ατέλειωτο ταξίδι πόνου και ηδονής… πρώτο και μοναδικό!

Νιώθω τα αρχίδια της να ακουμπάνε τα δικά μου! Η πούτσα της είναι όλη μέσα μου!

 Ο χρόνος, νιώθω να σταματάει… μπαίνω σε άλλο κόσμο πια… ακούω στο βάθος την Ρέα:

-Μωρό μου, είσαι δικιά μου τώρα!

Και αρχίζει με αργό ρυθμό να κινείται μέσα έξω. Ο πόνος υποχωρεί λίγο λίγο και η καύλα μου είναι πρωτόγνωρη… ο ρυθμός αρχίζει να αυξάνει… καμιά αντίσταση από την σούφρα μου, που έχει χαλαρώσει αρκετά…

Η. . . . Ρέα με σκίζει τώρα κανονικά! Ρυθμός και δύναμη έχουν ανέβει κι άλλο… τα αρχίδια της χτυπούν με δύναμη πίσω απ' τα δικά μου. Βογκάω τώρα από ηδονή. Είμαι ολότελα δικιά της!

-Σ' αρέσει πουτανάκι ε;

-Ναι! Ναι! Πολύ!

Λέει μια βαθιά βραχνή φωνή από μέσα μου. Κόβει λίγο το ρυθμό και ανεβαίνει πιο καλά πάνω μου. Εγώ είμαι στα γόνατα με το κεφάλι στο στρώμα και τον κώλο όσο πιο ψηλά μπορώ.

Η Ρέα τώρα έχει καβαλήσει κανονικά πάνω μου και πιάνοντας με απ' τη μέση, αρχίζει ένα δυνατό γαμήσι. Η τεράστια πούτσα μπαινοβγαίνει με δύναμη στην κωλάρα μου και γεμίζει όλο μου το άντερο! Η καύλα είναι απερίγραπτη! Νιώθω σκοτοδίνες… ο πούτσος μου είναι σαν σίδερο… πάλλεται ασταμάτητα… φουσκώνει…

 Και, ναι! Αρχίζει να χύνει… αρκετές σταγόνες πέφτουν μέσα στην καπότα χωρίς να τον ακουμπήσω καν! Η Ρέα το καταλαβαίνει και μουγκρίζει από καύλα!

-Πουτανάκι! Ξεροχύνεις! Μμμ… πάρτον λίγο ακόμα…

Έπειτα, τραβιέται απότομα έξω! Νιώθω ένα τεράστιο κενό πίσω μου… η σούφρα μου μένει τόσο ανοιχτή, που ο αέρας μπαίνει και με δροσίζει…

-Το κωλομουνάκι σου άνοιξε υπέροχα! Τώρα αρχίζει το πάρτυ! Λέει  Ρέα.

-Ναι γλυκιά μου! Απαντάω. Απόψε είμαι η πουτάνα σου! Κάνε με ότι θες!

Κρεμώνει πάλι την ψώλα της, που γυαλίζει στο ημίφως, και με μια κίνηση την ακουμπάει στη μισάνοιχτη ακόμα σούφρα μου.

Την επόμενη στιγμή, είναι πάλι μέσα μου και νιώθω την ατέλειωτη ηδονή της διείσδυσης να με κυριεύει.

 Ξαναρχίζει ένα φοβερό δυνατό γαμήσι! Τα βογκητά μου γεμίζουν το δωμάτιο! Ο κώλος μου έχει πάρει φωτιά! Το τεράστιο όργανο, βυθίζεται με δύναμη μέσα μου, σπρώχνοντας το άντερο μου, που νομίζω πως θα βγει απ' το στόμα μου. Δεν μπορώ να θυμηθώ πόση ώρα με σκίζει… κοντεύω να λιποθυμήσω!

-Δεν μπορώ άλλο! Με πέθανες! Τραυλιζω…

Ευτυχώς κόβει το ρυθμό, και καταφέρνω να της ξεφύγω. Νιώθω πάλι το φοβερό κενό στον κώλο μου, που έχει πια ανοίξει τελείως! Γυρίζω και αγκαλιάζω την Ρέα… φιλάω τα βυζάκια της και την σπρώχνω απαλά να ξαπλώσει στο στρώμα. Θέλω να την πάρω στο στόμα… να γευτώ τη γεύση του κώλου μου.

Αρχίζω ένα τρελό τσιμπούκι! Μπορώ πια να την πάρω ολόκληρη στο στόμια! Η Ρέα το απολαμβάνει…

-Μωράκι είσαι απίθανη! Μη σταματάς… ψιθυρίζει...

Αφού γεύτηκα και σάλιωσα καλά τη μαγική πούτσα, ανεβαίνω πάνω της και πιάνοντας την, την οδηγώ στην τρύπα μου. Κάθομαι πάνω της αργά, μέχρι που χάνεται όλη μέσα μου. Τώρα αρχίζω να κουνιέμαι πάνω κάτω και κυκλικά, γαμιέμαι σαν κανονική πουτάνα. Η Ρέα το απολαμβάνει και με ανταμείβει με ένα απαλό χάδι στ' αρχίδια που έχουν πρηστεί απ' την καύλα.

Χοροπηδάω σαν τρελή πάνω στην ψωλάρα της για αρκετή ώρα. Η κωλάρα μου σ' αυτή τη στάση [βαθύ κάθισμα] έχει ξεχειλώσει τελείως! Νομίζω πως θα μου πέσει το κωλάντερο!

 Η Ρέα με πιάνει απ' τη μέση και λέει:

-Μωρό μου, τώρα θα σε γαμήσω νυφικά!

Και με σπρώχνει ανάσκελα στο κρεβάτι. Μου σηκώνει τα πόδια και τα βάζει στους ώμους της… τοποθετεί ένα μαξιλάρι στη μέση μου…

Σ' αυτή τη στάση, η κωλάρα μου είναι τελείως εκτεθειμένη στο όργανο της. Αισθάνομαι την γλυκιά πίεση στη σούφρα μου… η ανάσα μου κόβεται… είναι πάλι μέσα μου και με σκίζει… αργά και σταθερά. Ολόκληρη η ψωλάρα της έχει χαθεί πάλι στα βάθη του κώλου μου…!

-Τώρα έγινες η νύφουλα μου… ψιθυρίζει η Ρέα.

Εγώ λιώνω από καύλα και ηδονή! Έγινα η πουτανο-νύφουλα της… η  Ρέα έχει ξαναπιάσει ένα τρελό ρυθμό και ξεσκίζει τον κώλο μου. Βογκάω ασταμάτητα και της λέω να συνεχίσει πιο δυνατά. Ο κόσμος γύρω μου χάνεται! Ζω ένα παραλήρημα ηδονής! Η τεράστια πούτσα της με γαμάει τρελά!!!

Έτσι όπως με έστησε, τη νιώθω να φτάνει ως τα βάθη του κωλάντερου μου… μου ακουμπάει τα νεφρά… δεν ξέρω αν αντέξω ή θα πεθάνω...

 Η Ρέα, έχει κι αυτή καυλώσει τρελά! Πιάνει τον πούτσο μου κι αρχίζει να τον παίζει… ουρλιάζω από καύλα!

-Δεν αντέχω άλλο!!! Χύνωωωωωωω. . .!!!!

Η Ρέα ανεβάζει ακόμα μια σκάλα δύναμης και ταχύτητας…

-Μωρό μου, θα σε χύσω κι εγώωω!!!!

Λέει και με καρφώνει με όλη της τη δύναμη. Νιώθω την ψωλάρα της να γίνεται διπλάσια! Το κορμί της τεντώνεται…

-Πάρτα πουτάνα μου!!!! Όλα δικά σουουου…!!!! 

Φωνάζει, και με δυνατούς σπασμούς αδειάζει τα ζουμιά της στην κωλάρα μου… [κρίμα που φόραγε καπότα].

 Μένουμε έτσι αγκαλιά, προσπαθώντας να ανασάνουμε… Η Ρέα τραβιέται έξω… αυτή τη φορά, το κενό στον κώλο μου είναι τεράστιο! Βάζω το χέρι μου να δω τι γίνεται… τρία δάχτυλα γλιστρούν μέσα χωρίς καμιά δυσκολία!

Η Ρέα χαμογελάει πονηρά…

-Αυτό είναι μονό η αρχή… μου λέει.

-Μα, δεν πρέπει να φύγω τώρα; Ρωτάω.

-Όχι μωρό μου! Για τις παρθένες υπάρχει ξεχωριστό πρόγραμμα. Μην ξεχνάς ότι απόψε είσαι νυφούλα μου!

 Έφερε ποτό και ξάπλωσε δίπλα μου… σε λίγο κάναμε ντους και ξαπλώσαμε… είχαμε καυλώσει πάλι…

Με πηρέ ξανά. Αυτή τη φορά, όχι σαν νυφούλα αλλά σαν ξεκωλιάρα πουτάνα!

 Το πρωί έφυγα…

-Να μου ξανάρθεις όποτε θες!

 Δεν ξαναπήγα από τότε… η τρύπα μου έσφιξε πάλι σαν παρθένα… μάλλον είναι ο καιρός να την ξανανοίξω.

Περιττό να σας πω βέβαια, ότι για μια εβδομάδα, δεν μπορούσα να κάτσω σε καρέκλα.