Με δύο τραβεστί

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Είμαι 34 χρόνων και η φάση όλη έγινε ως εξής:

Είχα καιρό ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω ίντερνετ με μία τραβεστί, την Έλενα. Της έλεγα πόσο ήθελα να γαμηθώ από τον κώλο, ότι φορούσα μια πολύ μεγάλη πρωκτόταπα και κοιμόμουνα με αυτή όλο το βράδυ μέσα στο κωλαράκι.

Ένα βράδυ με ρώτησε τι θα έλεγα για ένα καλό ξεκώλιασμα από δύο τραβεστί. Η κωλάρα μου πήρε φωτιά. Χωρίς να το καταλάβω είχα βάλει τέσσερα δάκτυλα στον κώλο μου και η Έλενα με άκουγε στη άλλη μεριά της γραμμής. Δεν μου πήρε και πολλή ώρα να χύσω.

Μόλις τελείωσα, φανερά ερεθισμένη η Έλενα, μου είπε ότι φιλοξενούσε μια φίλη της τη Μαρία που είχε τεράστιο καυλί και της είχε μιλήσει για μένα και θα ήθελε να πάω από εκεί για να με κάνουν όπως είπε την πουτάνα που θα γαμούσαν από παντού.

Σε μια ώρα ήμουν σπίτι της και μόλις την είδα από κοντά ήταν πολύ καλύτερη από τις φωτογραφίες και η φίλη της το ίδιο.

Κάτσαμε και ήπιαμε πέντε ποτάκια και χωρίς να το καταλάβω βρέθηκα να κάνω πίπα σε δυο τεράστια καυλιά. Σιγά - σιγά η Μαρία γλίστρησε στο καυλωμένο κωλαράκι μου και μπήκε με τη μία ολόκληρη μέσα.

Ένιωσα να ξεσκίζομαι και οι δύο καινούργιες μου φίλες το ξέρανε και το ευχαριστιούνταν. Δεν πέρασε πολλή ώρα και τελικά ο πόνος έγινε καύλα. Η Έλενα μου έριχνε πουτσοσκάμπιλα και μου γαμούσε το στόμα.

Η Μαρία τώρα ήταν από κάτω κι εγώ από πάνω. Γαμιόμουνα σαν λυσσασμένη πουτάνα όπως μου λέγανε όταν με γαμάγανε και η Έλενα μου ανοίγει την κωλάρα αφού βγάζει το καυλί της Μαρίας από μέσα και λέει ότι έχει γίνει τεράστιο και πρέπει να βάλει κι αυτή τον πούτσο της μέσα.

Εγώ κάνω να σηκωθώ αλλά με πιάσανε και οι δύο και αφού μου γεμίσανε τη γαμημένη μου τρύπα με λιπαντική κρέμα, έβαλε η Μαρία το καυλί της στον κώλο μου που είχε κλείσει από το φόβο και άρχισε να μπαινοβγαίνει άγρια.

Τελικά χαλάρωσε και η Έλενα που κι αυτή δεν είχε και κανένα μικρό καυλί. Άρχισε να σπρώχνει ώσπου σιγά - σιγά μπήκε όλο το καυλί της μέσα. Είχα δύο πούτσες μέσα στον κώλο μου. Πονούσα φοβερά άλλα το καυλί μου πήγαινε να σπάσει από καύλα.

Η Έλενα μου έγλειφε την πλάτη και μου έλεγε πόσο καλή πουτάνα ήμουν και πως θα έβγαζα πολλά λεφτά σαν τραβεστί. Πρέπει να πέρασε αρκετή ώρα που ζούσα αυτό μαρτύριο και η Έλενα λέει στη Μαρία ότι τελικά κατάφεραν και με ξεκώλιασαν γιατί είχα ματώσει από τον κώλο.

Αυτό έκανε και τις δύο να λυσσάξουν. Με ξεκώλιαζαν αλύπητα και πρώτα βγαίνει η Έλενα και γεμάτη από αίματα στο καυλί έρχεται και χύνει μέσα στο στόμα μου και στη συνέχεια και η Μαρία ακολουθεί…

Εγώ νιώθω ξεσκισμένη από πίσω υγρά να τρέχουν στα μπούτια μου. Αφού με χύνουν και οι δύο, μου δίνουν τα καυλιά τους να τα γλείψω. Έχουν μια γεύση από την κωλάρα μου σπέρμα και αίμα.

Αυτό γινόταν για πέντε χρόνια.

Μόλις χωρίσαμε η Έλενα μου έβαζε ολόκληρο το χέρι της μέσα στον κώλο μου και κάποιες φορές πηγαίναμε σε κάποια πάρτι.

Η κοπέλα μου όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε καταλάβει τίποτα. Τώρα φοράω μια τεράστια πρωκτόταπα και κοιμάμαι.