Μετά την έκπληξη ή απόλαυση

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Όλα ξεκίνησαν πριν περίπου δέκα χρόνια όταν γνώρισα μια γυναίκα δώδεκα χρόνια μεγαλύτερη μου.  Την έλεγαν Κέλι.

Τότε εγώ μικρός, 19 ετών ακόμη, εννοείται πάντα καυλωμένος (όχι ότι τώρα όμως δεν είμαι) δεν κοίταζα σε βάθος κάποιες καταστάσεις. Έτσι όταν μετά από τρία ραντεβού με πήγε σπίτι της. Εγώ το μοναδικό που είχα στο μυαλό μου ήταν ο ενθουσιασμός που είχα δίπλα μου μια γυναικάρα που θα με μάθαινε όλα τα κόλπα του σεξ, καθότι μεγαλύτερη. Ήταν όντως μια γυναικάρα με τα όλα της.

Θα μπορούσα να πω δεν έχω γνωρίσει όμοια της μέχρι τώρα. Όταν λοιπόν ξεκινήσαμε να κάνουμε κάποια προκαταρτικά, ήμουνα τόσο άγαρμπος (δεν ήξερα καθότι μικρός), που εκείνη για να με ησυχάσει μου είπε να ξαπλώσω και να τα αφήσω όλα σ’ εκείνη. Εγώ ξάπλωσα και εκείνη άρχισε να με γδύνει σιγά - σιγά γλείφοντας σταδιακά κάθε μέρος του κορμιού μου που άφηναν τα ρούχα μου ξεσκέπαστο.

Όταν μου κατέβασε το σλιπάκι μου εγώ είχα τελειώσει ήδη μια φορά. Εκείνη μόλις το είδε αυτό, μου γέλασε πονηρά και αμέσως πήρε το καυλί μου στο στόμα της.! Η δεύτερη φορά δεν άργησε να έρθει… Μόλις τελείωσα μου είπε:

-    «Θα αντέξεις για επόμενη ή να το αφήσουμε;»

Εγώ της είπα να συνεχίσουμε. Αυτή άρχισε πάλι να με γλείφει δίνοντας όμως μεγαλύτερη προσοχή στ' αρχίδια μου. Γλείφοντας τα ταυτόχρονα ένιωσα το δάχτυλο της να μου χαϊδεύει την κωλοτρυπίδα μου και ενώ μου φάνηκε παράξενο, δεν της είπα τίποτα γιατί κατά έναν περίεργο τρόπο μου άρεσε. Αλλά εκεί που ξετρελάθηκα ήταν όταν μετά από λίγο την έχυσα για τρίτη φορά συνειδητοποιώντας ότι είχε βάλει τα δυο της δάχτυλα στην τρύπα μου.

Εκείνη μετά σηκώθηκε και μου είπε πως πρέπει να την κάνω κι εγώ να χύσει. Έτσι, έπιασα δουλειά και αφού της έβγαλα την μπλούζα και τρέλανα τα βυζάκια της στο γλείψιμο, αποφάσισα να κατεβώ χαμηλότερα δοκιμάζοντας τις ικανότητες μου στο μουνάκι της. Της έβγαλα λοιπόν τη φούστα της και φάνηκε το μαύρο στρινγκάκι της. Έπιασα να της το βγάλω και μόλις το έβγαλα, έμεινα με ανοιχτό το στόμα!

Ήταν τρανσέξουαλ!

Μου είπε πως αν με πείραζε μπορούσα να φύγω. Εμένα από το μυαλό μου πέρασαν χιλιάδες σκέψεις εκείνη τη στιγμή, αλλά αυτό που μου έκατσε περισσότερο ήταν πως πριν λίγο την είχα χύσει ενώ μου είχε βάλει δυο δάχτυλα στην τρύπα μου. Άρα, αφού έκανα αυτό, θα κόλλαγα να την γλείψω; Επίσης δεν είναι σωστό να αφήνεις μια γυναίκα ανικανοποίητη (συμβουλή από παλιούς). Έτσι προσπάθησα και πιστεύω ότι έκανα ότι καλύτερο μπορούσα γιατί τα χύσια της το επιβεβαίωσαν, αφού μετά από λίγο πετάχτηκαν μέχρι το λαιμό μου.

Από τότε βρέθηκα πάρα πολλές φορές με την γυναίκα αυτή. Δέχτηκα στην επόμενη φορά που βρεθήκαμε να με πάρει από πίσω κάτι το οποίο το καταευχαριστήθηκα. Η γυναίκα αυτή εδώ και τρία χρόνια έχει κάνει αλλαγή φύλου αλλά συνεχίζουμε να βρισκόμαστε, λίγο σπάνια βέβαια, και να την πηδάω και να με πηδάει με στραπόν,

Είναι ότι καλύτερο και θέλω να το ξαναζήσω!