Στο δωμάτιο μου με 2 φίλους

Δημοσιεύθηκε από crossakigr
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Παρατηρήσεις αποστολέα: Η ιστορία που θα σας διηγηθώ, έγινε πριν ένα μήνα περίπου.

Η ιστορία:

Είμαι 20 χρονών. Από μικρό, 12 χρονών μένω με την χωρισμένη μητέρα μου. Πριν 2 χρόνια όταν έκλεισα τα 18 κάθισα με την μητέρα μου ένα βράδυ και μιλήσαμε για τα πάντα, πως χώρισε με τον πατέρα μου όταν την έπιασε στο ξενοδοχείο με τον νονό μου και 3 φίλους του και τις είπα και για μένα, πως την είχα για πρότυπο, πως ήθελα να της μοιάσω και πως ντυνόμουν κρυφά με τα ρούχα της και φαντασιωνόμουν άντρες και όχι γυναίκες. Το πήρε ψύχραιμα, δεν μπορώ να πω, με άφησε να κυκλοφορώ στο σπίτι όπως ήθελα, αλλά μου ρίπε να μη φέρω ποτέ άντρες εκεί. Μάλιστα το επόμενο κιόλας βράδυ, μου έκανε δώρο ένα υπέροχο φόρεμα και μια μελαχρινή περούκα και αφού βαφτήκαμε βγήκαμε μαζί έξω. Λίγοι κατάλαβαν τη διαφορά.

Ένα μεσημέρι λοιπόν που ήμουν πολύ καβλωμένη και η μητέρα μου έλειπε, πήρα τηλέφωνο ένα συμφοιτητή μου τον Τάκη, ο οποίος με περνούσε 2 χρόνια και του είπα αν ήθελε να περνούσε από κει για να διαβάζαμε μαζί. Είπε ok αλλά θα έφερνε και ένα φίλο του τον Θωμά μαζί, γιατί του είχε υποσχεθεί να τον βοηθήσει στο διαγώνισμα. Μου είπε ότι ήταν open minded τύπος και δεν θα τον ένοιαζε. Ο Τάκης ήξερε την ιδιαιτερότητα μου, αφού είχαμε βρεθεί αρκετές φορές σπίτι του στο παρελθόν.

Δεν έκανα κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία, αφού είχα το ok από τη μητέρα μου να φοράω γυναικεία ρούχα στο σπίτι και να βάφομαι, απλά του είπα να με πάρει τηλέφωνο και να κατέβω εγώ να τον πάρω, μην τον δει κανένας. Σε 30 λεπτά περίπου μου έκανε αναπάντητη. Φορούσα ένα panty και ένα μπλουζάκι της Patty. Κατέβηκα και τον πήρα και του εξήγησα πως μου έχει απαγορεύσει η μαμά μου να φέρνω άντρες στο σπίτι. Μπήκαμε στο δωμάτιο μου και αφού κάναμε στην αρχή ότι διαβάζαμε, άρχισα να χαϊδεύω το παντελόνι του Τάκη. Ευτυχώς ανταποκρίθηκε και δεν ντράπηκε τον φίλο του ο οποίος ήρθε κοντά μου και άρχισε να με φιλάει και να με χουφτώνει. Με ξάπλωσαν ανάσκελα στο κρεβάτι και αφού με γδύσανε, με έβαλαν να τους πάρω πίπα. Όταν κατέβασε το παντελόνι του ο Θωμάς έμεινα. Χοντρό και γύρω στους 19 πόντους. Του Τάκη το είχα ξαναδεί, ήταν φυσιολογικό.

•    Δεν περίμενα να διαβάζαμε… είπε ο Θωμάς.

Προσπαθούσα να πάρω όλο το καβλί του Θωμά στο στόμα και μου φαινόταν βασανιστήριο. Όταν με έπιασε από το κεφάλι και άρχισε να το βάζει όλο μέσα μου, τραβήχτηκα για να μην κάνω εμετό. Μπορούσε να ακουμπήσει το λαρύγγι μου.

Στήθηκα στα 4 και ήρθε από πίσω μου ο Τάκης. Ο Θωμάς συνέχισε να μου γαμάει το στόμα δυνατά. Σε κάποια φάση, άκουσα το αυτοκίνητο της μητέρας μου.

•    Η μητέρα μου… είπα.

Ο Θωμάς δεν νοιάστηκε και συνέχισε να με πιπώνει, ενώ ο Πέτρος με έπιασε σφιχτά από την μέση και άρχισε να με γαμάει πιο δυνατά.

•    Δεν πρέπει να σας δει εδώ

τους ξαναείπα όταν άκουσα τα κλειδιά στην πόρτα.

•    Παρ’ τα πουτανάκι…

είπε ο Τάκης και ένοιωσα το καυτό χύση του μέσα μου. Τους είπα να περιμένουν εκεί. Φόρεσα το βρακάκι και το μπλουζάκι μου, σκούπισα πρόχειρα το πρόσωπο μου για να φύγουν τα σάλια από την πίπα που έπαιρνα στο Θωμά και βγήκα έξω.

•    Γεια σου μαμά, νωρίς ήρθες…

της είπα με τρεμάμενη φωνή.

•    Τι κάνεις αγάπη μου;

μου είπε και μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί στο στόμα, από αυτά που συνηθίζει να μου δίνει. Το στόμα μου είχε τη γεύση της πούτσας του Θωμά και τα μάγουλα μου γυάλιζαν από τα πουτσοσκάμπιλα που μου έριχναν, αφού δεν πρόλαβα να σκουπιστώ καλά.

•    Έχω πολύ διάβασμα, θα πάω να διαβάσω, να μην με ενοχλήσεις.

•    Αγάπη μου φέρε μου λίγο εκείνη τη σακούλα που είναι κάτω.

Όταν έσκυψα, φάνηκε η κηλίδα από τα χύσια του Τάκη που είχαν φύγει από μέσα μου. Είδα ότι με κοίταζε με απορία όταν σηκώθηκα.

•    Τράβα να διαβάσεις, εγώ θα πάω να ξαπλώσω λίγο γιατί είμαι κουρασμένη…

μου είπε. Η κρεβατοκάμαρα της όμως ήταν δίπλα από τη δική μου και δεν ήξερα πως να τους βγάλω. Μπήκα στο δωμάτιο μου και ευτυχώς είχαν ντυθεί. Βέβαια δεν άργησαν να ξεντυθούν ξανά μόλις με είδαν.

•    Είναι μέσα η μαμά μου, δεν μπορώ, θα μας ακούσει, τους είπα.

•    Εγώ δεν έχυσα όμως…

είπε ο Θωμάς και ήρθε από πίσω μου. Μου κατέβασε το βρακάκι και άρχισε να με γαμάει. Τραβήχτηκα, πήγα ξάπλωσα στο κρεβάτι, άνοιξα τα πόδια μου και του έκανα νόημα να έρθει.

•    Κουράστηκα όρθια… είπα.

Ανέβηκε πάνω μου και άρχισε να χοροπηδάει σαν ζώο. Με γάμαγε, η μάλλον με έσκιζε σαν να ήμουν ένα κομμάτι κρέας.

•    Γκαστρώστε με… σκίσε μου τη μήτρα…

φώναζα και ήμουν εκστασιασμένη. Ο Τάκης πήρε το βρακάκι που είχε τα χύσια του και το έβαλε στο στόμα μου. Ο Θωμάς το έκλεισε στο στόμα μου με τα χέρια του.

•    Θα σηκώσει την οικοδομή στο πόδι η πουτάνα… είπε ο Τάκης.

Ο Θωμάς έχυσε μέσα μου. Έπειτα αφού καύλωσε ξανά ο Τάκης, ανέβηκε και αυτός και ξανάφησε τα χύσια του μέσα μου. Με γάμησε και αυτός με το χυμένο βρακάκι στο στόμα μου.

Όταν τελείωσαν, βγήκα να δω αν κοιμάται η μαμά μου. Ευτυχώς κοιμόταν. Τους έβγαλα γρήγορα από το σπίτι και αφού καθάρισα τα χύσια από το πάτωμα που έτρεχαν σαν ποτάμι από μέσα μου, πήγα και κοιμήθηκα δίπλα στη μαμά μου. Με τον Τάκη βρισκόμαστε πιο συχνά από τότε.

 

(Copyright protected OW ref: 60241)