Η σχέση μου με την Ζανέτ (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Άλλη μια παρτούζα σήμερα με τέσσερα άτομα που δεν χορταίνουν με τίποτα… κάποια είναι γυναίκα… κάποια νιώθει γυναίκα… όλοι παραδομένοι στις καύλες τους.

Η ιστορία:

Με τα πρόσωπα χυμένα και ψωλόχυμα να στάζουν, πήγαμε με την Ζανέτ στο μπάνιο για να καθαριστούμε και να ετοιμαστούμε για τα γαμήσια που ήταν σίγουρο ότι θα μας έκαναν ενώ οι γαμιάδες μας ολόγυμνοι έπιναν τα ποτά τους περιμένοντας. Έριξα από πάνω μου ένα κοντό και διάφανο νεγκλιζέ κρατώντας τις κάλτσες και τις γόβες και ξαναγύρισα στο σαλόνι. Αυτός που μ’ έχυσε τελευταίος ήταν καθισμένος στην πολυθρόνα με τον πούτσο του να κρέμεται χοντρός και βαρύς. Μόλις με είδε μου έδειξε με το βλέμμα του τον πούτσο του δίνοντάς μου να καταλάβω ότι έπρεπε ν’ ασχοληθώ. Άλλο που δεν ήθελα κι εγώ.

Γονάτισα μπροστά του με αργές κινήσεις και του άνοιξα τα πόδια φέρνοντας το κεφάλι μου κοντά στο πεσμένο του καυλί. Άρχισα να τον σαλιώνω από πάνω χωρίς να τον ακουμπάω με τα χέρια και σε λίγο μεγάλωσε και ανασηκώθηκε οριζόντια. Αμέσως άνοιξα το στόμα μου και τον πήρα μέσα. Με αργές κινήσεις του κεφαλιού τον έχωνα βαθιά μέχρι τον λαιμό μου και μετά τον έβγαζα όλον έξω. Σε λίγο, είχε γίνει πολύ σκληρός και ήταν φανερό πως ήθελε να με γαμήσει. Άπλωσα το χέρι μου στο τραπεζάκι και πήρα ένα προφυλακτικό από ένα ξύλινο κουτάκι. Το άνοιξα, του το φόρεσα και με το στόμα το έσπρωξα μέχρι κάτω χώνοντας τον πούτσο στο στόμα μου.

Τότε εκείνος με τράβηξε κοντά του, εγώ άνοιξα τα πόδια μου στηρίζοντάς τα στα πλαϊνά μπράτσα της πολυθρόνας και με μια αποφασιστική κίνηση με κάρφωσε στον πούτσο του και χώθηκε όλος μέσα μου ξαφνικά. Έβγαλα μια κραυγή περισσότερο από καύλα παρά από πόνο, αφού είχα προετοιμάσει από πριν καλά το κωλαράκι μου με μπόλικη αλοιφή και με μια κοντή αλλά πολύ χοντρή σφήνα. Στριφογύρισα πάνω στο χοντρό και σκληρό καυλί και ανατρίχιασα καθώς το ένιωθα μέσα μου βαθιά να πάλλεται. Έσφιξα τους μυς του πρωκτού μου δυνατά και ανασηκώθηκα αργά βγάζοντάς τον σχεδόν μέχρι έξω κι εκείνος με ξανατράβηξε κοντά του και χώθηκε πάλι μέχρι μέσα μουγκρίζοντας και αποσπώντας μου άλλη μια κραυγή.

Μ’ έπιασε γερά από τα κωλομέρια κι άρχισε να με γαμάει δυνατά κρατώντας αμείωτο τον ρυθμό για κανένα πεντάλεπτο χωρίς καν να λαχανιάσει. Ο κώλος μου είχε ανοίξει για τα καλά κι ένιωσα μέσα μου ν’ ανεβαίνει και η δική μου καύλα. Ένιωθα ευγνωμοσύνη γι’ αυτόν τον ψωλαρά που μου έδινε τόση χαρά και ήθελα να τον ευχαριστήσω. Του έκανα νόημα να σταματήσει για να κάνω κάτι εγώ. Άρχισα να σφίγγω και να ξεσφίγγω τους μυς του κώλου μου όπως ήταν ο πούτσος του χωμένος μέχρι τέρμα. Είχα κάνει πολλή εξάσκηση στο σπίτι με ένα ομοίωμα πούτσας και οι εσωτερικοί μυς μου είχαν αποκτήσει δύναμη. Τον έσφιγγα δυνατά και τραβιόμουν αργά μέχρι να βγει το μισό πουτσοκέφαλο έξω και ξανακαθόμουν πάλι αργά μέχρι τέρμα. Εκεί έκανα κυκλικές κινήσεις και ξανά πάλι σφίξιμο και τράβηγμα προς τα έξω.

-    «Αχ, το πουτανάκι!» φώναξε αυτός από ηδονή. «Κάνει ότι θέλει με τον κώλο του. Θα με καταπιεί!»  και γυρίζοντας στους άλλους είπε: «Κοιτάξτε πως με ρουφάει!»

Όμως εκείνοι ήταν απασχολημένοι με την Ζανέτ που γονατιστή είχε τον ένα πούτσο στα βυζιά της, ενώ γυρισμένη στο πλάι έπαιρνε πίπα τον άλλον. Εγώ συνέχισα να γαμιέμαι μ’ αυτόν τον τρόπο για λίγο ακόμη, όμως μετά από λίγα λεπτά ένιωσα να χύνω στην κοιλιά του χωρίς να έχω παίξει το καυλάκι μου. Αυτός τα πήρε με τα δάχτυλά του και μου τα τάισε ενώ ο πούτσος του με όργωνε. Είχα χύσει πριν απ’ αυτόν αλλά η καύλα μου ήταν αμείωτη. Αισθανόμουν εντελώς γυναίκα. Η ικανοποίηση για μένα θα ήταν να μου χάριζε πάλι τα δικά του χύσια, να τα γευτώ, να έχυνε για πάρτι μου. Τον κοίταξα στα μάτια και του είπα:

-    «Θέλω να χύσεις στο στόμα μου. Δεν θέλω να χάσω ούτε σταγόνα. Σε παρακαλώ, μην αφήσεις το σπέρμα σου να χαθεί. Το λατρεύω!»

-    «Έλα τότε, σήκω να σου τα δώσω να τα πιεις!» μου φώναξε.

Τον ξεκαβάλησα, κατέβηκα από την πολυθρόνα και γονάτισα ανάμεσα στα πόδια του βγάζοντάς του το προφυλακτικό. Τον πήρα πάλι στο στόμα μου κι άρχισα ένα ξέφρενο τσιμπούκι. Του χάιδεψα τ’ αρχίδια με το ένα χέρι και με το άλλο, χωρίς να το περιμένει, του βάζω κωλοδάχτυλο. Μ’ ένα ουρλιαχτό άρχισε να χύνει ποτάμια σπέρματος, τα πρώτα στο λαιμό μου και μετά τον έβγαλε έξω και μου πλημμύρισε το πρόσωπο με τα παχύρρευστα υγρά του. Είχε αφηνιάσει και άδειαζε την καύλα του στα μούτρα μου καθώς τον έπαιζα με τη γλώσσα, τον έβαζα για λίγο μέσα, κατόπιν, αφού έπαιρνα λίγα χύσια, τον έβγαζα για με ξαναχύσει στο στόμα και στα μάτια.

Απ’ όσους με είχαν γαμήσει μέχρι τώρα, κανένας δεν είχε χύσει τόσο πολύ. Για μένα ήταν συγκινητικό και δεν σταμάτησα στ’ αλήθεια παρά μόνο όταν είχα στραγγίξει και την τελευταία του σταγόνα. Το πρόσωπό μου έσταζε από παντού. Γύρισα στην Ζανέτ μήπως θέλει να της δώσω λίγα χύσια όμως εκείνη την στιγμή είχε έναν πούτσο στον κώλο της κι έναν στο στόμα της. Έβαλα το δάχτυλο κι άρχισα να μαζεύω τα χύσια από το πρόσωπό μου και να τα γλείφω όλα. Είχα γίνει τελείως πουτάνα κι ένιωθα ευτυχία γι’ αυτό. Η βραδιά δεν τελείωσε έτσι, όμως η συνέχεια θα έρθει λίγο αργότερα…

(Copyright protected OW ref: 50878)