Η πρώτη μου φορά (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Σήμερα θα αγριέψουν τα βασανιστήρια κι εκτός από σφήνα θα προστεθούν μανταλάκια, βαρίδια κι ένα μαστίγωμα πολύ δυνατό που θα ταλαντεύεται ανάμεσα στον πόνο και στην  ηδονή…

Η ιστορία:

Όπως με πέταξε στο κρεβάτι, δεμένη, με τη σφήνα μέσα μου, και πλημμυρισμένη από τα υγρά του που τα ένιωθα στο κωλάντερό μου, πήρε το μαστίγιο που είχα αφήσει και άρχισε με δύναμη να το κατεβάζει πάνω στα κωλομέρια μου. Την πρώτη φορά ακούστηκε ένα δυνατό «Αααααα!».

-    «Σκάσε βρώμα!» είπε.

Μου φίμωσε το στόμα μου με το στρινγκάκι που φορούσα όλη ημέρα.

-    «Θα φας άλλες 20 για κάθε κωλομέρι, σύνολο 40! Και θέλω να μετράς…»

Προσπαθούσα να αποφύγω το μαστίγιο που έπεφτε επάνω μου, αλλά μάταια... Εκτός ότι ήμουν δεμένη και δεν μπορούσα να καλύψω τον κώλο μου με τα χέρια μου, σε κάθε απόπειρα κίνησης τα μανταλάκια στις ρώγες μου με τραβούσαν και ένιωθα ότι θα ξεριζωθούν από επάνω μου. Επιτέλους φτάσαμε τον μαγικό αριθμό 40. Ο κώλος μου είχε πάρει φωτιά. Με σήκωσε όρθια και προσπάθησα να ισορροπήσω πάνω στα ψηλοτάκουνα. Μόλις τα κατάφερα ήρθε ένα ακόμα κύμα πόνου.

Έπιασε τα μανταλάκια στις ρώγες μου και τα τράβηξε απότομα, τα αφαίρεσε με τη μία.. Διπλώθηκα από τον πόνο, αλλά το πουλάκι μου μέσα στο κλουβί του ήθελε να μεγαλώσει! Όμως δεν μπορούσε. Άρχισε μα μου γλείφει να μου ρουφάει και να μου δαγκώνει τις ρώγες μου. Τρελαινόμουν όταν έπαιζα με τις ρώγες μου και τρελάθηκα και εκείνη τη στιγμή από την καύλα. Πονούσα σχεδόν σε όλο μου το κορμί. Ένας γλυκός όμως πόνος, καυλωτικός. Μετά από λίγο μου έβγαλε το στρινγκ από το στόμα μου και μου το φόρεσε..

-    «Για περισσότερη ασφάλεια» μου είπε πιέζοντας τη σφήνα μέσα μου. «Θα σου λύσω τα χέρια, αλλά μην τολμήσεις να βγάλεις παπούτσια ή τη σφήνα σου, πέθανες τσουλάκι! Ούτε και να αγγίξεις τα πονεμένα σου σημεία. Κατάλαβες;»

-    «Μάλιστα κύριε…»

Μόλις με έλυσε, κρατήθηκα με τα χίλια ζόρια να μην τρίψω τις πονεμένες ρώγες αλλά και τον κατακόκκινο κώλο μου.

-    «Ώρα να προσθέσουμε και κάτι ακόμα…» είπε τοποθετώντας πάλι μανταλάκια στις ρώγες.

Αυτή τη φορά όμως, είχαν και βαρίδια επάνω, των 100 γραμμαρίων.

-    «Μπορείς να κάνεις τσιγάρο άμα θέλεις, αλλά θα το κάνεις στα όρθια και περπατώντας μέσα στο δωμάτιο, για να βλέπω τον πουτανίστικο κώλο σου να κουνιέται και τα βυζάκια σου να χτυπιούνται μεταξύ τους».

-    «Ευχαριστώ κύριε», είπα και ξεκίνησα να περπατάω πάνω στα τακούνια μου.

Περπατούσα με δυσκολία αλλά ο Αφέντης και βασανιστής μου έδειχνε να το ευχαριστιέται. Μόλις τελείωσα το τσιγάρο, με φώναξε στο κρεβάτι.

-    «Θέλω να μου τον παίξεις λίγο με αυτά τα πουτανίστικα νυχάκια που έχεις βάλει».

Στα τέσσερα εγώ από επάνω στο κρεβάτι και με τα βαρίδια στο στήθος μου να αποκαλύπτουν όλο το μέγεθος από τα βυζάκια μου ξεκίνησα να του τον παίζω. Ήταν κάπως δύσκολο, καθώς δεν είχα ξανακάνει τίποτα παρόμοιο, πόσο μάλλον με ψεύτικα κολλημένα νύχια στα χέρια μου..

-    «Την μεγαλύτερη αρσενική πουτάνα θα σε κάνω. Θα σε μάθω να τα κάνεις όλα! Χωρίς να αφήσεις τον πούτσο μου βγάλε το στρινγκ σου και φέρε τον κώλο σου εδώ στα πλάγια».

Το έκανα συνεχίζοντας να του τον παίζω. Άρχισε να παίζει τη σφήνα μέσα - έξω για λίγο.

-    «Έτσι όπως είσαι τώρα θέλω να με καβαλήσεις».

Με μιας έβγαλε τη σφήνα από μέσα μου, αφήνοντας ένα τεράστιο κενό μέσα μου και το αεράκι να με διαπερνάει. Ανέβηκα από επάνω του, κέντραρα τον πούτσο του στην τρύπα μου, αλλά πριν προλάβω να καθίσω επάνω του και να τον βυθίσω μέσα μου, με μια απότομη κίνηση με κάρφωσε.  Άρχισε πάλι ένα ατελείωτο σφυροκόπημα, μόνο που αυτή τη φορά τα βαράκια στις ρώγες μου σε κάθε κίνηση με έκαναν να ουρλιάζω από τον πόνο.

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 50328)