Η πρώτη μου φορά (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένας άντρας φαντασιώνεται την πρώτη του φορά σαν γυναίκα και πως την εξουσιάζει ένας κυριαρχικός άντρας…

Η ιστορία:

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι η φαντασίωση μου και έτσι όπως θα μου άρεσε να γίνει πράξη η πρώτη μου φορά. Ελπίζω στα σχόλιά σας και που ξέρεις άμα βρεθεί κάποιος με τα ίδια γούστα να γίνει πράξη...

Λίγα λόγια όμως για εμένα: Είμαι ένας άνδρας στα τριάντα μου, ύψος 1,70, 85 κιλά, αρκετά αρρενωπός με μια ιδιαιτερότητα: να ντύνομαι με γυναικεία ρούχα και να φοράω ψηλοτάκουνα παπούτσια. Υποτακτικής ψυχολογίας όταν είμαι ντυμένη αλλά παρθένα όσον αφορά ακόμα με άλλον άντρα. Όλα ξεκίνησαν όταν μέσα από τη σελίδα γνώρισα τον Νίκο από μια κοντινή πόλη από εκεί που έμενα εγώ. Ήταν ένας άνδρας στην ηλικία μου που μου έκανε κλικ από την πρώτη στιγμή, καθώς παρόλο που από την αρχή του είχα εξηγήσει για την αρρενωπότητά μου, δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα, αντιθέτως μου ζήτησε να διαλέξω το όνομα που θα με φώναζε όταν θα μιλούσαμε μόνοι. Φυσικά το όνομα το έχω αποφασίσει εδώ και καιρό... Έλσα.

Μετά από αρκετή κουβέντα μέσα από μηνύματα και αφού ανταλλάξαμε απόψεις για το τι αρέσει στον καθένα μας, αποφασίσαμε να βρεθούμε από κοντά, να με ξεπαρθενέψει και να με εκπαιδεύσει να γίνω μια υποτακτική αρσενική σκλάβα. Βέβαια υπήρχε ένα πρόβλημα, ο χώρος, που ευτυχώς λύθηκε αφού καταφέραμε να βρούμε ένα ξενοδοχείο οικονομικό σχετικά για μια βραδιά. Υπενθυμίζοντας ότι έχω βαριά φωνή, αραιό μαλλί, αρρενωπό πρόσωπο και σώμα και ότι θα χρειαστώ βοήθεια για να καταφέρω να αποτριχωθώ στην πλάτη, και αφού από την μεριά του μου είπε ξανά ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, ξεκίνησα τις προετοιμασίες για να κατέβω στην πόλη του και να βρεθούμε από κοντά. Τις δύο προηγούμενες μέρες κάθε που έβρισκα ευκαιρία καθάριζα την τρύπα που με έναν δονητή που εφάρμοζε στο καλώδιο του τηλεφώνου του μπάνιου και έπλενε τα σωθικά μου από τις τρύπες που είχε για να φεύγει το νερό.

Το βράδυ πριν την συνάντηση έκανα αποτρίχωση στο κορμί μου όπου μπορούσα, αφήνοντας μόνο την πλάτη που δεν έφτανα, διάλεξα τα ρούχα και τα παπούτσια που θα έπαιρνα μαζί μου, έβαψα τα νύχια των ποδιών μου κόκκινα, και προσπάθησα να κοιμηθώ. Η προσμονή όμως για την επόμενη ημέρα δεν με άφηνε και πολύ.. Με τα πολλά κατάφερα να κοιμηθώ γύρω στις τρεις ώρες. Την επομένη και αφού έκανα μια τελευταία πλύση μέσα μου, έβαλα μέσα μου δυο ταμπόν για να μαζέψει ότι νερό μπορεί να είχε μείνει μέσα μου και αφού φόρεσα κάλτσες γυναικείες, ζαρτιέρες και στρινγκάκι (όλα σε μαύρο χρώμα), φόρεσα τα αντρικά ρούχα μου από επάνω και πήρα την τσάντα μου με τα ρούχα ξεκινώντας για τα ΚΤΕΛ ώστε να πάω να συναντήσω τον γαμιά μου. Η όλη αίσθηση των εσωρούχων μου αλλά και τα ταμπόν μέσα μου με είχαν ανάψει.. Μετά από μιάμιση ώρα μέσα στο λεωφορείο έφτασα στην πόλη του. Κατέβηκα στα ΚΤΕΛ και εκεί τον είδα για πρώτη φορά. Καθώς τον έπαιρνα στο τηλέφωνο ήρθε κοντά μου, με πλησίασε και με ρώτησε:

-    «Η Έλσα;»

Εκεί διαπίστωσα ότι δεν που έχω πει ποτέ το ανδρικό μου όνομα.

-    «Μάλιστα», του απάντησα. «Ο κύριος Νίκος;»

-    «Ναι» μου είπε. «Πάμε να πιούμε ένα καφεδάκι πριν το ξενοδοχείο;»

-    «Φυσικά» του είπα και ξεκινήσαμε για ένα κοντινό καφέ.

Καθίσαμε και μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων, ώσπου κάποια στιγμή με ρώτησε τι θέλω να νιώσω σήμερα. Εκεί του απάντησα ότι θέλω να νιώσω όσο γίνεται πιο θηλυκό να με βασανίζουν όλο το εικοσιτετράωρο.

-    «Οκ. Πάμε» μου λέει, και ξεκινήσαμε για το ξενοδοχείο.

Η ώρα ήταν 11:45 και ήρθε η ώρα να με δει κάποιος ντυμένη σαν γυναίκα. Φτάσαμε στο ξενοδοχείο, πήραμε το κλειδί του δωματίου και ανεβήκαμε στο δωμάτιο. Στο ασανσέρ μου είπε ότι από την ώρα που θα περάσουμε την πόρτα του δωματίου με θέλει να φοράω ψηλοτάκουνα και ότι από το δωμάτιο θα έβγαινα την άλλη μέρα το μεσημέρι. Μέχρι τότε θα ήμουν η γκόμενά του, το σκλαβάκι του. Φτάνοντας έξω από την πόρτα με ρώτησε:

-    «Θα μπεις;»

-    «Μάλιστα» του απάντησα και περάσαμε το κατώφλι του δωματίου μαζί.

-    «Παπούτσια!» φώναξε μόλις έκλεισε την πόρτα πίσω μας με ένα αυστηρό ύφος.

Άφησα την τσάντα μου κάτω και από μέσα έβγαλα ένα ζευγάρι 12ποντα πέδιλα να φορέσω.

-    «Την άλλη φορά θα έρθεις με πιο ψηλό τακούνι! Κατάλαβες τσουλίτσα;» είπε καθώς μου έστριψε την αριστερή ρώγα με δύναμη και ταυτόχρονα μου άστραψε ένα χαστούκι.

-    «Μάλιστα» απάντησα με μια τρεμάμενη φωνή, σκεπτόμενη ότι τελικά ήταν λάθος που πέρασα το κατώφλι του δωματίου.

Δεύτερο χαστούκι.

-    «Μάλιστα Αφέντη θα λες!»

-    «Μάλιστα Αφέντη» αποκρίθηκα και κατέβασα το βλέμμα μου στο πάτωμα.

-    «Γδύσου!» πρόσταξε.

Αμέσως άρχισα να βγάζω από επάνω μου τα αντρικά μου ρούχα. Αφού έμεινα μόνο με τα εσώρουχα και τα ψηλοτάκουνα, έκανε μια βόλτα γύρω μου παρατηρώντας το κορμί μου. Το βλέμμα του έπεσε στο κορδόνι από τα ταμπόν που φαινόταν κάτω από το στρινγκάκι μου.

-    «Τι είναι αυτό τσουλάκι μου;» ρώτησε τραβώντας το ελαφριά.

-    «Για να είμαι στεγνή Αφέντη μου μετά τον καθαρισμό μου εκεί πίσω» του εξήγησα.

Δεν είπε τίποτα. Μόνο χαμογέλασε. Με οδήγησε στο μπάνιο όπου πήρε μια κρέμα για να αποτριχώσει την πλάτη μου. Την άπλωσε και μετά από ένα δεκάλεπτο άρχισε να την αφαιρεί μαζί με τις τρίχες μου. Όταν καθάρισε με οδήγησε μπροστά στο κρεβάτι. Έστριψε ξανά τις ρώγες μου. Νόμιζα πως θα τις ξεκολλήσει από την δύναμη που είχε βάλει. Με δυσκολία κατάφερα να μην φωνάξω, όμως διαπίστωσα ότι εκείνη την ώρα άρχισα να ερεθίζομαι. Αυτό το πρόσεξε και ο Αφέντης μου..

-    «Αυτό από εδώ και πέρα θα μεγαλώνει όταν και όποτε θέλω εγώ!» μου είπε.

Έβγαλε από την τσέπη του έναν περιοριστή στύσης, μια ζώνη αγνότητας για άνδρες.

-    «Φόρεσέ το!» φώναξε και το πέταξε πανό στο κρεβάτι.

Αμέσως το πήρα στα χέρια μου και κλείδωσα το πέος μου με αυτό. Ο Αφέντης μου, αφού σιγουρεύτηκε ότι είχε κλειδώσει, με ρώτησε:

-    «Σε πόση ώρα θα είσαι έτοιμη;»

-    «Σε τριάντα λεπτά κύριε» αποκρίθηκα.

-    «Πάω να πάρω νερά και χυμούς. Σε μισή ώρα θα είμαι πίσω και θέλω στο κρεβάτι να είναι ότι έχεις φέρει μέσα στη τσάντα σου για να δούμε πως θα τα χρησιμοποιήσουμε. Κανόνισε να μην είσαι έτοιμη!»

Τότε πήρε όλα τα ρούχα μου και τα κλείδωσε στο χρηματοκιβώτιο του δωματίου φροντίζοντας να μην δω τον κωδικό που θα έβαζε.

-    «Αυτά θα τα πάρεις αύριο λίγο πριν να φύγουμε!» είπε και έφυγε μένοντας μόνη στο δωμάτιο.

Τα είχα χάσει.. Δεν ήξερα τι να κάνω. Και να ήθελα να φύγω πλέον δεν μπορούσα χωρίς τα ρούχα μου. Αποφάσισα λοιπόν να ετοιμαστώ με φόβο για το τι θα ακολουθούσε. Άρχισα να βγάζω από την τσάντα μου δυο μαστίγια που είχα, ένα ιππασίας και ένα με έξι ουρές και κόμπους στη άκρη, την χοντρή σφήνα που είχα πάρει μαζί μου, σκοινιά και κορδόνια για δέσιμο, καθώς και ταινία για δέσιμο. Πήρα τα ψεύτικα νύχια μου και το κραγιόν μου και πήγα ξανά στην τουαλέτα του δωματίου. Κόλλησα τα ψεύτικα νύχια πάνω στα δικά μου, έβαψα τα χίλια μου με ένα βυσσινί έντονο κραγιόν και έβγαλα τα ταμπόν από μέσα μου. Όπως το είχα φανταστεί, τα ταμπόν ήταν πεντακάθαρα. Τόσες μέρες που πλενόμουν τελικά απέδωσαν καρπούς.

Πήγα ξανά στο κρεβάτι. Πήρα από την τσάντα μου ένα σουτιέν που έδενε κάτω από το στήθος μου μόνο χωρίς να το καλύπτει, και φόρεσα μια μπλούζα λευκή από επάνω και μια τζιν φούστα μίνι από κάτω. Κάθισα μπροστά στον καθρέφτη και άναψα ένα τσιγάρο. Είδα το είδωλο μου στον καθρέφτη και ερεθίστηκα. Τότε θυμήθηκα την θήκη που μου είχε τοποθετήσει ο Αφέντης μου. Ήθελα να καυλώσω αλλά δεν μπορούσα, με πονούσε πολύ. Προσπάθησα να κάνω το τσιγάρο μου χωρίς να σκέφτομαι για να μην πονάω. Όταν τελείωσα το τσιγάρο μου έψαξα για τελευταία φορά την τσάντα μου μήπως είχα ξεχάσει τίποτα μέσα. Ευτυχώς που το έκανα.. Είχα ξεχάσει να βγάλω μια αλυσίδα που έδενε πίσω από το λαιμό, και από μπροστά κατέληγαν δυο μεταλλικά μανταλάκια για τις ρώγες μου. Την άφησα κι αυτή πάνω στο κρεβάτι. Εκείνη την ώρα ήρθε ο Αφέντης.

-    «Έλσα; Είσαι έτοιμη;»

-    «Μάλιστα κύριε».

-    «Για να δούμε τι έχουμε...»

Μπήκε μέσα στο δωμάτιο, με τρεις σακούλες.. Δυο νάιλον, που είχαν νερά και χυμούς αλλά και μια χάρτινη που δεν μπορούσα να δω τι είχε μέσα. Μου έδωσε τα νερά και τους χυμούς να τα τοποθετήσω στο ψυγείο του δωματίου, κι εγώ κουνώντας τον κώλο μου όσο πιο πολύ μπορούσα πάνω στα πέδιλά μου, πήγα να τα τακτοποιήσω. Γύρισα μπροστά του και με διέταξα να τον γδύσω. Δυσκολεύτηκα πολύ να το κάνω με τα ψεύτικα νύχια κολλημένα αλλά τελικά τα κατάφερα. Τον είχα αφήσει μόνο με το μποξεράκι, και μύριζα από επάνω την βαρβατίλα που έβγαινε.

-    «Θα μάθεις…» είπε χαμογελαστά και χούφτωσε το στήθος μου.

Παραξενεύτηκε για το μέγεθος, σχεδόν γυναικείο και με ρώτησε πως το έχω καταφέρει μαλάζοντας και τσιμπώντας πότε τη μία ρώγα και πότε την άλλη.

-    «Μεγεθυντές στήθους κύριε» του απάντησα.

-    «Τους έχεις μαζί σου;»

-    «Όχι κύριε».

Έγινε έξαλλος. Άρχισε να μου ρίχνει χαστούκια στα μάγουλα, στο στήθος και στα κωλομέρια μου.

-    «Τσούλα!» ούρλιαζε. «Δεν σου είπα να φέρεις όλα σου τα υπάρχοντα;»

Και τα χαστούκια συνεχίζονταν.

-    «Γδύσου!» πρόσταξε.

Με δάκρυα στα μάτια μου άρχισα να γδύνομαι. Έβγαλα την μπλούζα μου και την φούστα μου, και με πρόσταξε να μείνω έτσι, ρίχνοντας μια ματιά ακόμα στα σύνεργα που είναι στο κρεβάτι. Έπιασε στα χέρια του την σφήνα μου..

-    «Τι είναι αυτό;» ρώτησε.

-    «Για όταν δεν θέλετε να με γαμήσετε άλλο να με ταπώνετε κύριε».

-    «Δεν ρώτησα για το που είναι πουτανίτσα. Γιατί τόσο λεπτή;»

Παραξενεύτηκα.. Η σφήνα είχε διάμετρο τέσσερα εκατοστά. Κάθε φορά που επιχειρούσα να την πάρω μέσα μου ξεσκιζόμουν και με ρωτάει: «Γιατί τόσο λεπτή;». Δεν απάντησα. Έριξα το βλέμμα μου στο πάτωμα. Πήρε στα χέρια του την ταινία για να με δέσει. Ασυναίσθητα, έβαλα τα χέρια μου μπροστά για να τον βοηθήσω και μου άστραψε πάλι ένα χαστούκι.

-    «Αυτά που ήξερες να τα ξεχάσεις! Θα σε δέσω όπως θέλω εγώ».

Πήρε το ένα χέρι μου, το ακούμπησε πάνω στον ώμο μου και άρχισε να με δένει εκεί. Το ίδιο και το άλλο χέρι. Έτσι δεν μπορούσα να τα κουνήσω και ταυτόχρονα έμενε το σώμα μου απροστάτευτο στις ορέξεις του. Πήρε την αλυσίδα με τα μανταλάκια. Την έδεσε πίσω από τον λαιμό μου, πλησίασε το στόμα του στις ρώγες μου και τις πήρε στο στόμα του. Τις έγλειφε, τις ρουφούσε για αρκετή ώρα... Εγώ τρελάθηκα από τον πόνο. Είχα ερεθιστεί πολύ αλλά το πέος μου δεν μπορούσε να αναπτυχθεί και με πονούσε. Παραπατούσα πάνω στα τακούνια μου.. Στο τέλος τις δάγκωσε και ένιωσα να με περνάει ηλεκτρικό ρεύμα. Πήρε τα μανταλάκια και τα τοποθέτησε πάνω στις ρώγες μου. Με πρόσταξε να πάρω το πέος του στο στόμα μου, βγάζοντας και πετώντας το μποξεράκι του. Πήγα να πέσω στα γόνατα αλλά με κράτησε.

-    «Όρθια με τεντωμένα τα πόδια σου! Να βλέπω την κωλάρα σου στημένη!» μου είπε και ξεκίνησα.

Σκύβοντας για να πάρω τον Αφέντη μου στο στόμα, άλλαξε το βάρος από τις αλυσίδες και πήγα να ουρλιάζω. Τότε μου τον κάρφωσε στο στόμα. Προσπαθούσα να κρατάω ισορροπία στα τακούνια μου, να αντέξω τον πόνο στις ρώγες μου, να μην πνιγώ και να τον ικανοποιήσω με το στόμα μου. Δεν τα κατάφερνα και ο Αφέντης μου τότε πήρε το μαστίγιο ιππασίας στα χέρια του και άρχισε να το κατεβάζει πάνω στα κωλομέρια μου. Έκλαιγα από τον πόνο, αλλά δεν μπορούσα να πω τίποτα με μπουκωμένο το στόμα μου. Ευτυχώς κάποια στιγμή ο Αφέντης μου πέταξε το μαστίγιο και με ξεμπούκωσε.

-    «Γύρνα. Φέρε μου τον κώλο σου σε εμένα» είπε και γύρισα.

Παραμέρισε το στρινγκάκι μου και άρχισε να μου σαλιώνει την πίσω τρύπα φτύνοντάς την.

-    «Στενή κωλοτρυπίδα!» είπε καθώς ένα δάχτυλο εισήλθε απότομα και βίαια μέσα μου κάνοντάς με να ουρλιάζω, βγάζοντας όμως μια πιο θηλυκή κραυγή.

Ακολούθησε και δεύτερο και μετά τρίτο. Αφού τα έπαιξε μέσα μου τα έβγαλε.

-    «Ετοιμάσου καριόλα. Ώρα να φας πραγματικό πούτσο στο μουνί σου!»

Άρχισε να πιέζει τον πούτσο του για να μπει. Με λίγο ζόρι καταφέρνει να μπει το κεφάλι του και μετά με μια σπρωξιά με καρφώνει ως τον πάτο. Αυτό επαναλήφθηκε τέσσερις - πέντε φορές και μετά άρχισε ένα ανελέητο γαμήσι για περίπου δέκα λεπτά. Με κάρφωνε βαθιά κι εγώ μέσα από τον πόνο και την ηδονή προσπαθούσα να κρατήσω την ισορροπία μου όρθια πάνω στα ψηλοτάκουνα.

-    «Ετοιμάσου βρώμα! Ώρα να σε γκαστρώσω!»

Με το που το είπε, καρφώθηκε βαθιά μέσα μου και άρχισε να συσπάται ο πούτσος του. Ένιωσα το σπέρμα του να με γεμίζει από πίσω και τα πόδια μου να λυγίζουν. Με ένα κωλοσκάμπιλο με επανέφερε.

-    «Μην σου φύγουν από μέσα σου!» είπε.

Άρχισε να βγαίνει σιγά - σιγά από μέσα μου γέρνοντας προς το κρεβάτι και αρπάζοντας τη σφήνα μου.

-    «Αυτό θα σε βοηθήσει» είπε καρφώνοντας την με τη μια μέσα μου.

Ήρθε μπροστά μου και μου πέταξε την πούτσα του στο στόμα.

-    «Καθάρισέ με!» είπε.

Με μιας τον πήρα στο στόμα μου, γλείφοντας λαίμαργα ότι υπολείμματα είχαν ξεμείνει μέχρι να γυαλίσει.

-    «Μην νομίζεις ότι τελειώσαμε.. έχει και συνέχεια…» είπε πετώντας με στο κρεβάτι.

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 49462)