Το κοριτσάκι στο πάρκο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Πολύ εύκολα ξεγελάστηκε ο φίλος μας από ένα αγοράκι που ήξερε να μεταμορφώνεται τέλεια σε γυναίκα. Όταν κατάλαβε τι πραγματικά συμβαίνει, αντί να κάνει πίσω, θέλησε να γευτεί αυτό το διαφορετικό πλάσμα.

Η ιστορία:

Τον τελευταίο χρόνο ζω και εργάζομαι στην Αγγλία. Το περιστατικό συνέβη πριν μερικές εβδομάδες και ξεκίνησε σε ένα πάρκο. Κοντά στην περιοχή που έμενα είχε εκείνο το τριήμερο συνέδριο κόμιξ, το αγγλικό ανάλογο του Comic-Con. Ήταν Παρασκευή απόγευμα και είχα βγει για τρέξιμο στο πάρκο. Μετά από αρκετή ώρα τρεξίματος, με είχε πιάσει μια τάση για κατούρημα. Επειδή ήμουν αρκετά μακριά από τις τουαλέτες και υπάρχουν και περίπολοι στα βασικά μονοπάτια, αποφάσισα να πάω έξω από το μονοπάτι πίσω από κάτι δέντρα και θάμνους.

Το σημείο που είχα βρει ήταν αρκετά απομονωμένο, περικυκλωμένο από πυκνούς θάμνους και δέντρα. Όπως τον είχα έξω και κατούραγα αμέριμνος, εμφανίζεται από την άλλη μεριά ένα κορίτσι ντυμένο σαν γνωστό γιαπωνέζικο καρτούν. Ήταν κοντό, λίγο πάνω από το 1,60 και αδύνατο. Είχε μακριά ξανθά μαλλιά και καφέ μάτια. Τα χείλη της ήταν κόκκινα και φουσκωτά. Έκανα να μαζευτώ, αλλά μου έκανε νόημα να μην το κάνω. Ήρθε δίπλα μου και κόλλησε το κορμάκι της επάνω μου. Μόλις σταμάτησα το κατούρημα, μου έπιασε τον πούτσο και με ρώτησε αν ήθελε να μου πάρει πίπα. Εγώ δέχτηκα. Εκείνη βρέθηκε στα γόνατα μπροστά μου και άρχισε να με γλείφει επιδέξια με τη γλωσσίτσα της.

Όταν είχε ακουμπήσει επάνω μου, είχα αισθανθεί ότι δεν έχει βυζιά. Όση ώρα μου έπαιρνε πίπα, παρατήρησα ότι είχε βάλει το χέρι της κάτω από την μίνι φούστα της και φαινόταν σαν να τράβαγε μαλακία. Κατάλαβα ότι ήταν ένα αγόρι που είχε πάει στο συνέδριο για τα κόμιξ και είχε ντυθεί κορίτσι. Είχε έρθει στο πάρκο, που είναι γνωστό στέκι γκέι (εξού και οι περίπολοι), για να βρει γαμιά. Προσωπικά δεν με ένοιαζε καθόλου αν ήταν αγόρι ή κορίτσι. Εκείνο που με ένοιαζε ήταν ότι η γλώσσα του/της με είχε καυλώσει αφάνταστα.

-    «Θέλω να σε γαμήσω» της λέω.

Εκείνη (συνέχιζα να την θεωρώ κορίτσι, αν και ήξερε πλέον ότι είναι αγόρι), με κοίταξε τρομαγμένη.

-    «Ξέρω ότι είσαι αγοράκι και δεν με νοιάζει…» του είπα ήρεμα. «Αν θέλεις, θα ήθελα να στον χώσω στον κώλο».

Χαμογέλασε, αφού πλέον ήξερα το μυστικό της και σηκώθηκε. Γύρισε πλάτη σε εμένα, έσκυψε μπροστά και αγκάλιασε ένα δέντρο για ισορροπία. Με το χέρι της σήκωσε την μίνι φούστα της, αποκαλύπτοντας ένα ροζ στρινγκάκι και ένα τέλειο κωλαράκι. Παραμέρισα το στρινγκ και έβαλα ένα δάχτυλο στην τρυπούλα της. Δεν ήταν ιδιαίτερα στενή. Με το δεύτερο δάχτυλο είχε χαλαρώσει τελείως. Αφαίρεσα τα δάχτυλά μου και τα αντικατέστησα με τον πούτσο μου.

Μπήκα αργά - αργά μέσα στο κωλαράκι της. Σε κάθε πόντο που έβαζα, μια μικρή κραυγούλα έβγαινε από τα χειλάκια της. Όταν πλέον τα αρχίδια μου ακουμπούσαν τα δικά της, έσκυψα επάνω της και άρχισα να της φιλάω το λαιμό. Το χέρι μου μπήκε κάτω από την μπλούζα της και άρχισα να παίζω με την ρώγα της. Το κορμάκι της έτρεμε από κάτω μου.

Άρχισα να την γαμάω αργά και βασανιστικά. Τον έβγαζα αφήνοντας μόνο το πουτσοκέφαλο μέσα και τον έβαζα αργά πάλι μέσα. Εκείνη είχε βάλει το χέρι της από κάτω και έπαιζε το πουλάκι της. Άρχισα να την γαμάω πιο γρήγορα και πιο δυνατά. Εκείνη είχε ήδη χύσει στο χέρι της. Τον έβγαζα και της τον έχωνα με δύναμη, κάνοντας την μουγκρίζει από καύλα. Δεν άντεξα πολύ. Άδειασα το σπέρμα μου μέσα στο κωλαράκι της.

Αφού βρήκαμε τις ανάσες μας και μαζευτήκαμε, μου είπε ότι την λένε Τόνι. Μου είπε επίσης ότι έμενε εκεί κοντά και αν ήθελα να την ακολουθήσω, θα περνάγαμε καλά και ίσως μαζί με την φίλη και συγκάτοικό της. Η ιδέα και μόνο με εξίταρε και την ακολούθησα στο διαμέρισμα της. Το τι έγινε εκεί με τον Τόνι και την φίλης της σε επόμενη ιστορία.

(Copyright protected OW ref: 48169)